Poradna duly
Jana Čurdová
nazdar holky.
Tak ohledne vychovy snad uz ani nic nebudu rikat vcera byl den D a to sem fakt myslela ze ji zabiju.
Werco taky vim ze vysvetlovat se ma delam to ale vcera po nekolika vysvetlovani a jejim odmitani sem ji serezala a nechala vyvztekat v pokoji asi pul hodiny.No vcera se predvedla frajerka.O tom kdyz je tatinek doma nebudu radci ani nic rikat bo bych je zabila oba.
Nastesti sara je zlaticko no ale uvidime co bude za par mesicu.
a padla na me depka uz me ta zima vazne s…
a chci jaro.No ale to jeste chvili asi potrva.
![]()
bedru vitame te porodni asistentka se urco hodi hlavne pro holky ze Niki,poly Lucko atd.Ja uz teda asi vynecham a macka myslim asi taky ale nebudu mluvit za ni mozna se ji to zalibi.
Me teda ne.Zatim.
![]()
Jo Lucko jak dopadla vase debata ohledne mimina?
nejak sem nic nepostrehla.
No nic dnes si babicka bere eli k sobe do ctvrtka tak budu mit saru tak se trochu sklidnim bo bych ji jinak zabila.
![]()
Tak se mejte a juknu sem teda snad behem dne.
![]()
Ahoooooj… ![]()
BEDRU - Vítej mezi námi. Jak tu psala lost,porodní asistentka se hodí…
Já tedy taky zatím tvé „služby“ vynechám… ![]()
Nikol - já teda na Jak se staví sen koukám pravidelně
Nevynechala jsem ani jeden díl v každý sérii… Taky jsem to ukazovala Alešovi - jemu se ta proměna líbila… Mě taky, ale nesnáším oranžovou, takže nápad dobrej - barvy hrozný…
Ale ta postel… A jak si psala s klouzačkou…
No cena je ostrá, ale dalo by se to udělat za rozumný prachy…
Máme kamarády, co mají truhlářství - před rokem si tu byli vyměřit falešnej trám na zakrytí traverzy, kterou Aleš použil jako překlad po vybourání zdi…
A trám mi přivezl teprve včera a ještě je blbě…
A přitom já viděla jak dělají, jsou šikovný, ale na nás se prostě vyřádí. Jsem zvědavá, co vyleze z toho stolu atypickýho, co mi taky snad udělají, doufám dříve než za rok…
![]()
LOST - no jak, nijak… Nemluvili jsme
On pořád nedokáže pochopit, proč nechci a tak než bychom se zhádali a sklouzlo to jinam, ukončila jsem to se slovy, promluvíme si o tom jindy… Já nevím, prostě se necítím být připravená a on prostě nechápe na co se chci připravovat… Takže asi tak…
A já jsem si tu včera pěkně přestěhovala obývák…
Lítala jsem tu se skříňkama jako blbec…
![]()
Tak hezký dééééééééééén ![]()
Lost -
stejně jsou ty babičky k nezaplacení, že?
Mě by omyli, kdybych neměla Danuli kam „odložit“. A to mám jen jednu záškodnici.
![]()
Nikolaa - hm…nestíháš… A vybíráš postele.
Já to mám ale taky tak, vždycky, když musím pracovat, tak je něco děsně důležitýho, o musím rozhodnout nebo najít nebo podobně.
![]()
díky za přivítání
vidím, že řešíte vychovu, no taky mi dává zabrat, ale jsem nekompromisní, když po terči něco chci, tak holt musí, musím uznat, že docela poslouchá, ale né úplně vždy, ale většinou, ale holt musím zařvat a když je nutnost na ji chytne po prdeli
babičky jsou super, my máme tchýni dole v baráku, tak se to dá docela využít, i když švagrová si pořád stěžuje, moje mamka je z ruky-v ostravě
Bedru - na co si švagrová stěžuje?
Že tam dáváš Terku nebo co?
no stěžuje si, že nám prý babička hlídá pořád, ale ono je to težké, když ji máme v baráku, tak si kolikrát zajedu do obchodu v době, kdy terča spí a babi ji hlídá na chůvičce, nebo večer , když ji dáme spát, tak sem tam někam vypadneme a babi ji má na chůvičce a hlavně mi tady máme na hlídání jenom ji, kdežto švagrová tu má 2 sestry a svoje oba rodiče, takže si může v hlídání vybírat, ted tchýni dokonce řekla, aby k nim chodila na celé dny ![]()
Čau ženy!
Jsme po cvičení a teda Vám řeknu,ž e mi asi někdo vyměnil Terezu, páč to bylo naprosto dokonalý… přidala jsem se k matkám co jenom sedí
… prsotě paráda… jeden menší konflikt s hračkou, ale jinak s prstem v nose, prsotě paráda!!! A cvičení taky… dnes jsem nadšená, doufám že to zakřiknu, to by bylo super ![]()
Jinak Bedru - jóó, porodní asistentka se fakt hodí, ale teda nevím k jak bych tě využila, takže můžeš být v klidu
… já si myslím, a doufám, že druhý porod bude v daleko větším klidu a nebudu řešit ty problémíčky, jak jsem z každého měla oči navrchu hlavy… možná si to užiju víc si myslím… ale to řikám teď, netěhotná, takže bůh ví co bude ![]()
No a s tím hlídáním… jóó to je hold úděl, nedá se nic dělat. Prostě někdo má babí blíž, někdo dál. Těžko vyčítat. Kdyby bydlela ona tam kde ty, zase bys ty byla bez hlídání, to je prostě život… a stejnak řečma nic nevyřeší, tak co
(jsem se vším hrozně rychlá, viď?
No jo, ono to je jednoduchý, jak by se zachoval ten druhý a ještě kor, když v tý situaci není)
Vendul - no znáš to. Musí pracovat a v TV dávají pořad, který chceš vidět… ještě že jsme ženy multifunkční a zvládáme všechno najednou ![]()
Lost - nedivím se ti, taky se snažím sež mi síly stačí, ale když už je toho dost, tak je toho dost a to pak je zle… zřezala bych taky, matko, stojím za tebou
![]()
Lucko - mě se ten pokojík líbil, ale tead barvy vůbec, ta červená byla móc dominantní, na těch závěsech úplně, pak hned růžová síť… a vůbec. Ženy víte kolik stál ten dětský pokojík? Všechno včertně vybavení a rekonstrukce? 160 000,– to je velký fór. Fakt jako ne… navíc Jak se staví sen se prezentuje jako že to dělají pro Vás, ale to si platí ty majitelé, normálně uzavírají půjčku a navíc nemůžou vůbec ovlivnit jaký nábytek tam bude, protože zase oni mají nasmlouvané svoje firmy… docela mazec… Máma to slyšela na několika tiskovkách, jak jsou z toho posléze lidi nešťastní… takže jsem se probudila a nešla bych do toho ANI OMYLEM!!! Navíc jak jsem řikala, nechat si to udělat se stejným disagnem vyjde ani ne na půlku… a je to…
Tak jsem odepsala všem doufám na všechno ![]()
Nikol, jasně, ale tchýně je u nich normálně 3× týdně na hlídání, tak nechápu, co se jí pořád nezdá ![]()
a co máte za cvičení?já chodím s terčou na rehabky
Niki no vidis ja ti to rikala potrebovala si jen nato zvyknout.Super.Tak pak treba casem pridate jeste neco.uvidis.
![]()
Bedru kasli na ni jestli to nevadi babicce tak bych to neresila.Tyhle ty rodinne vztahy jsou fakt nekdy na palici.
![]()
holky 1dite fakt pohodicka i kdyz mi tady ela chybi.komediantka jedna ale potrebuji si trochu dat nervy doporadku.
![]()
lost, já to neřeším, jen že se holky ptaly, spíš se tomu s jožou smějeme a s babi si děláme srandu, jestli už bude švagrová konečně spokojená ![]()
Bedru - tak to taky nechápu co se děje… hold, ne vždycky se zavědčíš, no ![]()
Lost - jj, myslím, že si fakt zvykla a ví, že když odcházíme, zase přijdeme, takže žádná katastrofa… ťuk, ťuk!!! Jsem ráda… no dneska jsme na cvičení vystřihovali vločky, tak jsem to moc nepochopila, kor když doma jí nůžky beru a tady je dostala, no… naštěstí pochopila a vůbec jí to netankovalo, tak aspoň tak…
Bedru - chodíme normálně cvičit do rodinnýho centra… nebyla jsem schopná se celou dobu dokopat na nějakou aktivitu, tak tady z toho dělám haló, víš?
a kdyby sis přečetla tak dva tři týdny zpátky, co mi vyváděla, tak bys viděla, jak se dokáže chovat
![]()
Petro a koukala jsem ti na fotečky, malá je fakt krásná holčička… a taky vlasatice, to jsou kudrliny… to u nás nehrozí ![]()
Nikol, tak to jo, my chodíme kažkou středu dopo do školky, máme tam vyhrazenou místnost a hračky a slízáme se tam matky s dětma, co ještě do školky nechodí, děti si pohrají a my si poprndáme ![]()
dík za pochvalu terči, no vlasy se jí kroutí po tatínkovi, už je teda 2× ostříhaná, jinak by je měla asi delší a tmavší, protože když jsem ji v roce oholila strojkem, tak ji začaly růst blondaté, do té doby je měla tmavě hnědé ![]()
a babi měla asi výčitky, nebo co, tak si přišla pro terču, vzaly si boby a šly ven ![]()
Bedru - tak to je pohoda. A ty bydlíš někde na vesnici? Nebo město? Hádám asi blízkost Poly - to je taková naše Moravanda
, tak je to prdel se tady zašteřit
sice už to není jako dřív, není tolik času, ale když se to sejde, tak je to mazec ![]()
No vidíš, tak ono se to nějak vykompenzuje, tak máš aspoń chvilku klidu, to já už mám usezený zadek! Chybí mi ještě kousek, pak si dám voraz a musím pilovat…
Jinak já jsem Terezu ostříhala jednou… v nátlaku jsem jí vzala strojkem… a pokaždý když nás někdo vidí, tak povídá, že jsme jí ostříhali a to to má už rok… jako vlasy si fakt dávají na čas… asi to nebude nějaká kvalitka no… po mamince…
Ahojky ![]()
Bedru: vítám tě
Rovnou tě tedy zneužiju ,jestli teda nevadí
na začátku prosice jsem spontánně potratila.Byla jsem i na revizi…Ted už proběhla i menstruace.Myslíš že už bychom se mohli snažit?mám totiž ovulaci.Doktor řekl 3 měsíce a ted to budou 2.Na kontrolu jdu až v únoru,ale když je ta ovulace,tak si říkám,že už bychom mohli zkoušet…
Jinak ted už tu budem mít dva Terouše,tak snad se mi nebudou plést ![]()
LucieK: ty doma určitě nemáš do čeho píchnout což,že vymýšlíš nějaké stěhování ![]()
Niky,včera jsem taky koukala na to jak se staví sen.Jako ty jsem hned sedla k netu a hledala kolik ta postel stojí,protože lukáš nedokázal pochopit proč ten pokojík stál tolik peněz,chudák to tu rozdýchával…jinak když už jsme u těch přiblblých pořadů,tak předminulý týden byli tchánovci v televizi.ještě že se s nima nebavím,to bylo šílený ![]()
Jo a Niky ,nechceš si ty děti na nějakou dobu vyměnit?taky bych si ráda poseděla
hlavně se potřebuju učit,je zkouškový a já nevím co dřív
..
Jo a holky,moc bych vás chtěla o něco poprosit.Potřebovala bych od vás napsat s čím,jak,na co jste si hráli v předškolním věku.Tak pokud by se někomu chtělo tak děkuji a potřebuji k tomu i ročník narození.