Poradna duly
Jana Čurdová
Werco ja sem 1976.Jo a diky zato kolo no budu premejslet martin to moc nechce ale uvidime.
![]()
Bedru jo tohle to je tak ted uz vim.jejda no to je asi taky neprijemny ne?
![]()
No a ted sme se sarou dotahly z hrackarstvi a nejaka lepsi paneka stoji i 2000,–takze asi pujdeme do toho kola.
no uvidime.
![]()
Bedru: díky,hned si to píšu
at se manža klidně pochlubí,neboj už jsem s to pár lidma řešila a opravdu jsem se dozvěděla občas pikantnosti ![]()
Jinak tady je to kolo co má neteřinka http://www.e-kulecniky.cz/…cervene.html je teda rochu těžší,ale logicky proto,že není plastové,ale líbí se mi moc.
Lost: panenka kolem 2000?No panečku,ještě že mám kluka..i když až mi začnou ta autíčka na dálkové ovládání tak na tom budu podobně ![]()
no werco myslim ze je to uplne jedno zda kluk nebo holka ty hracky sou drahe vsechny.
![]()
čau ženy, tak dneska jsem se radši na mail ani nedívala. Jako udělala jsem přes 20 stránek, to je mega rekord a vůbec nevím, jak jsem to dokázala! Ještě že jede Mára na 100 %…
Jinak kolo se mi líbí moc, ale ale nevím jeslti do něho půjdeme, možná rovnou na malý kolo… ony se to děti naučí i bez toho ![]()
Tak já zase letííím - pa pa
lost, no je to HODNĚ nepříjemný ![]()
jo panenky, já se chystám ted terce k narozeninám na nějakou tu kuchynku, to taky bude ![]()
werco, manža si v těchto letech, protože mají kousek od dědiny vojáci střelnici, hrával s nábojema, házeli je do ohně, do kotle, hledali na střelnici bomby a jednu si donesl domů, pomaloval ji vodovkama a schoval pod postel a jak tchýně vysávala, tak se ji nezdál ten zvuk, když vysavačem do něčeho narážela, tak se koukla a tam bomba pokreslená vodovkama
, tak ji málem kleplo
. jsem mu říkala, že může být rád , že má všechny končetiny i prsty
Holky,
taky se musím pochlubit - Ellinka půjde na karneval za Fanynku z kouzelné školky. Tak jsem se pustila do výroby. Čepici už mám hotovou, ještě musím koupit gumičky na copy, ušít zástěrku, nabarvit triko a udělat modré návleky. Ale už se moooc těším.
Tady zatím foto z průběhu realizace ![]()
(na to špinavé triko se nedívejte, dneska se malovalo, obědvalo a spousta dalšího by se z něj dala vyčíst)
macko, tak to je teda paráda, jsi šikovná!!!Elli bude suprová. já se letos k nám na karneval strašně těšila, ale je zrovna ve víkendu, kdy jedeme do ostravy, moje mamka má oslavu 50narozenin, což mě děsně mrzí
, zkusím se kouknou, jestli někde v okolí, ještě nějaký karneval nebude
Mackóóóóóóóóóóó neser! Fakt nevím jak jinak to mám napsat!!!
Ano, ano, podívejte se na ní!!! Neschopná žena, která má dvě děti, ale stíhá naprosto všechno a ještě úplně bravurně! Uplete čepici, ušije zástěru a návleky, udělá magnetický metřík včetně decoupage, do toho si ušije pár deček patchwork a ještě si stihne odběhnout na plavání a výtvarku… Já se z tebe picnu fakt!!! No nemá to chybu, samozřejmě! Jak jinak
. Ty zkus ještě někdy říct, že to nezvládáš nebo nestíháš nebo že jsi neschopná nebo že něco nedotáhneš, jóóó
![]()
A vůbec - kde jste vzali karneval???
Jo, Péťo, já jsem Ti ještě zapomněla říct, ať pozdravuješ Vyškov, já pocházím z Archlebova, což je 20 km ze Slavkova u Brna - takže aspoň stejný kout země ![]()
Niki já Tě miluju!!!!
![]()
Hned si připadám líp - i s 95 kilogramy nadváhy a trikem pokecaným od jogurtu a poblitým od Šímy ![]()
Máme karneval v době cvičení, kam teď spíš nechodíme, ale chtěla bych už zase začít… A taky je tady teď v sobotu jeden veřejný.
ahoj zlatíčka,zdravím po delší době, já jsem se tak strašně zažrala do tvorby Sářiných triček a maluji teď na sklo,že mě to úúúúúúúúúplně pohltilo
,ale relax na 100% ![]()
Takže jdu reagovat, zdravím Péééééťu AHOJ, JÁ JSEM TAKY PÉÉÉÉÉÉŤA
ta Moravanda jak Nikča psala
máš nádhernou holčičku a teda fakt čučím,jak malé strašně rychle rostou vlásky, mě se zdá od té doby,co jsem malou ostříhala,že se cosi zarazila v růstu
i tak celkově je jakási malinká
,no nemá být po kom vysoká že jo????
![]()
Werčo-já když jsem byla po potratu,tak mi řekla počkat 3měsíce,ale myslím si,že ty dva měsíce jsou v klidu,pokud se na to cítíš,tak do toho běžte,až se miminku k tobě bude chtít jít,tak se dočkáš
to půjde,neboj
tak co bych ti napsala,že jsme dělali, tak jak Lost jsme skákali přes gumu, tancovali na Hložka a Gotvalda- Holky s naší školky
,hráli jsme pinpong, pyonýři vedli na plné čáře
,hodně jezdili na kole,učili jsme se kouřit
,jinak jsem ročník 1978
![]()
Marcelko,jen jsem ti chtěla napsat,že jsem měla šílený strach jít do druhého dítěte,když sleduji,co vše dokážeš,tak jdeme do toho
JSI JEDNIČKA
![]()
Macko, já bydlím opačným směrem od vyškova, v rychtářově, archlebov je od nás za bučovicema, že?a kde bydlíte ted?
Poly, ahooooj!!a kde na moravě bydlíš?