Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2139
10.7.09 13:26

Nikol, já to dělala od oka, másla cca 3 cm tý velký kosty, a cukru asi 4 lžíce. a jasně, můžeš dát cokoliv dovnitř, já prostě miluju švestky.

už musím, malá dneska vstávala brzy, tak pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
10.7.09 13:26

nikol jasne zamraz, tomu sa nic nestane, pokial tam nie je mlieko alebo smotana :wink: a jasne s ryzou alebo cestovinou, igor ma zas k tomu rad zemiaky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
10.7.09 13:30

Jo Niki testovinova ryze je dobra a na slovensku se to jmenuje tarhona.me moc chutna a myslim ze je to ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
10.7.09 13:31

Jo a tady se myslim prodava spis jako zluta to jsou italske testoviny zatim co na slov.je spis hneda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
10.7.09 13:33

Holky a u nas se jidlo uz neresi my jime uz skoro vse krome hub a jeste neco ale uz jsem zapomnela co. :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
10.7.09 13:33

Mišur - to taky neznám, já jsem to všechno hledala v Tescu (domluv se tady s vietnamcema :roll: :lol: ), mají tam toho tři půlky, ale to co hledám tam není… stejně jako ta pitomá Solčanka… kupovala jsem koření a bujón Natur bez glutámátu, ale Solčanka prostě nikde :-) :-( - to má být taky bez glutamátu… a pak jsem našla něco jinýho a to je zase bez něčeho jinýho, tak já už fakt nevím… glutasol, glutamát, někde je zase něco uhličitý… mazec… řešíte to taky všichni nebo jenom já?

Jo a v rajský je zakysaná smetana… tak to asi nic…

No a když si ten recept čtu podruhý a potřetí… tak tak složitě nevypadá :lol: :lol: :lol:

Lost - díky :wink: :wink: :wink:

akaco - dííky moc :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
10.7.09 15:00

Ty vado!!! Tady se zase vaří!!!! Ale dobrý, nový nápady taky beru.

Nikol - já zamrazuju i slepici na smetaně a nic tomu není. Asi to tam nemůže bejt kdovíjak dlouho, ale my to pak normálně jíme, je to dobrý a nic nám z toho není. :nevim:

Jen mě tak napadá, že Macka a Poly z nás musej mít dost. Takový labužnice a totální odbornice na vaření… :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
10.7.09 15:10

No to určitě :lol: - ale Macka to podle mě nečte, s jejím vytížením a teď s tím velkým krásným pupíkem :lol: - ale jinak by nám tu poreferovala jak by to mělo vypadat :lol: - no a o Poly ani nemluvím - mmch, ta se teda fláká úplně :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

No a Vendul - já to teda zkusím zamrazit, dyť to nebudou víc jak 4 porce a pokud jí to pojede, je to snězený hned a pokud nepojede, stejank se to vyhodí :?

Já jdu dneska večer se dvěma kamarádama kalito-posedět, tak se musím jít najíst a pověnovat se manželovi nebo bude oheň na střeše, tak zatím pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
10.7.09 16:24

Já jdu dneska zase s partou z volejbalu grilovat!!! Moc se těším. Peču šátečky s marmeládou jako zákusek… :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
10.7.09 21:02

vendul no ty si uzivas!!!! :lol: :wink:

my sme mali dnes hrat ale nas zrusili, lebo prsalo-malo to byt vonku :wink: ale zajtra hrame od 22-3, to bude parada…sa vyspime :lol: :wink:

no ono s tou zamrazenou stravou s mliecnymi vyrobkami…zjest sa to urcite da, len to moc pekne nevyzera, lebo sa to potom zrazi :lol: :wink:

tak aj ty dnes nikol zdrhas???? tak aj tebe fajn zabavu zelame! :lol:

a co ta poly, dnes nepustila manzu na pivo, nebo co???? 8O 8O 8O :lol: :lol: :lol:

nikol a tie glutamaty , ja neviem jak to riesia ostatni, ale ja to uz moc neriesim :lol: :wink: ja davam do jedla aj trochu vegety, sice nie tolko jak pred tym, ale trosku tam natrepem , aj korenie :wink: ja som si na take veci davala bacha hlavne do roku :wink: a aj tak ked ideme niekde mimo a sa stavime v nejakej restike na jedlo , tak musi zjest tie prechutene jedla, minule sme na radejovje dali polievku a bola slana jak svina......ale chutila jej :lol: raz za cas myslim ze nezaskodi :lol: musi si zvykat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
10.7.09 22:05

ahojte zlatíčka,
no už se mi po vás tááááááááááák moc stýskalo. Já se fakt stydím a omlouvám,ale nešlo se sem dostat. Malá mi po té reakci na očkování dávala tak zabrat, že jsem večer lehla a byla jsem ráda, že ležím :oops: :roll: , trvalo to tři dny ty teploty a chudina celá obsypaná vyrážkama a do toho nás chytly zuby, tak až dnešek byl klidnější.

Vendy- tak já to jídlo nijak neřeším,ale potrhala jsem se málem smíchy, jak jste si to tady poreferovávaly a sdělovaly :lol: :lol: Tak a s tím buzením, no, co ti na to říct mamino. U nás je to jako taky, malá se budí asi 2× za noc na pití,ale chce jen čajík nebo šťávinu, mlíko neexistuje a pokud se pořádně navečeří, tak si myslím, že by mlíčko už vyžadovat neměla, ale to by neměla že jo :roll: :roll: Snad se to brzy spraví. Spát by celou noc už měly,ale jen ty, které mají venku všechny zoubky, ostatní mají omluvenky :wink: :lol: :lol: :lol:

Akaco- tady cosi trebentíš, že neumíš vařit a vidíš to, holka šikovná,jak krásně zvládáš nákyp. Já jsem ho teda dělala malé a u nás neprošel, holt je po tatínkovi masová :roll: :roll: :roll:

Niki- se jako fakt omlouvám, že to tady flákám jo a ty si jako nemysli, že když máš teĎ těžký vegééééééééééééééééééét a prázdninuješ, že se budeš chodit bavit, tož to teda jako zase ne ne ne ne neeeeeeee :wink: ale přeji ti to a jáááák. Náš táta pořád maká na baráku, tak teď mám těžký útrum,ale už se to zdárně blíží ke konci a kolaudačka je za rohem, tak se těším na grilovačku se všemi lidičkami, kteří nám celé dva ročky pomáhali na tom makat :wink:

Jinak my s tím jídlem jsme na tom asi tak. Malá mi odmítá cosi poslední dobou mlíčko,tak teĎ tři dny na večeři papáme toastový chlebíček. Včera spapkala dva chleby s dětskou paštikou a rajčátky a dneska se šunkou a rajčátky,tak jsem na ni pyšná. Miluje rajčata, nakrájím jí je do mističky a když je sní, tak strašně řve, že chce ještě,tož tak my, no a na snídani většinou baštíme vánočku s máslem, buchétky nebo rohlíček se sýrem a tak.

Lost-mamino, moc ti držím pěstičky, za chvilinku to budeš mít za sebou, těším se na sms o narození dalšího mimíska. Drž se holka, myslím na tebe :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
10.7.09 22:10

Jo Niki a co se týká těch glutamátů a různých těchto potvor, tak jak Miška to nějak neřeším. Snažím se tomu pochopitelně vyhýbat co nejvíc, ale někdy to holt nejde. Taky kořením, přidám sem tam vegetu a tak, taky něco dáme v restauračce, takže se tomu malá neubrání a myslím,že by to těm dětem nějak nemělo uškodit. Každopádně, my baštíme taky vše, kromě hřibů a je to moc fajn :wink: :wink:

Miško- táta byl dneska doma :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: , jde až zítra :lol: :lol: ,ale jsme pozváni ke známým na grilovačku, tak uvidíme jak to dopadne nakonec :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
11.7.09 12:11

Ahojky!

A ahoj ztracená matko! :wink: :wink: :wink:

No já jsem se včera bavila zase jako dlouho ne, bylo to super, byla jsem s kamarádem na zahrádce a fakticky to nemělo chybu, doml jsem se dostala až po jedný…

No já bych právě doma chtěla vařit zdravě, s tím, že samo že někde jinde to dostane normoš ochucený a někdy i doma, když jí z našeho talíře a my už máme posoleno, ale si taky dá, jen bych nechtěla jí zkazit stravovací návyky a tak… právě rpoto, že jinde toho bude mít spoustu, tak A´t doma to má dobrý…

Vendul - tak to si taky užiješ - nebo vlastně už i užila. Já nevím co si na toho svýho chlapa stěžuju, fakt jsem se včera bavila, on se postaral, ráno vstával, rovnou uvařil, takže v deset už bylo hotovo, uklizeno, i malý oblečení Tereze vytřídil, no mazec :oops: :oops: :oops:
tak snad pak poreferuješ, jaký to bylo :wink:

Tak mi jedeme na odpoklo k babí, tak půjdeme aspoň a prochajdu… a to jsme se chtěli jet koupat, no to fakt ne :roll: … tak třeba příští týden… ten má být fakt pekelný… ale tak sama za Prahu se s Terezou koupat nepojedu :roll: :( prostě musíme počkat na výkend, no…

Tak pa zatím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
11.7.09 14:15

Ahoj holky, moc vás všechny zdravím :D
Jsem tady po hóódně dlouhý době, ale prostě nestíhám :roll: a k tomu jsme měli ještě děsně pomalý připojení :evil:

Tak doufám, že se máte všechny výborně, a hlavně naše těhulky :D Zaregistrovala jsem akorát u Macky, že budou mít kluka - tak gratuluju k párečku, ale Lost nevím :( . Jinak nikdo další nepřibyl :?:

Holky, jak děti zvládaly očkování na ty spalničky? Máme jít teď v úterý, tak nevím, co mám čekat. Zrovna má být horko, to asi zrovna nepřidá.

Jak probíráte to spaní, tak to je u nás snad jediné úplná pohoda. Miluju osmou hodinu, kdy barák ztichne a je naprostej klid, nikdo ode mě až do rána nic nechce - až na manžela :wink:

Já jsem večerní mlíko zrušila hned, jak jsem skončila s kojením - přesunula jsem ho na svačinu po odpoledním spaní. Večer mají děti kolem šesté večeři - kaši, pečivo, jogurt, zeleninu a tak. Kolem půl osmé je oba hodím do vany, pak dám Lucku do postýlky, Honzík se zatím utře a oblíkne do pyžama, přečtu mu pohádku a odcházím dolů - většinou do 15 minut usne a je klid :D

Lucka zatím fakt usíná úplně sama večer i po obědě, tak si to užívám, snad to vydrží hodně dlouho.

A co dovolená, kam se chystáte :?:

Nikol viděla jsem jen fotky Terezky v plavečkách - to je nádhera :!
Taky je musím Lucce vyzkoušet, koupila jsem je na hraní na pláži, koupat se bude asi nahatá :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
11.7.09 20:13

Koukám, že když už se sem dostanu, tak tu zase nikdo není :( , no jo víkend.

Tak ještě přidám aspoň aktuální foto od nás

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital