Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
789
5.10.09 12:13

Poly - super fotečky :wink: :lol:

Ahoj holky, já jsem tu jen na chvíly, protože vůbec doma nic nestíhám.
Omlouvám se, že nebubu reagovat, ale napsali jste toho fakt mooooc :lol:
Jony je ocásek a bez něj se prostě nehnu … takže jsem ráda, když je někdo doma, abych alespoň na té toaletě měla soukromí :roll:
U nás nic nového. Pořád nenočníkujeme … Jony si neřekne a vlastně je mu to asi jedno, že to dělá do plenky. Jen ukáže na nočník, řekne „číííí“ a dostane záchvat smíchu a tím to končí. Vydrží na něm sedět tak 2 vteřiny :( Mluvení u nás taky nehrozí, jen ukazuje a říká „toto“ … jako že to chce podat, nebo „tamtam“, že tam chce zvednout, nebo jít … toť vše :roll: Jediné co ho baví, je skákat a tak už přemýšlím, že mu do pokojíku koupím skákací hrad a budu mít klid :wink:
David má pubertu v pokročilém stádiu, takže o tom se asi nebudu moc rozepisovat, protože by to bylo na dlouho :(
Jediné co se u nás zlepšilo je spaní. Po obědě spí klidně i 2 hodinky … tak alespoň stihnu tak trochu poklidit a dát si kafe :wink:
Už tu u mě Jony ječí, tak budu končit. Brzy se zas ozvu. Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
5.10.09 21:09

Ahojky,

koukám, že jste nemocný. My měli o víkendu horečku, kolem 39 a vůbec netuším z čeho. Naštěstí nic jiného jí není. Možná zuby, mám pocit, že špičáky.
Vendulko díky, už jsem si to zjišťovala. Tak pak dej vědět jak bylo, asi taky začneme. Kolik to stojí prosím tě?

Poly fotečky máš moc pěkné, malé teda fakt narostla a mytí zad bych si nechala taky líbit. :lol: :lol: :lol:

Jestli chcete tak se mrkněte na fotky, nějak mi to nejde vložit samostatně.

http://stejfa.galerie.cz/#

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
5.10.09 21:43

Ahoj,

Stejfo, fotečky překrásné, vláček v Globusu je i náš hit a teda jestli ten krásnej baráček je váš, tak jen tiše závidím........

Poly, dejte se dohromady, my na rýmu braly homeo a celkem to ustupuje. Ovšem zítra radši nejdeme cvičit, nechci to moc pokoušet, raději ať se pořádně uzdraví.

Leni, s mluvením si nelam hlavu, to příjde a pak si budeš říkat, jekej byl klid dřív. já musím mluvit celý den, pořád na něco odpovídám, ¨zpívám už jak Zagorka a když po o spí, užívám si ticha a mlčení, jako nikdy dříve.

tak zatial děučata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
5.10.09 22:02

Ještě moje zimní úlovky…

http://i256.photobucket.com/…/z_09187.jpg

http://i256.photobucket.com/…/z_09191.jpg

k tomu ještě růžovou kombinézu, ale to už se nechtěla fotit :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
789
5.10.09 22:04

Ahoj holky, tak nás čeká zítra návštěva doktorky :( Jony si dneska večer sáhl na rožhavenou plotýnku, takže má spálené tři prstíky :cry: Má tam puchýře, tak uvidím zítra jak to bude vypadat, ale raději k MUDr zajdu. Ufff jsem z toho ještě teď docela nanervy. Naštěstí brzy usnul, takže se moc dlouho netrápil bolestí … chudinka moje malinkatá :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
6.10.09 12:28

Ahoj, holky,

Jirka mi na dnešek naplánoval porod, tak čekám a pořád nic… :-D

Byly jsme s Ellinkou dopoledne cvičit a na výtvarce, tak jsem ji teď uložila. Strašně se jí tam vždycky líbí, nechce domů, ale doma je pak totálně vyřízená a chce jít spát. Nechápu její rituál - po obědě spí v ložnici v postýlce, v noci ve „velké“ posteli v pokojíčku…

Včera jsme byly koupit nové botičky - už 23. Nohu má něco přes 21, ale musely jsme vzít větší. To byla zase suma :? :roll:

Dneska je tady nádherně, odpo musím na poštu a Ellča jde s tátou plavat. Doufám, že to stihne - minulý týden se nešlo nikam :-(

Došila jsem pro malého zavinovačku a mooooc se mi líbí, časem se pochlubím fotečkou.

Přeji všem hezký den a hodné děti!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
6.10.09 20:31

Ahoj,

Leni, tak co doktor? byli jste? Jonášek je statenšj, určitě už o tom neví.

Macko, tak co už rodíš? :wink:

Dneska jsme nechali Rozulku ostříhat, tady jsou fotky

http://i256.photobucket.com/…/sthn002.jpg

http://i256.photobucket.com/…/sthn005.jpg

http://i256.photobucket.com/…/sthn006.jpg

máte možnost porovnat vlasáče a „chlapečka“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
6.10.09 20:39

macko tak termín se nekoná????? Jirka si bude muset ještě asi počkat. Už se těším až tady budeme mít další přírůstek. Snad to budeš mít rychle za sebou. Myslím na tebe.

Katko jo to je náš malinký baráček. Petr si na něm trochu máknul. Ale nestěžuje si, docela ho to baví. Úlovky máte docela pěkné. Hotová parádnice. A je vidět, že si to opravdu užívá, modelka. :lol: :lol: :lol: Nějak jí podrostli vlásky a kde se vzali ty kudrny. 8O 8O 8O
Já nakupovala v Tesku. A oteplováky jsme podědili. Nové kupovat nebudu.

Eilen to musel plakat. Doufám, že to nemá hluboko. Verča se už taky polila vřící vodou, ale naštěstí jenom na ručičku mezi prsty. Tátovi jsem to ani neříkala, ten by jančil a měl by zase řeči, kde jsi byla, proč jsi nedávala pozor. Naštěstí to dopadlo dobře. Jonáškovi brzké uzdravení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
6.10.09 20:41

Než jsem to dopsala kudrlinky jsou prič. :cry: :cry: :cry: Ale taky přemýšlím, že zajedeme ke kadeřnici. Já nemám šanci. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
789
6.10.09 21:07

Ahoj holky, tak u MUDr jsme nakonec nebyli. Jonášek po mě naštěstí zdědil zrychlenou regeneraci, takže už ráno měl pod puchýři novou kůžičku a vůbec ho to nebolí :wink: Jen jsem mu koupila mastičku bepanten :lol: Alespoň po mě zdědil něco užitečného :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
7.10.09 08:18

Ahoj mamusky moje zlate.
Ja se taaaaaaak stydim,ze jsem tu sto let nebyla! Ale opravdu nestiham vsechno co bych chtela.

Musim kouknout, co je u vas noveho.

MACKO, vzdyt ty uz to mas za par, to jsem necekala. Preju co nejlehci porod a pohodove szivani s novym miminkem!

U nas vse tak nejak pri starem, stale nebydlime a nevypada to, ze bysme se meli nejak brzo stehovat.
Deniska je dracice, ale krasne uz delsi dobu mluvi,vse si necha vysvetlit, chodime spolu cvicit a do vytvarky,rada maluje…no a pozlobit umi taky.

Jinak nevim co vic byc vam o nas napsala,spis pujdu zjistit co noveho tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
7.10.09 12:18

Ahoj, holky,

tak pořád nerodím :-/ Budu muset doma navrhnout „velrybí sex“ :-D
Dneska jsem byla v poradně a Ellča pěkně dala zabrat Jirkovi. Nejsem škodolibá, ale aspoň ví, o čem mluvím :-)

Kačko , úlovky v oblečení i ostříhaná Rozka jsou super!!!

Leni , to je dobře, že už je Jonášek v pořádku!

Štejfi - ten domeček máte náááádherný. Nemá se to, ale závidím :-D

Dneska je tady nádherně a teplo, tak zase vyrazíme na písek. Ach jo - už slyším ty maminky - „Vy ještě pořád nic!!! :-O

Hezký den, holky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
7.10.09 20:21

Zdravím všechny, no my jsme všichni nachcípaní… :( i Máťa kašle..

Hele Maci si to ještě užívej a odpočívej, vždyť těhulky jsou tak krásné… :wink: A čekáme na tu fotečku - zavinovačky :idea:

Akači jaké máš ty homeo na rýmu :?:

Jinak manžel je na mateřské, už to bude zítra týden..toto letí :roll:
Jéj ani už nevím, co jsem to chtěla :oops: . Tak se mějte.. pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
7.10.09 21:25

Dajmo, kapky Euphorbium compositum - Heel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
7.10.09 21:28

ahoj defcata!!

dajmo skore uzdravenie zelam celej rodine!!!! a ty uz akoze robis??? alebo preco je manzel na materskej? jak mu to ide?

macko tiez som straaaaaaaaaaaaasne zvedava jaky datum si maly vyberie!!! :lol: :wink: a jasne do posledynch dni ti zelam este plno sil a pozitivnej energie :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

amazonko a co bolo vo veci? nemala si net?

eilen super, ze to jonasek uz zahojene, tomu hovorim rychlost, parada :wink: :wink: :wink: :wink:

stejfo ten domecek je vazne mooooooooooooooc pekny!!!!! aj ostane fotky!!!! :wink: :wink: :wink:

katko rozka je rozkosna, mne sa strasne pacila styma kudrlinkama, oni tie deti potom vyzeraju jak andilci :lol: :lol: :lol: ale ona je kocka aj bez toho, a na zimu ste teda super vybaveni, my mame zatial len jednu bundu co som kupoila este min rok :lol: ale uz sa obzeram :lol: :wink:

no a my ideme teraz cez vikend na dovolenku do nizkych tatier tak sa strasne tesim lebo ten hotel vyzera byt uplne podla mojich predstav :lol: a kedze teraz skoro kazdy vikend hravame, tak musime vyuzit jeden volny :wink:

majte sa krasne!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital