Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6156
11.12.09 20:06

proboha,MARCELKO,teď to čtu 8-o 8-o NO MOJE NERVY,ale s tím už se smiř,že máš tak vynalézavé dítě. No hlavně,že je vše v pořádku, no fuj,to je mi zle :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
11.12.09 20:18

Poly - no dyť já vím, že to tu není sterilní, to jako fakt ne. Jediný, co se fakt udržuje je podlaha. Maximálně jednou za dva dny se to všechno vyluxuje a vytře, jinak průběžně (100×) denně luxuju tím malinkým… jako vím, že to není pentlich, rozhodně se nepovažuju za uklízečku, děj se vůle páně, kdo by chtěl odemě uklidit barák :lol:, ale když ti to někdo takhle řekne, tak je to prostě blbý no… i když to není špatně myšleno a ve svý podstatě jsem se na to zeptala sama, co bylo za problém…no jo.. tak to už je jedno…

A s tím curovím mě nečil, jó? Já tady mám už dva týdny polotovar - jó, koupila jsem hafo vykrajovátek, ale až později mi došlo, jaký to jsou obři, takže nic moc… no musím ještě pokouknout no… a jelikož taťka opět žehlí, tak budeme o víkendu péct zbytek cukroví co máme v plánu a snad to doděláme…
no jsem na to zvědavá, páč jdeme kupovat nový závěsy a malovat celý byt… musím se přiznat, že už třetí den, když se vejde k nám do bytu, tak jsou cítit cigarety (a to jenom proto, že se tři roky nemalovalo v pokojích kromě ložnice), takže se na to hned musíme vrhnout, páč zase taková rodina kuřáků nejsme, aby to bylo cítit, když se k ním vejde… a vadí nám to oboum… takže tak.. a taky samozřejmě proto, abych měla pocit po tý sprše, že je to tu jiný… lepší… no jsem už hold taková, no :roll: :oops: :-)

Poly a ty pečeš jenom perníky nebo máš hotových deset druhů? Já si myslím, že to bude ta druhá možnost, ale tak se ptám :lol: :lol: :lol: - kamarádka mi dala koštnout ořechy slepený k sobě nějakou máslovou nějakou a byla to mňamka - neděláte náhodou něco podobnýho? O recept jsem si řikala, ale ještě mi ho nedala …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
11.12.09 20:20

tý jo, jsem se nějak rozkecala… a přitom to jsou takový plky :lol:

Poly - jako malá má vlasy až poramena nebo co jako??? 8-o 8-o 8-o 8-o :lol: :lol: :lol: ??? Jak to, že jí to tak narostolo??? Co to má ta Tereza s těma vlasama, že jí to rostě tak přííííšerně pomalu??? Už to má fakt o kus delší, ale to je doba, to je hrůza :roll: :-? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
11.12.09 20:50

hele teta,jenom kecej,tobě to neuškodí,jen prospěje a já se aspoŇ zasměju :mrgreen: :mrgreen: no čéče cosi jí ty vlasy porostly :nevim: :nevim: děláme culíky :lol: :lol: neboj taky se dočkáš,počkej za chvíli na tu hárošku.
Jinak se holky svěřuji,že jak jsem tady psala,že se chceme snažit o další mimi,tak se od toho ustoupilo :cry: :cry: Pavel má strach z té chřipky, kdybych to náhodou dostala,tak aby se něco nestalo plodu,je pořád vyhukaný z toho prvního potratu co jsem měla,tak nevím jestli do dalšího vůbec půjdeme, teď to vypadá asi do léta,že nic a pak se uvidí. No s chlapama je někdy problém komunikace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
11.12.09 20:52

niki, já toho cukroví dělám každý rok strašně moc a málokdy se opakuji,zkouším pořád nové věci,ale slepované vořechy jako ještě ne ne ne,to jsem nedělala :oops: :oops: normálně se nemůžu už strašně dlouho dostat na FB,tak bych pokecala,čas bývá,ale nejde to,asi se budu muset jinak zaregistrovat znovu. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
11.12.09 21:06

nejde, jo? To je škoda. Máš tam pár výhružných zpráv kde jako seš :lol: :lol: :lol: - nech si poslat znovu heslo, určitě to jde, je škoda kdybys přišla o svůj proofil :-(

no seš hustá žena, no. Mít tě v blízkosti, to by byla asi další depka, jaká jsem lemra no :roll: :oops: …

a ten recet už je v pohodě, nakonec jsem to nevydržela a zavolala jí, tak je to v poho, díík :wink: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
11.12.09 21:09

tak hlavně,že se našly ořechové slepky či jak to nazvat :lol: :lol: :lol: :mrgreen: no zkusím to, jdu na to teta. Náhodou si myslím,že kdyby jsme bydleli blízko,to by bylo jiné kafé :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
11.12.09 21:11

No Poly ani nemluv :wink: :wink: :wink: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
11.12.09 21:16

tak jsem jim to tam poslala,tak počkám jestli to heslo dojde :nevim: :nevim: mě to fakt serká,měla jsem tam kontakty i na kamarádky z kterými se znám už léta a jiný kontakt na ně nemám,tak mě to i mrzí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
11.12.09 21:30

no právě, tak je škoad, abys o tom přišla, né?
Určitě ti heslo dojde a bude to v poho :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
13.12.09 18:53

Čau, holky,

tak jsem tajně doufala, že se pomalu připojíte s katastrofami, abych se uklidnila a vy nic. Tak holt naše Ellis je zase supervynálezce - kdybyste potřebovaly elektrikáře… :-D

Poslední dobou zase pořád ucvrkává do kalhotek. Nevím, jestli je to lumpárna, nebo je nachlazená. Ale spíš bych to viděla už na to nachlazení. Minulý týden to jeden den bylo 7×!!! :cert:

Jinak Šíma je strašný mazlík, hrozně rád se chová a pořád mi něco povídá :-) A už tři dny po sobě se nechal uspat hned po koupání - tak mi držte palce!!!

A já nepeču - udělám akorát chlebovku - takové ty lupínky z bílkového těsta s hodně oříšky a na zbytek kašlu. I tak se šíleně nacpávám, mám pořád hlad a vypadám jako hroch - 95 kg!!!! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
14.12.09 14:31

Macko - u nás ty katastrofy moc nejsou (klepu) Tereza byla vždycky opatrná, takže ze schodů nesletí, protože když se sama bojí, tak si dává pozor. Jo, ve chvíli, kdy si bude řikat, že to má v malíku,t ak si nabije hubu, to je jasný, ale jinak jsem moc ráda, že je taková…

A přidávám se k hrochům :-? - jsem na tom hůř :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
14.12.09 14:36

Holky zdravim prosim te macko vahu ted neres kojis tak holt to pocka.Az dokojis tak se k tomu postavis celem a zvladnes to. :wink: :wink: :wink: Davejte na sebe pozor.

Niki zdravime vas. :wink: :wink: :wink: doufam ze se po novem roce uz nejak sejdeme. :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
14.12.09 14:48

Ahoj,
tak jsem znova dočítala co se to u té Macky stalo a Elča má vyloženě kliku, hlavně, že se nic nestalo, ale vůbec nechápu, jak se jí to povedlo.

Macko, kily půjdou dolů, u mě to šlo teprve teď, ale už jsem skoro na své váze.

pa jdeme svačit a ven

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
14.12.09 18:56

Ahojky maminy,

Macko to měla ale pech. snad si už dá opička pozor a nebude ty ručičky nikam cpát. Ještě že to dobře dopadlo.

Nikol já taky moc nepeču, právě proto, že pak se cpu a taky to vůbec nepotřebuji.

Děvčata tak u nás se asi taky odloží plození 2 dítka, dostala jsem nabídku z práce na novou pozici. Tak bych si nechtěla zabouchnout dveře. Sakra to se blíží, už jenom 2 a půl měsíce. Ale kdyby se to náhodou povedlo, nebudu se zlobit. Ale snažit se nebudu.
V pátek jedeme na Slovensko, budeme tam trávit štědrý večer. Když nepřiberu tady, tak tam určitě. :evil: :evil: :evil:

Nikol a to chceš malovat ještě před svátkami????? Máš málo úklidu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí