Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
856
8.1.10 13:18

Ahoj, holky,

jsem moc ráda, že Vás mám!!!

Lost, holka, ty máš ještě k těm dětem školu… to by se mi teda vážně nechtělo… moc Ti držím palce!!!

Holky, já mám chlapa teda fakt super - doufám, že to nebude číst! - aby nezpychnul! Někdy mě strašně ser.. ale obecně je to prostě kamarád do nepohody.

Jinak jsem ještě chtěla napsat, že jsem si na ty svoje nálady pořídila homeopatika Pulsatilla 9 CH. Je to na plačtivost a náhlé výkyvy nálady, bere se to i před a při menstruaci. Nevím, jestli to je náhoda, nebo opravdu zabrala ta homeopatika, ale fakt je mi tak nějak líp… A asi i děti to cítí, takže jsou v pohodě. Ellis ještě trošku pokašlává, ale snad to přes víkend ustane.

Jirka mi včera přinesl nový mobil - mám z něj strašnou radost. Přesně tenhle i tuhle barvu: http://www.mobilmania.cz/…eImages.aspx?…
Včera jsem si fakt užila volno - teda jenom jedno dítě - zajezdila jsem si na kole, dala kafíčko a odpočívala.. prostě paráda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
8.1.10 13:26

Maci, jsem moc ráda, že je ti lépe… Asi taky začnu uvažovat nad těma Homeo… A ten mobil nemá chybu…
Já dneska poprvé vařila ve strašihrnci a jsem z něho nadšená - dělala jsem srnčí guláš a byl za 35 minut hotový - masíčko měkkoučký… Když jsem ho dělala v normálním hrnci před Vánoci, tak jsem to maso vařila skoro 3 hodiny… Tohle je paráda… :dance:

Tak malej chrapouní - už hodinu a půl - nechápu… :lol: Tak se mějte… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katka 0000
8.1.10 14:43

Ahoj holky,
teda toho dočítání bylo.....

poly moc by mě zajímalo, jak jsi změnila přístup k Sárince, třeba bys mi mohla poradit, aby mě to moje dítě tolik neničilo.

Macko, klobouk dolů, vaši ti ten život moc neulehčují…ale hlavně, že se vy potom dokážete srovnat do domácích kolejí a hned je větší pohoda. Jestli ti ty homeo fakt zaberou asi si je taky koupím, před MS jsem na pěst, né plačtivá a vzteklá.

Lucko, četla jsem tu tvojí diskuzi o tom co děti mají umět v píšeš, jak se Damík obléká a svléká…to je super, Roska třeba kecá jak sjednaná, ale když jí řeknu ať si svlékne pyžámko nebo něco jinýho tak mi odpoví nechci. vůbec jí to netankuje. Jo boty, to jo, ale nejraději moje, nebo Petrovi, ale to je všechno. takže vidíš, umíte něco navíc, ale určitě se potom vzájemně všichni doženeme :wink:

já jsem naprosto vyřízená, to naše dítě zlobivý mi tak bere energii. Asi se dostává do stádia, kdy už nepotřebuje tolik spánku…včera odpo spala 3,5 hodiny, jo to byl klídek, ale večer usnula v 10. Od 8 v postýlce a když tolik povídá, tak mě neustále kybicovala, že něco chce. To bylo pití, tak jsem ho přinesla, potom, že už je studený ať jí ho ohřeju, tak jsem pití ohřála, potom, že nemá ponožky, tak jsem je našla a nandala, najednou že nemá dudlíka a tak dokolečka až jsem pohrozila, že si Ježíšek odnese dárky a v tu ránu spala. a ráno do půl 9, jenomže to zase nechtěla zaspat po o, tak jsem jí tam tak dlouho nechala až v 14,15 zabrala. No v 15 jí jdu budít, jinaz zase usne v 10 :zed: . Venku mě taky štvala, si stoupne uprostřed silnice a stojí, říkám honem, zajede nás auto, a ona mlčí a čumí na mě, tak já jdu sama, odpoví mi hmmmmm, tak jsem jí chytla za ruku a ona místo jít, tak se nechala táhnout jako hadrová pana, tak na chodníku dostala přes prdel a já nadávala až domů. jo a to ještě nebrečí, žádné slzy a nudle, ona vyje jako syréna. prostě vztekloun a hajzlík.

tak jdu honem na nádobí, než vstane, tak ať mám zase pochystáno na odpolední program.

papa deučata, těším se na víkend, dítě jede k babičce, my na novoroční grilovačku a v ne do kina na 3D Avatar.

• Citovat
  • Upravit
3168
8.1.10 14:55

katko :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: myslim ze eli je dvojce od rosky druhy stejny exemplar. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jinak u nas by asi tak dlouho nespala a i kdyby tak ja bych ji vzbudila.ja vim clovek chce mit klid to je jasny ale u nas se spi 1,5hodiny a myslim ze ji to staci a jde spat po 20.00a chrape do 8 nekdy do 8.30. :wink: :wink: :wink:

Lucko ja bych to s tou praci zkusila.jestli si zaridis hlidani atd.tak bych to neresila. :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
8.1.10 15:09

Ahoj holky!

Mací - mobil je parádní, dobře tomu, aspoń sis (od Jiruky) udělala radost :pankac: :pankac: :pankac: chválim :wink: … a dobře, že sis včerejšek užila :wink:
Já konečně prošívám tu deku Terezčinu a mám ruce jako jehelníček :-(… ale aspoň to bude mít prošitý, tak z toho mám radost 8-)

Katko - ještě že tam píšeš o Rosce, páč pak bych věděla prd kdo to píše :lol: - co se stalo že máš nový nick? V každým případě… mysli na to, že může být ještě hůř :lol: - taky bych ti mohla půjčit Terezu na chvíli, aby sis vážila toho zvířátka doma :lol:… tak u nás Tereza maximálně pořád dokolečka chodím dávat dudlík… s ponožkama spát nechce a čaj teplý taky nechce, takže aspoň tohle mám jednoduchý, ale jinak je taky od osmi v postýlce a usíná tak v devět, půl desátý… ale teda fakt nespí do devíti, ale od sedmi je vzhůru :roll: :-(

Luci - strašihrnec :lol: :lol: :lol: to jsi mě pobavila :lol: - myslela jsi papiňák/tlakový hrnec? Ten bych chtěla taky, ale nejdřív se musím rozloučit aspoň s dvou a půl tisícema :-?… páč jinak se papiňáku bojím, takže buď hodně kvalitní nebo radši žádný :lol: - a srnčí guláš děláme taky… naposledy jsem dělala srnčí na pomerančích a myslela jsem, že se užeru k smrti! Fakt doporučuju!

Tak TErka se už budí, jdeme kupovat boby když tak hezky nasněžilo, tak pa pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katka 0000
8.1.10 15:21

teda ženský, srnky se nežerou, ty žijí v lese!!!!!! jsem na to trochu trhlá, do pusy jen to, co se pěstuje na statku.

ještě spí, zasekla jsem se na netu na bundičkách, jakou velikost teď budete kupovat, 98 nebo 104???? jsem z toho nějaká zmatená.

Nikol, pořád mě to odhlašuje, tak jsem tam napsala jen jméno.

• Citovat
  • Upravit
4666
8.1.10 15:35

Aháá, tak to jó :lol:

No a na hon bych nešla, ani nic takovýho… Je to úplatek pro babičku co dělá Dr., tak jsme dostali už zmrazený maso, tak to se dá… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
8.1.10 15:50

Niki kde kupujete boby ja bych taky nejake poridila ale nechci moc drahe kolik stoji asi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
8.1.10 16:02

Lost - jdeme se mrknout do Tesca, počítáme okolo tří stovek, víc ne… koukala jsem na netu a nestačila jsem zírat, co všechno se dá koupit a kolik to může stát 8-o… tak snad to nebude v tomhle počasí vyprodaný :-? - držte palce

pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
8.1.10 16:41

Jo tak 300 by bylo v poho.No kouknu zitra asi taky. :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
8.1.10 18:18

Lost - tak je máme a stály 249,– v akci z 399,– tak to je dobrá cena myslím. Brali jsme poslední, co měli celou sadu, u těch posledních nebyly držáky, takže super. Jeli jsme na nich celou dobu a Tereze se to strašně líbilo… no, až do chvíle, co jsme vlezli do baráku a ona nepochopila, že to je jen na sníh… takže teď tu leží oblečená v předsíni a ječí, tak přemýšlím, jeslti jí mám strčit pod studenou vodu… zase je to práce navíc, svlíkat jí by bylo blbý, takže jí tam hodit tak jak je… ale před chvilkou jsme přišli z venku, tak nevím jestli je to nejlepší… no uvidím, jestli se sklidní nebo ne… přemýšlím, že ty vztekačky, na který jsem si stěžovala předtím nebyly nic proti tomu, jaký je to teď :roll: :lol: - takže z toho plyne jenom to, že NIKDY NENÍ TAK HROZNĚ, ABY NEBYLO JEŠTĚ HŮŘ :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
8.1.10 20:49

Ahojte…

Niki jojo tlakový hrnec - já si ten papiňák pořád nemůžu zapamatovat… Já ho dostala od našich k Vánocům a je pro blbý - je tam několik bezpečnostích systémů, který ti řeknou - nene teď neotvírej, bo budeš mít omáčku všude… :D:D
Boby, no ty taky musím sehnat… Holky, my tu jsme zapadaný jak vlastenci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
8.1.10 21:06

Lucko - no právě, ten co chcci je snad od Tescomy a má pět pojistek… já jsem ho právě vůbec nechtěla, protože jsem myslela, že jsou jen ty, co má moje máma - přes 20 let, jak musí strkat nahoru vydličku do syčáku, aby se vypustila pára a pak to normálně otevře… a nedá se to ani umýt… prostě síla… tak už vím, že bych si ho dala, ale pláču po těch penízkách :lol: - ale tak snad mi ho máma někde sežene …

jo, Lucko, tady je to taky slušný, máma skončila v tramvaji, která prostě neprojela sníh a konec… 30 min, než přijelo pohotovostní auto a začali řešit problémy v tramvaji… no děs běs, ale fakt se moc těším na zítra, i když nám trošku začíná rýma, tak si to venku fakt užijeme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
8.1.10 21:59

No hele, Niki, já ho jako nechtěla - strašně se toho bojím… Viděla jsem, jak babičce bouchnul a od tej doby prostě strašihrnec… Mamka si ho pořídila nedávno a má ten samej jako já… :) Takže jsem hned o Vánocích dostala podrobnou instruktáž… :D

Jinak já mám tenhle - oni jsou tedy dva - větší a menší… A na tom víku je takej žlutej čudlík a ten když je vylezlej tak ty to prostě neotevřeš - schválně jsem ho našla a koukám na tu cenu a asi naše zabiju do hlavy!!

http://www.fagor.com/…1be194fc.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
8.1.10 22:16

JEŽIŠI MANKOTE, ŽE STRAŠIHRNEC :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: JÁ SE LÁMU V PASE,NORMÁLNĚ UCVRNKÁVÁM,TAK LUCI U NÁS NA MORAVĚ SLYŠÍM COKOLIV,ALE TOTO TO JE TEDA DOST SILNÝ ODVAR :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec: TAKŽE, NA CO REAGOVAT :think:
KATUŠKO-JÁ TI ASI NEPORADÍM MOC,KAŽDÉ DÍTĚ JE JINÉ A TY FÍGLE ASI MUSÍME KAŽDÁ ZJISTIT SAMA, JAK PÍŠE WERČA, SNAŽÍM SE BÝT KLIDNĚJŠÍ,NEŘEŠIT KAŽDOU KRAVINU KTEROU UDĚLÁ NEBO VYVEDE,KDYŽ SE ZAČNE VZTEKAT NEBO SI NĚCO PROSAZOVAT,TAK PROSTĚ ODEJDU A NECHÁM JI VYVZTEKAT,ALE UŽ JÍ TO DOŠLO,TAK ZA MINUTU JE KLID A UŽ SE TULÍ K MAMINĚ :-D :-D SCÉNY POCHOPITELNĚ MÁME TAKY,JE TO STRAŠNÁ GENERÁLKA A DIKTÁTORKA,TAK MÁME DOMA TADY VESELO , NEBOOOOOJ :huban:
MARCELKO-MY JSME TAKY RÁDY,ŽE TĚ MÁME, TO VÍŠ ŽE JOOOOOO :wink: :huban: :srdce: A UŽÍVEJ VOLNA CO TO JDE, MOC TI TO PŘEJI :wink: MARCI, NO TELEFONEK ZÁVIDÍM, JE KRÁSNÝ :palec: :palec:
NIKI-MATKO, TY VYŠÍVÁŠ?? 8-o 8-o TEDA TO BYCH DO TEBE NEŘEKLA,ALE PŘEKVAPUJ DÁL,SE ASPOň POBAVÍM :lol: :lol: :lol: JINAK JEDNA MAMINA TADY OD NÁS MĚLA NA MALOU TAKY METODU STUDENÉ VODY, ZAČALA SE VZTEKAT A VZHŮRU POD VODU,PAK SE JÍ UŽ POŘÁD NECHTĚLO CHODIT,TAK VZALA HRNEC SE STUDENOU VODOU A CHRSTLA JÍ TO PŘÍMO NA OBLIČEJ,ALE ZE SPODU,ABY SE JÍ TO DOSTALO DO NOSNÍCH DÍREK, NO JE TO NA SOCIÁLKU,ALE KAŽDÁ METODA JE JINÁ A PO PÁR DNECH PRÝ ZABRALA :pankac: :pankac: :lol:
LUCINKO-DO PRÁCE BĚŽ, JÁ MÍT TU MOŽNOST, TAK JDU A MANŽÍLKOVI MUSÍŠ DOKÁZAT,ŽE NA TO PROSTĚ MÁŠ, I KDYŽ NEBUDE TŘEBA UKLIZENÉ NEBO VYTŘENÁ PODLAHA, TO JE VEDLEJŠÍ A ON TO MUSÍ POCHOPIT :wink: TAK AŤ SE TI TO PODAŘÍ :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí