Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4666
17.10.09 21:36

poly - ono taky proč to hrotit :wink:. Ale teda na veletrhu jsem viděla dobře pětiletý, vypadalo to, že ho spolkne, jak mu už byl malý a vypadalo to hrozně - takže buď pořád v klidu, o nic nejde :lol: :wink:

No a s těma zubama máš vlastně pravdu, já už jsem dement - bych to Frisco měla přestat pít :lol: - nehotim, jen mě to napadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
17.10.09 21:37

Poly - a co jako! :? :lol: :lol: :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
17.10.09 21:39

NIKI- CO CO JAKO?? JSEM TEĎ MIMO?? NEBO ŽE BYCH PILA TAKY FRISCO :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
17.10.09 21:40
POLY píše: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: NIKČA ZÁVISLÁK NA TV :lol:

!!! :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
17.10.09 21:40

:-D :-D :-D JO JASNÉ, SORRY, NETRKLO MĚ TO :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
17.10.09 21:42
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
:huban: :huban: :huban: :huban: :huban: :huban: :huban:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
17.10.09 21:49

:lol: :lol: :lol: :lol: TOŽ JÁ SU TAKÁ POMALEJŠÍ NOOOOO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
17.10.09 21:49

Nikol už po 9 jsem zalehla do postele, ale musím říct, že jsem se fakt nudila. taky jsem zvyklá na kulisu televize. Přez den jsem byli u kámošky a dneska jsem jeli ke tchánovcům. Co doma, že jo.

Vendulko je to ve škole ve Vratislavicích. Určitě to tam znáš. Jsou tam semafory u tramvaji a jde se nahoru jako na sídliště. Je tam docela dost maminek ale berou do konce řína. Počítá se s tím, že budou děti nemocné, tak se to bude střídat. Jde se tam přez hřiště.

A pár foteček

s nejlepší kámoškou

Ale sníh fotit nebudu, sere mě. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
17.10.09 21:50

ŽE SNÍH NEBUDU FOTIT :lol: :lol: :lol: TAK TO JE UŽ NA MĚ MOC DNESKA :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
17.10.09 21:52

FOTENKY MOC PĚKNÉ TETO :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
17.10.09 21:59

Poly děkujeme, to jen aby Nikol viděla, že jsme se trefili do stejné bundičky. Je fakt super a pěkně teplá. Dneska jsem scháněla rukavičky a nemohla jsem sehnat, když už byla velikost tak se mě nelíbili barvičky. Jo a boty jsem koupili, pořádné sněhulky 23 v CCC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
17.10.09 22:01

Dobrou baby, ještě se jdu podivat na telku a počkat na taťku. Jel do bazénu a pak někam na pivko. papa a hezký večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
17.10.09 22:03

A KDE JSTE KUPOVALY BUNDIČKY HOLKY?? JE FAKT PĚKNÁ. JÁ SE TEDA PŘIZNÁM, ŽE JSEM MALÉ KOUPILA BUNDU TMAVĚ-HNĚDOU, PROTOŽE SI JI VE SVĚTLÉ NEDOVEDU PŘEDSTAVIT V ZIMĚ :lol: :lol: ČUŇÁTKO MOJE.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
17.10.09 22:04

DOBROU STEJFI, TAKY UŽ JDU ZALEHNOUT. PŘEJI KRÁSNOU NEDĚLI :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
17.10.09 22:21

čauky,
Nikol, Stejfi, bunda moc hezká, taky jsem jí viděla v tescu.

Poly, pod panelákem jsme postavily prvního sněhuláka :lol: :lol: celkem si to užíváme, ale klidně si počkám na příští týden až bude za se 15°C :wink:

Vendul, Stejfi, jestli chcete, budeme s Roskou chodit do Babylonu, tam je dětský klub babylonek a ve čt dopoledne je jako volná herna. Takže můžeme chodit společně, i když vy vlastně spíte, že Vendul.

Macko, no hlavně, že je Šimonek v pohodě, tem hemangiom mám i já i rozárka na úplně stejném místě. Jenom to nemáme plastické, ale ploché. Roska když se narodila, měla to na obou očních víčkách, na krku a na zádech (jako já). Vypadala jako by měla oční stíny, ale to bylo první co vybledlo, potom ten krk a záda jí asi zůstanou. Ale jde to odstranit laserem. kamarádky syn má hemangiom na kořeni nosu a taky to má v pohodě, takže není to nic neobvyklého a hlavně je to odstranitelné!!!!!

no už nevím co, začala jsem plést Rozuli šálu, tak mě neboví nic jiného než pletení, tak pa a majte sa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí