Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojte babuši… ![]()
Jak se máte?? Já se nestačím divit, co všechno stačíte probrat… ![]()
Holky s tím mlíkem… Já si teď sypu popel na hlavu…
Damula se budí přesně jako hodiny…
O půlnoci a ve 4…
A nechce zase nic jinýho než mlíko…
330 ![]()
Docela jsem se pobavila s těma plavkama… Damula má dvoje.. Snad budu mít ještě možost vyfotit ale na to naše brouzdaliště s krtečkem jsou zbytečný…
Každopádně je to děsnej exhibouš, takže mu oblíknu plavky a za chvíli je nahatej… Bity do vody mám taky… Mám úplně panickou hrůzu z toho, že šlápne na vosu… Takže je má i v brouzdališti, panč furt korzuje… Voda je sice samej hegeš, ale což… ![]()
Jíme taky všechno… Jeden čas je jako kyselina a sežral by i nás… To vážně nestačím nandavat na lžíci… A jindy nechce nic než kaši, bo rohlík… Takže asi tak… teď jsem ho vážila a má 13 a půl kila…
Takže mu asi nic nechybí… Jinak my milujeme meloun… Teď jako novinka… Jinak u nás vedou okurky a banány… ![]()
Já dneska dělala kuřátko,k tomu rejži se zeleninou a okurkovej salát… večer jedeme na grilčo, tak snad vydrží počasí… Jinak opět peru a peru a peru… A potom samozřejmě žehlím, žehlím a žehlím ![]()
![]()
![]()
Tak se opatrujte… L.
čus čus při pondělku,
tak si tady čtu, jak jste užívaly víkendu a teda taky jsem nestála opodál
. v sobotu hospůdka a potom místní disco (huť pro liberecké) lahvinka vína a pár panáků, ráno bolehlav, rozklepanej žaludek, rychle uklidit a uvařit a přijela další kámoška a doma jsme vypily 2 vínka a sekt. Takže dnes zase bolehlav, ale žaludek je OK.
Petr byl naprosto perfektní a celej víkend se staral o Rozárku. dokonce i spát mě nechal, fakt ho miluju.
Anel ahoj,no,že se taky ukážeš! Lucinka je bezvadná a souhlasím s vyřvávací metodou, nám taky pomohla. Ale když bolí zuby, tak se pláče i tak.
Poly, dětská paštika ekzistuje????? jaká značka? A metřík s foto je zase za 1 ![]()
jéjé už vstáváme, papa
Ahoj holky,
já si musím ulevit a hned vám to napsat. Dostala jsem pokutu!! Jela jsem po městě a zvonil mi telefon. Tak jsem zastravila a zvedla si ho. Jenže jsem zastavila na zákazu zastavení. Chápete to?!!! To jsou idioti!
Že jsem se na to nevyprdla. Znáte někoho, kdo dostal pokutu za telefonování za jízdy? Kdybych si to odtelefonovala za jízdy, tak jsem v pohodě.
Naštěstí jsem to usmlouvala na stovku. Ale stejně. Blbci jedni!!!
čauves Luci - Tak to jo, to mu určitě špatně není ![]()
no tak u nás se kaše už nejí, takže chleba nebo rohlík, ale taky už ne suchý, ale namazaný, teď si zamilovala Lučinu, tak je to v poho…
A hlásíme po bram.lkaši se šunkou druhý jídlo,který jelo, tý jo úplně do ní spadlo, i když kvalitka nic moc, sýrová omáčka z mlýka a teveňáku, v tom grilovací koření, kuřecí masíčko a těstoviny… snad jí to teda půjde i příště
![]()
akaco - jj, jen tak dál, taky si musíme udpočinout, ne? A Petrovi jedničku s hvězdičkou!!! Moc šikovnej taťka, skoro jako ten náš
![]()
Taky vím o dětský paštice, ale to je tak všechno
že existuje ![]()
Vendul - co na to říct? Zákaz zastavení… to je blbý, stání by bylo lepší, ale já když už telefon zvednu, tk řeknu že řídím nebo to mega rychle vyřídím… ale jinak ty pokuty… se nudí no a potřebují si udělat činnost - stejank to jsouvětšinou šmejdu, co se nudí tak budzerujou… a jinak pochvala za stovečku, já jedu většinou za dvě, ale i tak dobrý… přece se nebudu rozčilovat, to by mi nepomohlo. Já ze sebe vždycky udělám trochu debílka a jak to pak hezky jde
![]()
Vendul to taky znám, u Babylonu na zákazu zastavení za 200 a bylo to asi měsíc co jsem měla řidičák, tak mi ten policajt řekl, nebojte, to se naučíte.
ale jinak při jízdě většinou telefon beru, i třeba volám, ale jen nutný rychlovky.
Nikol, no tvůj je lepší, ten i vaří
![]()
jo a vůbec nevím, jestli jsem ti chválila plavky, moc fajnový, Terka bude hvězdou plavečáku
![]()
taky jsem nafotila Rosku v plavkách, tak tady je…
http://i256.photobucket.com/…lavky002.jpg
jeeeeeeeeee katko ta je super v plaveckach pepinu mame tiez radi:)))) ale jake ma chuducke nozicky!!!!!
ja vobec nestiham, zase som unavena jak prasa, cely den na kupku nas zmohlo
a katka spala len 45 minut
no nabuduce radsej pockam az sa zobudi a potom vyrazime ![]()
nikol gratulujem ze terke chuti…nam chutila aj ta rajcinova s kolienkama a plnenou paprikou ![]()
vendul to nasere
ale bohuzial aj u nas to tak je, ze davaju pokuty len tym co si to absolutne nazasluzia
![]()
no idem este nieco zjest a spat, trosku mam chyteny chrbat
![]()
akaco - no já jsem to s tím taťkou brala osobně, musím přece našeho chválit nejvíc
- ale ono je všechno vykoupeno něčím
vaří, ale chlastá ![]()
No a plavečky nemají chybu!!!! Pepa je super a Roska je celý fogy
takový zlatíčko
a koukám na botičky
nemají chybu, viď? A my máme víc do růžova
![]()
Téééda tetko, to je prostě nádherna, no! To jsou fotečky jak víno
![]()
a ty plavečky, no nemají chybu!!! Samozřejmě jen na Sároušovi
![]()
tý jo, já jsem v tom krámě měla takový dilema… nakonec jsem vzala celkový plavečky, ale i ty kalhotkový byly prostě super…
Tak se sluníčko vyklubalo a nakonec jsme chtěli vyrazit se teda koupat ale nemáme s kým, tak půjdeme asi na chvilku na prochajdu
… no jo, nechci jít na koupák porvý sama, abych věděla jak to tam chodí a pak se klidně budeme rochnit sami, jen ten začátek no…
Nazdar holky.nikol my jdeme zitra do cestlic.cena sice hrozna ale jednou za cas no co juestli se chcete pridat tak klidne setkani tam mame v 10.30.mejte se.
Ahoj,
Poly, no to je krása, Sára je celej tatík a moc vám to všem sluší.
A plavečky super, i ten klobouček. Ten by se nám taky hodil, odkud ho máte?
Zítra se jdeme taky koupat, snad počasí vydrží, tak bude venkovní premiéra.
teď jdu ještě trochu požehlit, vůbec se do toho nechce ![]()
tak pa
Ahojky, tak já jsen na skok, jsem hotová, koupák super, jen to pražský… samý beton a mraky lidí :-/ - ale tak apsoň něco v tom vedru… takže jsem groggy navíc teď teprv odešla návštěva, tak jdu rovnou do hajan!
Lostíku, díky moc, ale na Čestlice nemám
- ani ne tak prachy jako sílu, takže se nepřipojíme, ale děkujeme za pozvání
my si dáme ještě trochu betonu a o víkendu, jestli bude hezky, jako že má pršet, si dáme ten Mělník - to je prý super…
Tak pa pa pa a dobrou!
akaco - ať se vám to zítra líbí, mělo by být asi o stupeň míň a taky zataženo ale vedro, tak ať se to vydaří
![]()
pa pa
ahoj holky,
v první řadě děkujeme za pochvalu fotek, ten kdo je na FB tak už je viděl ![]()
Akaco- ten klobouček jsem koupila v Tescu za 40,–
mají tam teď obrovitánské slevy a ty plavečky taky. Původně jsem chtěla koupit malé taky celkové,ale nechtěla jsem aby ji studily a nebyla jí zima, tak se mi zdají takové kalhotky lepčejší,ale to je na každé z nás jaké kúpí, že jo
Malá je pipenka krásná v plavenách
Jo a na tu paštiku jak ses ptala Kači, tak je od Hamé a je tam vysloveně napsáno dětská svačinka a malé teda chutná fakt dost. I když vím, že to Hamé zase tak proslavené není co se týká jídel,ale důležité je, že to malé koštuje
![]()
Niki- a kde jsou jako foteny z koupáku co
no ještě kuknu na FB a jestli ne, tak uvidíš
No u nás na koupáku je to taky jak ve včelím úlu, ale jak se dojde s otvíračkou, tak se to dá a chytne se krásně místečko i ve stínu, máme totiž koupák jak kdyby v lese nebo jak to říct, je hodně obklopen stromy, no však jak tam zavítáme, tak vyfotím, teď do zítřka musím vydržet, chytla jsem tak silné krámoše, že nestačím vyměňovat vloženy, fakt děsné no
, tak snad vyjde počasí v pátek.
poly parada aj ten klobucik( a hlavne za tu cenu )!!!!
aj tie plavky
my mame dvoje a ked ide von tak ju vyzleciem , potom beha bud v zupane alebo uplne bez a ked ide do vody dam jej tie druhe a tak to stale menime
takze ma na sebe stale suche ![]()
nikol no nemozes chciet aby ste v prahe mali aj zeleny park , myslim kupalisko, zas tam mate ine veci ktore my na dzedzine nemame
hlavne je ze tam je voda
![]()
a este som vam nenapisala jak som sa skoro pocurala, ked som minule z detskej pri prebalovani kricala na igora, teda zakricala som „igor“ a ona to za mnou zopakovala
![]()