Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4666
27.6.09 21:50

jj my těhdle animovaných máme spoustu a tohle jsme neznali. No docela jsme si pobavili. Hlavně teda Mára, ten se mohl umlátit smíchy, jak to ten farmář dostával od toho osla… no tohle ho pobaví vždy :lol:

no neberu si to tak, jsem v poho, ale nějaká až divná cíťa. A já jsem bývala takový drsňák 8O :lol: - no nic :lol:

no nezklamu, protože to mám zapnutý pořád a buď u toho sedím a pracuju nebo se občas mrknu :wink: takže neboj se nic :wink:

ale asi půjdu dneska brzo spát, páč tátovi dávají rukojmí a mě se koukat nechce :roll: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
27.6.09 21:58

rukojmí jo??? :roll: :roll: :roll: já si vyhledávám konečně tu vysokou, pořád se k tomu nemám :roll: :roll: mě se do toho taaaak nechce, ale musím, no co nadělám. Ale letos to už podat musím, chca nechca no. Spím dneska v obýváku, to bude asi na dlouho, tak jsem tátu už poslala a já tady určitě vytuhnu,ale jak se znám, stejně se vzbudím v noci a naklušu za těma mojema kuřátkama :oops: :oops: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
27.6.09 21:59

NIKI, MALÁ TI UŽ SLEDUJE TV A POHÁDKY TŘEBA???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
27.6.09 22:12

Tý jo, ty jsi jak náš fogy. To bych musela být vzhůru do rána, abych šla spát později než on :? :lol:… takže taťka vždycky vyhuhne u TV a já mu pak jdu vytočeně vypnout telku, páč mi to přes dveře píská a svítí do očí. Tak si ho odvedu do ložnice :lol: …

no Tereza miluje znakování, u toho vydrří třba půl hodiny sedět a nehýbat se, to je až mazec. Pak už si u toho hraje, ale stejnak kouká a jinak se kouká, ale jak na co. Na reklamy stopro, ale jinak je to spíš kulisa, páč u nás běží skoro nonstop… takže jsem ráda, že to není tak úplně hrozný, ale jinak jí nenechám nějak extra koukat, bude i hezky běhat venku a tak… to samý s pc…

no to ti chválím matko tu školu, já jsem si taky dávala přihlášku na VOS, ale vzhledem k tomu, jak jsem byla připravená na přijímačky, tak jsem si sama ověřila, že to nemá smysl, páč jsem hrozný lajdák a nestudijní typ… já jsem se naučila programy a to co se mi hodilo a potřebovala jsem, s tím problém nebyl, ale mě asi obecně odpuzuje ta škola či co :roll: - tak nebudu někomu pilnějšímu zabírat místo :lol: :wink: - toť moje odůvodnění toho, že jsem neschopný lajdák :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
27.6.09 22:29

ha, tak to jsi mě teď dostala s tou školou :lol: :lol: Tak ty máš zatím štěstí, že máš aspoň nějakou práci. Závidím ti :oops: :oops: Tak já taťku taky někdy odvádím do ložnice, někdy i 2×,ale ráno se vzbudím a taťka v obýváku vytuhlý, tož tak u nás spaní :lol: :lol:
Jak pokračujete s nočníkováním???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
27.6.09 22:41

NO vím jaká jsem :oops: :oops: :oops:
tak to s taťkama máme to samý :lol: :lol: :lol:

no a s nočníkováním.. jak rychle jsme začali, tak jsme zase rychle zkončili :lol: - ona na něm prostě nechce sedět a to aby byla nahatá, tak na to ještě nebylo počásko… zatím to nehrotím, ale teda na dovče bude mít teror, páč tam jí to začne :lol: - tam ať si je nahatá a počůraná jak chce :lol:, snad jen, že bude dobrý počasí, i když jedeme až na konci srpna…
jo a jsme bez auta, jsem si troufli ho půjčit známý na týden co jeli oni na dovolenou, tak doufám, že se opět ponaučíme a příště nepůjčíme. No a oni jsou někde na chatičce, s tříletým… v tomhle počasí… no do úterý má pršet, snad už to pak bude lepší…

ÁÁÁ ten fotr se s tím žrádlem prostě nezastaví. Kdybys věděla co zase všechno sežral, to je kyselina… teď mi pucuje bonboniéru, před tím byla zmrzka, meloun, chlebíčky co jsme si udělali, pak véča od oběda, tak trošku segeďák jinak, ale ten doporučuju, je to mega mňamka… a ted přemýšlí, jestli si nedá piškoty s mlýkem a to má ještě tlamu od čokolády… no je to možný???

Tak já povalím za chvilku spát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
27.6.09 22:48

:-( :-( :poblion: ŠIKOVNÝ TAŤKA, TAK U NÁS JE TO NĚKDY NA STEJNO A SERE MĚ TO, PÁČ JÁ SE DRŽÍM ZUBY NEHTY :( :roll:
TAKY UŽ JDU ZALEHNOUT, DOBROU TETA :-)
NO S TÍM AUTEM BEZ KOMENTÁŘE, TOŽ CO UŽ NADĚLÁŠ, JSTE DOBRÁCI OD KOSTI :roll: :roll: :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
27.6.09 22:53

Poly spíš blbci!!!
No to mi povídej, taky se držím, i když jsem koštnou musela…

tak pa pa pa a dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
28.6.09 08:55

Dobre ranko.

Mam vikend blbec. Vcera se tahnem na plavani a az se dovlecem,tak pry j zrusene a pani na me ztratila cislo. Nahrada dnes,bude se fotit pod vodou. A me je od rana pekne blbe,mam asi tu strevni chripku,ale strasne divnou,ob dva dny se mi to vraci No tak dnes manzel zustava doma,sel mi s malou pro neco do lekarny.

Tez tu resite nocnik .My vubec vubec nic a najednou v tydnu mala nechtela plinku,rvala se se mnou,tak jsem ji nechala byt,behala tu bez plenky a za chvili se pocurala,zacala volat A A A a supajdila pro nocnik Šokovaný sice si na nej nechtela sednout,ale jak na to prisla netusim. A dela to od te doby porad,kdyz se pokaka,tak dovali nocnik:) sice pozde,ale aspon si to uz uvedomuje snad.

Tak vas vsechny aspon zdravim a prcham na wc :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
28.6.09 11:18

Ahoj, holky,

zdravím z Moravy. Včera jsme sem dorazili. Jirka jede zpátky a my s Ellčou tady máme předsevzetí zůstat dva týdny.

To počasí je hrozný, je mi fakt nanic - hrozně špatně se mi dýchá, nemůžu se hýbat…

Ellča má teď pořád nějaké změny a tak je to s nočníkováním katastrofa - normálně si z nás dělá prd..

Poly, tak snad jsi už v pořádku a byly to jen větry!!!!

Niki - ženská a AUTO se zá:,–(ně NEPŮJČUJÍ!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
28.6.09 11:48

Mací - ahojky! jj, vím že nepůjčují, měla jsem dost příležitostí se ponaučit a ne a ne :roll: - no co už…

jinak si to tam moc moc užijte, aspoň budeš mít pomoc kdyby sis chtěla odpočinout a vůbec, co tady v Praze… a jak budete zpátky, hlásíme se na písek :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
28.6.09 21:02

ahoj babky!!!!!

ja sa idem len tak rychlo ozvat, ze uz sme doma, ale som taaaaaaaaaaaaaaaaaak strasne unavena ( spala som 3,5 hodiny) ze mi to nijak nemysli, tak si vas szajtra poriadne precitam a popisem viac1!!!

dobru noc!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
29.6.09 13:08

Ahoj holky,

minulý týden jsem se potkala na očkování s Akacou a Rozárkou. No to je šídlo, to byste koukaly. :lol: :lol: :lol: A úplně mě spadla čelist, když Akaca vzala erární knížku se strašně moc obrázkama a řekla, ukaž mašinku. A Rozárka naprosto bez zaváhání ukázala. No tak k tomu my máme teda ještě hóóódně daleko… :roll: :roll: :roll:
Ale včera mi udělala Danule děsnou radost. Já jí průběžně pořád říkám tu básničku s bramborou, co sem hodila kdysi dávno tip Macka a ona včera sama začala ukazovat! Ukáže tákhle velká brambora, neviděla, neslyšela a na konci se tleská. No já měla radost jak malá holka, tak to teď děláme furt dokola. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nikola - já teda s půjčováním auta nemám vůbec žádnou špatnou zkušenost a nemám s tím žádnej problém. Zrovna dneska ho má kamarádka, co má svoje rozbitý a musela služebně do Hradce Králové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
29.6.09 17:05

Ahojky

Venudl - no snad to taky bude v pohodě s autem…

A my taky znakujeme bramboru. Táááákle velká brambora a neviděla a na tebe ty bramboro a tleskáme. Prostě super. Taky u toho vždycky teču :lol:

No a akaca - to mě drtí, ty děti jsou prostě příííšerný šikulky. Tereza umí kde co, ale taky mi neukáže na žábu, na kterou koukáme tisíckrát denně… asi je pohodlná, no :lol:

tak já jsem se teď vrátila t centra, strjda hlídal, tak jsem hotová a jdu odpočívat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
29.6.09 17:33

Nazdarek.

Tak uz sem snad ok, vcera mi bylo docela dost blbe i s horeckou, vsechno me bolelo…no prospala sem kus odpoledne a nastesti i v noci nas mala nechala a je mi lip.

Misur,vitajte doma :wink:

Maci, uzivejte klidu,at ma pobyt jen sama pozitiva :wink:

Vendul, Danka je sikula. Basnicku taky zname,ale nejak na ni zapominam ji rikat.

A tady docela po dlouhe dobe nejake fotky :
poprve s culickama
 http://www.facebook.com/photo.php?…

dame si meloun??
http://photos-d.ak.fbcdn.net/…028638_n.jpg

na plavani
http://photos-c.ak.fbcdn.net/…616296_n.jpg

maly certik
http://www.facebook.com/photo.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit