Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2139
3.8.09 21:54

jo a ještě k těm botičkám, máme doma sbírku velikostí 19 na písek, 20 sandálky, 21 a 21 další sandálky a na písek. Takže proto pořád kupujeme, nejdřív měla malinkou nohu a teď mi připadá, že celá tolik roste. Dneska jsem jí musela povolit o 2 cm kalhoty, nejdřív jsem je zakládala, protože je courala po zemi a teď jí lezly ven ponožky, vyházela jsem všechny body, máme jen 3 s krátkým rukávem a 3 s dlouhým, novej klobouček všechny mikiny mi připadají, že mají krátký rukáv..... My snad měly nějakej růstovej skok či co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
3.8.09 21:55

Jéé, holky, super fotečky!!!!

Stejfko! - palmička jako super, zase závist - chjo :roll: :lol: :wink: :wink: :wink:

katko - netváříš se jako kakabus :wink: - zrovna na tý první je to jasný, když jsi to fotila ty, tak se na to prostě soustředíš :wink: - já to tak mám taky :wink:
a neboj, my si bazén na balkon taky nedáme :roll: :wink

Dajmo - no to musí být záhul jako prase 8O :roll: :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
3.8.09 21:57

no cau zeny!!!!!!!!!!!!

tak jak sa mame???? leto je tu vzdy mrtvo, ale ani sa nedivim :lol: my sme mali narocny vikend, mali sme na bleskovej navsteve kamosku s malu :wink: v piatok a sobotu sme hrali a vcera sme tu mali na noc igorovho brata s rodinou (3 deti) , dnes som si konecne trochu odpocinula, kedze som 3 noci po sebe spala 4 hodiny :wink: a este k tomu vzdy nieco popila.....ale uz je dobre , som si zdriemla po obede :wink:

katko jaky kakabus???? sak si tam zlata1!! zato ze sa nesmejes od ucha k uchu???? 8O a bola si kocka aj v sukni, mozes kluden nosit aj castejsie :wink: a nevesta tiez krasna!!!!

stejfo aj vase fotecky su paradne a copik je super, a konecne sa verca kupe vo vode :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: :wink:

my mame tiez len jedny sandalky aj ked uz katke palce trcia, uz jej nove kupovat nebudem :wink: to sa mi zda zbytocne, ale myslim ze rozka mala take sandalky co su plne na zaciatku, ze? tak to je jasne :wink:

a dajmo ten maly v tom starozitnom kociku je super :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
3.8.09 21:59

Tak to je krása, ty fotky… A sluší Ti to, nevím proč ses bála té sukně… :idea: :?:
No jinak mi volal manžel, vyjeli teprve v 21hod. 8O 8O A toho nejstaršího, tam nechal (dobrovolně).. Timi prý dlouho spinkal atd.
Nic tak já jdu tedy hají..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
3.8.09 22:04

hmmm a ten ženich :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
4.8.09 10:51

ahojte zlatíčka,trošku jsem to tady flákala, byla jsem nějaká nachcípaná,ale už se to zdá celkem v poho, zítra jdu ještě na krev pro kontrolu, tak snad to dobře dopadne.

Stejfi- jako ten bazén nemá chybu, kde jste ho kupovali?? Takový jsem ještě nikde neviděla. Terasu máme pomalinku hotovou, tak už by to bylo reálné, mám pro malou jen ten malý bazének a madam tam být nechce, ona by nejraději celé koupaliště :evil: :evil: :roll: No a culíček parádička :huban: :huban: :pankac:

Akaco- a která je jako ta nevěsta??? :wink: :lol: :lol: :lol: Jste tam všechny tři krásné, fotečka moc pěkná, jsi fešanda. Moc vám to tam sluší a v sukýnce jsi fakt kočka :wink: :wink: Jo, počkej, já jsem zapomněla na ty kytiska vlastně, ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :lol: :lol: :lol:

Tak já se přidávám k debatě botiček. My máme doma jedny celokožené uzavřené, jedny tenisky na písek a jedny sandálky. Kupovala jsem je všechny v květnu a jsou jí stále dobré, vel. 20. Mám ty botky od Bati, na to jak řádíme, tak je nemá vůbec v nějakém špatném stavu, tak jsem ráda, že s tím do podzimu vydržíme a pak už jen zimní botky kupovat :wink: Jinak jsem teď měřila malou podle metříku, co máme přidělaný na zdi a od března povyskočila o 4cm, jsem tomu ráda, protože předtím skoro vůbec nerostla, tak se nám začíná prcek vytahovat. Táta sice pořád říká, že malá je pořád stejná, ale teď ji oblékal kalhoty a říkal, že vypadá jak malá Havlovka :roll: :roll: , že je má nad kotníky :lol: :lol: Tatínci jsou holt málo všímavý 8O :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
4.8.09 11:19

tak tady si táta vlezl za Sárou do postýlky :roll: :roll: 

a tady papáme rajskou,naše oblíbené jídlo :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
4.8.09 12:13

Jé Poly, jak se tam taťka dostal????? :D

A Sára už raději papá nahatá, co???? to pomazaný bříško je kouzelný hihi mojí rajská moc nejede :cry: achjo

Tak se brzy uzdrav a moc nás neflákej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
4.8.09 13:01

poly vy musite mat ale vysoko kvalitnu postielku :lol: mo ja by som tam mojho urcite nepustila :lol: ale super fotka :wink: no a jak papa tu omacku to je tiez super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: a potom podho do vane :wink: :wink: :wink:

inac ty si tiez stale jakasi chorlava, co? ani v lete si nedas pokoj :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
4.8.09 13:52

Ha ha ha Poly, to je hustá fotka :lol: :lol: :lol: a taky jsem si řikala, jak to že vydržela 8O a jíst nahatá… asi jedině tak bych jí nechala :? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
4.8.09 21:52

čauky, právě mi přišel jeden vtípek hi hi tak se musím podělit s vámi

Baví se liška,vlk a medvěd o zaměstnání.
Liška říká:„Zaměstnali mě v drůbežárně jako hlídačku, ale druhý den
počítali kuřata, a tak mě hned vyhodili.“
Nato říká vlk:„Mě zaměstnali na salaši, a když po týdnu spočítali ovce,
tak mě taky vyhodili“.
Medvěd se chlubí: „To já už dělám v cihelně měsíc a je to super“.
Vlk s liškou se diví: „V cihelně? Jak to tam vydržíš?“
„No jak? Cihly nežeru a cikány nikdo nepočítá!!“

dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
4.8.09 22:07

ha ha, tak to mě pobavilo :lol: díky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
5.8.09 10:13

Čau ženštiny…
Nevíte co Lost? Byla na kontrole a od té doby se neukázala.. :idea:

Pražačky + Liberečky která umíte šít a chcete šít hlavně dětem z kvalitních materiálů… Tady mám odkaz na fajné látky. A je to u vás, tož byste nemusely platit poštovné a určitě byste si mohly i sáhnout..
Já jsem si začala šít plínky (takové kalhotkové) tak si určitě budu objednávat, už se moc těším…

http://www.sijemdetem.cz/cs/catalog
Tak pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
5.8.09 14:41

Ahoj,

no Lost už měla na mále, nedivila bych se, kdyby už byla malá venku :roll: .

Dnes zkoušíme bez plen, výsledek je 1 plena dopo ven, + počůraný koberec, bobek v kalhotkách, potom nám vypadl do vany a tam ho roska vesele přišlápla pak plena na spaní a teď pro změnu počůraná židlička. No ale úspěch je, že mi řekne mami bob, když už je naděláno :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
5.8.09 14:48

tak než jsem to dopsala, Roska se vyčůrala na podstavec vysoký lampy a zalezla si za křeslo a slyším jak tlačí, okamžitě jsem vyběhla a hele ho, válec na koberci (bíločerný koberec). Vzdávám to a dala jsem plenu. :cry: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí