Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4666
6.7.09 18:54

Ahojky, my jsme měli taky super den, tatík dorazil k babí dokonce dřív než řikal, tak to bylo príma

blani, to se ti teda vůbec nedivím, to by mě štvalo totálně, že bych si musela dávat pozor na pusu :roll:… mám tam jen toho koho chci, taky mám FB jinak zamknutý… akorát ty fotky by mi nevadily… je to babička, tak je jasný, že se chce pochlubit, ne? Ale teda mít na FB někoho ze slovenska, tak se jdu picnout… ještě že to jsou takoví vidláci, že pc neviděli ani v obchodě… (ještě že to nevidí taťka, by mě zabil :roll: :oops: :lol: ) - ale tak co, já se zase nepostarám o hospodářství, že :roll: :lol: :lol: :lol: - takže každý máme něco - kdyby se teda nááááhdou k tomu dostal :lol:

a já dneska budu zase jen čtecí - no - možná zvládnu ještě fotečky, umííírá mi ruka, už dva dny jsem jí neměla zavázanou,t ak budu muset zase začít :( no nevim jak to takkhle půjde… to se s dítetem prostě nedá :roll: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
6.7.09 21:27

Ahoj holky,
jak se máte a co děcka? Celý týden jsem vás zanedbávala, máme toho opravdu moc a net si nemůžu dovolit.
Zatím jsem ani nedočítala co se stalo, až bude čas, vrhnu se nato. Jen se chci zeptat, jestli u vás byla po očkování zarděnek teplota? Roska má už 3 den přes 38. Vždycky jí to po panadolu klesne a zhruba po 8-10 hodinách znovu vystoupá. Protivná je jak činži a skoro vůbec nejí. Do toho už má venku skoro celé 2 stoličky :cry: a dneska opět začal průjem. Už ani nevím, jestli to může být z očkování. :?

K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
6.7.09 21:28

amazonko tak to ti nezavidim, ale aj moja mama sa tam registzrovala a to som jej vlastne ja poradila, aby si pozerala nase fotky :lol: :lol: :lol: :lol: ale ked toi tam dava fotky malej, tak jej povedz ze nech si to aspon zamkne, sak na to sa nemoze nahnevat :wink: :wink: :wink: :wink:

a s tym barakom dobry napad!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

nikol a ty brzdi s tou rukou :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
6.7.09 21:31

cau katko!!!!

aj danulka aj sarinka mali tiez 3 dni teploty :wink: po ockovani a ked sa k tomu pridaju zuby moze byt aj prujem, my sme mali dnes tiez, ale len raz, tak to neriesim ( dnas kakala 4× :roll: ) sak ked si niesi ista zavolaj dr :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
6.7.09 22:59

jé Misur díky za info, zítra dr zavolám.
nikol, co se stalo s rukou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
7.7.09 07:52

Dobre ranko.

Ja ted koukam, z tammelu Vendul neco o seste nemocia ona to Danka mela po ockovani . Blb sem to precetly, omlouvam se.

Ja uz mam zase pomaly net :cry: ale taaaak pomaly.

Toz uz zadny FB asi, ten se mi nacita pul hodin

Ju to tu pofackovat,zatim paa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
7.7.09 09:24

ahojky, věděla akaco jsem že Míšur poradí :wink: - taky bych volala Dr., když je teplota tak velká. Ještě že to u nás nebylo tak velký i když se spojilo víc věcí :roll: …

akaco - mám zánět v kloubní jamce v zápěstí. Už mraky dlouho, před tím to byl revmatický zánět a tak mě to dva roky občas bolí. No a teď to je krize, udělala se mi na ruce boule a nešlo mi s tím vůbec hýbat a bolí to jako prase… no a překecala jsem ho ať mi dá dlahu, že to se sádrou a s dítětem prostě nezvládnu no a stejnak jí mám většinu času dole :roll:… nevím co s tím, páč je to pořád dokolečka - táta pomůže když je doma, ale jinak se nedá nic dělat :roll: :? …

No a já za chvíli jedu k Dr. si pro prášky, dneska je musím začít brát, tak potřebuju…

Jo a s prací už mám volno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§ Dva měsíce! Tý jo!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
7.7.09 09:42

Niki paráda a ty plavky máš krásné, též potřebuju něco v celku na kurzy, až zase začnu s dětma, v létě ven asi zůstanu u těch bikin, i když břicho mám furt jak zbouchnutá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
7.7.09 11:36

no už bych tu fotku mohla máznout :oops: :lol:, no jsem s nima moc spokojená (dvakrát na sobě :lol: ) příští týden máme v plánu jet se koupat do Mělníka, Kralupy mají rekonstrukci, škoda, tam je to pro děti super, ale ten Mělník je prý lepší, tak to vyzkoušíme… pokud teda bude takhle krásně…
No a teda těhotně vypadám taky pořád :? ale co už mouje okolí to už asi ani nebaví poslouchat, takže to neřeším. Jak se mi vyléčí ruka budu zase cvičit, teď teda jen smutně koukám :roll: :( …

Ale teda holky řeknu vám, že tady jsou ty prázdniny znát, normálně jsem si dovolila v týdnu odjet autem k Dr. a nakoupit a teď jsem si v klídku zaparkovala před barákem, žádná křeč, to je prostě paráda. Po prázdninách budu zase jak alenka v říši divů, kam si mám to auto strčit :roll: :lol: …

no nic tak to já jen tak, jdu uklidi nákup a vymyslet co se spaním… asi ještě vydržíme, aby měla oběd a pak si to dá v celku… doufám… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
7.7.09 11:39

Nikol, to máš z myše, né? To ruce nejvíc trpí. tak a´t to brzy přrejde

Amazonko, krásná fotka u podpisu!!!!!!!!!!

Tak u dr. jsme byly, no z očkování to už není, prý je to dost pozdě, krk má taky v pořádku, takže buď viroza nebo zuby. Ale celou noc plakala, pořád chtěla dudlíka a má oteklé dásně nahoře i dole, tak já nevím. Budeme čekat a uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
7.7.09 11:48

kruci, tak teď jsem si to všechno smázla… Grrrr

Akaco psala, jsem, že je to z tý myši, určitě, z čeho jinýho… no teď mám myš v levý ruce a není to takový problém, tak třeba se naučím jinak, nevadilo by to…

A ještě jsem psala, že mě mrzí že jste teplotkovaní, v tomhle vedru to musí být katastrofa :( :( :( Ať je vám brzo dobře!!!

A všem nemocným taky!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
7.7.09 13:06

Ahoj holky,

tak Danule se včera dost kvalitně osypala. Byla samej pupínek, ale jinak v pohodě. Dneska už dobrý. Tak to snad máme za sebou!!! 8) 8) 8)

Akačo - ať vás to brzo přejde! Kéž by to byly jen ty zuby!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
7.7.09 18:40

Vendul - takže ta šestá nemoc? Měli jste to už?Nebo když je to podruhý je to sedmá nemoc? Nevím, každopádně dobře že už je klid :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
7.7.09 19:17

Ahojky, takže ty křtiny nic moc..teď se mi k tomu ani moc nechce psát, tak jindy.. Musím se vám, ale pochlubit, že mám volno :D , manžel vzal včera kluky na domek k rodičům, tak jsem tu jen s Maťkem mojím. No oni se vrátí už asi zítra, ale i tak je to fajn..
Dnes jsme měli 6t poradnu, za 3t. přibral 500g a 3cm. Byli jsme tedy pochváleni.. 8)

Hele taky vám blbnou smajlíci, mně se už několik dní žádný nehýbe… :?

No a jelikož, jsem taková dost na přírodní materiály, tak jsem začala prát v ekologických prostředcích (třeba mýdlové ořechy), ale ještě nejsem úplně ve všem zorientovaná a hledám furt další info. A při tom hledání jsem narazila na velice zajímavý článek, tady je: http://www.vasedeti.cz/clanky.php?… .No je teda dlouhý, ale stojí za to…

A co jste dnes dělali v tom horku, koupák??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
7.7.09 19:18

Ahojte maminky… Moc moc na Vás myslím, ovšem nejní čas… nejní… Musíme makati, bo nám ta naše rujnička spadne na hlavu… Byla jsem s Damulkou na očkování a tak, jak jses se ho bála, dopadlo celkem dobře… Akaco - mě mudra řekla, že v průběhu deseti dní, je to normální, když bude mít teploty i když najdeš uzlinku zvětšenou… Pokud by pak nechtěla zmizet, tak se máme dojít ukázat, ale zatím nic, takže myslím, že jsme to zvládli… Tak snad taky budete OK
Nikol - co to čtu?? Tak snad se ti brzo uleví…

Holky, lítám jak nadmutá koza a pořád mám pocit, že den by měl mít minimálně 30 hodin, abych všechno stihla… Damulka začal chodit na nočník, ale někdy mi paňárek neřekne a než si toho všimnu, samozřejmě šlápnu do louže a on se může uřechtat… :) No po kom to dítě je?! :)

Holky, opatrujte se… Myslím na Vás… Btw. Co naše těhulky?? Jak jsou na tom??

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital