Poradna duly
Jana Čurdová
Tý jo, Lucko dobrý video!!! Jak jsi to udělala? To jsou fotky udělaný do videa? Nějaký prográmek? Poradíš? To vypadá moc hezky
já jsem ujetá na tohleto
![]()
Nikol, já se s tím mordila… Ten program na to se jmenuje MOVIE MAKER, ale v češtině funguje jen na Vistách… Na XP a ostatních to stáhneš pouze v AJ, ale dá se to… Ošaháš si to… Já to teprve zkouším, taky v tom ještě plavu, ale dají se v tom dělat úža kouzla… ![]()
Jinak na slunečnici…
Tam je všechno… ![]()
Luci - aháá, tak myslím, že s ním jsem měla nějkaý problém a četla jsem na to nějakou špatnou recenzi, ale tak to je jen názor
… já mám právě taky nějaký prográmky, ale prostě jsem lemra, potřebuju to v češtině, abych s tím mohla kouzlit, jinak se omezím na pár základních povelů a dál nic
měla bych se stydět
…
Terka už je zpět, prý byla neuvěřitelně hodná, i máma koukala a ta ví, že už má lepší období, že lítala po hřišti, venku byli bez kočáru, u známý chodila pořád na nočník, ani jednou se nepočůrala, prostě prý zlatý dítě… a prý snědla kotel cibulačky, tak jsem z toho v šoku, jak je nevyzpitatelná
- ale jsem za to ráda… jen jsem jí vyčinila za ten telefon, měla mi zavolat aspoń od známý teda… jsem si to bez ní vůbec neužila jak jsem byla nervní…
Tak jo, mějte se zatím ![]()
Ahoj holky, jenom v rychlosti vám chci popřát krásného a ničím nerušeného Silvestra a aby jste zítra netrpěli žádnou kocovinou. JO
Pusinky prckům
Přeji všem krásný Nový rok…
![]()
U nás se překulily nemoci, ale už to vypadá celkem fajn -ťuky, ťuk..
Tak hodně zdraví a lásky, hlavně bez hádek..to štěstí se pak přidá.. pa pa
Ahoj holky, my se taky přidáváme s přáním všeho dobrého do Nového roku!!!
![]()
Tohle byl můj nejhorší silvestr za celý můj život a Márův určitě taky… máme pěknou krizi, takže já jsem ho skoro celý večer prořvala… nebo jsem se držela, ale měla jsem z toho migrénu jako prase!… chlebíčků byl jeden talíř, jednohubek taky, aby se neřeklo, připili jsme si sklenicema s kolou, oba v teplákách, já rozmazaná… koukla jsem pár písniček a šla spát… no hrůůůůůza!Nebudu teda pověrčivá a snad nebude jak na Nový rok, tak po celý rok
…
jo a ještě jedna perlička… fakt jsem debil milé ženy, pardon, že to tak musím říct, ale už jste viděli někoho, kdo si stříknul vteřinový lepidlo do oka? No mazec… naštěstí to byla asi jenom kapka, ale mám to vevnitř oku takové oterklé a červené, svědí to… kapu si do oka a uvidím, jak to bude vypadat… kdyby to nezmizelo, tak skočím k Dr., ale teda že lepit si kabelku bude smrtelně nebezpečné, to bych nevěřila
![]()
Tak pa pa pa
No Nikol takto začít Nový rok.
To už by byla lepší snad ta kocovina, nemyslíš. Snad se ti to zlepší a nebudeš mít s tím žádné problémy.
My ho naštěstí prožili bez větších problému ale bohužel se Veronika na to bouchání o půlnoci vzbudila a už jsem pak musela zalehnout s ní. Jednu víhodu to ale má, aspoň mě nebolí hlava.
Tak ještě jednou krásný Nový rok 2010 a dneska hezky odpočívat a žádné vylomeniny. Jo Nikol.
AHOJ HOLKY, ZDRAVÍM PO DELŠÍ DOBĚ,JÁ SE PŘIDÁVÁM TAKÉ S PŘÁNÍM KRÁSNÉHO NOVÉHO ROKU,AŤ SE NÁM VŠE DAŘÍ, MÁME SE FAJN,DĚTIČKY Ať POSLOUCHAJÍ A HLAVNĚ,AŤ JSME VŠICHNI ZDRAVÍ. Tak nevím co dříve dočítat,cosi jsem tady zpozorovala,že Nikísek to nemá doma jakési lehké, Niki zlatko nezoufej,ono bude zase dobře,chce si to jen pořádně promluvit do dušičky a bude zase lépe,jsi fajn holka a máš bezvadného manžela,co si přát více
Tak,u nás Silvestr proběhl naprosto super,snad jsem lepší nezažila,byli u nás známí,co mají stejně starou holčičku jak je naše Sára,holky vydržely do 23:00h.,ale pak padly za vlast,ale i tak byly naprosto skvělé a zlaté
ohňostroj byl bezva,ale děsný zároveŇ,sousedi si pouštěli svůj ohŇostroj přímo před naším barákem,takže petardy a ten sajrajt nám lítal na dvůr,měli jsme to na střeše, na oknech,no fakt bezva,tak jsme si je ráno podaly prevíty jedny
![]()
Jéé, Poly - no ty fotečky jsou super
- je vidět, že jste si to užili, to je dobře
… no my máme trošku krizi, ale bude to zase v poho, už je to lepší, ale teda fuj, tyhle dny fakt nemám ráda
… ale tak to je život… nemůže být pořád jenom dobře …
a teda koukala jsem na vaší výzdobu a to jídlo… tý jo, to by ses u nás asi pobavila nad těma somráckýma chlebíkčama
- ale tak nebylo co slavit, bylo to jen tak, aby se neřeklo
… stejně pro mě byly nejdůležitější ty Vánoce a ty se fakt povedly
…
Já jdu studovat ještě návody na Patchwork, zítra si jdu koupit nějký látky a budu zkoušet potahy na polštář, tak držte palce, ať to zvládnu
.. tak pa pa a dobrou ![]()
Děvčata moje milé kde jste???? Tady to nějak vázne.
Míšo jaký byl Silvestr ve Švýcarsku? Tam jsem pracovala skoro 3 roky a musím říct, že se mě tam hrozně líbilo. Hezčí krajinu jsem neviděla.
Dneska jsem si koupila kozačky, ale už neměli bůhvíjaký výběr, co se mě líbilo už neměli číslo. ![]()
Ale nakonec jsem přece jenom vybrala.
Poly tak to jste si museli užít a ten úklid na zahradě určitě zvládneš.
Děkuji za pochvalu fotek ![]()
Stejfi-jasné,že už je uklizeno,to táta
vše uklidil.A kozačky sis pokúpila jo?? Tož toto,to bych si taky dala líbit
hlavně,že se ti páčí
![]()
Miško-tak jak to vypadalo?, Foteny honem sem hoď
![]()
Niki-tak jak to u vás vypadá,je lepší konstalace??