Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky… Tak já se předevčírem vrátila z týdeního pobytu u tchýně…
No přežila jsem, jen si na sebe zase budeme s Damusem trochu zvykat, panč ho tam zase rozmazlovala až jsem myslela, že se pohádáme…
Včera jsem se i přes ukrutnou bolest v zádech musela vybít a dostat ze sebe tu nasratost, tak jsem tu lítala jak fretka s hadrem… Předělala jsem Damulovi pokojík…
) Umyla okna a ták… Do toho bylo venku fakt úžasně, tak jsme lítali po venku ![]()
Pokud se mi povede, nahážu sem fotky… ![]()
Macííí drž se… Snad bude brzo dobře…
Werčo tak jak si dopadla?? A nestresuj se…
I když mě se to říká, že?!
Nikol - já s Damulou taky chodila, ale jeho to tam prostě nebavilo, takže jsem to po měsící vzdala… ![]()
Jinak se máte všechny fajn?? Ty jo a Macka psala, že má všechny dárky… jako já letos pokulhávám… A nevím co… ![]()
Omlouvám se za spam, ale nevím, jak je tam naházet najednou… ![]()
AHOJ HOLKY,
ZDRAVÍM VÁS PŘI VEČERU,TÁTA NÁM OPĚT ODJEL DO PRÁCE, MALÁ OD RÁNA NA ZABITÍ,TAK UŽ OD PŮL 7 SPÍ A JÁ SE CPU VÝBORNOU ČOKOLÁDOU NA UKLIDNĚNÍ.
TY JO LUCI, POKOJÍČEK PĚKNÝ A DANULKA UŽ MÁ TAKOVOU POSTEL JO?? TOŽ TO KLOBOUK DOLŮ
,JAK ZNÁM MALOU,TA BY Z NÍ V NOCI SPADLA JAK HRUŠKA NA ZEM
![]()
Tak já taky měla strach, ale zvládá to bravurně…
Každej kdo přijde, tak se tam musí jít podívat… Skáče na ní a pořád ukazuje na obrázky a cosi si tam mele… Ještě pověsíme taký ty koše na hračky a obraz, co dostal od strejdy… ![]()
A co malá??
HA, MALÁ JAKO JO??? TEĎ BYCH NERADA NAPSALA NĚCO ŠKAREDÉHO, ALE DNESKA JE FAKT NA RANU. NESPALA CELOU NOC,JEN ŘEV, RÁNO VSTÁVALA O PŮL 6
,BYLA UMRČENÁ, ŠLI JSME NA CHVILINKU VEN,ROZJELA SE Z KOPEČKA NA MOTORCE PROTI PATNÍKU, NEVÍM CO JU TO NAPADLO, PŘELETĚLA PŘES ŘÍDÍTKA A ROZRAZILA SI RET A VNITŘEK,JAZYK ZKOUSLÝ, NO KRVE JAK NA JATKÁCH, NO CO TI MÁM POVÍDAT. BYLA JSEM Z NÍ NA NERVY. USNULA MI V OBÝVÁKU UŽ O PŮL 10, TAK JSEM JI PŘENESLA DO LOŽNICE A VEČER USNULA UŽ O PŮL7. SNAD SE Z TOHO VYSPÍ.
To znám… Damu byl taky dneska na pěstí… Ten se rozhodl pro změnu jako nespat vůbec…
Ukňouranééééj, že bys mu dala milion, jen aby byl ticho…
Tak jsem zkoušela všechno možné, jen aby se zabavil… Odpoledne jsme šli ven a capkal hezky po svejch asi dvě hoďky…
Ty jo, v půl 7 je UŽ?? Damu teda chodí spinkat mezi půl 7 až 7…
LUCI, TAK MALÁ CHODÍ SPÁVAT TAK KOLEM TÉ PŮL 8,KDYŽ SE ZADAŘÍ TAK DŘÍVE,ALE O PŮL7 DĚLÁVÁ V OBÝVÁKU BORDEL JEŠTĚ S PAVLEM, NO JO, CO CHCEŠ PO DÍTĚTI A DÍTĚTI
![]()
U nas se chodi spat mezi kolem 20.00.ted davame tak obe.Jinak Eli spi uz ve velke posteli taky ve svym pokojiku uz nechtela do postylky a spi tam uz asi pres 5mesicu.
![]()
No melas to zabavne poly ti reknu.
![]()
holky ja chci leto na me padla nejak depka.
![]()
Lost - taky chci léto… taky mám depku.
Přijde mi, že se holka nudí a já nedokážu vymyslet zábavu. Ven je to jen na procházení se a to mi víc jak hodinu nebude chodit, tak co s ní? Ach jo. Snad mě ta nálada brzo přejde.
![]()
vendulko napodobne.Hlavne jak mame ted tu saru tak s ni se ven musi.A nekdy se mi stava ze eli ven nechce bo je zima tak je to o nervy.
![]()
Ahoj, holky,
přidávám se k matkám v depresi ![]()
Není to teda dlouhodobý stav, spíš momentální, ale nepříjemný. Ellis - na pěst. Nevím, co jí je, ale jenom kňourá a neposlouchá. Šimáno - totéž. V noci se pořád budil. Usnul po půlnoci a do rána byl vzhůru snad 100×!!! Ellis se rozhodla vstávat 5,25. Zařvala jsem na ni, ať se zaparkuje zpátky do postele, že si lehla a spala ještě hodinu (naštěstí).
Na cvičení dnes jsme kvůli mojí únavě a neschopnosti nás sbalit a dorazit někam načas, prostě nešli… Byli jsme jenom venku na procházce. Ale počasí je na prd.
Odpoledne jde Ellča plavat. Doma máme neskutečný bordel a Ellinka ho statečně a ráda rozšiřuje. Když se jí na chvíli zbavím, většinou spustí Šímák… No je to mazec!!! ![]()
A tak holky: Pojďte do dalšího dítka, ať v tom s Lost nejsme samy ![]()
Macka1 - ne ne ne!!!!!! Já pěkně až holka povyroste a bude chápat normální povely.
Jestli je teda někdy bude chápat.
![]()