Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
789
17.8.09 09:27

Ahoj holky, hlásím se po dlouhé době. Vůbec Vás nestíhám, nebo jsem na chatě bez netu :roll:
Jony už krásně chodí. Pořád někam pobíhá a já ho lovím a lovím :lol: :lol: Minulý týden mu opět naráz rostly zuby … rovnou šest zubů najednou, tak jsme si já i Jony fakt užily :roll: :cry:
V záři se stěhujeme do Prahy … tak pro Pražské budu zas o kus blíže :wink:
Taky jsme museli dát pryč Samíka (kvůli stěhování) .. to naše hovádko. Ale má novou super rodinu … je v psím ráji … jeho nový majitel je řezník, tak má pořád přisun kvalitního masa a je z něj zas rodinný gaučový mazlík :lol: :lol:
No změn je u nás požehnaně … ááá dítko mi leze na skříň tak raději končím a zase se ozvu. Pa :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
18.8.09 20:08

No holky, to snad nemyslíte vážně?!!!! Kde jako jste? :evil: :evil: :evil: Třeba Misurda už tady nebyla ani nepamatuju!!!!!

Zdravím ztracenou duši Eilenu!!!

Liberečandy - tak zítra v 15.30 před ZOO. :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
18.8.09 20:56

Ok já myslela, že tam pudeme dopoledne. Ale nevadí, budeme tam. papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
18.8.09 21:22

Aha, no tak ještěže jsem to napsala. Ona Danule ještě dopoledne spí. My jsme se právě s Akacou dohadovaly, že jí takovéhle odpoledne taky vyhovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
18.8.09 22:07

ahoj holky,
jdu vás v rychlosti pozdravit a poletím za tou mojí princeznou :wink: Sleduji, že o víkendu byla pravda účast obrovská tady :( :( :wink: ,ale naprosto chápu, že v zimě to bude jiné :wink: :wink: My jsme se měli o víkendu fajn, konečně máme hotovou terásku, tak jsme pozvali naše a udělali grilovačku, bylo to naprosto super a je opravdu škoda, že takové dny strašně rychle utíkají a když chcete, tak se to táhne, jak želva :evil: :evil: :evil: no co už.
Tak já bych měla jít po dlouhatánské době si trošku odpočinout a vypít v sobotu, uvidím ještě podle počasí, akce je venku, tak snad se mi to nezkazí a nebudu trčet doma :roll: :roll: :cry: Takže Stejfi, snad nedojdu ráno v deset :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Holky, moc si užijte zítra ZOO a udělejte nějaké foteny, už jsem vás neviděla ani nepamatuji :oops: :oops: :wink:

LENIČKO, VÍTEJ PO DLOUHÉ DOBĚ :-) :-) S tím pejskem mě to mrzí, je to pěkný pocit vědět, že je v dobrých rukou, ale já bych to asi nedala :cry: :cry: jsem na toto strašná cíťa a představa, že bych naši fenečku dala pryč, no to fakt jako nééé, ale zase chápu vaši situaci, já nevím jak bych to řešila :oops: :oops: :oops: :oops: Pozdravuj prcka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
20.8.09 17:50

Ahoj ženy!

Tý jo, tak já jsem taky dlouho nekoukala a řikala jsem si, že kolik budu muset dočítat a jako ty čtyři příspěvky mi daly fakt zabrat… pěkně to flákáte jako, jóó???

My jsme právě přijeli z mělníka, jezdíme tam na koupák… ale co to plácám, to jsem valstně už psala - o plavčíkovi… no tak ten čumí pořád… je fakt, že dneska okolo Marka neprošel, ale jinak kde jsem byla, tam byl taky… nechápu co s těma chlapama je, on je jako malý dítě :roll: :lol: :lol: :lol: …

Tak jó, já zase letím relaxovat - tý jo, tenhle týden má táta dovolenou a já jsem každý večer v luftě - fakt si to užívám…

Jo a Mišurda je na východě… vrací se akorát jak my budeme odjíždět… takže do pondělka jí tady máte jako na koni :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
21.8.09 20:46

No fakt tady se to pěkně fláká. 8O 8O 8O 8O 8O 8O

Ve středu jsme byli Liberečandy n zoo a Danule s Rozkou pěkně vyrostli. Až budu trochu víc u chuti vložím foto. Ale ted se mě vážně nic nechce.

Táta odjel na ten Mácháč. :cry: Doufám, že nebude zlobit. :evil: :evil: :lol: Jinak mu asi nakopu prdel.

Švagrové se narodila holčička Eliška a vážila jenom 2,35. 8O Ještě jsem jí neviděla, ale určitě bude hrozně malinká.

Ženské tak šup, šup neflákat to tady. :lol: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
21.8.09 21:22

caute!!!!

hlasim sa do klubu vydovolenkovanych :lol:

bolo super, ale som rada ze uz sme zasa doma :lol: :lol: :lol: :lol:

dnes ani nic necitam, idem spat......podovolenkova unava :roll: :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
22.8.09 19:26

ahoj holky,
STEJFI- tož totooooooooo, že by táta zlobil jo??? Tak možná s flaškou v ruce, ale jinak ne e eeeeeeeeeee :wink: Ale jestli dojde k nakopání té prdélky, tak chci foto :lol: :lol: :lol: Na fotky se moc těším, rychle sem.

MIŠKO- vítej doma :wink: ,u nás to zatím na dovču nevypadá a jsem zvědavá jestli vůbec bude :cry: :cry: :cry: můj má tolik práce, že neví kde mu hlava stojí, tak zatím jsme s malou sirotci, tak snad mu nějakou dovolenou dají aspoň na pár dní :roll: :roll: :( Taky fotenky prosíííím.

My jsme byli dneska od rána u našich s malou a tátu jsme nechali doma. Jela u nás na dědině Barumka, tak jsem emigrovala :wink: :wink: a dojela jsem před hodinkou a malinká už spinká, chudinka, babička ji dneska tak utahala, že nevím, kdo dneska unul dřív, musím jí zítra zavolat :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
22.8.09 21:24

cau!!!

no my sme dorazili len pred pol hodinou :roll: , dopoludnia som prala, upratovala a varila , lebo sme mali vecer hrat, ale nastastie to zrusili kvoli dazdu, tak som bola dohodnut nieco ine so znamymi :wink:
mala sa dnes zobudila nejak strasne nervna a stale len plakala, vyslala som ich s igorom von, nech mam pokoj na uklid a ked sa o 11 vratili domov mala uz zalomila v kovciku, tak som ju preniesla do postielky a ona prosim pekne spala do 15:15 8O :lol: , asi to potrebovala :wink:

poly ze barumka :lol: :lol: :lol: :lol: nebavi ta to?

stejfo gratulujem k prirastkudo rodiny, aj ked malemu :lol: :wink: :wink: :wink: mojej znamej sa tiez narodilo, ale 6 tyzdnov predcasne :? nastastie ale mala sama dycha, takze by to malo byt OK :wink:

nikol ty si uzivaj dovolenku!!!!! :wink: :wink: :wink:

poly a ty si sa zabudla s fotkami????? chceme predsa vidiet asu novu terasku :wink: :wink: :wink: :wink: a mne sa teraz tiez moc do tych fotiek nechce, je ich za teych 10 dni snad 1000 :roll: :lol: ale postupne sa do toho dokopem :wink:

vsetkym zranemym a chotrych zelam brzke uzdravenie a dajmo idem ta potesit,m ja mam len jedno decko a stala som aj u nej a aj tak mi prepadla z plastoveho domecku oknom asi z 1.5m vysky a dopadla na pusu, lebo ruky mala pri tele, krv tiekla aj z nosa a j z ust, ale nastastie zuby nevypadali :wink:

katko tak ten koncert by som ja asi neabsolovovala ani keby mi zaplatili :lol: ale hlavne ze si nakoniec celkom spokojna ....... a aeste som postrehla to s tym potretom :( :( :( :( :( :( :( tak to bolo strasne , ja by som sa s nou urcite hned porozpravala, ja som taky debil ze vsetko musim vediet, teda neviem jak ste dobre kamosky, alepredpokladam ze ked si jej bola na svadbe, tak asi dobre a tie sii hovoria skoro vsetko nie???? uz si sa s nou o tom bavila ?

no na viac si uz nepamatam.....takze sorry.....snad nekdy priste.....krasnu sobotnajsiu noc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.8.09 22:20

čUS ŽENY, tak já ještě rychle jukám sem, jestli se něo děje nebo ne :D klasika, opět jsme to stihla přečíst během dvou minut :D

Tak my jsme na chatičce, máme tu i babičku a protože ta musí dělat do práce, tak tu máme i notebook s internetem… to mi hrozně vadí :lol: :lol: :lol: … tak jsem aspoň takhle večer na drátě i když nevím, jak dlouho to bude… např. dneska jsem decentně kaput :D

Tak zatím pa pa pa …

Stejfko - tý jo, šest týdnů je asi hodně, viď? :-(, snad to bude v poho :( :wink:

Jo a nepřihlášená N. :wink:

• Citovat
  • Upravit
5450
23.8.09 19:54

Nikol 6 týdnů psala Míša. U nás to bylo asi jenom 11 dnů. Ale dneska jsem jí viděla a musím vám říct, že takovémalinkaté miminko jsem ještě neviděla. Má 44 cm a momentálně váží 2,13. Ale je hezoučká.
Jo a hezky si to tam užíj.

Míšo vítám vás doma. Všude dobře doma nejlíp. Že jo???? :lol: :lol: :lol:
Už se těšíme na fotečky.

Poly tak zadek jsem nemusela nakopnout. A ani to nebudu zkoumat, ale myslím, že byl hodný. Doufám. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
24.8.09 13:55

Tak tady mrtvo… :idea:
takže naše návštěva Zoo [

Chtěla jsem i něco z těch křtin, ale nevím kde to je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
24.8.09 14:00

a toty ty schody…http://p

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
24.8.09 14:03

a toto jedna z mých šitých plínek…http://photos-e.ak.fbcdn.net/…285680_n.jpg