Poradna duly
Jana Čurdová
Jako Vendul to je paráda!!!!!!! Fakt super nápad!!! Moc se mi to líbí! To jste koupili nebo nechali udělat? Škoda že u nás žádný maškarní ani plesy nejsou… možná ve školce nebo škole nebo na táboře až bude, ale jinak vůbec… Mišur taky měla Katku u někoho na maškarním a nemělo to chybu!
Včelka je fakt super nápad a sluší jí to obrovsky moc! Kdybysme někdy šly, tak se necháme inspirovat
!
Ahooooj holky… Tak já už jsem se tak nějak dostala z šoku, kterej jsem zažila v Maďarsku. Dokonce jsem už i rozmrzla a Damulka je úžasnej. U babičky zvládal velmi dobře, jen babička vypustila nočník - nu což. Tak začneme nanovo…
Říkala, že i hezky dlabal, tak mám radost. Měla jsem strach, že ke mě nebude chtít jít, ale mazlil se a dokonce se ode mě nechtěl hnout a pořád říkal - mamíííí puťů…
A tak mi tady vypráví - sice mu moc nerozmím, ale vypráví. Teď jsme spolu škrábali brambory.
Já jsem trochu pitomoučká, panč mě kamarádka ve čtvrt na 2 vzbudila, že je s mladším dítkem na pohotovosti a že si je tam nechají, tak jsem si šla pro starší - úspěšně tam vytuhla a ráno malýho vypravila do školy, sbalila mu nějaký věci a bude u nás…
Jinak ještě jednou - ty polštáře jsou báječný - já bych se do toho taky pustila, jenže za A) moje ruce jsou obě levé a za B) na tom mým stroji, kerej je starší než já si troufnu spravit maximálně Alešovo montérky. Asi před 2 měsícema jsem si naivně myslela, že si tam zapošiju záclony a málem mě u toho trefil šlak…
Takže asi tak ![]()
A taky Vás holky obdivuju - jako já na lyžích v životě nestála a úplně se děsím dne, kdy bude chtít na ně stoupnout Damu a já s ním absolvuju asi teda tu školičku - úplně se vidím mezi těma prťatama… ![]()
Jinak Aleš pořád prudí s druhým díťátkem - chce o tom se mnou dnes mluvit - jakože na vážno…
No nevím, ale překecat se asi nenechám i když Aleš není jedinej, kdo prudí… ![]()
Aludnev píše:
Holky a pochlubím se, jak jsme nachystaný na maškarní…![]()
týýýýýýý jo, to je super… šikulká, to si dělala sama?? Já normálně blednu závistí…
A ještě jsem se chtěla zeptat - holky, máte už nějakou představu, co budete prďolákům kupovat k narozeninám??
Luci - Mára o druým taky mluví, kor když se kamarádce v pondělí narodila dvočátka, tak byl z těch miminek úplně hotový, ale já se taky nedám… ne že bysme to nezvládli, ale nervy mám jenom jedny a chci ještě chvilku pracovat a proč se tady mačkat jako sardinky, prostě ještě chvíli počkáme, zase tolik mi není, abych se z toho hroutila, takže tak ![]()
A ten posštářek - fakt je to dílo amatéra… možná takhle obrácený ne, na to stačí, aby byl rovný steh, ale jinak je to osmikaný, páč mi to ujelo a tááák…
No a k narozkám bude kuchyňka, to je jasný a jinak jsem už včera sprdla taťku, páč jí koupil plyšovýho psa v tašce… sice super dárek, ale má jeden velký a když už další dárek, tak jsem jí strašně chtěla koupit to krájení potravin co jsme viděly u Macky… tak jsem mu řikala, ať neutrácí a že jestli chce, abychom něco přidali ke kuchyňce, tak ty potraviny…
Holky, včelku jsem koupila. Stála 400kč, to mi přišlo, že to za tu práci nestojí. Ale sobě jsem si ušila toto. Ještě křídla musím přišít.
![]()
Vendul jéé, ty budeš mít taky??? TO je hezkýý ![]()
no asi jooo, ono by to stejnak asi stálo stejně… a obleček je super! To jsi jako taky docela šikovná matko!!! To bych nedala…
Jééé, teď jsem dokoukla, že to zrcadlo je teda pěkně zahumusený…
To jsem se pěkně proflákla.
Ono to teda naživo není tak, jak na tý fotce. No ale čistý teda není.
Já jsem vám to říkala, že soutěž o největší špindíru bych tu vyhrála.
Stejfo neboj, až ti budu hlídat Verču, tak vysmejčím!
![]()
Jsem jako myslela, že budeš reagovat na můj příspěvek a ne že budeš rozebírat svoje zrvadlo, který jsem si mimochodem ani nevšimla, protože ta fotka je stejnak rozmazaná!!! Takže klídek, jóó? Opravdu ti nebudu fotit svůj bordel, ale věř, že na tom nejsi nejhůř
![]()
vendul prijd k nam a budes koukat jakej bordel tady mame.
Sem nekdy rada kdyz to uklidim a vydrzi to aspon 5minut.
Eli sem koupila vcera modelinu a uz je na gauci i kdyz ji zduraznuji porad ze jenom na stole na papire se muze modelovat ne ona si ji taha na gauc a ja pak chodim a nadavam sobe ze sem ji to koupila.
![]()
kostymy moc pekny.
![]()
Lucko no to sem teda zvedava na ten vas pohovor.
![]()
Holky jo a ja jeste nevim co ji koupime k narozkam sem premejslela na tim odrazedlem firstbike ale fakt nevim.3000,–zato davat no fakt nevim.
![]()
Nikolaa - ono je u toho maškarního napsaný, že když budou mít rodiče taky kostým, tak tím líp. Tak co by člověk neudělal pro legraci. Kamarádka jde s 8letým klukem a jde za doktorku. Bere si oblek, co dostala u mýho porodu a ještě si sehnala čepici a roušku.
![]()
Lost - modelínu jsem už taky koupila, ale velmi rychle jsem ji zase schovala…
![]()
A já teda holce k narozeninám dávat nic moc drahýho nebudu. Před chvílí byly vánoce a co si budem povídat, oni ty děti mají radost i z malejch dárků. Užívejme si, že jim to je ještě jedno. Za pár let nás čekaj požadavky na nejnovější mobil a podobně…
![]()
Hmm vendul mas pravdu kdyz to tak sleduji tak i k vanocum stacil jeden velkej darek a smitec.
Bo na ty ostatni nam uz prdela.
![]()
Vendul - no určitě, sranda musí být,t akže se taky hezky převleč
- no a my jsme snad nic extra draháho pod stromečkem neměli, tak teď dostane extra drahou kuchyňku, ale s tím má potom taky utrum, páč třeba domeček pro panenky bude domácí výroba a tak…
Lost - jak bude teplo, jsme u vás jak na koni!!! Jsem teda óópravdu zvědavá na vaší domácnost
- to zas bude naklizeno a smítku se bude řikat bordel
- moc dobře vím, že nejhorší bordelář a lenoch jsem tu já
![]()