Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5450
15.11.09 16:44

Nikol taky se mě to stalo. Všechno má svoje chyby a i tady je musí vychytat.
Právě odjeli babička s dědou, takže jsem měla docela pohodu. Veronika babičku hrozně zbožňuje, takže celý den o ní nevím. Zato jsem musela uvařit a toho nádobí. 8-o :-?

Včera jsme byli v polsku, ale nic moc. Nějak se nikdy nemůžeme trefit na ty levné krámy, jak všichni spomínají. :think: :think: :think:

To bylo zase krásně dneska. Co jste dělali???????????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
15.11.09 20:58

nazdárek tetky,
tak to zkouším znovu napsat a jak se to smaže,tak vyhazuji počítač z okna :zed: :pocitac:
takže, Stejfi,jak to,že jsi na nic nenatrefila?? Kámoška tam jezdí skoro každý víkend,trumpeta,ale co by nejezdila,když nemá děti, že jo :lol: :lol: a pokaždé z tama doveze tolik krásných věcí a tak levných,tak nevím,kde to nakupuje :think: :think:

Musela jsem se chlámat,jak Marcelka tady popisovala, jak malá Elča mluví :mrgreen: :mrgreen: nad tím jsem se opravdu pobavil,ale Marci paráda, naší malé se mluvit nechce. Když se jí na cokoliv zeptám,tak mi vše ukáže a kýve,jako že je strašně důležitá a všemu rozumí :roll: :roll: :lol: ,ale zatím teda jen ta počáteční písmena opakuje.Ale ono to má svůj čas vše a nechávám to tak být,ono to přijde,tak jak ten nočník :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
15.11.09 21:01

tak my jsme včera besedovali celý den,tak to krásně utíkalo a večer si taťka zašel na pivo a došel mi v jednu ráno 8-o :roll: ,ale ráno jak se malá po něm začala sápat a řvat mu do ucha,tak dělal že je vše o.k.,ale viděla jsem ty oči :mrgreen: :mrgreen: ale je hodný :lol: :lol: no a jinak jsme byli celý den venku,bylo naprosto kouzelně,teplunko,tak jsme byli v lese. A navečer jsme si zašli do cukrárny se známýma, bylo to moc fajn. Malá dnes přes den spala 3/4hodiny, fakt super a to je poslední dobou pořád :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
15.11.09 21:15

Holky, já jsem dneska kaput a to jsem odpoledne hodinu spala… venku krásně, byly jsme u babí, ale na mě to padlo… fuj, už se těším do postele :D

Poly - Terka taky nemluví - teda ne srozumitelně - pusu nezavře, ale slova to nějak extra nejsou… jsou dny, kdy absolutně nevím co chce a ona se chudák tak snaží :huban: … a taky to nehrotim… to je to poslední, o nic nejde fakt a kdyby náhodou už bylo pozdě nebo mluvila špatně, vždycky je tu logopedie… ta dokáže divy :wink:

Tak pa ženy a dobrou - budu ráda, když vydržím na konec Superstar :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
15.11.09 21:17

zatím to neřeším Niki,nejhorší je to,když pořád mele, já ji nerozumím a ona se vzteká,že jí prostě nerozumím no,to je někdy fakt na hubu :roll: :roll: :lol: Taky čučím na Superstar :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
15.11.09 21:29

jj, teda Bagárová se mi líbila daleko víc než jindy a oni jsou jako zabednění… já bych hlavně chtěla vidět porotu, jak zvládne všechny žánry… no Hejma například… fakt jako…

no jo, máme to asi stejně s tím mluvením, ale to je život, bude líp ;-)

Teď ty poslední tři dny byla Tereza úplně super, tak snad to nezakřiknu a vydrží to. Fakt, zlatíčko největší, u babičky jsem si to vyloženě užívala… tý jo… třeba máme tohle období za sebou… pravděpodobně bude zase něco jinýho, ale to neva, hlavně, ať už to není tohle… teda tamto :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
15.11.09 22:14

ahoj holky.

no s povídáním jsme na tom stejně,robík umí opravdu jen pár slov a jinak prostě nic.a to kolikrát vidím jak ostatní děti krásně mluví.Vím že je furt čas ale jako pedagog mám furt pocit,že jsem v něčem selhala (ale jenom trochu tedaaa,nejsem na sebe tak zlá :-) )

Jinak zítra jdu na gyndu a dozvím se co a jak.těším se ale i trochu bojím aby vše bylo ok.

no a poněvadž nám zadělávají okna.musím tak nějak celý den strávit s robíkem venku abychom se tu nemotali :roll:

holky dobrou noooc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
15.11.09 22:18

WERI, PŘEJI PŘÍJEMNOU PRVNÍ KONTROLU A URČITĚ ÚSPĚŠNOU, JAK BUDEŠ MÍT ČASÍK, TAK DEJ VĚDĚT CO A JAK JU?? OPATRUJ SE A MĚJ SE KRÁSNĚ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
789
15.11.09 22:18

Ahoj holky, tak já se přidám s těmi dárky. Už je mám na poště, jen si pro ně dojít :roll:
Koupila jse mmu toto:
http://www.maxikovy-hracky.cz/…_11996_1.jpg
http://www.maxikovy-hracky.cz/…b_1788_1.jpg
http://www.maxikovy-hracky.cz/…umb_35_3.jpg
 http://www.maxikovy-hracky.cz/…b_8090_2.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
15.11.09 22:21

LENI-SUPER :pankac: :pankac: :pankac: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
789
15.11.09 22:22

Jinak dneska jsme byly v zemědělském muzeu (fotky jsem dala už na FB), pak jsme se ještě prošly s tatínkem, bylo hezky, tak jsme si to užily :dance:
Jinak u nás se nic moc nezměnilo. Jony pořád moc nemluví, nenočníkuje … ale máme nového zrzavého kocourka. Jony ho sice trošku trápí, ale už začíná být pro něj okoukaný, tak mu už dal Jony docela pokoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
789
15.11.09 22:30

POLY díky taky jsem to vybírala asi měsíc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.11.09 22:40

Pěkný večer,

pokud máte nějaké problémy například s odesíláním příspěvků, napište mi prosím na info@emimino.cz a popište prosím podrobně o jaký problém se jedná (kdy problém nastane, co se zobrazí, vypíše se nějaká chyba apod.?) + jaký prohlížeč používáte.

Budu to řešit a odpovím.

Díky za pomoc.

Radek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
15.11.09 23:00

No holky, tak vidíte, jen piště co vás zlobí - mě to vyhodilo jen jedou a ani už nevím co to psalo, tak to neřeším…

Lenko - ten vláček je super, fakt, to by Terku bavilo a nad tou tabulkou jsem taky přemýšlela, ale my jedeme normálně už pastelky a teď dostane tabuli (jako stojan), tak nevím, jestli by tohle ocenila…

Werčo - držíme palce, ať to dobře dopadne!

Tak pa a dobrou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
16.11.09 08:47

Čau, holky!!!

Leni, tabulka je super, taky ji doma máme a vláček máme podobný a hrajeme si s ním pořád. Taky máme ty koleje a vláček s IKEA. Já vůbec nevím, co pořídit Ellince.

Holky, s tím mluvením neblbněte, děti mají čas!!!

Ellča teď (ťuk ťuk) zase s nočníkem seká latinu. Tak snad to žárlení pomalu odezní a budeme zase v normálu :-)

My jsme měli víkend trošku náročný - hlavně neděli. Šíma má prdíky a tak ječí a ječí. Teď ho mám v šátku na sobě a Ellča kouká na telku - to jsem to teda s tou výchovou dopadla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí