Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3168
20.1.10 14:40

no jen prijd niki to budes cucat na nasi domacnost. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
20.1.10 15:15

lost - já si myslím, že to tak hrozný nebude :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
20.1.10 15:30

Už je to zas tady! :roll: :roll: :roll: Koukněte se na moje zrcadlo… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
20.1.10 15:37
:roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

to je pořád dokola :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
20.1.10 22:16

Ahoj,

Vendul, teda včelka je fakt bombastická, a Danulka v tom vypadá jako andílek, moc se mi líbí. A zrcadlo neřeš, hlavně, že se ještě vidíte.

Stejfi, úplně se omlouvám, že jsem ti také nenabídla hlídání, ale my zrovna máme takový hustý období, že už nevím kudy kam a mám strach z každého nového dne, co zase Rozule udělá.

no tím jsem se k tomu tak nějak dostala, je naprosto hrozná a zase na druhou stranu úplně úžasná. Její mozek je jako houba a nacucne všechno co kolem vidí. Holky dneska si začala sama zpívat vymyšlenou písničku, já čučela jak blázen. Na melodii jede jede mašinka si začala zpívat jede Rozárka s maminkou v kočárku. Prostě bomba, ale na druhou stranu je to hajzl a bestie a všechno možný. Strašně odmlouvá, každým dnem víc a víc, do toho trucuje, štípe mě a tak. Já jí domlouvám, tluču, vyhrožuju a nic nezabírá. Prostě už jsem zoufalá a zrovna dneska to nějak nezvládám spláchnout. Už jsem rozhodnutá najít si nějakého dětského psychologa ať mi poradí co dělat. Nerada bych ji nějak ublížila, nebo poznamenala do budoucna. Ona se se mnou hádá třeba jestli mám dudlíka, že ho chce, říkám nemám je doma a jen do postýlky a ona křičí máš a já v klidu nemám a ona zase máš prtostě musí mít poslední slovo a tak řeknu mám a ona ho už nechce, jen chtěla mít tu pravdu.
Taky to tak doma máte???? Co mám dělat?????
Na vánoce jí nejvíc ze všeho potěšil strom. Ráno 24 ho našla, jako, že ho ježíšek přinesl v noci a měla tak úžasnou radost a dneska už jsem jí říkala, že strom si ježíšek asi odnese a fakt jsme ho vyhodili, doufám, že jí to na chvíli srovná.

Ale jinak fakt kouzelná, naučila jsem jí říkat tu reklamu na dobrou mámu, jak je tam hláška o chemii. Doma si to odříkáváme a děláme s tou pěstí kámo a za chvilku na mě zase něco houká. Ach jo :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:
Kdybych věděla jaký bude tohle období, tak bych šla na mateřskou jen na 2 roky, to jsem si 100 % jistá.

Tak díky, že jsem se mohla vypsat a kdyby jste měly nějaké radsy, prosím pište, jsem už s nápadama v koncích.

K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
20.1.10 22:36

Akaco - naopak. Já s tebou strašně soucítím, protože vím jak se cítíš, ale na druhou stranu přesně tohle potřebuju slyšet, že Terezino období je prostě „normální“. Protože holky dělají úplně to samé… my jsme teda začaly dřív, takže já už jsem proti polovině věcí laxní a držím jen v zásadních věcech… když jde o blbost a ona křičí, tak jí prostě ignoruju. No a Rozárka štípe, Tereza mlátí, takže to se taky snažím vydržet, protože prostě maminka ani tatínek se nebije! Mára jí to zkoušel oplatit, aby prý věděla, jaký to je, ale to je podle mě úplná blbost, protože pak si bude myslet, že je to normální. Takže od toho upustil… na nás teda platí částečná ignorace, posunutí hranic, aby se dítě nepeskovalo a nemlátilo za každou pitomost, protože pak to bude brát jako součást toho všeho a ne jako trest za něco a nakonec mi Macka poradila, což taky funguje a na nervy mi pomáhá, že když se semnou pere, že se nechce oblíkat a zdrhá a mlátí mě a tak, tak jí prostě ukázat sílu. Chytnu jí, nepustím a prostě oblíknu i kdyby se dělo bůh ví co. Ona za chvilinku přestane bojovat, protože zjistí, že to nemá smysl a je vyřešeno. A u mě taky, protože mi to dá sílu nevytřást z ní duši. Takže my válčíme takhle… vesměs to jsou rady, který posbírala moje máma u všech možných psychologů, když chodila k nám a jinak sbírám rady po kamarádkách… zrovna v to úterý mi řikala jedna, když byla u psychologa se synem, že se ptala na tu první Terezinu scénu na cvíču co s tím… a já jsem to zapoměla… vím že mi to přišlo takový divný, aby to zabralo na Terezu… kruci… tak se jí ještě jednou zeptám a napíšu…

Katko tobě jenom pevné nervy… všechny si je střádej na spratečka (myslím to moc moc hezky) a vydrž! Tohle prostě přejde! Musí! Mě to taky přešlo :dance: :lol:

No ještě že Vás tu mám, hned je mi líp… vím že je to ošklivý, ale znáš to… člověk prostě potřebuje slyšet, že je to i jinde. Jinak věřím, že je Rozárka skvělá, Tereza taky, dokáže být úplně neuvěřitelná… třeba s těma motorickýma funkcema, jak koukali, jak je trpělivá a jak jí to jde…a taky si teď zpívá… teda fakt to nejsou slova, prostě nesmysly, ale je to hrozná prdel, ještě do toho tancuje a předvádí se… kdybyste holky viděly video co jsem natočila s Terkou ve vaně!!! No hustý… to je náš další kousek… ale nevím jak to udělat, abych vám to ukázala a navíc je tam Terka nahatá a to prostě nechci dávat na interent… a album si kvůli tomu dělat nechci… a na FB to dávat to už vůbec ne… zase jako tak infantilní nejsem, abych dávala pro přátele video z vany… tak nevím jak se o to s váma podělím… nějak to vymyslím a pak to vymažu… asi… tak jo…

Jsem se trošku rozjela co? Sorry :oops: ale tohle téma je pro mě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
21.1.10 07:12

Holky my to taky tak mame.U nas plati bud par na zadek nebo ta sila ona nebo vyvztekani se v pokoji. :wink: :wink: :wink: Holky ony jsou na nas zli bo nas maji porad a ja ji oblikam cesu to je u nas katastrofa ale delam to kazdy den ja ji nutim cictit si zuby ja ji nedam bonbon dokud nesni to co ma atd atd atd.No proste dokola a vyrvava mi tady tatinek tatinek. :roll: :roll: :roll: No tohle vse tatinek nedela bo nato bud zapomene nebo se s ni nechce vztekat no ale ja ne nej slapu ze proste musi jinak to nejde.No ale pak kdyz me nevidi tak za mnou bezi atd to vite taky mi obcas rupnou nervy treba vcera asi byly nejaky erupce a to tady pak rvu jak lev a je videt ze eli ma respekt.U taty to neplati.taky me obcas mrzi ze jsem takova ale proste holka musi znat hranice a vedet ze se rodice ani ostatni lidi nemlati a nebojte se treba ze to nedela jeste ted ji vidim jak flakne sare po hlave. :roll: :roll: :roll: Takze tak.Nojo holky taky sem myslela ze skocim za psychologem ale co potkavam deti v mc hlavne kluky tak to ziram jak puk mamy se nazajimaji sou vyrizene a nevedi si s nimi vubec rady.Minule si predstavte ze na cvicu delaly masinku a jeden klucik me placnul po hlave s vyrazem pekneho hajzla mama jeho to videla a nic. :roll: :roll: :roll: No tak sem za ni zasla a ptala se jestli jako to ho nechava delat a ona ze jo ze pry se musi umet branit atd.A ja ji nato ze sem mu ale nic neudelala a ona mlcela nechtela nic resit hlavne ne s nim.No nekleplo by vas. 8-o 8-o 8-o No tak sem rada za tu vzteklou Elu na kterou houknu sice trikrat a je v klidu.zato ti ostatni vztekaji se teda paradne. :roll: :roll: :roll:

tak asi tak no davejte sem nazory klidne nato ja se taky pripojim bo me to taky obcas trapi :-( :-( :-(

Katko a jak se chova k tatinkovi? :wink: :wink: :wink:

tak se mejte kouknu zase sem behem dne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
21.1.10 08:32

Ahojte…
Niki, tak kuchyňku mu teda asi raději nekoupím :lol: :lol:
Katko, to co tu píšeš je asi všude… Já mám to samé - jen se snažím to malému neukazovat, že vyhrává a chodím křičet a brečet do koupelny… To vztekání je u nás katastrofální - plácne sebou o zem a mlátí hlavou, kope… Jednou jsem ho dala pod sprchu, jednou sem na něj tu vodu cákla, jednou jsem ho i otočila hlavou dolů (upozorňuji že to mi radili, ale mě bylo daleko hůř než malému a strašně dlouho jsem měla výčitky) ale stejně se mi nejvíc osvědčilo - ignorace. Naprostá - vůbec na něj nemluvit, nevšímat prostě nic…
A teď ti napíšu jak to u nás vypadá. Já jsem ta zlá, která ho „vychovává“ a zakazuje a nakazuje a tatínek je ten hodnej, kterej dovolí, když máma zakáže. Už několikrát jsme se s Alešem kvůli tomu neuvěřitelně pohádali a už jsem fakt myslela, že ho vezmu pánví, protože ty jeho pitomý žblepty mě vytočily na maximum. A pak je to tak např. Jsme doma sami a Danečka ani nenapadne zapínat PC, televizi, video, DVD, neotáčí mi knoflíkama na sporáku, neleze na okna, neotvírá lednici a mrazák jen tak, nechodí zapínat pračku atd atd. Jen co přijde Aleš, mám pocit, že se Damulovi v hlavě sepne nějakej knoflík a v tu ránu je to úplně jiný dítě. Nejen, že dělá vše, co se mnou nedělá, ale mám pocit, že i zapomíná jíst a jakmile není po jeho ječí a mlátí a kope a je na zabití a to doslova. A pak se vzteká, já ho ignoruju a on jde s tím ječením k Alešovi a ten ho chová, hladí a říká mu takový kraviny. To máš pak vidět, jak se ve mě všechno vaří…
Takže nejsi v tom sama…
A co se týče toho bití - Damu byl takovej otloukánek, ale jakmile mu někdo začne ubližovat, brání se… Teď už se brání… Ale vždy dostane, pokud bezdůvodně někoho uhodí… Sem tam mu to ujede, ale nenechávám to laxně být - to se prostě nesmí učit… Ale jakmile byl v právu, tak do toho nezasahuju… Ale on už většinou odchází pryč jakmile mu někdo ubližuje…

Takže takhle u nás… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
21.1.10 11:19

Ahoj holky!!!

Akaca - já jsem zase děsně ráda, cos psala o tý mateřský. Já když teď někde řeknu, že jde holka do jeslí, tak na mě všichni koukaj divně. U Martina v práci dokonce měli průpovídky o tom, že jsme ty rodiče, co se chtěj dítěte zbavit a tak… :roll: :roll: :roll: No docela síla. Ale já jsem děsně ráda, že jsem se tak rozhodla. Mě to taky přijde čím dál náročnější. Hlavně si myslím, že už i já Dance musím „lézt“ na nervy. Vždyť jsme od rána do večera jen spolu. A když jdeme na cvičení, tak hodinu před tím říká „děti, děti“. Ona se tam prostě těší kvůli dětem a já nejsem taková, abych kvůli ní chodila do těch mateřskejch center. Kamarádky s dětma taky nemám a i kdybych měla, tak já prostě taková nejsem, abych se stále s někým scházela. To sousedka v baráku se stejně starou holkou, tak u ní je každej den někdo na návštěvě nebo oni jdou k někomu. To prostě neumím! :roll: :roll: :roll:
Jo a Rozárka je teda hvězda!!! :pankac: :pankac: :pankac: Že si vymýšlí vlastní písničku. Ta vypadá na hudební talent! Ale jen tak mimochodem, ten jsem tu měly mít my s tou megamezerou mezi předníma zubama… :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

Stejfa - dneska jsem byla v jeslích. Mělas pravdu. Od 22.2. je zkušební týden. Ale to už asi víš. To se budeš muset párkrát zastavit, aby si Verča na nás zvykla a odešla s náma domů… :wink: :wink: :wink: Já těch pár návštěv přežiju… :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
21.1.10 11:50

čau ženy, jsem nestíhačka, tak jsem to jen prolítla… Tereza kouká na Beana - je z něj hotová, tak musím využít vteřinky…

Lost - to se taky snažím dodržovat… nedávám sušenku před jídlem a tak… ááá Bean konec, takže řev, musím končit, pa papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
21.1.10 13:45

Katko nevěš hlavu, dětská mají období různých vzteků. Já včera taky křičela na Verču až se nakonec rozplakala. Ale už jsem fakt nevěděla co s ní. Nechtěla se obléct, pořád zdrhala, lehala si a čas nás tlačil.
Jo a z hlídání Verči si taky nic nedělej, mě by to ani ve snu nenapadlo vás o to žádat. Vím, že všechny máme toho dost s vlastním dítětem. Vendulko my se domluvíme příští týden ve středu. Teda jestli to platí. My už odpoledne něco máme, dopoledne to snad klapne. Můžeme se domluvit na půl 10 to snad Danule vydrží.
Kde jsi koupila ten kostým? My máme karneval koncem února a nápady teda nemám žádné a ani šicí stroj nemám, takže nic jiného mi nezbývá než ho koupil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
21.1.10 13:53

Ahoj,
no jak píše Niko, jsem ráda, že to není jen u nás takové zběsilé, ale co mám teda dělat, když po mě skáče a štípe mě. Mám odejít jinam, nebo jí neustále dávat ruku pryč a čekat, že jí to přestane bavit, nebo plácnout přes ruku???

To samé s tím hádáním? kldyž řeknu nemám a ona máš mám mlčet a dál se nezapojovat???,

Ptám se jako blbec,, co? Ale fakt už nevím.

Lost s taťkou je úplně jiná, když jdou spolu večer spát, je hodná leží a zpívá a když jdu s nima i já tak po mě pořád leze a chce se mučit. ale jakmile houkne petr je okamžitě jako mílius. A když má svůj den zlobí jeho i mě stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
21.1.10 13:54

holky liberecký nejdete náhodou všechny na karneval do babylonu koncem února? To se tam potkáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
21.1.10 13:57

ten babyboom je od 9, tak taky dorazíme + - 9.30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
21.1.10 14:02

Katko - tak u nás je to stejný jak na mě, tak na Marka… někdy poslechne jeho, někdy mě… to všechno jak chce ona :-? …

Když se semnou Tereza hádá, tak prostě řeknu že ne a pak odejdu z pokoje nebo jí dál neodpovídám. A když nepřestává, tak jí prostě řeknu, že „jsem řekla že ne a hotovo!“ a zase si všímám svých věcí…

A když bouchá, tak dostane na zadek, jen tak aby se neřeklo, ale hlavně jde do pokoje, že se na ní zlobím, protože se to nedělá! A může přijít až se uklidní… pak následuje smršť letících hraček, jekotu, pištění, dvakrát přijde hodit hračku předemě… tak dostane zase na zadek a zpátky do pokoje, páč ještě není v klidu… a tak na potřetí přijde uklidněná, že mi chce něco ukázat nebo přijde si sednout na sedačku a nemluví… já sjem bývala ještě uražená, protože mě to zlobilo, ale máma mi řikala, že už prostě musím dělat jakoby nic, když už je po všem, je to prostě vyřešený… tak i to jsem se už naučila :-)

Vyberte si z toho, co vám bude nejvíc vyhovovat, řikám jen jak je to u nás :wink: :wink: :wink:
A pevný nervy Katko, prostě čím budou starší, tím to s tím vzdorem bude horší… hold, nenaděláme nic, tak jen pevný nervy a ještě že aspoň my držíme spolu :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí