Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3168
24.11.09 22:32

macko potesim te ze u nas je to podobny. :wink: :wink: :wink: ale sare je uz 3mesice a uz sme vic na sebe zvykli.no musime to vydrzet ten rok a pak uz bude lip neboj.Ale mame to fakt podobny.kdyz usne jedna vzbudi se druha a porad dokola a ja si nestihnu nekdy ani uprdnout. :-D :-D :-D ale u nas sara spi v noci ukazkove takze aspon neco.Diky bohu zato a snad to tak zustane.i usinani je ok usina sama bez nejakych kriku.tak doufam ze to bude taky porad.Je hodna. :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
25.11.09 07:48

holky my to mame dnes nabity.Poradna v 9.30 se sarou 3mesice a pak jdu plavat s eli.pak jedeme k babicce bo nam hlida saru.Tak se mejte a uzivejte dne. :wink: :wink: :wink:

Jo uz sem koupila vcera sare ten valec dokonce i hraje tak sem koukala jak puk.Je od chicca. :-) :-) :-)

Jo a spoluzacka mi slibila jeste veci po sve dceri nejaky domecek pro panenky a nadobicko do kuchynky tak to bude eli nadsena.Ale nevim kam to dame vsechno. :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
25.11.09 08:57

Ahoj ženy,

tý jo, já jsem totální nestíhačka, za dva týdny jsem měla udělat 60 stránek a teda jsem v půlce (vlastně je středa ne? No tak to jsem pozadu :-?) mám hotovo 33 stránek - jako je to síla. Tereza má naštěstí jenom jeden problém a to ten, že se nudí. Já od rána do večera sedím u pc, Mára přijde z práce, začne vařit a jde s holkou aspoň okolo baráku… no mazec :-( … včera jsme byli na očkování proti chřipce, tak mě bolí ruka jako prase…

Abych řekla pravdu ženy, tak koukám, že Terka si to zlobení vybrala dopředu a teď máte vy děti na zabití a s tou Terezou se to dá… no nezávidím, ani se škodolibě nesměju, je to na palici, jen ťukám na dřevo, aby ás to nepotkalo znova taky :lol: … ale beru to statečně…

Holky, normálně nám přišel nedoplatek na elektřinu 3000… dají se nějak zvýšit zálohy? Nevíte? Jestli mám o to zažádat, nebo to sami upraví, aby to pak nebyla taková pálka, to je už druhý rok, co tolik doplácíme :-? - no jo, konec roku, bude toho ještě hodně :-? - ale to je život no :wink:

Macko - tý jo, držím palce, aby prdíky byly tu tam a Ellis se zklidnila a Šíma zase spinkal… prostě aby to bylo zase super :wink: - včera Terka za celý den spala jen třičtvrtě hodiny, museli jsme pak jet na to očkování, spát šla v sedum, tak jsem měla pupínky, že šestá ranní to jistí a miláček můj spal do osmi, tak jsem tady z ní hotová, řekla jsem si, že sem musím mrknout a jdu zase rpacovat :-))

Lost - vy taky vydržte!!! Ale obě jste matky šikuly, takže to zvládnete :wink: :wink: :wink: :wink:

Lucko (nebo čí byl ten pokojík) - no moc pěkný, fakt! Já bych tak strašně moc chtěla koupit Tereze stolek s židličkou, ale tady to prostě není kam dát!!! Jediný roh, kus zdi… no je ti prostě malý, no. A zakopávat veprostředku bytu o stolek… to je na prd… tak musíme vydržet… A ta „dospělácká“ postel? No paráda! Taky už jsem koukala a vybírala bych jako vzteklá, zařizovala, fakt se těším, až Tereze udělám vlastní pokojíček… uuááá… No a já bych se ani tak nebála, že žuchne, páč jsou zábrany, ale že mi bude nonstop brát dráhu z postele :-? - teď jsou docela scény před usnutím, tak by to byla síla… no máš doma šikulu :wink:

Tak jo ženy, snad jsem na nic nezapměla a jdu makat… sice jsem z toho hotová, ale prostě hýbe se to. Řikám si, že čím dřív to udělám, tím dřív to budu mít za sebou, ne? :wink:

Tak pa p apa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
25.11.09 11:13

Nikolaa - Nikol, ty jsi fakt DOST dobrá!!!!!! :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: Takhle hodně pracovat při dítěti!!! :pankac: :pankac: :pankac: Máš můj obdiv. :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
25.11.09 13:17

ahoj holky,
tak jsem doumývala konečně vrchní patro oken a ještě kuchyň a mám to za sebou :pankac: :pankac: záclonky už jsou vyprané,suším venku,tak pak na ně skočím a už se budu cítit zase jak doma. Dneska jsem měl na návštěve dopoledne kámošku s malým a s jejím manželem a ještě jednu kamarádku s malou,tak obývák na prasknutí,ale děti se zabavily a my pokecali :wink: :palec:Po tom pádu co jsme prodělali,tak noc hrozná, pusa nateklá,ret jsem ani nevěděla kde má chudina,ale dneska už je lépe a už mám doma zase to moje zlatíčko ,které poznávám :huban:

Marci-holka,já tě stále utěšuji,ale ono to jinak nejde a máme s LOST můj obrovitánský obdiv,jak to zvládáte,někdy i ne,ale o tom je život :wink: No my by jsme do dalšího šli,ale až se zadaří. Já se připojuji ke STEJFI,že jsme začali pracovat na dalším mimi,ale zatím to jako tak flákáme,že se nedívám,kdy mám plodné dny 8-o :lol: ,ale už i táta říkal,že by chtěl,tak do toho půjdeme naplno :pankac: :pankac:

LOST-držím pěstičky,aŤ se vydaří kontrola :wink:

VENDY- a myslíš,že ty naše děti v blízké době budou chápat povely??? :lol: :lol: :lol: :lol: No u nás teda rozhodně ne.

Chtěla jsem do Vánoc,aby malá měla konečně svůj pokojík,ale nějak to nevychází,Pavel je pořád v práci, vidím ho pořádně o víkendu,tak ho nechci s tím otravovat,tak jsem si říkala, že by jsme to dali malé jako dáreček k druhým narozeninkám,ale uvidím i finančně jak to bude.
Tak se mějte,jdu něco do sebe hodit než se ta moje malá cácorka zbudí. Krásný den,u nás je od včerejška nádherně,svítí sluvíčko a máme tady 16stupňů,tak odpoledne půjdeme řádit ven.PA PA PA :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
25.11.09 14:13

Poly - tak to je dobře, že je už líp :wink: :huban: a držíme palečky, ať se to zadaří :wink: … no já vám říkám ženy, že my budeme se sourozencem poslední :lol: … prostě až se vyřeší bydlení, tak klíďo - čím myslím i postaví, přestaví a tak, takže běh na dlouhou trať :roll: 8-) … no ale koukám na malinkatý dětičky a docela z toho teču, řikám vždycky, že je to na facku, abyc se z toho probrala :lol: :lol: :lol: teď prostě ještě né :D - to je dobře, že rozum funguje :dance:

Vendul - když nad tím tak přemýšlím, tak je to přesně jako loni. Teď mám fakt šrumec a do Vánoc musím stihnout ještě Svatbu, takže to taky nebude procházka… loni jsem si tu předvánoční atmosféru ani neužila, ale letos jsem nakoupila formičky na košíčky, abych udělala plněný pudinkem nebo ořech. náplní a pak jsem nakoupila hafo zvířat - vykrajovátel a budeme dělat takový kokosový linecký, který je prostě dokonalý, tak si musím známý říct ještě o recet… takže buď pracuju nebo jsem s Terezou venku, tak se doma moc nepoflakuju… maximálně vyluxovat a vytřít, jinak nehnu prstem, nedá se nic dělat… naštětí se taťka teď fakt snaží a pomáhá, tak je to fajn…

Dneska ráno jsem už nemohla ani sednou na židli jak mě dolel zadek a oči mě pálily že jsem myslela že bude po mě, tak jsem si s terkou dala hernu na hoďku a jsem zase doma… daleko líp se pracuje s čistou hlavou…

No nic, já jen o tý práci, mám toho plnou hlavu… tak pa a zase mrknu :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
25.11.09 21:33

Ahoj, holky,

Lost, ani nevíš, holka, jak je příjemné vědět, že v tom nejedu sama :lol: :lol:

Holky, dnes jsem byla na veeeelkém výletě :-D Po dlouhé době jsem popojela o čtyři zastávky dál - na Anděla - a byla jsem v knihkupectví a Marks & Spencer. No pááááni. až teprve, když máte druhé dítě, uvědomíte si, jak snadné je to s jedním!!!
Měla jsem s sebou jenom Šímu a najednou jsem cítila neskutečnou úlevu. Dala jsem si kafe do kelímku a nakoupila nějaké knížky a potraviny… No paráda

Zato jsem ovšem byla odpoledne náležitě potrestána - Ellča uřvaná, Šíma má růstový spurt, takže je prakticky v jednom kuse u prsu :-/

Ellinka dnes praštila moji kamarádku přes ruku a odehnala ji od kočárku, protože si myslela, že nám chce vzít Šimonka :-D

No a taky dostala pořádně přes zadek, protože si zase dělala po svém a málem ji sejmula houpačka plná dětí - prolítla jí 5 cm kolem hlavy. Jenom jsem šíleně zařvala a odtáhla ji odsud a dala jsem jí přes zadek. Úplně se mi udělalo špatně. To je taková ta houpačka, co je jako kolo od vozu uvazané na 4 lanech a uvnitř vypletené a bylo na ní asi 6 dětí. Kdyby dostala do hlavy, určitě by to nepřežila! Hlavně, že si zase udělala po svém!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
26.11.09 13:14

Ahoj holky,
teda Macko, vůbec nepřemlouvej k dalším dětem, když vás tady čtu, asi bych to druhé vychovávala na dálku z Bohnic. Roska je totiž taky pěkná palice dubová, ale někdy má zase tak fajn den, že bych jí láskou celou umačkala. Prostě trdlo. Hlavně se s kamarádkama hrozně opičej, takže pak dělají i všechny ty špatnosti krát 3. Fakt děs běs. Odpoledne jedeme do nového mateřského centra do JBC, já si tam budu dělat adventní věnec a doufám, že se Roska zabaví sama, jinak bude po věnci.

Vendul a Stzeji, nechcete se někdy sejít v Deltě v dětském koutku? Dopoledne je tam málo lidí, my si tam kafe sice nedáme, ale pokecat se dá a je to hned u busu.

Poly, prosím tě, kdy máš čas? My máme ještě 3 nemytá okna, tak napiš a čekám tě..... :mavam: :lol: :lol:

tak pa holky, ať vás mrňata a starší moc nezlobí a hlavně žádnej stres s úklidem před vánocema, když něco nebude hotovo, vánoce se přeci nezruší.....

pa K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
26.11.09 13:56

ahoj děvčata, jak koukám tak máme všechny něco. Děti si dělají co chtějí, rozkázat tomu moc nejde, ale bude hůř, nemyslíte?

Katko klidně se můžeme sejít, klidně i zítra, to máme volno.

Macko ještě, že to dopadlo dobře. Někdy jsou fakt na zabití neposlechnou a neposlechnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
27.11.09 06:29

Ahoj holky a ve stredu sme byly na ko v poradne a sara ma 7kg 8-o 8-o 8-o a 64cm.takze peknej macek ale ona uz byla velka po tom porodu i takze tak.Jo a zacina se kolebatza strany na stranu takze asi zacne brzy prekulovani na brisko atd.Prijde mi rychlejsi nez eli kazdopadne.A pekne brouka a porad neco vypravi. :-D :-D :-D tak prominte ze vam to tu pisu ale aspon si vzpomenete na chvilky jak ste mely prtave deticky. :wink: :wink: :wink:

Macko do vanoc nevim ale pak po vanocich az mi skonci zkouskovy by sme se mohly sejit ze?A teta nikca taky at si to poradne uzije. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
27.11.09 08:59

hehehe :D to víte že jo ženy, ať mám pořádný pupínky a ať se probudím z toho očumování těch dětí :lol: :lol: :lol: - budu jen sedět a popíjet kafíčko :lol: - ba ne, s Terezou to fakt nehrozí :roll: 8-) - tak se nějak domluvíme :wink:

Navíc jsem ve zprávách slyšela, že sníh nebude minimálně do Vánoc, tak se nějak bavím s Márou, kdybysme vyazili do toho Liberce… jsem se rozhodla, že to bez něj nedám, kor když neznám cestu, tak bude drbat s náma… až teda konečně dorazíme… ale to bych dala ještě určitě vědět :wink:

Omlouvám se, že nereaguju na přízpěvky zpět, jen jsem mrkla a musela reagovat na Lost :lol:

jdu makat, pa pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
27.11.09 14:24

Nikol, jasnačka, kdy vás máme čekat????

Stejfi, čtu to vždycky pozdě, co takhle v pondělí??? Vendul máíš taky čas?

Tak věnec mám, no dělala jsem to sama naposledy, nemám žádný nápad a tak jsem to obšlehla od kámošky, finančně za 320 i se svíčkama, ale k tomu kafe, vstup a benzín a jsem na tom jako z krámu bez práce.
Roska byla zlatá, pořád se klouzala a starší děti jí hlídaly, ale jak jsem na ní pořád zvyklá, byla jsem jako na trní, aby se něco nestalo.

Tak co to pondělí holky????

pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
27.11.09 15:10

akaco - všechna čest, moje ruce jsou na tohle levé… já se těším na cukroví, nakoupila jsem takových kravin, že se nemůžu dočkat až se na to vrhneme :lol:

No a ještě nevíme kdy dorazíme, chtěla bych někdy přes týden, ale to je Mára v práci, tak to musíme nějak promyslet… dám vědět :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
27.11.09 16:48

Holky dnes byl teda den ze bych je obe zabila. :evil: :evil: :evil: no nejaky den takovy byt musi to se holt neda nic delat.Ale obe rvaly jak na lesy. :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
27.11.09 21:14

Marci-jejda,to musela být teda podívaná na malou,no hlavně,že je v pořádku a tvé srdce a nervy taky 8-o 8-o 8-o
Lost-hele poslouchej,jestli tady pořád budete s Marcelkou vypisovat,jak vám děti křičí a tak dál,tak my do dalšího nepůjdeme žádná,takže pozor,co píšete joo??? :lol: :lol: :lol: :lol:
Akaco-Katy,tak já uklízím hlavně,když mi malá spí,jinak to nejde,Pavel je pořád v práci,takže to nehrozí.Dneska jsem si zadělala těsto na perník a zítra budeme hned ráno s malinkou vykrajovat, to zase bude všude, NO NERVY MOJE :roll: :lol: ale moc se na to těším :potlesk: tak vám pak popíši,jak to dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí