Poradna duly
Jana Čurdová
Jé tak vidím, že proběhla mezinárodní návštěva
Fotky jsou super, Danka vypadá s těma vláskama jako andílek
Tak co holky, podrbaly jste pořádně?
jo a dnes máme s Petrem 3 roky po svatbě a on na to zapomněl. No já si taky jen tak vzpomněla, ale přes samou práci a cestování a stres zapomněl na rodinu. To celkem zamrzelo.
Ale dávám mu ještě jednu šanci, on se určitě nějak vytáhne.
Misur - nechci tě sklamat, ale ani i ten 15ti letý odstup není brnkačka … taky je to záhul … mám to doma a vím co to je … puberta je prostě děsná ![]()
Fotky jsou super … setkání bylo asi báječné ![]()
no trosku sme podrbali, ale nijak strasne, sak sme boli spolu len necele 2 hodky, ze????
a zelam katko aspon takto nadialku nech vam to este dlho vydrzi, chlapi proste zabudaju, treba im to dopredu pripominat, ale inak aj ja zabudam na vlastne vyrocie, ale mrzat ma to nemrzi, mozno az bude 10 rokov, tak to by ma viac mrzalo:)
lenko sak tak som myslela ze v puberte to tiez nie je sranda
![]()
Ahoj holky,
nejlepší je nemít žádné výročí a nemusíš nic řešit.
U nás svatba nebyla a začali jsme spolu chodit tak podivně, že ani den seznámení nemáme, takže se u nás nic neřeší.
No a na narozeniny je schopnej taky zapomenout, takže jak říká Misurda, připomínám dopředu a je to. Prostě chlapi. Přijde mi zbytečné se zabývat takovejma věcma, oni jiný nebudou.
Akaco - kam prosím tě chodíte na to cvičení? A od kolika to máte?
Vendul, je to v úterý od 16 do 17 v tělocvičně v Rochlicích, ale musela by ses nejdřív zeptat, jestli Danku vezmou když jí je 1,5 roku. My jsme opět ze známosti taky na zkoušku, jestli se nebude bát, budeme pokračovat celý rok. Tam je totiž dobře chodit pořád a nepřerušovat, cvičení se stupňuje, učí se barvy a levá a pravá strana a navazuje to na sebe. jít tam jednou za čas nemá cenu.
Akaca -aha, zase ty vaše známosti…
Čas je pro nás ideální, ale to já na to prdím, když je to pro starší děti. Já ji nikam hnát nechci, aby jakože uměla věci jako starší děti. A hlavně bysme se tam stejně asi nedostaly, když nemáme tu protekci.
![]()
Akaca - tak já jsem dneska na pískovišti mluvila se sousedkou a ona říkala, že viděla u Dr. leták na cvičení od 1,5 roků, v úterý od 16 hodin. Tak to bude asi to tvoje cvičení ne? Ještě jsem se ptala a je to fakt od 1,5 roku? A ona, že jo. Tak to půjdu vyzjistit. Jinak tak sousedka chodí na cvičení do babyboomcafe a je to prej výborný. Jenže je to v 9 dopoledne a to Danule spí. ![]()
Vendul, nevím, koukala jsem na nástěnku v té tělocvičně a tam je uvedeno 2-4 roky a neboj, myslím, že kdyby se Danka nebála a neplakala, mohly byste na to cvičení chodit taky. Až půjdeme příště, mám se zeptat?
Teď doma máme menší nočníkové drama, měly jsme donést k DR. ranní moč, opět jsem vyfasovala pytlík a že budeme chytat moč takhle, takže jsme vstali ve 4, nalepili pytlík, aby v něm byla jen ranní moč a ten se nám nejak odlepil to jsem volala dr.že bohužel, tak alespoň denní moč na bílkoviny, no Roska vydržela 2,5 hodiny nečůrat, už jsem byla zoufalá a brala to jako osobní prohru a najednou se rozbrečela a pustila to, tak jsem jí okamžitě po:,–(ila na nočník a jupí frčely jsme k dr. a má to v pořádku.
tak zatím, jdu balit, Petr jede zase někam na rally a my k našim. tak pa
Akaca - aha, tak to je zmatek. Tak třeba to je jiné cvičení.
Půjdu se kouknout na ten leták u Dr. a uvidím.
A jaká prohra? Jestli 2,5 hodiny nečůrala, tak to podle mě znamená, že už to umí zadržet a to je přece výhra!!!!!!!!!!!
Ahojte. Tak jsem byla s malým na KO. Dopadlo to celkem parádně…
Malej se předvedl v celé své kráse
89 cm a 12550g. Fontanelku už máme skoro zarostlou. Koukala jak chodí, snažila se z něj vydolovat, jak mluví - začal s tím jak se jmenuje. řekl toho docela dost. Máme teď období, kdy milujeme traktory - není se co divit, že?! Tady v te prdelce snad krom traktorů žádná jiná auta moc nejezdí. Uviděl traktor a začal přímo ječet a ukazoval - Tatóóór. Tatóóór.
Mudra otevřela ústa a řekla - hmmm, dobrý ![]()
Jinak jsem jí popisovala to zadejchávání. řekla mi, že s naší minimální nemocností by to vůbec neřešila - pokud se to stává po nějaké aktivitě. Je prý možný, že má zvětšené nosní mandle a rychleji se mu vysušuje ta sliznice. řekla mi, že vůbec nedoporučuje ty mandle vyndavat - zatím. že ho mám hlídat a kdyby se to zhoršovalo, poslala by nás na ORL, bo na nějaké jiné vyšetření. Tak mě celekm uklidnila.
Dostali jsme poslední hexu a jako vždy 3 dny jsme leželi v horečkách… Ale tak na to sem si zvykla - už mám zase zpět svýho čertíka…
Holky, fotky máte výstavní… ![]()
Jinak jak se tu někdo ptal na látkovky - Dajma?? Nechce se mi to znovu hledat… Ale já jsem malýho balila celé šestinedělí do látkovek… Jen když jsme někam jeli, dostal papírovou ale i přes ní měl látkovou. Měla jsem strach z kyčlí, takže jsem to dodržovala… Opruzeného jsem ho nikdy neměla a měla jsem na to spešl kyblík, kam sem je máčela a večer vyprala a ty uschlé vyžehlila. A jestli někdy bude druhé díťátko, budu to určitě dělat stejně… ![]()
Tak jdu schrabat ty jablka blbý…
že se mi chce…
Mějte se…
L.
Ahoj, holky,
hlasí se velký PUPEK ![]()
Fotky jsou super!!! Musím to říct znovu - dětičky se nám mooooc vydařily ![]()
My jsme dneska zase byly cvičit a na výtvarce a bylo to prima. Ellča si pyšně přinesla papírovou hrušku napatlanou prstovkama a teď je pověšená magnetkama na lednici a čeká na tátu - teda hruška, ne Ellča ![]()
Jinak jsme zažili velkou událost - Ellinka si minulý týden sama od sebe sbalila peřiny a pejska a odešla spinkat do „velké“ postýlky do pokojíčku… Zůstali jsme z toho úplně paf. Bylo mi to až líto. Ale teď už jsem ráda. I tak hrozí, že jakmile bude v ložnici malý, nastěhuje se tam Ellča zpátky. Po obědě ale chodí spinkat do „staré“ postýlky".
Někdy bych chtěla vědět, co se v té hlavičce odehrává.
Minulý týden vyplnila doslova Jirkův pokyn - „Jdi si malovat na stoleček!“ Vylezla na stůl, sedla si na něj, mezi nohy si položila papír a začala si malovat. My jsme z toho byli tak vedle, že nám tekly slzy od smíchu a nebyli jsme schopni jí říct, aby slezla…
A když se jí něco nepovede, řeke: „Kuňa“ - a to mi to před ní ujelo cca před měsícem jednou jedenkrát (kurňa) a od té doby to prostě používá. Já bych si dala pár facek! ![]()
Ahoj Maci, je cítit, že Ti je líp…to jsme rádi
A pomohlo Ti to moje vysvětlení v materiálech??
Jinak se mi líbí, jak to máš tak pěkně propracované- s tou malou, že dostane taky svoje miminko
. A neboj, podle toho co píšeš, tak Elinka na brášku žárlit nebude. Já jsem byla hodně mile překvapená z Tima. Jak furt chodí a Máťu pusinkuje a hladí atd. aj ho pohoupe když brečí - no je k sežrání
. Ty máš moc šikovnou holčičku a rozumnou, uvidíš, že to bude super. Celkově se vždycky stydím, když píšeš, jak to u vás funguje…kam já se na Tebe hrabu.
Dajma - no to snad nemyslíš vážně?!!!!
Ty se stydíš, jak to u vás funguje?!?!?!?
Macka mi promine, ale ona to má doma v jednoduchém provedení a ve dvojitém zatím ještě teoreticky.
Ale ty to zvládáš bravurně trojitě!!!!!!
![]()