Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4666
16.11.09 09:46

macko, ty to nehroť s telkou :wink:, Terka kouká na pohádky jak to jde… a už to ani neřeším. prostě to patří k týhle době a na mě je, abych jí pak zajistila dostatek koníčků, aby celý dny u ní neproseděla… A s mluvením čas určitě je, některý děti už mluví, viz Ellča :wink: - tak proto se o tom bavíme, víš? Někdo mluví už v roce a půl…

Jo a já jsem se ani nepochlubila, 5.12. jsem koupila lístek na mikuláše, bude tam divadlo a budou dárečky… byla jsem nadšená, že mi kamarádka sehnala lístek, páč byla v pravou chvíli na pravým místě, jinak je to hned vyprodaný, no a moje máma mi tu radost úplně zkazila, že to pro ní ještě není, že je na to malá a že si to vůbec neužije… že ona by tam teda nešla :-? :-( … tak jsem z toho smutná, myslela jsem, že to bude super… jsem myslela, že se jí to bude líbit a když ne, tak si tam prostě pohraje a můžeme jet domů, ne?

My jdeme dneska pro tu kachnu, pojala jsem to jako Stejfa, na Vánoce bude mít dárečků dost a teď byla hodná, tak si něco nadělíme dřív… a k čemu kachnu v prosinci, když už třeba bude sníh, ne? :lol:

Tak pa zatím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
16.11.09 09:47

ahoj holky,

Leni dárky super :palec:

Mací, tu mašinku máme taky, snad to bude Rozuli bavit.

K tomu nočníku, už jsme doma taky skoro bez nehody, ale stylem, že jí na nočník dávám sama, Roska si prostě neřekne a neřekne. Někdy si připadám jako pitomec, jak se jí celý den ptám a potom mezi lidma v krámě mi řekne mami čůrám a já na to ano Rozárko máš plínku tak čůrej, tak to vypadá, jak je chytrá a přitom o minutu dřív si říct neumí :zed:

S tím mluvením je to právě naopak, Rozárka mluví na svůj věk velmi dobře. Samozřejmě si slova upravila, třeba šikulka je hokulka a tak…Ale normálně se doma bavíme ona se ptá, já odpovídám a naopak. teď nedávno třeba seděla v postýlce a vyhodila dudlíka ven a strašně se smála a volala na něj poď sem dudlíků… :lol: fakt mluví moc hezky. A už se naučila i zpívat písničky, ukolébavku o mravenečkovi umí skoro celou, různý básničky, bramboru a tak to vždycky říká to poslední slovo verše :lol: prostě naše šikulka. Pomalu jí učím dobrý den, ale nechápe, kdy to má používat, tak radši vždycky říká čus čus nebo čus bambus. A děkuji to už používá skoro na 100%. Někdy se jí musím ptát jak se říká, ale většinou sama poví díky nebo děkuji.

Ale zase to kompenzuje tou plínkou :cry:

tak nic, papa je zase hezky, tak vyrazíme ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
16.11.09 09:50

Nikol, jdeme taky na mikuláše, takže udělala jsi dobře. Jen se budu snažit mít Rosku daleko od čera, aby z toho neměla nějaké trauma. Ale jinak se moc těšíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
16.11.09 13:21

Akaco - to je super, že tak mluvíte, některý děti to tak prostě mají. A myslím, že teď už je to fakt jedno. JEstli jedno dítě má ještě plenu a mluví nebo druhý nemluví a nemá plenu… ony na to všichni děti jednou přijdou :wink:. A je strašně fajn se s tím člvíčkem dorozumět…
A pojď sem dudlíků se mi moc moc líbí :-))))))))

No, já jí taky nebudu nějak přehnaně hnát před čerta, ale když jsme měli tu možnost získat lístek, tak jsem strašně ráad, je to prostě další akce s Terkou a navíc tam na to budeme dva, tak je to prostě super… a vysi to taky užijte :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
16.11.09 13:41

nazdar holky.

Niki taky jdeme na mikulase a taky jako akaca budu eli drzet od certa dal.jinak na mamu nedej prosim te.Oni jsou jini ty s tema detma nikam nechodily. :wink:

Jinak u nas s mluvenim dobry u nas se rika uz i dobry den a dobre rano kdyz jime tak rekne dobrou a proste uz se s ni clovek domluvi.taky na urcita slova ma svoje vyrazy u nas je penezenka masuna nevim proc ale nez sem nato prisla to mi dalo praci.Jinak se uz dorozumime takze je to pohoda docela.Doufam ze u sary to bude taky tak.No a s nocnikovanim zaciname taky ale udelala sem jednu vec aby to pro Eli bylo zajimavejsi tak ji davame rovnou na zachod a na ten kupodivu chce jit ale samo ji musime drzet.je ale pysna ze chodi na ten velkej nocnik.Na normalni nechce.takze tak ale jeste to nemame uplne vycytany samozrejmne.

A sara ta uz brouka kontroluje si rucicky zacina se otacet na boky odrazet od neceho no vypada to ze bude rychlejsi nez eli v tomhle.Ale jemna motorika jeste nic moc chrastitko jeste v rucicce moc nedrzi ale to ma jeste cas.tak uz se tesim co se z ni vyklube pristi utery ji uz budou 3mesice.ty jo toto leti.Holky je to zahul ale sem rada ze uz to mam za sebou.

tak se mejte a snad se zase objevime tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
16.11.09 14:49

Lost, no to je mazec! Fakt to letí jako blázen a že Sáře už budou tři měsíce, to je teprv neuvěřitelný. A je to strašná šikulka :wink: … No a Eli taky tak ;-) - teď jsem měla telefon a mám úplně přetrženou nit, tak už vůbec nevím co jsem chtěla… tak pak až si vzpomenu :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
16.11.09 15:32

ahojky.
tak jsem teď přišla od doktora.Já nevím jestli ten červenec je prokletej či co.Na ultrazvuku nic neviděl a to by prý už mělo být něco vidět.Bojí se že je to mimoděložní těhotenství ale nevylučuje malé těhotenství.Vzali mi krev na HCG,ve středu jdu znova a ve čvrtek znovu na UTZ.Na testu mi čárky sílí,takže HCG se podle mě zvyšuje.no beru tak,jako že jsem tam nebyla.Ve čvrtek prostě uvidíme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
16.11.09 17:02

werco drzime palce.Snad fazolka vykoukne.a co se u vas deje v cervenci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
16.11.09 17:46

lost: díky :-) jo v červenci,,prosímtě já jsem to psala holkám do července a abych vám to nemusela psát zovu tak jsem to je zkopírovala.Totiž už asi 3 čevencovky o mimi ted přišly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
16.11.09 20:21

Akaca - a kam jdete na toho Mikuláše? My chceme taky! To bude něco jak říká Nikola, i s dárečkama? Že vy to máte zase nějakou protekci… :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
16.11.09 20:29

A jejda no neni to jednoduche donosit mimi.nevim cim to je asi tou dobou dnesni tim stresem nebo jak?No hlavne at se to tobe povede a at tam mimi je.Drzime fakt palce. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
16.11.09 20:58

AHOJ HOLKY,
TAK V PRVNÍ ŘADĚ, WERUŠKO MOC DRŽÍM PĚSTIČKY,ONO TO VYJDE A BUDE ZASE DOBŘE.JÁ SI MYSLÍM,ŽE POKUD BY JSI MĚLA MIMODĚLOŽNÍ TĚHOTENSTVÍ,TAK BUDEŠ MÍT TAKOVÉ BOLESTI BŘICHA A PODBŘIŠKU,ŽE BY TO MUSELO JÍT POZNAT. JÁ NEVÍM,JEN ZKUŠENOSTI OD KAMARÁDEK :nevim: KAŽDOPÁDNĚ,TO BUDE DOBRÉ,MUSÍŠ VĚŘIT :wink: :huban:

CO SE TÝKÁ TELEVIZE,TAK U NÁS JAKO NIC,POHÁDKY NÁS COSI NEBEROU,PRAKTICKY NIC,MALÁ JE ZAHRABANÁ V KNÍŽKÁCH,TAK SI ŘÍKÁM, ŽE TO JE FAJN,ALE KDYŽ JDU KE KAMARÁDCE,KTERÁ MÁ STEJNĚ STARÉHO CHLAPEČKA,ZAPNE MU KRTEČKA A MÁ CELÉ DOPOLEDNE KLID,TOŽ JÍ TROŠKU ZÁVIDÍM,ALE TAKY VÍM,ŽE JÁ BYCH TO TAK NECHTĚLA, TAK TEĎ NEVÍM NA CO SI JAKO STĚŽUJI :think: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: U NÁS CHODÍ PŘÍMO NA DĚDINĚ MIKULÁŠ,TAKŽE PŮJDEME PŘÍMO DO VÍRU DĚDINO-MĚSTA,ALE OD ČERTŮ TAKY DALEKO A PAK RADĚJI DOMŮ,PROTOŽE TEN HON NA DĚCKA CO TADY POŘÁDAJÍ TO JE DĚSNÉ, KDYŽ JSEM ČEKALA MALOU,TAK NEŽ JSEM SE DOKOLÍBALA DO KOPCE DOMŮ,TAK JSEM SCHYTALA PÁR ŘETAZAMA PŘES ZÁDA :roll: :roll: :twisted: ,TAK NEVIDĚLI VE TMĚ, ŽE JSEM TĚHOTNÁ,ALE PAK TA REAKCE MOJEHO 8-o 8-o
HOLKY,MOC VÁM GRATULUJI K TOMU MLUVENÍ DĚŤÁTEK, JE TO MOC KRÁSNÉ, KDYŽ TO TADY ČTU,JAK JSOU NĚKTERÉ DĚTI DOPŘEDU A JAK ŽVATLAJÍ,TAKY SE NA TO MOOOOOOC TĚŠÍM :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
16.11.09 21:04

poly u nas tv taky nic jedine reklamy a pocasi :-D to se culi a rika pošaší.anebo znelka kouzelny skolky a tim to hasne.no ale sem radci ma rada knizky tak to je lepsi. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
16.11.09 21:37

Ahoojjjjj, u nás letí Teletobís,ani nevím kdy to začalo. Televize je puštěná jako kulise, ne že by se mě to líbilo, ale sama jsem závisláčka. A druhá závislost Veroniky jsou knížky. Takže z každého něco. Taky už docela hezky mluví, ne asi jak Rozka ale celkem se domluvíme. Dneska spívala kolo, kolo mlýnský. :-D

Werčo mysli pozitivně, určitě to dobře dopadne. psychika dělá divy. Dej vědět jak si dopadla, budu držet palce. :-P

Nikol máma to určitě nemyslí zle, ale pochází z jiné doby, nic si z toho nedělej. Určitě se tam bude Nikolce líbit a bude mít velkéj zážitek. Taky se nato těším, i když budeme asi brečet. Ona totiž brečí i když vidí nějakého strejdu. Trochu se bojí chlapů, snad jí to vydrží dlouho. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
17.11.09 08:35

Stejfi ne Nikolce ale terezce. :-D No jo je hodne tech capartu kdo si to ma pamatovat. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí