Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6156
8.1.10 22:17
Lucie_K píše:
No hele, Niki, já ho jako nechtěla - strašně se toho bojím… Viděla jsem, jak babičce bouchnul a od tej doby prostě strašihrnec… Mamka si ho pořídila nedávno a má ten samej jako já… :) Takže jsem hned o Vánocích dostala podrobnou instruktáž… :D

Jinak já mám tenhle - oni jsou tedy dva - větší a menší… A na tom víku je takej žlutej čudlík a ten když je vylezlej tak ty to prostě neotevřeš - schválně jsem ho našla a koukám na tu cenu a asi naše zabiju do hlavy!!

http://www.fagor.com/…1be194fc.htm

LUCI,TEN BYCH BRALA VŠEMI DESETI, JÁ MÁM JEŠTĚ TEN STAREJ BOUCHACÍ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
8.1.10 22:18

Luci - třeba, jestli máš jenom jeden ten hrnec, tak to nemusí být taková pálka, já si myslím, že to bude tím… a matka se do hlavy nebije :lol: :lol: :lol: - taky jsem tohle přirovnání používala, jsem se pobavila :lol:

já mám vyhlídnutý tenhle http://www.etescoma.cz/…-204332.html?… viděla jsem ukázku v tv a fakt má asi pět pojistek, tak tady jsem objevila, že existujou i jiný hrnce než ty co má máma doma 20 let :lol: - to teda věda opravdu hodně postoupila i co se tohodle týče :lol: … a jinak taky se bojím toho tlaku… ale to jsem o plynu řikala taky a teď bych ho za elektriku nevyměnila :wink:

Tak já mám připravený šablony, ještě musím udělat šablonu té mé krásné ještěrky, kterou chci udělat jako aplikaci na povlečení napolštářek, a půjdu do hajan… Macka mě bude chválit, tak jsem se s tím čitím rozjela :wink: … doufám že to tedy i dotáhnu do konce a ne jako patchwork, terý mě nas*al, páč mi vyšel o a cm menší :-?

tak pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
8.1.10 22:21

NIKI,JAKO ŠABLONU , TY KRESLÍŠ NA TEXTIL????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
8.1.10 22:27

Poly - teď jsem si zase cvrnkla já s dobře mířenou střelou dítěti do obličeje :lol: :lol: :lol: - hele v tu chvíli bych do toho klidně šla páč všechno je lepší než to dítě zabít, ale takhle ve stavu klidovém se mi to zdá monstrózní :lol: - no, mě vteřinu po tom, co jsem dopsala příspěvek zazvonila sousedka, takže se sprcha nekonala a tereza se uklidnila, když viděla sousedku, tak jí zachránila kůži… já jí pod tu vodu určitě někdy hodím, ale nechávám si to jako poslední možnost, páč to bude akorát práce navíc :lol: :lol: :lol: pak jí to mokrý svlýkat, sušit dítě a oblýkat čisté obl. :lol: :lol: :lol:

No a nevyšívám, jen jsem se pustila do šití… moc se mi líbil ten patchwork, tak jsem začala být akční, chtěla si koupit stroj, tak mi máma radoši jeden dala co měla nový a nepoužívala a začala jsem po točkách šít… takže nic velkýho, když je potřeba tak zašiju… jen jsem si vzala to velký sousto no a ten patchwork vypadal sice až překvapivě hezky, ale nesmělo se to změřit :lol: :lol: :lol: … takže mám teď menší soustou… ušít potah na polštářek (těch mám naštěstí mraky z Ikey :D) a na to dám aplikaci ještěrky… teorie mám spoustu a vypadá to jednoduše, tak uvidíme, jak to nakonec dopadne :lol:, držte palce :lol: … no a já bych to do sebe taky neřekla… ale tak se snažím v něčem najít, abych si nepřipadala neschopná… tak jsem zkusila háčkovat (ovšem jsem to nikomu snad neřekla, aby nepadnul smíchy, že já… :lol:) atd… no a teď je na řadě šití… ale to mě zatím pořád baví… a musí, páč už jsem do toho vrazila dost peněz… i kdybych před tátou látala látku dohromady, tak za ty prachy šít budu, jinak mě taťka přetrhne :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
8.1.10 22:29

nee, šablonu na to, abych si mohla z látky vystřihnout obrázek a našít ho na ten potah… teda takhle je to v plánu, ale teď ještě dodělávám tu deku co jsem dostala od Macky… A JDE MI TO! Jedině ta kytka co má 4 cm na výšku se bude párat, jinak už je to dobrý :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
8.1.10 22:37

TAK JO JSI ŠIKULENKA NIKI, JÁ JSEM ZAČALA HODNĚ MALOVAT NA TEXTIL A MOC MĚ TO BAVÍ, MŮJ MI NADÁVÁ, AŤ SI JDU LEHNOUT A ODPOČINOUT SI,KDYŽ SE MALÁ V NOCI BUDÍ,ALE TEN CHLAP PROSTĚ NECHÁPE,ŽE TA ŽENSKÁ SI ODPOČINE U ODREAGOVÁNÍ A NÉ KDYŽ SI JDE LEHNOUT, TEDA U MĚ TO TAK JE. MĚ STAČÍ 5-6HOD. SPÁNKU,JÁ VÍC NEPOTŘEBUJI :nevim: :nevim:
JDU ZALEHNOUT,TAK AŤ SE TI DAŘÍ A URČITĚ PAK HOĎ FOTO,AŤ VIDÍM,JAK JSI ŠIKOVNÁ. PA :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
8.1.10 22:41

tak teda mě 5-6 hodin spánku rozhodně nestačí :lol: :lol: :lol: i když víc asi nespím, tak taky mžourám a celý ráno řikám TEreze, že maminka udělá hají, jo? :lol: :lol: :lol:

A to děláš barvama na textil? To může být moc moc pěkný :wink: no a pochlubím se určtě, i sem hodím ten patchwork, ale až najednou… i kdyby to nevyšlo, tak aspoň vám povím, jaká jsem trumpeta :lol: …

Tak já to jdu dodělat (mmch - nejlíp se mi dělá, když se mi nechce pracovat (články) ) :lol: :lol: :lol: klasika

papapa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
9.1.10 00:35

tééééda vy se mi normálně smějete… :lol:
Niki, mám právě dva… jeden na 4l a jeden na 6l… Jako je to práda, ale asi si s mamkou budu muset promluvit, protože tohle jako nééé… Navíc jsem k tomu ještě dostala spoustu jinejch věcí, takže by se měli krotit… Jinak je to vážně paráda - kamarádka říkala, že už v tom vaří úplně všechno… :-)
týýý jo holky, vy jste tak šikovný… já se teda do ničeho nehrnu, panč moje ruce jsou levý a to by nedopadlo dobřw… dělám akorát věnce a svícny… A sem tam založím, bo zkrátím záclonu, bo Alešovo montérky… Ale za to jsem celekm zběhlá v kuchyni - to mě naštěstí baví… jako vařit… :lol:
Nějak dneska ponocuju, to budu zejtra zase jako přejetá válcem… :( No tak já jdu na kutě…
Mějte se! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
9.1.10 18:48

Lucko - no docela se bavím :lol: :lol: :lol: „já jsem levá, ale dělám věnce a svícny, opravuju kalhoty a jsem mistr v kuchyni…“ :lol: :lol: :lol: no to jsi mě pobavila, takže klídek, jóó? Já se sice hrnu do hodně věcí, ale výsledek je nejistý, takže asi tak… :wink:

a teď se k nám pozvala kamarádka s přítelem, tak jdu honem uklidit… jinak fotky z dneška na FB :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
10.1.10 10:05

Sem ráda, že Vás děvčátka bavím - jen byste měly vidět i ty výsledky, to už byste byly úplně zlomené, no což…
Já jsem včera šla spát ve 3 ráno, takže vlastně dneska… A Daneček byl tak hodný, že mě nechal spát do 7:30 … Nooo a proč sem ponocovala?? Představte si, že to moje druhé chlupaté dítě (čokl) dotáhl přes závěje a mráz jakési brebery (blechy)… Takže jsem včera odblešovala - celej večer při lítání s hadrem s dezinfekcí jsem se drbala jak pako a stále dokola si opakovala - Neboj Lucinko, to jsou blechy psí, ty na člověka nejdou… No stejně jsem se musela vydrbat, panč jsem se mohla zbláznit… Daneček nechápal a pes je ještě pořád uraženej a nechce ke mě vůbec jít… No co - pořád mu koukám do kožichu a při jkémkoliv sebemeším náznaku další brebery ho strkám do vany… Byla jsem vyřízená - já, JÁ taková pořádkumilovná (skoro fanatik) a čokl donese tohle… No včerodneska jsem absolutně zavrhla druhého psa - při představě toho množství těch breber… A to si holky představte, že ho pravidelně koupu, češu, stříhám a stříkám nehorázně drahým sprejem proti těmhle breberám a co?? On je přinese v závějích a mrazu - no necháááápu… :lol:
Jinak pěknou neděli… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
10.1.10 10:23

Ahoj, holky,

Kačka mě přivedla na otázku, kterou Vám chci už dlouho položit - jak jsou na tom Vaše dítka se spaním? Já když totiž pominu, že Ellinka nespávala nikdy, začíná mi bojkotovat odpolední spaní. A když ji přinutím, řádí taky večer strašně dlouho. Snažím se jí vůbec nedávat sladké, protože teď prostě tu energii nebá kde ze sebe dostat, ale bojím se toho, že fakt přestane spát úplně…

Holky, myslím, že ta homeopatika zabrala. Normálně je beru 2× denně (nesmí se brát do rukou a nesmí se před nimi ani po nich jíst a pít cca 30 minut). Jsem moc ráda, že jsem v klidu. I na dětech to jde poznat. Šíma včera trhnul rekord a nechal se uspat večer po osmé. No ale abych ho nepřechválila - v noci si zase stříhnul hodinku pauzu :-/

Jinak mám taky tlakáč - dostala jsem jej loni od Ježíška a mám ten Tescoma BIO a je fakt super. Od té doby, co jej mám, vařím strašně často vývary, protože kuřecí je fakt za 15 minut - to je stejně rychle, jako polívka z pytlíku a cena je taky stejná :-) A hodně často vařím hovězí vývar z libových kostek na guláš. Pak ho zcedím, kostky masa vyberu, dám tam čerstvou zeleninku lehce opečenou na másle (dávám tam třeba i cukety), udělám nudle a Ellča by se mohla utlouct, jak tyhle hustý polívky miluje.
Já jsem totiž od jisté doby začala vařit totálně bez glutamátových kostek (občas použiju kostku bez glutamátu) a bez Podravky apod. A ten tlakový hrnec je na tohle fakt výborný. Díky tomu čas od času dělám i klasickou omáčku z opravdového vývaru a je to mňamka :-) :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
10.1.10 10:49

Ahoj Macko,

jéééé, to jsem ráda, že je ti dobře… K tomu spaní… Nooo, u nás je to takové všelijaké… Prostě ho nenutím… Ráno vstává mezi 7:00 a 7:30 … Byli doby, kdy nevylezl dřív jak v 9… Ale teď si prostě navykl na 7 a já už si taky zvykla… :) Nasnídá se, pak dostane ovoce, nebo zeleninu a kolem 11 hodiny polévku… Spát chodí kolem 12… A spí jak kdy - někdy 20 minut, někdy hodinu, někdy hodinu a půl… A až když vstane, tak dostane oběd… :) Ale někdy taky nespí vůbec - je třeba v postýlce, ale čte si a komentuje… sem tam zahaleká mamááá nenééé hajííí… A zase čte… :) Ale jakmile nespí je kolem 5 hodiny na zabití (a to jako doslova) - je protivnej, podrážděnej, vzteká se a neví do čeho píchnout… Ale i tak se snažím vydržet - koupeme v 18:30 a v 19:00 čteme pohádku a pak jde spát. Nejpozději v 19:30 spí… A někdy taky ne… Vyleze třeba 10, než zvýším hlas… Minule - to už ale dostal na zadek :( - vylezl přesně 54krát… To bylo před týdnem… Ale tohle je extrém - stává se to málokdy… Kolem půlnoci ho ještě přebaluji a vzhledem k tomu, že Aleš teď velmi často jezdí po půlnoci a strefí se když přebaluju, začne ječet tátá tátá a když se dostatečně probere taky mi skáče po hlavě třeba hodinu… Jindy si jen zahaleká a spí dál… :) Tak takhle u nás… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
10.1.10 11:50

Ahoj holky,

tak jsme včerejší řádění odnesli všichni a teď tady chrchláme, bolí nás v krku, Tereza celou noc prokašlala, takže jsem jí budila a dávala kapky, no užili jsme si to.. takže se teď tady společně léčíme :lol:… dneska se nepůjde nika, a podle zítřka jsme si řikali, že bysme si dali taky nějakýho pěknýho sněhuláka :lol: :wink: - se přece nenecháme zahanbit sněhulákem od Mišurdy :lol: :wink:

Macko - tak to je ten hrnec co bych chtěla… asi si ho fakt koupím… Mára dneska dělá svíčkovou, ale spíš jde o omáčku, takže jsme nekupovali drahý maso, ale nakrájel ho na tenký plátky rovnou a je měkký… minule ho v celku vařil přes 4 hodiny a pak se nedalo ani ukrojit… ale taky do toho hrnce půjdem, koukala jsem na to, kolik má pojistek a myslím, že je fakt dobrý… jinak máme normální hrnec asi 4 litrový a ten je pro nás na polívky a tak prostě málo, takže ten 6l by byl daleko lepší… no uvidíme…

tak se mějte, já mrznu, tak jdu zase zalézt pod deku…

pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
12.1.10 20:53

Ahoj maminy, ale jste se o víkendu rozjeli a ted už 2 dny ani noha. Jak to.

Holky moje, tak když se konečně rozhodnu, že nejdřív nastoupím do práce a začnu konečně trochu vydělávat, tak mám už pár dní spoždění. Už jsem dělala i test, ale byl negativny. Vůbec netuším na čem jsem. :cry: Zůstává mi jenom čekat a doufát. Ale bohužel ani netuším v co??????? Ted ani sama nevím jestli chci to mrně, nebo raději práci. :zed: :zed: :zed:

Jo a bouchací hrnec jsem chtěla taky od Tescomi. Ale i na mě je trochu drahý. A nějaký levný šmejd nechci ani náhodou, to ho raději nechci.

Verča už 3 den zlobí a nechce spát. No dělá hotové divadlo. Ještě ani ted nespí, začínám pěkně pěnit. :evil: a tak nám to pěkně šlo. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
12.1.10 21:36

KRÁSNÝ VEČER HOLKY,
STEJFI- V KLIDŮŮŮŮŮŮŮŮ,NAŠE MALÁ USNULA PŘED CHVÍLÍ A TO UŽ V SEDM SPÁVALA,ALE JINAK JSEM NAPROSTO V KLIDŮŮŮŮŮŮ :cert: :cert: :cert: TAK S TÍM SPOŽDĚNÍM SAMA UVIDÍŠ,SMÍŘILA JSI SE S TÍM,ŽE HOLT NASTOUPÍŠ DO PRÁCE A TEĎ MÁŠ V SOBĚ ZMATEK,TO SE STÁVÁ,POČKEJ PÁR DNÍ A UVIDÍŠ SAMA NA ČEM JSI A PAK BĚŽ DO TOHO NAPLNO. MIMI TI MOC PŘEJI :huban: :huban: :srdce:

MARCELKO-TAK ASI S TÍM MÁME PROBLÉM SNAD VŠECHNY POMALU, MALÁ UŽ MI PŘESTÁVÁ POMALINKU TAKY PŘES DEN SPÁVAT,JSEM Z TOHO JAKÁSI ŠPATNÁ,PROTOŽE SI MYSLÍM,ŽE NA ODBOURÁNÍ SPANÍ JSOU JEŠTĚ MOC MALÍ,ALE SÁRA TO MÁ TAK 2X DO TÝDNE,ŽE NEJDE A VEČER MI TEĎ CHODÍVÁ SPÁVAT KOLEM PŮL 9. MUSELA JSEM TEN ČAS POSUNOUT,NEBO JÍ USÍNÁNÍ TRVALO STRAŠNĚ DLOUHO A TO SE NEDALO. ONO ASI JAK BUDOU STARŠÍ,TAK TO BUDE NÁROČNĚJŠÍ,ALE UVIDÍME, VYDRŽÍME :wink: :huban:
NIKI-JAK TO S VÁMI VYPADÁ?? MALÁ CHYTLA DĚSNOU RÝMU, TAKŽE NOCI OPĚT SUPER :-( :-( ,TEĎ ZAČALA COSI POKAŠLÁVAT A MĚ ZAČÍNÁ BOLET V KRKU TAKY A TO MÁM JÍT V SOBOTU NA PLES,TAK DO ŘIŤKY ASI PŮJDU :cert: :cert:
JO A MALÁ MI UŽ 14DNÍ BOJKOTUJE SUNAR,TAK JSME JI HOLT ODSTAVILI A JSME NA KLASICKÉM KRABICOVÉM MLÍČKU, JOGURTŮ JÍ HAFO, SÝRŮ TAKY,TAK STRACH,ŽE BY JÍ CHYBĚL VÁPNÍK NEMÁM :wink: JEŠTĚ NĚKDE UDAT TU KRABICI SUNARU,ALE TO NĚKDE DÁM :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí