Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
jen vám sem hodím tip. Možná to znáte. Docela se nám to u nočníkování osvědčilo. http://www.slune.eu/index.php?…
My máme prasátko a pokaždý, když jde na nočník tak chrochtá a pak do něj čučí, jestli se prasátko objeví.
Vendul, to je skvělý
, díky
, dávám do oblíbených a časem třeba využiju ![]()
AHOJ HOLKY,
ZDRAVÍM PO DELŠÍ DOBĚ, VŮBEC NIC SE MI NECHCE, AŽ BUDU READY A V POHO, TAK NAPÍŠI VÍC
JSEM DEPRIMUJÍCÍ ŽE JO,,
ahojky Poly - budeme deprimující spolu
- já jsem chytla depku, že jsem nešla na tu Madonnu… nevím co se to děje, ale jak o tom všichni básnili a dneska jsem zjistila, kolik tam jde přátel, tak jsem klidně mohla… tak jsem si to obrečela, prostě depka… ale zítra budu v poho a radovat se, že máme penízky na dovču, takže si myslím že žádná trága… jen mě to mrzí…
No Akača s Vendul už paří…
Prosim tě a co jsem to propásla? Jsi nemocná nebo co se děje?
ČAU, UŽ JSU TU. NÉ , ŽE BY BYLO LÉPE, ALE CHCI VÁS JEN POZDRAVIT A TROŠKU ZAREAGOVAT.
AKACO- PŘEJI KRÁSNÝ PROŽITÝ VEČER NA KONCERTU A TO I OSTATNÍM HOLKÁM
S TOU KAMARÁDKOU MĚ TO MOC MRZÍ, SESTRA ČEKALA TAKÉ DVOJČÁTKA A TAKY V 6.MĚSÍCI POTRATILA
KAŽDÁ ŽENA, KTERÁ TOTO PROŽIJE SE S TÍM NEVYROVNÁ, DOKUD OPĚT NEOTĚHOTNÍ, TO JE TEDA ASPOŇ MŮJ PŘÍPAD
JE TO STRAŠNĚ BOLESTIVÁ ZKUŠENOST, ALE MĚ POMOHLO, ŽE JSEM O TOM MLUVILA, ALE OPRAVDU JEN S TĚMI NEJBLIŽŠÍMI. NABÍDNI JI, ŽE SI MŮŽE PROMLUVIT, AŤ SE VYPLÁČE, KLIDNĚ SI POPLAČ I S NÍ, MOC JÍ TO POMŮŽE UVIDÍŠ
. POKUD TEDA BUDE MÍT ZÁJEM
NĚKTERÉ SE NARADY SVĚŘUJÍ
JINAK GRATULACE K BOBKŮM DO NOČNÍKU, ŠIKULENKA
![]()
VENDY- A MALINKÁ TI SPINKÁ JEN DOMA NEBO USNE I V KOČÁRKU?? TO JE ŠKODA, ŽE S NÍ COURÁŠ JEN KOLEM BARÁKU
A CO TY TVOJE KAMARÁDKY SOUSEDKY
UŽ SE DALY TROŠKU DO POŘÁDKU
![]()
UŽIJTE SI HOLKY V ZOO
![]()
ALE NÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ NIKI, NEJSEM NEMOCNÁ, AKURÁT MALÁ MI TEĎ STÁVKUJE A NEMÁM ČAS NA NIC JAK JSEM BYLA ZVYKLÁ
V NOCI SPÁNEK NIC MOC A PŘES DEN MI UŽ TŘETÍ DEN CHRNÍ 2X PO PŮL HODINĚ. ABSOLUTNĚ NIC NESTÍHÁM, JE TO ŠÍLENÉ. ALE TO ASI NEBUDE TÍM, PROSTĚ JSEM CHYTLA DEPKU NO
![]()
Poly - tak to jó, to mě mrzí, že malá stávkuje, snad to bude dobrý
- já jsem si řikala co se děje s Terkou, ne že by byla zlobivá, ale prostě taková divná a po dlouhý době jsem koukla do pusy a to budou špičáky
- ale tak co se jí týče, tak si nemám na co stěžovat (klepu!), prostě dítě, no
- jen já bych asi měla mít víc trpělivosti
![]()
Ahoj holky,
musím vám hned z rána napsat dojmy z Madonny.......nevím jak Vendul, ale my jsme si to teda moc neužili. Do Prahy jsme přijeli ve 4, takže super čas, samozřejmě pobrat z auta to nejdůležitější, záchod a metro… na Chodov jsme přijeli cca v 5. Potom jsme se celkem rychle dostali ke vstupům, kde jsme 2,5 hodiny čekali v davu lidí. Vůbšec nebylo vidět na konec fronty, to bylo největší psycho. Stáli jsme tělo na těle, nikdo nevěděl, kam to směřuje a kde to končí. Prostě velmi nepříjemné. Ještě, že počasí bylo jakž takž v pohodě, kdyby bylo 30°C asi tam omdlím taky.
Takže po nekonečném postupování o jeden krok za 5 minut jsme se dostali dovnitř. Rychle jsme chtěli co nejblíž k podiu, ale dav lidí se tolik uzavíral, že nebyla šance. Stáli jsme cca 75 m od hlavního podia a cca 25 m pod pravou obrazovkou, takže viděli jsme super, na podium už moc ne, jen když byla Madonna na molu. Já její hudbu miluju, takže bych jí prominula i pár přešlapů, ale show byla fakt super. Ve finále bylo nejlepší zvednout nad hlavu telefon, nebo foťák a koukat na displej, co se děje na podiu.
Po tom otřesním ántré sem se nějak nemohla rozjet, byla jsem celkem otrávená, tak mi chvilku trvalo, než jsem se zase pozitivně naladila. Ale pak už to bylo super,
cesta domů byla organizačně velmi dobře zvládnutá. Nikde jsme nečekali, metra jezdila fakt každou chvilku a doma jsme byli v půl druhé. Takže dneska jsem úplně dead…
Nikol a tebe můžu uklidnit, nestálo to za to. Mám doma DVD z turné Confesions, to dvd je boží, miluji si ho pouštěti i 3 x za sebou, ale na koncertě jsem tohle všechno neviděla. Takže až vyjde dvd z tohoto turné taky si ho koupím a konečně se na koncert pořádně podívám.
teď jdeme honem na písek a pak obídek. Dneska bude lahvička a já párky, nemám sílu něco vařit ![]()
PS. mám zpoždění MS ![]()
Teda ženský, tady zase mrtvo, jo????? Tak nic, jdu taky k telce
Tak ahojda, sice vás čtu, ale nemám čas reagovat…
Holky předem se omlouvám za tenhle výlev, nemám to teď komu říct a potřebuju to. Měla jsem dnes přímo horový zážitek. Chystali jsme se s Timim ven (já, Timi a Máťa), bydlíme v přízemí a ven chodíme zadem-je tam i sjezd pro kočárky (asi 8schodů). Timi si vzal motorku a šel ke schodům, vždy mu připomínám, aby čekal a on čeká. Jenže dnes nevím proč a jak (chystala jsem Máťu s kočárkem) sletěl s těch schodů
. Krve jak z vola, má rozseklé čelíčko mezi obočím.
Manžel byl na cestě z práce, tož jsem mu ho předala a frčel do nemocnice. Jel do té nejbližší a tam, že už ne, tak až do města. No doktor se jen letmě podíval, ani mu to nešili, jen stáhli náplastí. Ani nedali nic na sklidnění, nebo tak..no hrůza. Hlavně, že manžela poslali zaplatit 90,– i když přijel něco po 17h. Takže člověk letí s děckem, aby bylo odborně ošetřeno a oni udělali jen to, co bychom zvládli i doma a ještě si nechají platit jak pojišťovnou, tak námi
. Máme mu to nechat 5dní, jako vůbec netuším, jak mám takové dítě pořád hlídat a vysvětlovat, že to tam musí mít..Ty náplasti jsou jen takové tenunké.
Tolik dnes „dokonalá“ matka 3dětí a na starost jen 2 (Bohďa je u tchánovců).
Tak promiňte, že vás s tím zatěžuju, ale musela jsem. ![]()
Jinak nám taky lezou zuby (4 stoličky a 4 špičáky), ale Timi to zvládá moc dobře, tak jsem ráda, když vás čtu, jak vám děti ječí a ječí -to bych byla fakt v koncích.
ahoj holky,
zdravím vás při pátečním večeru. Zítra se tady neukážu, budeme mít od rána návštěvu, grilovačka a tak...........
Akaco- Katy, jen tiše závidím ten koncert, taky bych se ráda mrkla, ale u nás to jaksi nejde kvůli malé, ale počkám si
S tím obědem bych to neřešila, dneska jsem celý den uklízela a připravovala na zítřek, tak malá byla taky na skleničce a já jsem si udělala vajíčka, takže držím s tebou lajnu
S tou menses to snad nebude tak zlé a dojdou opožděně
jinak by se snad nic zlého nedělo nebo ne
Bylo by další klááásné mimi na světě
![]()
Dajmo- v klídečku, postěžuj si, vykecej se, snad jsme tady od toho mamino. S malým mě to moc mrzí, snad to bude dobré, ony děti jsou nevyzpytatelné, nemůžeš mít oči všude, tak si to hlavně neber, že je to tvá chyba. No a s těma doktorama, to jsi mě fakt dostala, to není ani možné snad
Oni by to dítě nechali snad i vykrvácet
![]()
Přeji moc krásný a hlavně pohodový víkend, má být nádherně, tak si to užijte všechny ![]()
Ahoj holky,
Dajma - hlavněže to dobře dopadlo!!!!! A pro mě jsi teda dokonalá matka i po týhle historce…
![]()
No a Madonna - my jsme nijak nestresovaly a dorazily jsme na konec té fronty o které mluví Akaca asi v půl osmý. No a na ploše jsme byly asi za 45minut. My se na žádným koncertě netlačíme do žádnýho kotle. Takže jsme stály úplně vzadu, kde jsem na pódiu viděla totální pidilidi a obrazovky byly dost velký, takže se to sledovalo z nich.
Bylo nás 8 ženskejch a schodly jsme se, že jsme byly už na lepších koncertech. Ale nespokojená jsem nebyla. Já jsem totiž nenáročnej posluchač a divák.
Ale třeba Depešáci se nám líbili víc. Zdálo se nám, že Madonna jakože nestrhla ty lidi. Že tam nebyla taková ta atmosféra. Ale to mohlo bejt tím, že jsme fakt byly úplně vzadu. Akaca tam vepředu tu parádní amosféru třeba dělala…
No prostě závěr byl takovej, že celkem dobrý a že v lednu zase na Depešáky.
![]()
Akaca - a my jsme parkovaly na Hájích a doma jsme byly v půl jedný.
![]()
Holky z Liberce - nejedete náhodou některá do Ikey? Jsem si tam vybrala nový potahy na sedačku a děsně je chci…a nejlépe ihned, že.
To je blbý, že se to u nich nedá objednat po internetu.
![]()
Ahoj holky!
Dajmo, to by se teda ve mě krve nedořezal, fuj, úplně vidím, jak jsi se cítila. Mě Terka taky docela poslouchá, tak když je před schodama, řikám jí ať počká a ona čeká a já na to spoléhám, takže určitě se jednou stane, že z těch schodů hupne
… dobře, že to dobře dopadlo!!!
akaco - no kamarádka byla úplně vepředu, fronta prý příšerná, oni se taky necpali, ale prostě v tom davu byli a katastrofa, ale jak se dostali dovnitř, prostě tam bylo hrozně málo lidí, takže ta hotová, byla 10 metrů od Madonny a nadšená byla… tak tam ta atmosdéra prý byla
… teď už jsem v poho, jsem ráda, že jsem ušetřila
![]()
Vendul - taky jsem to slyšela od lidí co byli dál, asi to bylo tím… ale tak stejnak je to zážitek a aspoň výlet, ne? ![]()
No a můj dojem? Dneska jsem byla s Terkou, kamrádkou a mojí mámou na koupališti, jezdíme tam skoro každý týden… a každý týden si řikám, proč na mě pořád kouká plavčík… on mě normálně balil!!!! No chápete to? Já jsem to nepobírala. Pořád jsem si myslela, že kouká na kamarádku, tak jsem si z ní dělala srandu, protože má žárlivce a on pak předemnou skáče šipky jako malý dítě a pak mě balí slovama: „Mladá slečno, neznáme se odněkud? Jste mi strašně povědomá…“ Tak jsem řekla že asi ne, že jsem z Prahy… a pak při odchodu: „Pozdravujte v Praze… přijedete zase? Zítra?“… no chápete to? A to mě viděl v plavkách a komu patří Tereza bylo taky jasný… no byla jsem z toho v šoku
- ale udělalo mi to samozřejmě dobře, to bych kecala že ne, ale bůh ví, na kolik ženských to zkoušel - takových pneumatika jako já tam bylo mraky
![]()
Nikol - teda ty jsi případ!!
Ono to jednou za čas pro zvednutí sebevědomí chce tohleto…
![]()