Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, hlásím se po dlouhé době. Vůbec Vás nestíhám, nebo jsem na chatě bez netu ![]()
Jony už krásně chodí. Pořád někam pobíhá a já ho lovím a lovím
Minulý týden mu opět naráz rostly zuby … rovnou šest zubů najednou, tak jsme si já i Jony fakt užily
![]()
V záři se stěhujeme do Prahy … tak pro Pražské budu zas o kus blíže ![]()
Taky jsme museli dát pryč Samíka (kvůli stěhování) .. to naše hovádko. Ale má novou super rodinu … je v psím ráji … jeho nový majitel je řezník, tak má pořád přisun kvalitního masa a je z něj zas rodinný gaučový mazlík
![]()
No změn je u nás požehnaně … ááá dítko mi leze na skříň tak raději končím a zase se ozvu. Pa ![]()
No holky, to snad nemyslíte vážně?!!!! Kde jako jste?
Třeba Misurda už tady nebyla ani nepamatuju!!!!!
Zdravím ztracenou duši Eilenu!!!
Liberečandy - tak zítra v 15.30 před ZOO.
![]()
Ok já myslela, že tam pudeme dopoledne. Ale nevadí, budeme tam. papa
Aha, no tak ještěže jsem to napsala. Ona Danule ještě dopoledne spí. My jsme se právě s Akacou dohadovaly, že jí takovéhle odpoledne taky vyhovuje.
ahoj holky,
jdu vás v rychlosti pozdravit a poletím za tou mojí princeznou
Sleduji, že o víkendu byla pravda účast obrovská tady
,ale naprosto chápu, že v zimě to bude jiné
My jsme se měli o víkendu fajn, konečně máme hotovou terásku, tak jsme pozvali naše a udělali grilovačku, bylo to naprosto super a je opravdu škoda, že takové dny strašně rychle utíkají a když chcete, tak se to táhne, jak želva
no co už.
Tak já bych měla jít po dlouhatánské době si trošku odpočinout a vypít v sobotu, uvidím ještě podle počasí, akce je venku, tak snad se mi to nezkazí a nebudu trčet doma
Takže Stejfi, snad nedojdu ráno v deset
![]()
Holky, moc si užijte zítra ZOO a udělejte nějaké foteny, už jsem vás neviděla ani nepamatuji
![]()
LENIČKO, VÍTEJ PO DLOUHÉ DOBĚ
S tím pejskem mě to mrzí, je to pěkný pocit vědět, že je v dobrých rukou, ale já bych to asi nedala
jsem na toto strašná cíťa a představa, že bych naši fenečku dala pryč, no to fakt jako nééé, ale zase chápu vaši situaci, já nevím jak bych to řešila
Pozdravuj prcka ![]()
Ahoj ženy!
Tý jo, tak já jsem taky dlouho nekoukala a řikala jsem si, že kolik budu muset dočítat a jako ty čtyři příspěvky mi daly fakt zabrat… pěkně to flákáte jako, jóó???
My jsme právě přijeli z mělníka, jezdíme tam na koupák… ale co to plácám, to jsem valstně už psala - o plavčíkovi… no tak ten čumí pořád… je fakt, že dneska okolo Marka neprošel, ale jinak kde jsem byla, tam byl taky… nechápu co s těma chlapama je, on je jako malý dítě
…
Tak jó, já zase letím relaxovat - tý jo, tenhle týden má táta dovolenou a já jsem každý večer v luftě - fakt si to užívám…
Jo a Mišurda je na východě… vrací se akorát jak my budeme odjíždět… takže do pondělka jí tady máte jako na koni
![]()
No fakt tady se to pěkně fláká.
![]()
Ve středu jsme byli Liberečandy n zoo a Danule s Rozkou pěkně vyrostli. Až budu trochu víc u chuti vložím foto. Ale ted se mě vážně nic nechce.
Táta odjel na ten Mácháč.
Doufám, že nebude zlobit.
Jinak mu asi nakopu prdel.
Švagrové se narodila holčička Eliška a vážila jenom 2,35.
Ještě jsem jí neviděla, ale určitě bude hrozně malinká.
Ženské tak šup, šup neflákat to tady.
![]()
caute!!!!
hlasim sa do klubu vydovolenkovanych ![]()
bolo super, ale som rada ze uz sme zasa doma
![]()
dnes ani nic necitam, idem spat......podovolenkova unava
![]()
ahoj holky,
STEJFI- tož totooooooooo, že by táta zlobil jo??? Tak možná s flaškou v ruce, ale jinak ne e eeeeeeeeeee
Ale jestli dojde k nakopání té prdélky, tak chci foto
Na fotky se moc těším, rychle sem.
MIŠKO- vítej doma
,u nás to zatím na dovču nevypadá a jsem zvědavá jestli vůbec bude
můj má tolik práce, že neví kde mu hlava stojí, tak zatím jsme s malou sirotci, tak snad mu nějakou dovolenou dají aspoň na pár dní
Taky fotenky prosíííím.
My jsme byli dneska od rána u našich s malou a tátu jsme nechali doma. Jela u nás na dědině Barumka, tak jsem emigrovala
a dojela jsem před hodinkou a malinká už spinká, chudinka, babička ji dneska tak utahala, že nevím, kdo dneska unul dřív, musím jí zítra zavolat
![]()
cau!!!
no my sme dorazili len pred pol hodinou
, dopoludnia som prala, upratovala a varila , lebo sme mali vecer hrat, ale nastastie to zrusili kvoli dazdu, tak som bola dohodnut nieco ine so znamymi ![]()
mala sa dnes zobudila nejak strasne nervna a stale len plakala, vyslala som ich s igorom von, nech mam pokoj na uklid a ked sa o 11 vratili domov mala uz zalomila v kovciku, tak som ju preniesla do postielky a ona prosim pekne spala do 15:15
, asi to potrebovala ![]()
poly ze barumka
nebavi ta to?
stejfo gratulujem k prirastkudo rodiny, aj ked malemu
mojej znamej sa tiez narodilo, ale 6 tyzdnov predcasne
nastastie ale mala sama dycha, takze by to malo byt OK ![]()
nikol ty si uzivaj dovolenku!!!!!
![]()
poly a ty si sa zabudla s fotkami????? chceme predsa vidiet asu novu terasku
a mne sa teraz tiez moc do tych fotiek nechce, je ich za teych 10 dni snad 1000
ale postupne sa do toho dokopem ![]()
vsetkym zranemym a chotrych zelam brzke uzdravenie a dajmo idem ta potesit,m ja mam len jedno decko a stala som aj u nej a aj tak mi prepadla z plastoveho domecku oknom asi z 1.5m vysky a dopadla na pusu, lebo ruky mala pri tele, krv tiekla aj z nosa a j z ust, ale nastastie zuby nevypadali ![]()
katko tak ten koncert by som ja asi neabsolovovala ani keby mi zaplatili
ale hlavne ze si nakoniec celkom spokojna ....... a aeste som postrehla to s tym potretom
tak to bolo strasne , ja by som sa s nou urcite hned porozpravala, ja som taky debil ze vsetko musim vediet, teda neviem jak ste dobre kamosky, alepredpokladam ze ked si jej bola na svadbe, tak asi dobre a tie sii hovoria skoro vsetko nie???? uz si sa s nou o tom bavila ?
no na viac si uz nepamatam.....takze sorry.....snad nekdy priste.....krasnu sobotnajsiu noc ![]()
čUS ŽENY, tak já ještě rychle jukám sem, jestli se něo děje nebo ne
klasika, opět jsme to stihla přečíst během dvou minut ![]()
Tak my jsme na chatičce, máme tu i babičku a protože ta musí dělat do práce, tak tu máme i notebook s internetem… to mi hrozně vadí
… tak jsem aspoň takhle večer na drátě i když nevím, jak dlouho to bude… např. dneska jsem decentně kaput ![]()
Tak zatím pa pa pa …
Stejfko - tý jo, šest týdnů je asi hodně, viď?
, snad to bude v poho
![]()
Jo a nepřihlášená N. ![]()
Nikol 6 týdnů psala Míša. U nás to bylo asi jenom 11 dnů. Ale dneska jsem jí viděla a musím vám říct, že takovémalinkaté miminko jsem ještě neviděla. Má 44 cm a momentálně váží 2,13. Ale je hezoučká.
Jo a hezky si to tam užíj.
Míšo vítám vás doma. Všude dobře doma nejlíp. Že jo????
![]()
Už se těšíme na fotečky.
Poly tak zadek jsem nemusela nakopnout. A ani to nebudu zkoumat, ale myslím, že byl hodný. Doufám.
![]()
Tak tady mrtvo… ![]()
takže naše návštěva Zoo [
Chtěla jsem i něco z těch křtin, ale nevím kde to je…
a toto jedna z mých šitých plínek…http://photos-e.ak.fbcdn.net/…285680_n.jpg