Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4666
7.9.09 13:57

No tak to jste mě s tím nočníkováním uklidnily :wink: :wink: :wink: … díky holky. No, nicméně jsem jí zkusila dát včera po vyspání - 8O BOBEK! :dance: a dneska ráno nic :-( - ale když jsem jí přebalovala, tak jsem zkusila jí po:,–(it a vyčůrala se… nicméně, můj poznatek - když chce hračku, dojde si pro ní a pak se jde zase po:,–(it (úspěch!) a když se vyčůrá, tak vstane a ukáže, že je hotovo… takže si to asi uvědomuje, ne? Nevím teda, jestli to koriguje, to asi ne, ale i tak úspěch si myslím… i když to taky nehrotím. Párkrát za den jí teda po:,–(ím nočníkovat a uvidíme…

Mišur - fotečky máš hodo bóžový! A kdo je to prosim tě ten Jožka Černý? Ten je známej jako známej nebo jen kamarád? Já jsem koukala na FB, jak jste si to užívali :lol: - to je dobře, že jste se bavili :wink: :wink: :wink: a hlídačku závidím… O prázdninách chtěla máma vzít malou někam na výlet (1 den) a myslíte že si jí vzala? Ani omylem… asi jí stačilo být s náma na chatě… a vůbec, poslední dobou nemá čas a tak, tak se na ní ani nespolýháme…

Venku je krásně, já jsem během dopolka pracovala a dokonce i uklízela (fuj teda jsem pěkný prase, to tu vypadalo :oops: :lol: ) a až se probudí, tak půjdeme někam pískovat… ale kam to netuším…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
7.9.09 21:27

no nikol tak ty sa stazujes a naoniec uz ste o tooooooooooooooooooooooolkoto dalej!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: by som ta :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: ale uprimne gratulujem, terka je sikulka :wink: :wink: :wink:

a ty nepoznas jozku cerneho????? ty si odkal dosla???? :lol: :lol: :lol:

http://www.jozkacerny.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
7.9.09 21:54

Mišur - jak daleko? já tomu dítěti nerozumím :lol:, nejdřív jak dospělák se vyčůrá a zvedne, včera i kadila, dneska dvakrát čůrala a pak jí dvakrát po:,–(ím na nočník a na mě kouká, nechápe… no fakt nevím… mě to teda daleko nepřipadá :roll: :lol: ale tak znáš mě, chudák dítě musí jíst příborem a zdravit starší lidi :oops: :lol: :lol: :lol:

Jo a Jožka Černý? Ty vole jestli on ze Země, tak to já z Marsu 8O :? :lol: :lol: :lol: , protože to je katastrofa man, fakt!!! A víš kolik mi vůbec je? Tohle poslouchat, tak jsem společensky vyřízená! Znám ho jen z těch rychlých upotávek na ČT1, páč okamžitě přepínám, páč by mi uši upadly!!! Tohle fakt nee :lol: :lol: :lol
Jožka Černý a jeho nejmilejší písničky :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁáááááááááá tohle snad stačí ne? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ále moc jsi mi zlepšila náladu :wink: :wink: :wink: pobavila jsem se :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
8.9.09 11:49

no nikol to som rada, ze som ta pobavila :lol: :lol: :lol: :lol:
ja ho tiez nepocuvam, ale to vis, ludovky na svadbu patria :lol: teda aspon tu u nas :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: ja teda viac neznasam dychovky, take cimbalovky mi nevadia, sak somj na tom odrastla , aj som v jednej spievala :lol: :wink: aj nam tam na tej svadbe jeden deges liezol na narvy, lebo len co sme zahrali 2 veci uz dobehol aby sme hrali ludovky ( tych sme mali 6 a furt sme ich tocili) a to pritom bol asi tak stary jak ja :roll: :roll: :roll: :roll: takych by som strielala :lol: :lol: :lol: :lol:

a bud rada ze sa ti tam aj vycura aj vykaka, my sme za celku tu dobu co sme to trenovali dosiahli len to ze sa raz vycurala do nocniku a aj to bola len nahoda jak svina :lol: :wink: neboj, nehody sa budu stavat este dost dlho, ale hlavne je ze uz sem tam vie co sa do nocniku robi, to nasa este nepochopila, ale zase sa musim pochvalit, ze som jej vcera vysvetlila, ze uz bude spavat bez cumla a zaspala v pohode aj vecer aj teraz, tak sa tesim aspon z toho, lebo dr. mi povedal ze uz to zacina byt vidiet na zuboch :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
8.9.09 15:37

Mišur - no mě ty lidovky nic moc neříkají, ale taky nesnáším hlavně dechovky, to by byla moje smrt :D, ale máš pravdu, že na svatbu to patří, to jo :wink:

No a s tím dudlíkem ti gratuluju, to je dobrý tahák, když ti Dr. řekne něco takovýho, to už by Tereza taky byla bez něj… ona s ním usíná, ale pak ho celou noc nemá, tak jí tím omlouvám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
9.9.09 22:07

nazdar holky,
omlouvám se za absenci :oops: :oops: , tak co se tady opět řeší?????? :wink:
Všem maminám, které plánují miminko, tak moc gratuluji, my si necháváme pauzičku do konce roku a pak by jsme rádi začali taky zkoušet, tak se to tady bude asi rozjíždět s porodem :wink: :lol: :lol: Jinak my jsme taky po 18-měsíční KO, hlásím 9,8kg a 81cm :wink: ,dr. nás pochválila, za půl roku jsme povyskočili o 10cm 8O 8O ,dívala se na chůzi malé,šelest na srdíčku stále máme, tak mě moc nepotěšila, ale říkala, že už to tam není tak citelné, tak snad se to pomalinku odbourává. U nás o dudlíku ani nemluvím, malá je absolutní závyslák, je pravda, že přes den ho nemívá,ale ty noci pak stojí za to. Někdy,když chytne tu svoji náladičku, tak jí ho musím dát i přes den, ale snažím se ji zabavit a většinou dobré, ale jak píše Míša, z těch zubů u malé mám taky strach. Zubař sice nic neříkal, ale víte jak to je :roll: :roll: :roll: :(

Niki-žádné depky nepřipouštět, u nás to tak vypadalo jednu dobu taky, myslela jsem , že už ji fakt přerazím, to vztekání, plácání na zemi a tak , no MOJE NERVY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jinak si říkej, mám tu nejúúúúžasnější holčičku na světě a bude líp teto :lol: :lol: :lol: :lol: A teto, ty neznáš Jožku jo??? Tož omlúvá tě pouze tvůj ročník narození, tož jinak fakt jako nevím :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
9.9.09 22:09

LOST- mamino drž se, musí to být náročné s tou žárlivostí, ale ty jsi mamina šikovná a jistě Elišce vysvětlíš jak to s miminkem je, možná to nepochopí i v té své malinké hlavince, ale to brzy přejde. Držte se holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
9.9.09 22:22

ahojky Poly - no normálně mě to tu už nebaví, páč se tady absolutně nic neděje :roll: :? :wink:

a jinak už tak nedeptim, snad z toho prostě vyroste, páč jinak nevím co s tím… až bude větší, třeba to z ní vymlátím, ale co teď zmůžu… nic :? :lol: - no má jediný štěstí :lol:

Jinak jsem dneska byla neskutečně sentimentální :lol: - no docela mazec. Byla u mě těhotná kamarádka a bavili jsme se o porodu a vůbec, když Tereza byla malá…normálně jsem se tak snažila, až se mi z toho povedlo dát dideo na FB, takže se konečně můžu pochlubit videem, když byla TErka malá… a dokonce jsem tam z toho dala i nějaký foto z porodnice, tak kdo má a chce, může juknout ;-)

A jinak Poly - nejste jako nějací lehký??? tý jo, ta Tereza se fakt už pronese :-) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
9.9.09 22:27

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: VÍŠ CO NIKI, JÁ JSEM NA TU VÁHU TAKY ČUČELA, JESTLI JI NEMÁ ŇÁKŮ POKAŽENŮ, ALE TEDA JAKO NE, MALÁ SE HODNĚ VYTÁHLA, ALE ZA TEN PŮL ROK PŘIBRALA DVĚ KILČA TAK DOBRÉ, ALE KÁMOŠKY CO MAJÍ STEJNĚ STARÁ MIMČA, TAK MAJÍ TAKY TAK KOLEM TĚCH 12KG 8O 8O ALE NECH BÝT, TAKY SE PRONESEME, ALE JEŠTĚ MÁME FURT REZERVU.
JASNĚ, ŽE JÍ TO VYMLÁTÍŠ Z HLAVY :wink: :wink: :wink: :wink: URČITĚ MRKNU, ALE AŽ ZÍTRA, JDU CHRUPKAT.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
9.9.09 22:35

Ahoj, holky,

moc Vás všechny zdravím. Jenom v rychlosti chci nahlásit včerejší kontrolu v 1,5 roce: 4. hexa, 14,07 kg a 88 cm. Máme doma zlobříka :-D

Jinak mazec - minulý týden jsem volala 2× Jirkovi s pláčem - Ellča měla vzdor jako z učebnice vystřižený. Po dvou měsících celkem úspěšného nočníkování - máme zase plenu. Dnes jsem se už na všechno vy… a ona nakonec přišla sama a prý „Mami, aaa.“ Mrcha je to!!! Normálně s námi vrtí a musí být po jejím (po kom jenom je!!!).

Já mám rovných 100 kg :-/ a malý se má zatím dobře. Dneska jsem byla na prvním monitoru. Ještě 2 týdny a přecházím do porodnice pod jejich kontrolu.

V neděli jsem se z ničehonic sesunula ze židle v polovině rozhovoru s Jirkou a tak jsme drandili do Motola na pohotovost. Měla jsem celý den nízký tlak a tlačila do sebe kofein, ale nějak jsem zapomněla pít normální nápoje. No tak jsem s sebou sekla.
Joooo, je to teď docela hustý. No snad už to nějak přežijeme…

Moc Vás všechny zdravím, stýská se mi, ale opravdu nezvládám… V říjnové „Mámě a já“ mi vyjde zase po dlouhé době článek, tak mrkněte :-)

Pozdravujte od nás dětičky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
11.9.09 15:40

Jenom vás chci v rýchlosti pozdravit, zítra jedu s Verčou na to Slovensko. Tak se tady mějte krásně a držte palce nech to zvládnu. Macko drž se.

Papapa :-) :-) :-) Frčím balit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
12.9.09 00:07

AHOJ HOLKY,
TAŤKA MI ODJEL NA NOČNÍ A JÁ NEMŮŽU COSI ZABRAT :roll: :roll: TAK TADY VYČUMUJI :( :(

MARCI- JEJDA, TO MĚ MRZÍ S TÍM TLAKEM, ALE HLAVNĚ, ŽE JSI O.K. A DRŽ SE HOLKA. JÁ MÍVÁM NORMÁLNĚ NÍZKÝ TLAK A V TĚHOTENSTVÍ TO BYLO NĚKDY DĚS, JSEM CHODILA JAK V MRÁKOTÁCH, NO BRRRR, ALE JAK PÍŠEŠ, NĚJAK SE TO UŽ ZVLÁDNE TĚCH PÁR TÝDNŮ A BUDEŠ MÍT PRCKA U SEBE :wink: A S VÁHOU SE VŮBEC NETRAP, PŮJDE DOLŮ FOFREM, JEN MAMKO HODNĚ KOJ :huban: :wink: NO A S TÍM NOČNÍKOVÁNÍM TADY, NO JAKO OBVYKLE, SNAŽÍŠ SE A DĚTIČKY SI DĚLAJÍ CO CHTĚJÍ, TO JE KLASIKA. U NÁS TO BYLO OBVYKLÉ A TEĎ NAŠTĚSTÍ UŽ JSME TEDA DLOUHO NEUCVRNKLI NA KOBEREC A HEZKY CHODÍME NA NOČNÍK, ALE BEZ PLENY A JEN V KALHOTKÁCH, TO JEŠTĚ NE NE NE :? :wink: NO A KONTROLA DOBRÁ, MÁŠ HOLT VELKÉ DÍTĚ OPROTI NÁM :lol: :lol: :lol: :lol:

STEJFI- MAMINO, UŽIJTE SI TO TAM :-) A DEJ PAK O SOBĚ VĚDĚT :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
12.9.09 22:21

Ahoj holky,
jenom vás v rychlosti zdrävím, dneska jsem přijeli, takže doma bordel, pračka stále pere a já už jdu spát.
Rozule má teploty, už 3 den, ale nic jí není no nevím snad jen zuby, jinak jdeme v pondělí z dr.
pak pa a už se těším až dočtu všechny novinky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
13.9.09 11:18

Ahoj maminy, tak jsem to zvládla, cesta byla v pohode. Bylo to trochu dlouhé ale áut moc nebylo, takže to šlo. Zatím papa Verča zlobí. :(

STEJFA

• Citovat
  • Upravit
2857
13.9.09 21:24

ahojte!!!!

stejfo sikulka si!!!! uzite si slovensko!!!!! :wink:

katko vitaj doma auz netrpezlivo cakame na zazitky!!!! dufam, ze rozka nema nic vazne a ze su to naozaj len zuby!!!! :wink: :wink: :wink:

poly ty si teda dobra, ja som do 12 hore, len ked sem tam mame nejaku navstevu jak napr. vcera:)))) a cely den sme boli este na skalickych dnoch, bolo super! :wink:

macko teda vasa elca je teda riadne velka!!!!! ale zase ma byt po kom dlha, ze???? a prosim ta hlavne na vas davaj pozor!!!!!! a pi!!!!!!!

nikol uz ta to tu absolutne nebavi???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: lebo uz mame FB, vies, aj tym to je!!!! :wink: :wink: :wink: :wink: ale pockaj leto skonci a uvidime co sa tu bude diat :wink:

poly to ma mrzi ze este stale mate tu selest, snad jej to nebude nikdy robit nejake problemy, drzim palce!!!! a aj u nas ma katka svoje nervove zachvaty, niekedy ju proste zatvorim do izby a necham ju vyhucat, lebo inak sa neda ukludnit, ale nastatsie to nie je az tak hrozne, alebo mam nejaku dobru trpezlivost:) :lol:

no a cumel uz sme uplne zrusili, bez nejakych problemov :wink: tak aspon to!!!! :wink: :wink: :wink: aj ked igor mi to skoro pokazil lebo isiel poobede uspat este malu ked sa zobudila a dal jej cumel.........ze on nevedel :roll: :roll: :roll: :roll: :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí