Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4666
26.12.09 16:35
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
26.12.09 21:03

Holky moje zdravím vás po delší době a přeji opožděně krásné vánoce a mnoho mnoho zdravíčka do Nového roku.

Nikol koláž je úžastná. Terezka je boží. :hug:

Jinak ještě vás nemám dočtené, včera jsme se vrátili teprve ze slovenska a dneska jsme byli u druhé babičky, takže jsem to nějak zatím nestihla. Slibuji že to utčitě doženu a budu reagovat. Tak se mějte zatím fajn a užívejte vánoční pohodu. papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
27.12.09 08:58

Čau, holky,

tak jsem ráda, že v tom nejsem sama a že je u každého v rodině něco - a ano, NIKI, dospěla jsem k témuž závěru - na Vánoce nebudeme nikam chodit, maximálně na krátké návštěvy. Jenže u nás je to komplikovaný tím rozvodem Jirkových rodičů.

Poly, já jsem měla úplně stejné dojmy - člověk celý život tráví Vánoce se svojí rodinou a má pocit, že jsou fakt dokonalé - a u našich jsem ten pocit měla vždycky. Pak přišly první Vánoce s Jirkou - byli jsme sami a bylo to taky super. No a pak se rozjelo „hraní na velkou rodinu“, jenže jaksi jenom z Jirkové strany. Naši jsou na Moravě a vlastně tam už třetí rok jedeme až na Silvestra…

Prostě jsem ráda, že je to za námi. Už se moc těším na jaro…

Se Šímou už je větší a větší legrace, jen to spaní je pořád na prd… Jo a taky pořád ještě občasné bolení bříška… No musím vydržet!!! Ellinka je superhodná - asi tuší, že kdyby nebyla, odvezou maminku do Bohnic.. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
27.12.09 13:39

macko zdravim ja bych tak brala 3tydny bohnic jen prasecky a jidlo 5krat denne.Jeeee.A navstevy max.5minut.To by byla dovolena taky se tesim uz na jaro a chci uz moc at sara zacne lezt a chodit je to proste lepsi.Drzim pesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
27.12.09 15:24

Ahoj holky,

tak nejdřív trochu pozdě všem přeji krásné Vánoce.

My je prožili tak trochu v krizi, ale s Rozulkou v naprosté pohodě. Jak jsem psala, co jsem nestihla už jsem nedodělala, takže úklid nebyl až tak 100%. Jídlo, ok, uvařit pro 2,5 není zas taková dřina, samozřejmě klasiku, na menu od Macky bych si netroufla :oops: i polévku jsem zlehka ošidila,ale bylo to velmi jedlé.....

Dárky jsme měli na 3 x nejdřív my, potom u našich a potom u tchánovců, všude v klidu. Rozárku úplně nejvíc nadchnul stromeček, ten jsme zdobili přes noc z 23 na 24 a ráno když vstala, tak byla nadšená, že Ježíšek přinesl strom a potom ty dárky už brala jako samozřejmost. :wink:
Byla naprosto fajnová, se vším si hned hrála. Potom u tchánovců se rovnou zeptala „dědo dárky máš“ prostě gaunerka.

No a naše manželská krize vyvrcholila 23. Petr to chtěl řešit, skončilo to tím, že jsem brečela a brečela a dala podmínky, který jestli nebude plnit jdeme od sebe.
Mám jenom jedny nervy a on mě ničí víc než to naše zlobidlo.

Liberečendy, pořád počítám s tím 30 dopoledne v Deltě. Jsou tam od 10, my jdeme nejdřív do solné jeskyně a potom pojedu rovnou do města.

tak a nějaké fotky…
večeře, to bylo na Rosku trochu dlouhé :-(
 http://i256.photobucket.com/…_2009039.jpg

http://i256.photobucket.com/…_2009062.jpg

http://i256.photobucket.com/…_2009065.jpg

u našich
http://i256.photobucket.com/…_2009092.jpg

u vejvodů
http://i256.photobucket.com/…_2009127.jpg

dnes na lyžích
http://i256.photobucket.com/…_2009135.jpg

http://i256.photobucket.com/…_2009145.jpg

a na bobu taky

http://i256.photobucket.com/…_2009149.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
27.12.09 15:44

No a ještě bych trochu reagovala na ty vaše příspěvky, teda Macko, tvoji tchýni bych na vánoce už nepozvala, tečka, za ty kecy už nemá šanci.

Nikol, až k nám pojedeš na návštěvu, prosím tě, vezmi si pro sebe taky jídlo.....
co k tomu dodat…proto jsme byli jen spolu a až pak jezdíme po rodinách. Bohužel letos jsme doma nechali mámu samotnou s tátou, naši také rozvedení, neustále rozhádaní, ale žijou v jednom baráku. Máma k nám jet nechtěla, tak holt byli spolu, sami. No a přežili to taky.

A už jsme trochu zdraví, rosi nejvíc, Petr taky jen já jak jsem nestihla doléčit tu chřipku, tak teď se mě to drží a nechce pustit.

tak papapa jdu vyhazovat staré hračky, aby bylo místo na nové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
27.12.09 15:46

Jo a ty koláže jsou super, Terka je kočanda, prosím prosím nápovědu přes SZ, děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
27.12.09 17:08

Katko - myslím správně, že je to divný, že? Normální by bylo, kdyby se postarala o maso pro všechny a ne že teda vezme dva plátky pro bratra, aby nás nezatěžoval… prostě už je to jedno… no tátova rodina se taky vybarvila a stačil k tomu jenom telefon…

A děkujeme za pochvalu foteček ;-) aspoň jsem to vkládala jako jednu a nemusela jich dávat deset… a vaše fotečky jsou nádhernýýý. Já jsem na štědrý den zjistila, že nemáme nic slavnostního, tak jsem našla aspoň jedno tričko, který bylo krásnýa nenosila ho a k tomu džíny… šatičky máte superovní… a chtěla bych vidět Rozulku, jak takhle promlouvá, bych se potrhala smíchy :lol: :wink:

A jinak u nás už sníh absolutně není… první obleva, bylo mokro a teď je to jako na podzim… ale snad bych radši snéh teda :-? … auto nám stejně nejezdí, máme naprd baterku, vybitá a vysloužilá… a nová bude po novým roce, takže s autem vyřešeno…

Mací. lost - vydržte, bude určitě líp!!!

Macko, snad to bude s dětma jenom lepší a lepší :wink: :wink: :wink: a ty ohnice snad nehrozí :-( :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
27.12.09 18:58

no to její kecání to je neskutečný. Dostala tykový ty domácí telefony a kuchyňku a z obýváku voláme do pokojíčku a říkáme si objednávku na jídlo a Rozárka nám vaří. Zajímavé teda je, že někdy mluví úplně čistě jako starší dítě a pak má období, že jí dělám překladatele, protože jí nikdo nerozumí, to fakt nechápu.
Ale dokonce jsme jí naučili „zpívat“ koledy. To musím ještě nahrát na foťák a ukázat přes photobucket.

V noci ze spaní nám povídá, to většinou říká, co se přes den stalo, jednou mi říkala, mami zima, čepici nechceš????? A dneska v noci „babí ještě řízek“ :lol:

To jí opravdu jde, ale třeba dupání a to, že po mě natahuje ruku a chce mě plácnout, v tom je taky celkem šikovná :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
27.12.09 19:54

Katko tak to je neuvěřitelný :lol: :lol: :lol: já se těším až ta Tereza bude mít hlášky :lol:… Terka spíš slovíčkuje, nic extra, ale teda vztekat se, za to by dostala diplom. A kdyby tu ruku jenom vztáhla, tak ještě dobrý, ale ona ti dá takovou facku, jakou jsem ještě nedostala… to je pak zle…

No jsou to zvířata… a bude hůř :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
27.12.09 20:44

cau decka!!!

kurna vy ste sa rozpisali, ja vam nestiham, jasne na vianoce nebolo kedy a piato a sobotu sme hrali , navrat domov bol medzi 4 a 6 rano a to este vo vybornom stave :pankac: :pankac: :pankac: a to sme este na vianoce mali navstevu do 1 do rana :wink:

u nas vianoce pohoda, len katka drzala post cely den a zjedla len kus sucheho chleba a oplatku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: asi jej zas idu zuby, lebo je aj cez den nejaka urevana, tedalen ked som s nou ja, ked je s inymi tak je super poslusna 8-o 8-o 8-o

macko ja by som sa nechala k vam pozvat na jedlo, ty ked napises co varis takl sa mi len sliny zbiehaju :palec: :palec: :palec: u nas bola na veceru kapustnica, salat a ryba a este bobalky :lol:

a mrzi ma ze mate trable s rodinami a hlavne teda teraz cez vianoce, ale je pravda ze aj my uz mame nieco take za sebou, ale v poslednej dobe klop, klop, klop dobre! :wink:

fotky su perfektne! nikol ta kolaz pred spanim je uplne dokonalaaaaaaaaaaaa!!!!! :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

a rozka je strasne podarena, vazne to musi byt prca s tym jejim rozpravanim, katka tiez len po jednom slove, ale dnes som sa bavila ked sme boli balit aparaturu si zobrala mikrofon do ruky a spievala na plnu hubu :pankac: :pankac: :pankac:

a este ta pohlednica s robikom bola krasna!!!!

no ja koncim tak sa tu majte a zas nekdy priste!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
27.12.09 20:45

a este vam chcem takisto zazelat vsetko naj do noveho roka, my ideme v stredu na noc zahrat do svajciarska, uz sa hroooooozne tesim :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
27.12.09 21:02

No Miško vy máte plány, tiež bych se těšila. Trošičku závidím. Škoda že neumím spívat. :cry:

TAk jsem vás konečně dočetla a musím uznat, že jste to neměli lehké některé. Já byla celkem v pohodě, máma všechno připravila, něco málo jsme pomohli ale bylo nás docela dost na všechno a těsně před večeří jsme se byli vykoupat v termálech, takže super relax. Verča byla v pohodě, z dárků se moc těšila. Ale jak psala Macka myslím, že těch dojmů bylo na tu hlavičku trochu moc.

Katka toho 30 ještě uvidím, máme jít do Prahy a to but v úterý nebo ve čtvrtek. Takže až to bude jisté dám vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
27.12.09 21:15

No abych si pořád nestěžovala, tak jsem večeři nevařila, aspoň to matka udělala a chopil se toho Marek, který mě tam nepustil…asi mě chtěl separovat od matky, abysme se nehádaly…

Stejfi, ty jedeš do Prahy? A nechceš se sejít :wink:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
27.12.09 21:37

zdravím při večeru :wink: :mavam:
holky,nechme to už tak,vánoce jsou za námi a my,co jsme si užili trošku více stresu,hádek a dohadů,tak to hoďme za hlavu.
Katuško-Rozulka je naprosto boží a to už je tak velká slečna a tobě to tak strašně moc sluší :huban: jste krásná rodinka a byla by moc škoda od sebe odcházet, Petr je doufám chytrý chlap a vidí,co má doma :wink: Hlavu vzhůru,bude líp,jen si to vyříkat vše bez hádek a v klidu,držím palečky :huban: :srdce:

Miško-teda vy si užíváte krásných dnů :pankac: ,ať se vám líbí krásná země a malá Katuška ti to vynahrazuje tím,že nejste doma,tak ať o ní víš :wink: To víš,pro holčičky jsou tatínci bozi. U nás je to teĎ taky :cry: :cry: :cry: máme ji nezajímá,pořád jen táta,táta :nevim:

Niki-koláž fantastická a jako fakt jsem cvrkala do pltěk z Terky :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital