Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj Holky.
Teda vůbec se tu v tom nevyznám.Ani netuším kde mám psát nový příspěvek tak snad to dělám dobře…
Holky potichu vám sděluji,že dnes ráno mi vyšel pozitivní test.Sice slabá čárka,ale menstruace opožděná,poslední dobou jsem dooost unavená.Takže snad konečně…hrozně ráda bych to řekla lukášovi až na vánoce,ale nejsem ten typ,který by to vydržel…omlouvám se že nereaguju,jen jsem to nadšení (snad ne předčasné) potřebovala někde vybít ![]()
Jupííí, Werčo
tak držíme palečky, ať je to pravda a dobře to dopadne!!!
Holky, je to hustý, ale Ellča má zpátky plenu. Žárlivost má tisíce různých forem a já mám nervy jenom jedny! Pořád učůrává a dneska se počůrala totálně. Dostala plínku a šmidliky. Nechám ji být. Nejhorší je, že vím, že to umí, že dokonce chodí čůrat úplně sama… No asi to nemá smysl řešit.
Jinak musím říct, že si to docela užívám. Šíma je hodný, jsem v rámci možností docela vyspaná a nikdy bych nevěřila, že to řeknu - docela mě to mateřství teď opravdu baví. Šíma nám prostě v té rodině nějak chyběl
A dokud tady nebyl, nevěděli jsme to.
Dnes jsme byli se Šímou v poradně. V necelých 4 týdnech má 5 260g a za posledních 12 dní z toho přibral 830g!! Je to dobrej otesánek ![]()
Werčo - blahopřeju!! Budu držet pěstičky, ať to dobře dopadne.
Nikol - teda to je síla… Drž se holka, drž se…
MAcka - malej je úžasný, obdivovala jsem drze ty fotečky… Vydrž, snad se malá brzo srovná.
A Vy ostatní se mějte a opatrujte se…
ahoj holky, omlouvám se za absenci,ale nebyla jsem teď doma a neměla jsem tím pádem přístup na net a taky mě zlobilo emimino, nechtělo mě to pustit přes jméno,tak jsem to musela celé překopávat, abych se tady vůbec dostala ![]()
v první řadě velká,ale velmi tichá gratulace Verči, mám radost a velikánskou, tak teď ať je vše v pořádku a zkus vydržet do těch vánoc, jako dáreček ultrazvuk dát manželovi, no co si víc přát ![]()
Dále jsem tady zaregistrovala Lucinku, že má opět problémy,tak hlavu vzhůru,je to za tebou Luci,muselo to být děsné,ale je to už pryč a snad všechny KO a výsledky budou už jen dobré. A s manželem se to taky urovná časem.
Jinak jsem nedočítala,tak se omluvám. Byla jsem teď týden s malou u rodičů,mám výron kotníku,tak mamka si vzala dovču a byla s malou tak to bylo fajn a i jsem si odpočinula. Sára byla naprosto vzorovná,fakt hodňučká,takovou ji prostě neznám a mamce tekly slzy, jak jsme dneska odjížděli a malá nechtěla vůbec domů
,tak to bylo takové dost dojemné
![]()
Ahoj holky,
taky po delší době, ale my pořád někde lítáme.
Vendul, Mikulášská je třeba během hokeje, hraje se od 3. Jinak taky bývá před radnicí. My asi pojedeme k našim, tam se jezdí na saních a peče se jehně.....uvidíme, zkusím ještě něco pohledat.
Werčo, no to je bomba!!!!!!!!!!! Moc gratuluju a žádný tiše, křičím jako blázen ![]()
Macko, to je moc bezva, že se vaše rodinka takhle doplnila a zocelila. Plínku neřeš, potřebuješ klid a Ella na to znova příjde sama¨, neboj.
Luci, je mi to moc líto, hlavně ať jsou ty kořeny v pořádku. Můj zubař mi říkal, že když se tam hodně poruší to lůžko, nemusejí potom další zuby vůbec vyrůst.
U nás totiž bylo něco podobného, Roska na rovině zakopla a letěla pusou na stůl, vyražený je nemá, trochu rozseklý ret, ale zubama vykousla kus stolu
teď hlídám, aby zuby netmavly a neodumíraly.
Amazonko, nočník je taky fajn, moc gratuluju!!!!
Nikol a nejde to tak, že když ostatní souhlasí můžete si to koupit i přes nesouhlas jediného nájemníka? My takhle dělali výtahy, jedinej nájemník nesouhlasil a bralo se to jako přehlasování. Ale jak dokáže někdo lehce nadělat problémy, co?
Misur, chtěla bych se zeptat na tu vaši kýlu? Rosce se to hezky zatahuje, snad to do 3 let úplně zmizí.
No už jdu taky spát, je mi blbě, týden spoždění s menzes, už jsem si i dělala test, potom najednou hurá mám to a teď mi připadá, že u toho snad pojdu jak je mi blbě. V po si jedu na gyndu pro prášky ![]()
Jo a ten nový engine mi vyhovuje, má více funkcí, trochu zmatečný na první pohled, na náš monitor hodně úzký, ale pro mě jednodušší a méně zdlouhavý.
tak pa
Ahoj holky.děkuju vám moc.Furt se ale bojím aby se něco nepos…furt si říkám,že jsem mladá,zdravá tak co,jenže když člověk čte všude okolo co se děje…jak říká švagrovka-to jsou ty matky co moc čtou
sice věčné téma na dohadování,ale tentokrát na tom něco bude ![]()
Mací:prosímtě jak jsi to zvládala.já mám nervy na pochodu.Nálady,že bych se nejraději sama zabila.A Robouš mě vytočí úplně vším,fakt se musím držet…S malou to bude v pohodě,určitě se srovná.Kdyby nežárlila,asi by to bylo moc ideální
Tak aspoň,že šimůnek je zlatej.A teda pěknej kus
chlapáka ![]()
Luci: s těma zoubkama je to opravdu na prd,toho se taky moc bojím.A věř i kdyby jsi se stokrát postavila na hlavu,uhlídat se to nedá.
Poly: Sárinka je teda prdelka,asi vycítila,že nejsi ok.co jsi vůbec dělala prosímtě????
Kačí: tak takovou menstruaci mívám taky.Bolestí bych umřela,jsem celá na umření…taky jsem si chtěla dojít k doktorovi,ale ted to asi už nemá cenu..no aspoň poreferuješ co jak pomáhá,abych věděla pro příště
..každopádně zlepšují to teplé koupele a jít si lehnout ![]()
Ahoj holky, nejdříve veliké gratulace Werče ![]()
Lucko - tak to mě mrzí s tím úrazem, ale hlavu vzhůru, bude to určitě v pořádku … uvidíš ![]()
Mací - jsem ráda, že už je to všechno v pohodě a že příchod Šimonka je pro Vás takto doplňující
A to, že má Eli zas plínku neřeš. Ono se to sklidní.
Mě například Jony na nočník prostě nesedne a nesedne … tak buď v klidu
![]()
No a u nás prostě žádné změny. Jony nemluví ani nenočníkuje … je prostě pohodář a tohle nijak neřeší. Ani to hovno na zadku mu nevadí ![]()
Ale je to zlatíčko. Je strašně zvídaví, pořád něco skoumá, studuje a není ani vteřinu v klidu
Teď jsme byli týden doma kvůli nemoci, tak to bylo tak trochu na palici
Dneska jdeme konečně odpolene ven, tak se mooooc těším
Taky máme po měsíci tatínka konečně doma, tak si to budeme užívat. Měl totiž teď moc práce a domů chodil zak ve 23:00 … tak jsme se vůbec neviděli a Jonymu jsem ukazovala jen tatínkovu fotku … aby nezapomněl
![]()
Hodím sem nějaké fotky co jsem včera nafotila. Byla u nás na návštěvě totiž Jonáškova láska Dominika
![]()
Ahoj, holky,
hezkou sobotu!!!! ![]()
Ellča se dneska dokonce pos… Ach jo, ona je fakt mezek!!!
Werčo, moc jsem to nezvládala a nezvládám. Nervičky na pochodu. Jednou u mě byla moje kamarádka a já jsem si jí stěžovala, že je to fakt hustý - těhotenství + tak malé dítě. A ona mi v podstatě vynadala, že si jenom stěžuju. Teď je těhotná ona, kluka má 2,5 roku a je vyřízená. A to on je fakt zlatíčko, narozdíl od naší všetečky… Takže buď v klidu, bude hůř a je to naprosto normální! ![]()
Jinak včera jsme byli s Ellčou a Šímou na Pochodu světel (něco jako lampionový průvod) a bylo to moc prima. Hlavně kočárek se fakt osvědčil. Lidi, co jej neznají, jsou z toho docela vedle. Všichni se ptají:„A kde máš malého? Táta hlídá?“ ![]()
Holky fotečky jsou božííí
Nemůžu tomu věřit majk nám ty dětičky rostou,vidím to tedy hlavně na těch vašich,poněvadž s robíkem jsem furt.
Macko: to je jediná věc,které bojím.že to nervově nebudu zvládat..ale chtěla jsem to,mám to..přemýšlím,že školu odložím na chvíli,teda první semestr určitě dodělám,druhý snad taky a pak nevím no.
Eilena: Náš Robík je stejnej flegmouš.Zjistila jsem,že mluvit umí hezky,ale prostě nebude.na nočník jak kdy,prostě jen když se mu chce,jinak máme už tak prochcanej koberec,že to není možný.
a představte si.Robouš je doma pěkněj sígr.Dost si na mě dovoluje a dělá hysterické scény.někam přijedem-ke známým,k ségře a je nehorázně hodnej.sám si hraje,tváří se,že byste mu dali korunu,prostě takovej malej chudáček.pak někde říkejte,že je to s ním doma peklo,mi to nikdo nevěří ![]()