Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2139
30.9.09 22:58

čauky, čauky,

Macko, sand ten tlak bude dobrý, držíme palce.

Dajmo, vše nej!!!!

Vendul, to cvičení je super, potom napiš, jesli jste byly. My máme za sebou další v tělocvičně a bylo to moc fajn, Rozárka si po těch 14 dnech pamatovala i co se k básničkám ukazuje a normálně fungovala. Fakt jsem byla mile překvapená, tak tam asi zůstaneme.
Další cvičení je ve st od 10 na kunratický, tam bych chtěla taky, uvidíme, dneska jsem se jí ptala, jestli chce jít cvičit a Roska mi řekla, že jo, tak příští středu to půjdeme zkusit. Snad nebude moc unavená.

Do jeskyně začínáme zítra, tentokrát mám rýmu já. Jsme objednané na čt, pá, po v 9,00 ráno. Jak bys mohla chodit ty, ty jsi psala, že v 9 danka spí, viď?

A nočník už jsem mzoufalá, teď jsem kvůli průjmu vše vynechaly, ale musíme zase začít, jen jsem na Rozi vypozorovala, že se nevyčůrá jen tak, ona to drží a jakmile jí dám plínku okamžitě se počůrá. Třeba nedávno jsem jí nechala před koupáním asi hodinu bez plínky a Roska pořád nic a přitom hodně pila, ale jakmile si sedla do vany, dala si žínku na pipku a vyčůrala se. Ona potřebovala mít pocit, že na tý pipce má jako tu plínu a potom to pustila. Vůbec nevím, jestli to půjde lehce odnaučit a jak jí to mám odnaučit.

tak pa holky a mě naše forum bavit nepřestalo, jen nemám čas!!!!!
 K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
1.10.09 08:27

Jééééééé, holkýýýýý, to byla legrace!!!! Že nikdo nepíše. Vždyť mě je to všechno jasný. Někdo nemá čas, někomu se nechce… 8) 8) 8) 8) Já jsem k tomu asi zapomněla namalovat mrkáče… :wink: :wink: :wink: A misurdu a Nikol jsem zmínila proto, že ty to tady právě držely nad vodou a když se na to vyprdly, tak je to celý v háji… :wink: :wink: :wink: :wink:

Stejfa - cvičení jsem objevila na základce na Dobiášovce. Je v pondělí od 17hodin a je od 1,5 do 3let. V pondělí jdeme poprvé, tak dám vědět.

Akaca - taky bych chodila ještě někam jinam na cvičení, zima bude dlouhá a nebude co dělat, ale dopoledne je pro nás prostě blbý. Kdybys ještě narazila na nějaký odpolední, tak dej prosím echo. :wink: :wink: :wink:
Jo vy si dáváte takovouhle počáteční jeskynní dávku. :wink: :wink: Mě to potom došlo, že zase budeme mít problém sladit časy. :roll: :roll: Ten můj sedmispáč… My prostě můžeme nejdřív v 11hodin a nejlépší to je ve 12, to nemusíme stresovat. Tak to budeme tuhle zimu sólisti. :wink: :wink: :wink:

Nikolaa - jaký pořád měníme plány…prostě je přizpůsobujete situaci! A náhodou, byt do patra se mi zdá úžasný řešení!!! :pankac: :pankac: Třeba ještě tím běháním po schodech zhubneš. :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: Já nakonec asi budu muset prodat i tenhle svůj byt, co v něm bydlíme, protože kalkulace na rekonstrukci se šplhá do závratných výšek a já si nic půjčovat nechci. Došla jsem k tomu, že jsem se už ve svým životě naškudlila dost a teď chci prostě normálně žít. A ne přemejšlet, jestli můžu koupit Danuli tyhle boty anebo tyhle. A o svých botech ani nemluvím. :lol: :lol: :lol: :lol: Tak uvidím, jak to všechno dopadne.

Dajma - s těma plínama to Dajmo nepřepereš. K látkovkám musí bejt nějaký přesvědčení. Buď ekologický nebo strach z toho, že jednorázovky jsou pro dítě škodlivý. Prostě s nima práce je, ať vymyslíš, co vymyslíš. Četlas nějakou diskusi látkovky versus jednorázovky? Já jich v těhotenství pročetla několik a holky, co používají jednorázovky nepřesvědčíš. Tím nechci říct, že jsou špatný!!! Aby zase nedošlo k omylu. :wink: :wink: Prostě to tak je. Já látkovky začala používat s přesvědčení, že jednorázovky nejsou úplně dobrý pro dítě, až na druhým místě byla ekologie.

Werča - to jsem se nasmála!! Nad vaším početím! To je sranda. Jsem si vzpomněla na naše. Něco podobnýho to bylo. Jen tu teplotu si měřit jsem se furt zdáhala, že to bude až poslední štace. :wink: :wink: :wink:
Ale s tou školou jsi teda dobrá!!! A ještě druhý mimino, no potěš. 8O :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
1.10.09 11:42

Vendul, tak v 11 ani ve 12 to pro nás nejde, třeba dneska už Rozule spinká. Potom ještě odpoledne třeba v 16, to už je ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
1.10.09 12:01

Ahojky!

Vendul - tím mrkáčem to bylo :lol: :wink:
A vím jak to myslíš, ale já bych zase byt neprodávala… radši bych te%d vydržela (viz nás případ), klidně pomalu rekonstruovala. A to všechno s tou vidinou, že by to jednou mohlo dostat moje dítě… cž by byl pro mě tahák… ale chápu, že vidina toho, že se člověk bude mít dobře (my škudlit teprv začínáme :lol:) je skvělá. Takhle jsme to měli se stavebkem a teď pláču nad svojí nezodpovědností, jak jsme to „prošustrovali“ :roll: :lol: - ale tak co, měli jsme se dobře… Takže chápu jeden i druhý způsob…

Akaco - tý jo, nočník nezávidím, sama se v tom trochu plácám, ale my jsme ve stádiu, kdy si řekne že chce na nočník a buď to stihne a vyčůrá se, nebo to nestihne a aspoň tam chvilku posedí… ale po odpoledním čůrání bývá většinou plena suchá, tak snad je to dobrý znamení… vám držím palce, určitě se k odplínování dopracujete, to každý :wink: :wink: :wink:

A já si taky myslím, že ten kdo používá jednorázovky je prostě používat bude. A Vendul má pravdu, látkovky jsou z přesvědčení… a je jedno jaký to má důvod :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
1.10.09 14:06

no sak zato vendul :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:
ale vidis jak to pomohlo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ja som nalomena po vcerajsku.....isla som spat nejak o 2 a vypila pred tym nejakych 1,5l vina :roll: :lol:

takze len zelam pekny den!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
1.10.09 14:40

Nikolaa - jo jo, to by pro mě byl taky tahák, že by měla tenhle byt Danule. Ale Martin má ještě garsonku a mámin byt je taky napsanej na mě… :wink: :wink: :wink: Takže Danule si bude moct vybírat. :wink: :wink: :wink:
A rekonstruovat pomalu prostě nejde. Budeme mít podlahový topení, rekuperaci a takový věci a to se prostě musí udělat najednou v celým baráku. Takže najednou bydlet a rekonstrovat nehrozí.

Akaca - Kačko, to nemá řešení. Oni tam jsou jen do 16 hodn, se mi zdá. No nic se nedá dělat. Až Danule zruší dopolední spaní, tak se k vám přidáme.

Misurda - Ty vado! 1,5litru vína. To by mě porazilo. Ale ty jsi z tý svý profese zvyklá… :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
1.10.09 15:33

Vendul - no tak to potom jóó :lol: :wink:
A vy máte nízkoenergetický barák? Rekuperace je super… Podlahový vytápění chci taky. Taky solární panely by mi nevadily… no bylo by toho víc, ale v cihle těžko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
1.10.09 16:11

Nikolaa - nízkoenergetický nemáme, ale těma úpravama se k němu hodně přiblížíme. Prostě na to jdeme z gruntu. :wink: :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
1.10.09 17:01

co je to rekuperace?

trochu tápu????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
1.10.09 17:03

Vednul - tak vám moc schvaluju. Ona je to sice na začátku investice, ale pak se to vrátí několikanásobek :wink:
Jestli chceš jukni na stránky, z těch vychází i ten časopis co dělám, je tam toho spousta… www.enuby.cz - a když nic jinýho, tak aspoň klikni, ať máme návštěvnost :wink: :wink: :wink: díííík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
1.10.09 17:06

akaco - Rekuperace = zpětné získávání tepla. (Děj, při němž se přiváděný vzduch do budovy předehřívá teplým odpadním vzduchem. Teplý vzduch není bez užitku odveden otevřeným oknem ven, ale v rekuperačním výměníku odevzdá většinu svého tepla přiváděnému vzduchu.) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
1.10.09 22:14

nazdar dámy,
tak máme večer a tady opět nikdo :roll: :roll: ženské ženské :x :x :wink:
Werco-tak to jsi mě jako dostala, jsem se nachlámala při tvém příspěvku v rámci těhotenství :lol: :lol: :lol: :lol: tak ti držím všechny palečky, ať to vyjde co nejdříve :wink: jak budeš studovat, tak to půjde samo, neboooooooj matko, vydrž prďka vydrž :wink: :lol:

Niki- tak já jsem jako klikla, abych ti udělala radost jo??? :lol: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
1.10.09 22:48

Poly - tak teda děkuju :wink: :wink: :wink: :huban: já vidím po stoletech zoufalý manželky, tak budu ráda, když to dokoukám a padnu…

Tak pa pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
1.10.09 23:00

Nikol, jen pro tebe :wink: :wink: už jsem viděla všechny díly a dokonce si trochu provětrala angličtinu (je to s titulkama)

http://www.zoufalemanzelky.com/…ine/5-serie/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
1.10.09 23:59

Ahojky.. Niki taky koukám.. :)

Aludnev- no ty plínky, to jsem už poznala z těch odpovědí, že to prostě je v tom člověku-v myšlení (to přesvědčení). Nicméně cílem nebylo někoho přesvědčovat, ale dělala jsem si průzkum, jen že jsem chtěla vědět, jeslti by takovou službu využívali v ČR i lidi, co jen jednorázovkují.. V zahraničí je taková služba běžná- říká se jí „plenková služba“ .
No a k tomu „smradu v koutě“ vám ty plíny v koši nesmrdí, či lítáte po každém přebalení do popelnice :idea: :?: No končím svůj průzkum a děkuji všem za spolupráci.

No ani nevím už co jsem chtěla napsat.. :oops: :? Tak jdu raději spát.. pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital