Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2857
13.9.09 21:32
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
14.9.09 08:27

Čau ženy!

Mací vydrž!!! Už se moc těším na miminko!

Stejfko - užijte si to moc :wink:

Akaco - vítej zpátky, snad se to tu zase rozjede, těšíme se na zážitky :wink:

Mišur - určitě máš pravdu, je to tím :-) no uvidíme jak v zimě

Já jsem kaput, ruka bolí, v noci jsem nemohla pořádně spát, pořád jsem se budila a nějak si jí podpírala, tak jsem chrupkala ráno, dokonce bez katastrofy, ani počmáraný monitor, ani rozmazaný hovno po celým bytě, byla jsem nadšená, že jdiný hřích, který udělala, že vykradla sušák a sebrala všechny kolíky :lol: .
Jo a s tím bobkem… frajerka si sundá plýnu,když je počůraná a jde na nočník… no a Tereza se pokadila, tak šla vyhodit plenu… výborný… no a protože byla matka kaput a ona ani nehlásila, tak to tady všude rozmazala… mňamka :? … A první katastrofa byl můj grafický monitor počmáraný lihovkou… to se naštěstí po pár telefonátech zachránilo… no mazec…

Tak zatím pa a hezký upršený den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
14.9.09 09:52

Misurda - fotky parádní! No jako vždy. :wink: :wink: :wink: :wink: V pátek jedemu s Danulí do Senice. Co máte v plánu na víkend a na pondělí? Že bysme se stavily. A s tím dudlíkem jste teda dobrý!!! To my ani náhodou. A to ho chce čím dál víc, mi přijde. Dřív se probudila a hned ho vyflusla, ale teď si frajerka pochoduje s dudlíkem po bytě. Ale to teda zase ne. To nedovolím. :lol: :lol: :lol: Teď jí ale lezou zuby, tak s odvykáváním začneme, až vylezou. :roll: :roll: :roll:

Nikolaa - ty jo. To máš dobrý, že se holka zabaví sama. Ještě to chce usměrnit, čím se baví, ale jinak paráda! :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: Já už jsem se tě chtěla hodněkrát zeptat, jak to děláš, že můžeš pracovat přes den. To Danule mě teda nenechá. Já to honím po večerech. Nevím, kde jsem udělala chybu, ale ona chce pozornost. Ona si sama hrát neumí. Když vařím nebo uklízím, tak to vcelku jde. To se něco děje, tak kolem mě poskakuje. Ale u PC mě teda sedět nenechá… :roll: :roll: :roll: :roll:

Akaca - ahoj Kačko. Taky čekám na zážitky!!! Co jeskyně, kdy zase začnete?

Stejfa - ty si to tam užij!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
14.9.09 12:21

Ahoj, holky,

Mišurdo, fotky jsou super!!! A koukám - další úplně stejné plasťáčky :-D My je máme taky a Terezka od Niki taky (teda jestli ji našli nebo dokoupili).

Niki, už se mooooc těším, až přijdeš a vezmeš si malého tak na půl dne na vycházku :-D

Vendulko , jsem ráda, že v tom nejsem sama. U nás nehrozí - kromě spaní a skypu, abych seděla u PC nebo že by si Ella hrála sama - ANI MINUTU!!!! A myslím, že to není chyba ve výchově (hodně často mi to okolí vnucuje - prý je Ella rozmazlená), ale temperament. Mě Ellinka nenechala od malička na minutu v klidu. Ale prý se to snad zlepší, až se narodí miminko. Tak jsem zvědavá :-D

Holky, tady prší a je to sice příjemná změna, ale znamená to, že budu muset vymýšlet program pro Ellis. Odpoledne přijde kamarádka, tak snad to bude stačit.

Minulý týden jsem s Ellčou poprvé výtvarně tvořila - udělala jsem kytky a listy z papíru, natřela je lepidlem a Ellča na ně dávala barevné zežmoulané papírky. A teď jsou zapíchnuté v květináči a Ellča pyšně hlásí, že to dělala „Elua“ :-D No zábava ji vydržela na 20 minut (což naštěstí v tu chvíli stačilo).

Jinak díky Vám všem za podporu. Dnes je - po víkendu - trošku líp. Jirka mi strašně moc pomáhá. Až je mi ho líto, taky by určitě ocenil trošku víc oddechu a volna.

Jdu si zdřímnout, hezký zbytek dne

Akaco - držíme palečky, ať jste brzy bez teplot!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
14.9.09 12:43

Ahojte holky… Po delší pauze se na Vás jdu kouknout…
Koukám, že řešíte nočník. U nás jako katastrofa… Někdy jsme celý den bez plenky a opravdu chodí i sám A pak přijde den a po 10 převlíknutí to vzdávám :D Jinak 22.9. jdeme s Damulánem na KO, tak jsem zvědavá. Holky, přišla jsem na to (pozoruju to už asi 2 měsíce) když se vzteká, bo dlouho jde, bo něco dlouho dělá, tak se jakoby zadušuje. Nevím, jak to popsat - prostě se jako nemůže nadechnout a strašně dlouho sípe, než je zase v pohodě. Tak jsem z toho celá rozježená. Mnu uvidíme, co nám řekne mudra.
Jinak už máme spodek dodělaný. Ještě se musí trochen dořešit chodba a vchodovky… :D Tak mám radost. Mám svou vysněnou ložnici a Damulán svůj prostor na spaní a hraní… :D Jen si nějak nemůžu zvyknout na to ticho… :)

Holky, opatrujte se… Já se zase ozvu.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
14.9.09 13:46

Holčiny moje, mně se nic nechce, jen si vás čtu… :oops:
Ale musím reagovat na LUCIE_K - s tím zatajením dechu to známe… někdy to už i vypadá, že se zkácí do mdlob… Naše Mudr mi na to řekla, že se určitě nadechne a dala mi na to homeopatika. Teď to už nebývá tak časté, tak asi zabírají -dáváme je jen při tom záchvatu. Jinak to začal Timi dělat po roce, tož to už bude půl roku.

No a konečně jsem se uschopnila na metříky, jak se vám líbí???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
14.9.09 13:51

Mací - to si děláš jako srandu, néééé? :lol: :lol: :lol: Možná, kdybych si vzala hlídání rpo Terezu :lol:… ale dalo by se :wink: klidně bych pak vyrazila na chvilinku, ale znáš to, když to není tvoje,t ak je to úplně něco jinýho :oops: :lol: :wink: - a je dobře, že už je líp. Jirka je šikula a skvělej chlap, já sjem věděla, že tě v tom nenechá :wink: - že pozdravuju :D

Lucko, tak to je super, že už máte skoro hotovo :wink:
A s tím dýcháním… to bych se teda poradila s Dr. vůbec nevím, jak bych ti poradila… snad to enbude nic vážnýho :? :( :wink:

No a s tou prací - ona je asi už zvyklá, páč tu vysedávám od jejího malička :lol: … no a taky to máme jiný, že já mám pc v obýváku, tak si tady hraje a jasně že když ěnco chce tak prudí, ale jinak se docela zabaví… jak kdy… no a teda jediný co mi skončilo je to dopolední chrápání, fakt má roupy a já jen jedny nervy :? :lol:

JOOOO!!!! To jsem vám jako neřekla? Nechci to zakřiknout, ale: sedím u pc a Tereza najednou začne jančit, utíká pro nočník, donese ho ke mě, začne se svlýkat - tak jsem jí pomohla a ona se vyčůrala??? Chápete to? A to to po ní nikdo nechtěl!!! Pak si zatleskala a metala na záchod (takový rituál), aby se podívala, jak se to čistí a do koupelny… no prostě mazec, tak jsem to nepobrala!!! A mám z toho mega radost!!! No a pak teda hisťák, že nechce plýnu, ale kalhotky… no ale dala jsem jí to, páč zase takový machr není a jak už jsem psala, mě nervy jsou jen jedny :lol: … tak to já jsem se chtěla pochlubit…

A ostříhala jsem Terezu! Normálně jsem jí vzala strojkem, moc nadšená z toho nebyla, řvala že nene, ale pak se uklidnila a prostě v poho. Takže mám doma totál ježoura a mega jí to sluší. Fakt, bych jí tenhle sestřih i udržovala, stejnak to u nás na culíky jen tak nebude :roll: :lol: takhle jí to sluší moc!!!

Tak pa - spíme, tak toho musím co nejvíc udělat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
14.9.09 13:52

Dajmo - metříky jsou super, trošku záplava :lol: , hezký moc ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
14.9.09 16:42

Macka - já si naopak myslím, že to ve výchově je. Nemyslím tím, že když si holky neumějí samy hrát, že jsou rozmazlené, to ne. (no o svým dítěti to nebudu říkat už tuplem, že jo :lol: :lol: :lol: :lol: ). Ale naučit dítě se dá asi celkem všechno. Oni jsou chytrý jak opice. Koukni na Nikolinu Terku s nočníkem! Jen je potřeba přijít na tu správnou taktiku. Na každý dítě je pochopitelně potřeba ta taktika jiná… :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Nikolaa - megagratulace s nočníkem!!!!!!!!!! :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

Dajma - jak se ti nic nechce? Že ty jsi unuděná z toho nicnedělání kolem 3 dětí… :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jen tak mimochodem si teď Danule hraje už 10 minut sama. :D :D :D Ááááááá, už to skončilo, už se přišinula. :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
14.9.09 18:15

No holky, já nevím. Ona si Tereza hraje sama, ale pak na pískovišti je takový samotář (ne, že by mi to vadilo :lol:), ale nejradši má větší děti, který dělají blbiny a ona jenom stojí a kouká a tlemí se… a vystačí si… jen bych taky chtěla, aby se začlenila… ale ono to asi přijde…

Vendul - jako díky :wink:. Ale já jsem se teď radovala a určitě to teď bude jinak, takže jsem pořád v klidu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
14.9.09 21:30

Ahojte…
Dajmo a jak to u Vás vypadá?? Já jsem z toho abnormálně šílená… Kamarádka mě totiž vystrašila, když ho viděla a říkala - Luci, takhle to začalo u mě. A má jen jednu plíci a málem nepřežila operaci… :( Takže jsem úplně šílená strachy… Ale zase nechci hysterčit úplně - už takhle mě má mudra za hysterku… :D Jako s tou salmonelou… :D

Holky, Damulánek začíná krásně opakovat a tak mám děsnou radost… Teď máme nejoblíbenější slovo - ptáček a traktor… :D A ten nočník neřeším. Má mamka mi říká, že mám na maléh strašný nároky… :D Jen se chci zeptat, jak to máte s jídlem?? Papuší už sami??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
14.9.09 21:35

Jinak Damulán si taky nechce moc hrát sám… VYdrží, ale raději si hraje se mnou… Teď jsem měla docela ošklivou zkušenost na dětském hřišti… Dostala jsem vynadáno od nějakej maminky, že nemám nechávat Damulku pobíhat po hřišti bez plenky… I když jsme chodili čůrat na kytičky. Byla sprostá a já v takovým šoku, že jsem se nezmohla na nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
voyageuse
15.9.09 10:31

Ahoj holky,
znáte dětské oblečení Topolino? Dobrá značka za přijatelnou cenu.
V odkazu najdete prezentace oblečení a všechny informace k objednání.

http://www.registrace-avonlady.cz/topolino/

Uzávěrka objednávek je 23.9. 09 večer.

Vája

• Citovat
  • Upravit
2857
15.9.09 21:56

ahoj decka, ja len tak na rychlo

snazime sa nainstalovat novy internet a mult.zariadenie a stale sa nam nedari tak tu nad tym dumame......uz 3 dni :roll:

vendul jasne, ze mam cas, uz v piatok si tu? kedy budete mat cas? my v sobotu vecer hrame a v nedelu rano mame plavanie, ale inak mozeme hocikedy…jaaaaaaj a spavame tak nejak od 12 - 2-3poobede :wink: to len tak pre informaciu :wink:

majte sa vsetci krasne!!!!!! :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
16.9.09 13:50

čauky, čauky,
tak jsem vás dočetla a zapomněla jsem u toho na Rosky obídek, takže Vepřové je černé jako uhlík a smrad po celém bytě. Ach jo.....

Konečně jsem doma trochu v pohodě. Tentokrát to bylo náročnější všechno poklidit a požehlit, venku zima, prádlo neschne, prostě hrůza.

No byly jsme v tom Chorvatsku, ostrov Krk, město Baška. Bezva místo, krásný klidný, starý město, oblázkovo-písčitá pláž. Ubytování jsme sehnali hned, jen jsme potom čekali na úklid, ale to ani nemuseli, protože jsem si to celé znova uklidila sama. Asi bych jinak nevlezla do sprcháče, jsem už taková. Měli jsme přízemní apartmám se zahrádkou, takže to bylo fajn pro dítě. No a jinak počásko první 3 dny vyloženě tropické, potom bouřka a bylo trošku větrno, ale horko. No a druhý týden pořád foukalo, zvedly se vlny a Roska už nešla do vody ani po kolena. Tak jsme házeli do vody kamínky a chodili na zmrzlinu. Ovšem cesta domů byl horor. Jeli jsme zase na noc, Rozule měla horečku, během dne spala 3,5 hodiny a v noci se jí samozřejmě nechtělo, a pořád něco chctěla podat a zase mi to vracela a furt to její mamí, mamí, už jsem pak nereagovala, nebo bych se asi zcvokla.
Fakt asi zuby, teď už je dobrá. takže super, petr měl mateřskou a celou dobu se staral o dítě a já byla na dovolené..... :wink:

Lost, ani si to neumím představit, vydrž holka, Eli se srovná a ty taky.

Nikol, buď v klidu, nočník jsme zapomněli doma, takže začínáme úplně odnova. a moc nám to nejde. Teď jsem vymyslela, že za čůrání dostane bonbon, ale zatím nic.

Jinak nevím co dál, pardon, jsem taková rozhozená z toho spálenýho jídla… :cry:

Jo Mací, taky vydrž, už není takový teplo a máš to vlastně za pár…

Miško, a fotky jsou moc krásný

Vendul asi od října, ještě uvidíme.

pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest