Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4666
12.1.10 22:18

Ahojky!

Stejfko, tak nevím co ti mám přát a držet… jeslti mimčo nebo práci… ať je to jak je to, má to tak být, takže držím palce na oboje :wink:

Poly - my jsme už v poho… jen jí teče z nosu a občas zakašlá, nic velkýho. Řekla bych, že mě je hůř než jí, mám to v krku a na hlasivkách, ale nic velkýho, takže budu taky v poho… jen teda nevím, na co je očkování proti chřipce… nic horšího než jsem měla bych stejnak nedostala… takže zbytečnost pro mě… vy se z toho brzy vyležte!!! Mají být teď hrozný mrazy ( to jste určitě nevěděly, že? :lol:) tak se opatrujte a když ven, tak pořádně nabalený!

No my jsme přežili cvičení bez větší újmy, sice řvala, že nechce jít cvičit, tak ale pak šla a cvičila, ke konci byla trošku scénka, že nechtěla končit s opičí dráhou :lol: a nakonec nechtěla odejít z koutku a cestu domů tak nějak prořvala, ale stejnak to bylo dobře zvládnutý a ona byla ve svý podstatě hodná. Jen jí nesní nikdo brát hračky, to prostě nejde - opět zmlátila Lukáška, ještě že má maminka pochopení :lol:… byla fakt hodná, i když je to vztekloun…

a já jsem dneska úplně hotová, tak si jdu lehnout…

pápá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
13.1.10 06:24

nazdar holky.

tak koukam ze se tady zase deji veci.Niki vidis ja si myslim ze urcite si na cvico zvykne a bude klid.pak bych ji to ale nerusila i kdyz ty si splavena z toho ale ja si myslim ze terka ten kolektiv potrebuje a zvykne si na nej jedna dve. :wink: :wink: :wink:

Poly my uz mlicko normalni krabicovy davame taky delsi dobu vecer teda rano dostane sunar v polospanku. :lol: :lol: :lol:

Stejfi to je dilema ja vim.Ale v dnesni dobe bych si odbyla deti je to docela vzacnost otehotnet a hlavne donosit dite takze jestli bys mela mit zdravy ditko tak do toho bez bo v budoucnu uz se to povest nemusi.No a kdyz si stala o tu praci tak proc ste se teda nechranily?Ja bych to tak udelala kdybych chtela do prace.No je to dilema ale ty to zvladnes ale jak rikam asi bych sla kdyby se to stalo do toho ditete i kdyz bych obcas sla uz do prace. :roll: :roll: :roll: tak budu drzet palce.

Holky my dnes mame plavani s eli se sarou zacinam od unora no ja nevim asi budu celej tyden pak jenom plavat. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
13.1.10 14:12

Ahoj, holky,

tak od nás před chvílí odešla Niki s Terezkou. Děti teď chvílí obě spí, tak relaxuju. Byt holky obrátily vzhůru nohama a do vlasů si vjely nejmíň 100× - jsou to obě horké hlavy :-D
Dámy se obě předvedly - nejdřív se pos… Ellča a za chvíli na to Terezka. Terezčiny kalhotky s bobkem přinesla Ellinka do kuchyně se slovy „Jezismaljááá - poculala!“ A já jsem se fakt po chuti zasmála. Ellča dlabe teď samé blbosti a pak nechce kakat, protože ji bolí zadek. A tak to drží, dokud to nejde… No já nevím, kdy budeme fakt bez plínek na 150% :nevim:
Odpo půjdeme sáňkovat, tak to snad rychle uteče a v pátek příjde na celý den kamarádka s malým miminkem. Měli přijít zítra, ale bohužel to posunuli, tak nevím, jak Ellču zítra zabavíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
13.1.10 14:50

tak to ste si Macko pekne uzily.My byly s Eli plavat a ja mam ted jen sarouska bo Eli jela s babickou k ni a bude tam i spat takze mam o praci min.No jedno dite zadne dite ze? :pankac: :pankac: :pankac:

preji hezky den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
13.1.10 15:11

Holky děkuji za vaše slova. Nechci si nějak stěžovat, ale jsem ráda že vám to jsem můžu napsat. Doma o tom moc nemluvíme, když zatím nevím na čem jsme.

Lost ono to bylo tak, že jsem chtěla druhé dítko. Nevěděla jsem, že jak to bude se mnou v práci a raději na mateřskou než na pracák. Propouštělo se. ale dneska jsem se dozvěděla, že na to nové místo i tak nenastoupím, rozmysleli si to. Préj tam potřebuje někoho kdo bude pracovat a nebude marodit s mimčem. Trochu diskriminace ale co naděláš. Ale můj starý šéf mi slíbil aspoň to staré místo kde jsem pracovala. Bude mi trapně říct mu, že jsem zase těhotná, ale rozhodovat se mezi miminem a prací nebudu, nebojte. Mám v tom jasno. Jen to je trochu odemě nefér.

Nikol uvidíš, že čím díl tam budete chodit, tím bude Terezka spokojenější.

Poly krabicové už pijeme taky delší dobu. Už snad od léta a Verče chutná. Přidávám jí do toho trochu medu.

macko docela jsem se zasmála, celkem živě jsem si to představila. Aspoň se holky vyřádili.

Dneska jdeme cvičit, už to potřebuje jak sůl. Venku dlouho být nemůžeme a někde tu energii musí vybít. Tak papa už se vzbudila,jdeme se chystat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
13.1.10 20:57

STEJFI-tak vidíš,ono se to asi vyřeší samo za tebe a chápu,že je ti to hloupé říct šéfovi,že jsi těhotná,ale on to snad pochopí :wink: Tak určitě dej vědět,jak jste na tom ,ju?? Mám dotaz, to krabicové mlíčko přece nemůže dítě zasytit nebo ano??? Zatím jsem jí to dala jen 2×,ale jen k snídani do hrnečku,ale večer nevím jestli to zasytí na noc 8-o 8-o 8-o
LOST-jen plavej,hele,když můžeš někdy plavat doma,tak můžeš i v bazénu :wink: :lol: :lol: to bude postavička jak ze žurnálu, já se přemlouvám už asi půl roku,že budu chodit a jako nic :oops: :roll: A užívej si jednoho dítěte :palec: :pankac: to musí být nádhera že???
MARCELKO-tak to si dovedu živě představit tu návštěvu tety Nikči s Terkou,no muselo být u vás tsunami nebo ne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no a Eli a kalhotky,tož to jako nemá víc hlášek zapotřebí :palec: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
13.1.10 21:47

Ahoj holky, tak jsem chtěla dát fotky a pořádně reagovat, ale jsem úplně groggy!!!

Návštěva byla super, i když se holkly trošku rvaly, ale čím dýl byly spolu, tím to bylo lepší :lol:
Moc se nám to líbilo a scéna s kalhotkama neměla chybu… No Terezka byla totální opička… ačkoliv si do kalhotek nikdy nenakakala, stačila jedna Ellčina názorná ukázka a šup, už to bylo taky. Fakt mazec, jenom jsem zírala 8-o :lol: …

Jinak se nám to moc líbilo, mám plno teoretických rad na šití, ale to je všechno, páč se v životě nedostaneme k praxi :lol: - ony ty tři děti to jistí :-( :lol: :lol: :lol: … tak já jdu ještě něco potrénovat a lehnout, páč se sotva držím… tak pa pa a fotečky zítra :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
13.1.10 22:38

hehehe, no to vám musím ukázat :lol: :lol: :lol: - hlavně teda Macce, jak se mi ta její rada hodila :wink: - takže ještěrka bude :wink: - díky Macko :wink: :huban:

Pro ostatní… jsem se snažila (bylo to jen na zkoušku), obšít to co jsem vystřihla a nějak se to nedařilo… no a to v pravo je výsledek… myslím že docela dobrý ne? :wink: :wink: :wink: Radost!

Tak pa a dobrou ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
14.1.10 20:38

NIKI-MATKO- JSEM NA TEBE HRDÁ :pankac: :pankac: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
14.1.10 20:48

Polynko ty jsi zlatíčko :huban:, ale zase tak dobrý to není :lol: - počkej si na ještěrku, určitě se pochlubím až bude hotová :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
14.1.10 21:09

Nikol výsledek celkem dobrý, když budeš trénovat tak to určitě pude. To je úžastný jak se ty děcka rychle učí, hlavně kravinky. Co?????????? Bobek do kalhotek a co takhle do nočníku, to by jim už tak rychle asi nešlo. :palec:

Těhotná nejsem, červená si dala na čas. Aspoň že vím na čem jsem a nemusím nic řešit se šéfem. Holky díky za vaše slova podpory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
14.1.10 21:30

stejfi a jak dlouho jsi měla spoždění???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
15.1.10 06:57

je Stejfi skoda :-( :-( :-( ale aspon fakt vis na cem jsi. :wink: :wink: :wink: tzn ze jdes teda do prace ted nekdy?Co verca kdo se o ni bude starat.mate skolku nebo jak? :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
15.1.10 06:58

holky tem nasim rarachum budou dva roky umite si to predstavit strasne to leti. :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
15.1.10 13:41

Ahoj holky!

dlouho jsem nic nepřispěla, ale poctivě vás sleduju a čtu.

Dneska jsem zase přehnaně aktivní a volala jsem do mateřský školky. Danule jde sice do jeslí, ale říkala jsem si, jestli bych už neměla jít na jaře na zápis do školky. No a tam mi řekli, že jí vezmou do školky až v září, až jí bude 3,5! Že loni měli u zápisu 45 dětí a brali 27, takže je naprosto nemyslitelný, aby mi od tohoto září drželi místo do března, kdy jí budou 3 roky. Že si na ten zápis můžu dojít, že budu zapsaná a kdyby náhodou někdo vypadnul, ale že to je velmi nepravděpodobné. Tak jen abyste věděli, že by se to teda mělo řešit už tohle jaro.
Já to mám celkem v pohodě, protože mi v těch jeslích řekli, že s tímhle počítaj a i když jsou jesle jen do 3let, tak že si tam ty děti nechávaj, než je vezmou do školky. Ony ty jesle ale stojej 3500Kč a ještě to je přes celý město, tak by se mi hodilo, kdyby mi vzali Danku do školky co nejdřív. Máme ji asi 5 minut pěšky od baráku. No ale co už, hlavněže ji mám někde upíchnutou… :-D :-D :-D :-D

Stejfa - takže se holky sejdou 1.3. v jeslích!! Už se nám to blíží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí