Poradna duly
Jana Čurdová
Nikol taky se mě to stalo. Všechno má svoje chyby a i tady je musí vychytat.
Právě odjeli babička s dědou, takže jsem měla docela pohodu. Veronika babičku hrozně zbožňuje, takže celý den o ní nevím. Zato jsem musela uvařit a toho nádobí.
![]()
Včera jsme byli v polsku, ale nic moc. Nějak se nikdy nemůžeme trefit na ty levné krámy, jak všichni spomínají.
![]()
To bylo zase krásně dneska. Co jste dělali???????????
nazdárek tetky,
tak to zkouším znovu napsat a jak se to smaže,tak vyhazuji počítač z okna
![]()
takže, Stejfi,jak to,že jsi na nic nenatrefila?? Kámoška tam jezdí skoro každý víkend,trumpeta,ale co by nejezdila,když nemá děti, že jo
a pokaždé z tama doveze tolik krásných věcí a tak levných,tak nevím,kde to nakupuje
![]()
Musela jsem se chlámat,jak Marcelka tady popisovala, jak malá Elča mluví
nad tím jsem se opravdu pobavil,ale Marci paráda, naší malé se mluvit nechce. Když se jí na cokoliv zeptám,tak mi vše ukáže a kýve,jako že je strašně důležitá a všemu rozumí
,ale zatím teda jen ta počáteční písmena opakuje.Ale ono to má svůj čas vše a nechávám to tak být,ono to přijde,tak jak ten nočník
![]()
tak my jsme včera besedovali celý den,tak to krásně utíkalo a večer si taťka zašel na pivo a došel mi v jednu ráno
,ale ráno jak se malá po něm začala sápat a řvat mu do ucha,tak dělal že je vše o.k.,ale viděla jsem ty oči
ale je hodný
no a jinak jsme byli celý den venku,bylo naprosto kouzelně,teplunko,tak jsme byli v lese. A navečer jsme si zašli do cukrárny se známýma, bylo to moc fajn. Malá dnes přes den spala 3/4hodiny, fakt super a to je poslední dobou pořád
![]()
Holky, já jsem dneska kaput a to jsem odpoledne hodinu spala… venku krásně, byly jsme u babí, ale na mě to padlo… fuj, už se těším do postele ![]()
Poly - Terka taky nemluví - teda ne srozumitelně - pusu nezavře, ale slova to nějak extra nejsou… jsou dny, kdy absolutně nevím co chce a ona se chudák tak snaží
… a taky to nehrotim… to je to poslední, o nic nejde fakt a kdyby náhodou už bylo pozdě nebo mluvila špatně, vždycky je tu logopedie… ta dokáže divy ![]()
Tak pa ženy a dobrou - budu ráda, když vydržím na konec Superstar
![]()
zatím to neřeším Niki,nejhorší je to,když pořád mele, já ji nerozumím a ona se vzteká,že jí prostě nerozumím no,to je někdy fakt na hubu
Taky čučím na Superstar ![]()
jj, teda Bagárová se mi líbila daleko víc než jindy a oni jsou jako zabednění… já bych hlavně chtěla vidět porotu, jak zvládne všechny žánry… no Hejma například… fakt jako…
no jo, máme to asi stejně s tím mluvením, ale to je život, bude líp
…
Teď ty poslední tři dny byla Tereza úplně super, tak snad to nezakřiknu a vydrží to. Fakt, zlatíčko největší, u babičky jsem si to vyloženě užívala… tý jo… třeba máme tohle období za sebou… pravděpodobně bude zase něco jinýho, ale to neva, hlavně, ať už to není tohle… teda tamto
![]()
ahoj holky.
no s povídáním jsme na tom stejně,robík umí opravdu jen pár slov a jinak prostě nic.a to kolikrát vidím jak ostatní děti krásně mluví.Vím že je furt čas ale jako pedagog mám furt pocit,že jsem v něčem selhala (ale jenom trochu tedaaa,nejsem na sebe tak zlá
)
Jinak zítra jdu na gyndu a dozvím se co a jak.těším se ale i trochu bojím aby vše bylo ok.
no a poněvadž nám zadělávají okna.musím tak nějak celý den strávit s robíkem venku abychom se tu nemotali ![]()
holky dobrou noooc
WERI, PŘEJI PŘÍJEMNOU PRVNÍ KONTROLU A URČITĚ ÚSPĚŠNOU, JAK BUDEŠ MÍT ČASÍK, TAK DEJ VĚDĚT CO A JAK JU?? OPATRUJ SE A MĚJ SE KRÁSNĚ.
Ahoj holky, tak já se přidám s těmi dárky. Už je mám na poště, jen si pro ně dojít ![]()
Koupila jse mmu toto:
http://www.maxikovy-hracky.cz/…_11996_1.jpg
http://www.maxikovy-hracky.cz/…b_1788_1.jpg
http://www.maxikovy-hracky.cz/…umb_35_3.jpg
http://www.maxikovy-hracky.cz/…b_8090_2.jpg
Jinak dneska jsme byly v zemědělském muzeu (fotky jsem dala už na FB), pak jsme se ještě prošly s tatínkem, bylo hezky, tak jsme si to užily ![]()
Jinak u nás se nic moc nezměnilo. Jony pořád moc nemluví, nenočníkuje … ale máme nového zrzavého kocourka. Jony ho sice trošku trápí, ale už začíná být pro něj okoukaný, tak mu už dal Jony docela pokoj.
Pěkný večer,
pokud máte nějaké problémy například s odesíláním příspěvků, napište mi prosím na info@emimino.cz a popište prosím podrobně o jaký problém se jedná (kdy problém nastane, co se zobrazí, vypíše se nějaká chyba apod.?) + jaký prohlížeč používáte.
Budu to řešit a odpovím.
Díky za pomoc.
Radek
No holky, tak vidíte, jen piště co vás zlobí - mě to vyhodilo jen jedou a ani už nevím co to psalo, tak to neřeším…
Lenko - ten vláček je super, fakt, to by Terku bavilo a nad tou tabulkou jsem taky přemýšlela, ale my jedeme normálně už pastelky a teď dostane tabuli (jako stojan), tak nevím, jestli by tohle ocenila…
Werčo - držíme palce, ať to dobře dopadne!
Tak pa a dobrou!
Čau, holky!!!
Leni, tabulka je super, taky ji doma máme a vláček máme podobný a hrajeme si s ním pořád. Taky máme ty koleje a vláček s IKEA. Já vůbec nevím, co pořídit Ellince.
Holky, s tím mluvením neblbněte, děti mají čas!!!
Ellča teď (ťuk ťuk) zase s nočníkem seká latinu. Tak snad to žárlení pomalu odezní a budeme zase v normálu ![]()
My jsme měli víkend trošku náročný - hlavně neděli. Šíma má prdíky a tak ječí a ječí. Teď ho mám v šátku na sobě a Ellča kouká na telku - to jsem to teda s tou výchovou dopadla ![]()