Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6156
24.7.09 22:35

čau holky,
vůbec nevím, co jste tady řešily, já už jsu tak pohodlná a zdechlá cokoliv číst. Akurát jsem tady zaregistrovala, že některé z vás mají teda s dětmi stejné problémy, no spíše stejné povahové rysy jak naše Sára, tak děkuji moc za podporu, už jsem si myslela, že je to jen u nás :roll: :roll:

Vendy- strašně jsem se nachlámala, jak jsi tady popisovala bratrovu sms, no ucvrkávala jsem ještě cestou do kuchyně, fakt dobré :pankac: :pankac: :pankac: , jsou to prostě chlapi. Ono ho omlouvá to trauma z porodu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Akaco- fotenky moc krásné, tož musím říct mojemu až budeme na koupáku, aŤ vyfotí ty moje kytyska, ať nemáš trauma z nich :wink: :wink: :huban: ,to tě přejde hned :lol: :lol: :lol: Jinak Rozulka zlatíčko jako vždy a co ten nátělník teta??? Hezky se ukazovat ve vší kráse matko :wink: :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
25.7.09 20:49

HOLKÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝ, KDE JSTE VŠECHNY?????? :( :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
25.7.09 21:06

Ahojky, no já jsem tu, ale jen na skok, dneska jsme stěhovali matčinu kancelář a jsem víc hotová, jak všechny akční Tereziny dny dohromady :roll: :lol: :lol: :lol:

Tak přeju hezký večer a dóóbrou! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
25.7.09 21:12

TAK TO SI BĚŽ LEHNOUT NIKI, ODPOČIŇ SI A DOBROU NOC :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
25.7.09 21:49

vÍKEND, TAK JE TADY ZASE KLÍDEK. Všechny se věnujete rodinke, co???
Nikol, taky jsem ko a to jsem ani nestěhovala. :lol: Hezky odpočiň, potřebujeme to všechny. Ty naše děti nám dají zabrat.

Hezkou dobrou noc. papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
25.7.09 22:07

Trochu jsem se hrála. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
26.7.09 21:09

cau zenusky!!!!

no jak sa mavate???? my sme boli zo stvrtka na piatok u znamej na noc na chate, a vcera sme zas vecer hrali v holici, takze nestiham prispievat :roll: :wink:

stejfo kraaaaaasne si sa pohrala :wink: :wink: :wink: :wink: a ja kukam na metrik a si hovorim ze ti ide nejak zle ze 6 mesiacov a cosi az potom som precitala ze do 2 narodenin :lol: :lol: :wink:

katko vazne super fotecky!!!! a nechapem co mas s tyma stehnama, podla mna su uplne normalne :wink: inak to tielko tam mas furt? alebo len kvoli foteniu? pytam sa len preto ze mna minule zjazdili za to ze mala katka na sebe tricko v bazene, lebo to bolo cez obed a som nechcela aby na nu pieklo :wink: inak to koleso nasu tiez absolutne nezaujima, na kupku ju najviac bavi chodenie po schodoch a do kopcov :roll: :lol: a este ked sme vo velkom bazene :wink:

nikol takze ty tiez stale kdesi pachtis??? :wink: len si uzivaj, sak mas prazdniny :wink: :wink: :wink: :wink:

no a jak sme boli na chate tak katku postipala osa nad obocie, asi pol hodfiny vyzerala jak frankenstein , potom spala a potom uz len bolo vidiet len pichanec :wink: len mala zvysenu horucku a ten den kakala 7 x :roll: ale uz je dobre :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
26.7.09 21:15

Ty jo, Misurdo!!! Vosa, jo?! To já bych nevěděla, jestli nemám letět k doktoru!!! To je nebezpečné, ne? No hlavněže to dobře dopadlo!!! :roll: :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
26.7.09 21:41

no nebezpecne to je ked by bola alergicka, tak zatial viem ze nie je, ale keby mi zacala cela opuchat tak utekam, to je jasne, aj som trochu rozmyslala ci nemam ist, ale sa mi zdalo ze to opucha len v tom okoli kde ju pichla :wink: stastie ze jej nevletela do ust :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
26.7.09 21:51

Ahoj ženy, tak jsem tu!

Dneska sice taky docela kaput, nejvíc jsem najezdila v autě, ale co se dá dělat… příští výkend jsem koukala, že mají být třicítky, tak se těším, že se taťka konečně vykoupe :roll: :lol:

Tý jo, Mišur - tak to bych taky nevěděla 8O :? ještě že to bylo v poho…

Stejfko - fotečka bomba :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
27.7.09 11:17

AHOJ HOLKY,
PŘEJI VÁM KRÁSNÉ SLUNEČNÉ PONDĚLÍ :wink:

MIŠKO- NO FUJ, POTVORA VOSA JEDNA :evil: :evil: :evil: NO HLAVNĚ, ŽE MALINKÁ BYLA O.K. A O TÉ PUSE ANI NEMLUV, JEN SI TO PŘEDSTAVÍM NO BRRRRRRRRRRRRRRRRR… V PÁTEK JSME BYLI S MOJIM NAVEČER SEDNOUT NA PIVKO A JAK JSEM DÁVALA MALÉ BANÁN, TAK Z TÉ SLUPKY VYLETĚLA VOSA A PICHLA MĚ DO PRSTU, MĚ SE TI NORMÁLNĚ ZATMĚLO PŘED OČIMA, UDĚLALO SE MI ZLE, TAK JSEM SI MUSELA SEDNOUT, ALE PAK UŽ TO BYLO DOBRÉ, ALE JEŠTĚ TEĎ TO MÁM TROŠKU NATEKLÉ, NO SVIŇKA JEDNA PRUHOVANÁ :x :x :x :x TAKY JSEM SI PŘEDSTAVILA, KDYBYCH MALÉ TEN BANÁN DALA A VLETĚLA JI DO PUSY, NO NERVY MOJE

STEJFI- MOOOOOOOOOOOOOOOOC KRÁSNÉ :huban:

NIKI- KLÍDEK, MY CHÁPEME ŽE TOHO MÁŠ HODNĚ, TAK TADY ZA NÁMI JAKO NEMUSÍŠ CHODIT VŮBEC, MĚ JAKO SEREŠ :evil: :evil: , ALE MY MATKY CO NEPRACUJEME, TAK TO NECHÁPEME ŽE JO :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
27.7.09 13:13

Čauves Poly :wink: - to víš, užívám si to naplno jak to jde :wink: :wink: :wink: pořád někde v čudu, ale tenhle týden máme volnější, tak zase budu vysedávat neboj :wink: :wink: :wink: - si myslím jako, že jsem se tu nakecala až dost :roll: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
27.7.09 14:02

ahoj,
nemám moc času, vzala jsem si na pár dní neteř a tak se těď starám o dvě děti a zatím jsem si nestihla dát ani kafe 8O . Ale mám teda uvařeno, vypráno, uklizeno, po angličtině a teď čekáme až se prcek vzbudí a jdeme ven. Se dvouma toho stíhám víc, než s jednou :lol: :lol: :lol: .

Misur, na to tílko mi nikdo nic neřekl, nekoupala jsem se tam a jen schovávala pupek, ale z dětí tam takhle nikdo nechodil.

tak zatím pa a krásný den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
27.7.09 21:31

Katko tak schovávala pupek???? 8O :lol: :lol: Jo a jakéj. Nejdříve kejty a ted pupek. :-) :lol: To jsi odvážná, že si troufneš na 2 děti. A bude u vás delší dobu, nebo jenom zkoušíš jak bys to zvládla? :lol:

Veronika má od včerejška horečku, teda jenom zvýšenou, je na pěst. Myslím, že zuby, teda doufám. Až jí to do rána neustoupí pudeme k doktorce. Ted jsem četla o té prasečí chřipce, tak mám strach. :cry:

Míšo tak to je fajn, že se jí nic vážnějšího nestalo a že není alergická. Taky bych nevěděla jestli jet nebo nejet k dok. Potvory ted jích je všude hodně i těch komárů. U nás nikdy nebyli a tenhle rok mají nějaký plodný. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
28.7.09 20:36

ahoooooj!!!

stejfo neblazni s prasacaou chripkou!!!! :wink: :wink: :wink: a jak malicka???? boli ste u dr?

katko no super, ze 2 deti :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: to si asi cez obed neodpocinies, ze? :? :lol:

poly no super :? :? :? :? takze aj teba zogla, no tiez by som sa radsej nechala sama pichnut, jak keby mala pichnut katku, ale tie kravy osy to vobec nezaujima :roll: :lol: :wink: ale hororovy scenar :roll:

nikol relax!!!!! :wink: :lol: :wink: :wink: :wink:

a nas dnesny zazitok s odplienkovavanim: rano si mala vypila mlieko a jak som ju zobrala z postielky, hned som ju celu vyzliekla, ze nech si beha hola, a ona zachvilku zacla mrncat a ukazovat na brusko, tak som myslela ze ide bud curat alebo kakat, lenze samo nechcela si :,-(nut na nocnik a potom to z nej vyletelo :roll: :lol: hnacka ale taka koooooooooooooooooopa na ten nas prekrasny koberec :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: no chutovecka, potom sa mi doobeda pokakala este asi 7×, ale to uz bola jasne v plienke :lol: :wink: som mala o zabavu postarane :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí