Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
867
23.11.09 11:15

Ahoj holky… Tak já se předevčírem vrátila z týdeního pobytu u tchýně… :roll: No přežila jsem, jen si na sebe zase budeme s Damusem trochu zvykat, panč ho tam zase rozmazlovala až jsem myslela, že se pohádáme…
Včera jsem se i přes ukrutnou bolest v zádech musela vybít a dostat ze sebe tu nasratost, tak jsem tu lítala jak fretka s hadrem… Předělala jsem Damulovi pokojík… :o) Umyla okna a ták… Do toho bylo venku fakt úžasně, tak jsme lítali po venku :-)
Pokud se mi povede, nahážu sem fotky… :-)
Macííí drž se… Snad bude brzo dobře…
Werčo tak jak si dopadla?? A nestresuj se… :-) I když mě se to říká, že?!
Nikol - já s Damulou taky chodila, ale jeho to tam prostě nebavilo, takže jsem to po měsící vzdala… :roll:

Jinak se máte všechny fajn?? Ty jo a Macka psala, že má všechny dárky… jako já letos pokulhávám… A nevím co… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
23.11.09 11:18

Kruci, se v tomhle vůbec nevyznám… :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
23.11.09 11:19

Omlouvám se za spam, ale nevím, jak je tam naházet najednou… :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
23.11.09 11:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
23.11.09 11:21

poslední… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
23.11.09 19:43

AHOJ HOLKY,
ZDRAVÍM VÁS PŘI VEČERU,TÁTA NÁM OPĚT ODJEL DO PRÁCE, MALÁ OD RÁNA NA ZABITÍ,TAK UŽ OD PŮL 7 SPÍ A JÁ SE CPU VÝBORNOU ČOKOLÁDOU NA UKLIDNĚNÍ.
TY JO LUCI, POKOJÍČEK PĚKNÝ A DANULKA UŽ MÁ TAKOVOU POSTEL JO?? TOŽ TO KLOBOUK DOLŮ :potlesk: ,JAK ZNÁM MALOU,TA BY Z NÍ V NOCI SPADLA JAK HRUŠKA NA ZEM :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
23.11.09 20:43

Tak já taky měla strach, ale zvládá to bravurně… :lol: Každej kdo přijde, tak se tam musí jít podívat… Skáče na ní a pořád ukazuje na obrázky a cosi si tam mele… Ještě pověsíme taký ty koše na hračky a obraz, co dostal od strejdy… :-)
A co malá??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
23.11.09 20:50

HA, MALÁ JAKO JO??? TEĎ BYCH NERADA NAPSALA NĚCO ŠKAREDÉHO, ALE DNESKA JE FAKT NA RANU. NESPALA CELOU NOC,JEN ŘEV, RÁNO VSTÁVALA O PŮL 6 :twisted: :twisted: :twisted: ,BYLA UMRČENÁ, ŠLI JSME NA CHVILINKU VEN,ROZJELA SE Z KOPEČKA NA MOTORCE PROTI PATNÍKU, NEVÍM CO JU TO NAPADLO, PŘELETĚLA PŘES ŘÍDÍTKA A ROZRAZILA SI RET A VNITŘEK,JAZYK ZKOUSLÝ, NO KRVE JAK NA JATKÁCH, NO CO TI MÁM POVÍDAT. BYLA JSEM Z NÍ NA NERVY. USNULA MI V OBÝVÁKU UŽ O PŮL 10, TAK JSEM JI PŘENESLA DO LOŽNICE A VEČER USNULA UŽ O PŮL7. SNAD SE Z TOHO VYSPÍ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
23.11.09 21:07

To znám… Damu byl taky dneska na pěstí… Ten se rozhodl pro změnu jako nespat vůbec… :lol: Ukňouranééééj, že bys mu dala milion, jen aby byl ticho… :lol: Tak jsem zkoušela všechno možné, jen aby se zabavil… Odpoledne jsme šli ven a capkal hezky po svejch asi dvě hoďky…
Ty jo, v půl 7 je UŽ?? Damu teda chodí spinkat mezi půl 7 až 7…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
23.11.09 21:28

LUCI, TAK MALÁ CHODÍ SPÁVAT TAK KOLEM TÉ PŮL 8,KDYŽ SE ZADAŘÍ TAK DŘÍVE,ALE O PŮL7 DĚLÁVÁ V OBÝVÁKU BORDEL JEŠTĚ S PAVLEM, NO JO, CO CHCEŠ PO DÍTĚTI A DÍTĚTI :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
24.11.09 06:25

U nas se chodi spat mezi kolem 20.00.ted davame tak obe.Jinak Eli spi uz ve velke posteli taky ve svym pokojiku uz nechtela do postylky a spi tam uz asi pres 5mesicu. :wink: :wink: :wink:

No melas to zabavne poly ti reknu. :wink: :wink: :wink:

holky ja chci leto na me padla nejak depka. :-( :-( :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
24.11.09 09:59

Lost - taky chci léto… taky mám depku. :roll: :roll: :roll: Přijde mi, že se holka nudí a já nedokážu vymyslet zábavu. Ven je to jen na procházení se a to mi víc jak hodinu nebude chodit, tak co s ní? Ach jo. Snad mě ta nálada brzo přejde. :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
24.11.09 10:52

vendulko napodobne.Hlavne jak mame ted tu saru tak s ni se ven musi.A nekdy se mi stava ze eli ven nechce bo je zima tak je to o nervy. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
24.11.09 12:32

Ahoj, holky,

přidávám se k matkám v depresi :-?

Není to teda dlouhodobý stav, spíš momentální, ale nepříjemný. Ellis - na pěst. Nevím, co jí je, ale jenom kňourá a neposlouchá. Šimáno - totéž. V noci se pořád budil. Usnul po půlnoci a do rána byl vzhůru snad 100×!!! Ellis se rozhodla vstávat 5,25. Zařvala jsem na ni, ať se zaparkuje zpátky do postele, že si lehla a spala ještě hodinu (naštěstí).

Na cvičení dnes jsme kvůli mojí únavě a neschopnosti nás sbalit a dorazit někam načas, prostě nešli… Byli jsme jenom venku na procházce. Ale počasí je na prd.

Odpoledne jde Ellča plavat. Doma máme neskutečný bordel a Ellinka ho statečně a ráda rozšiřuje. Když se jí na chvíli zbavím, většinou spustí Šímák… No je to mazec!!! :nevim:

A tak holky: Pojďte do dalšího dítka, ať v tom s Lost nejsme samy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
24.11.09 13:38

Macka1 - ne ne ne!!!!!! Já pěkně až holka povyroste a bude chápat normální povely. :roll: :roll: :roll: Jestli je teda někdy bude chápat. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí