Poradna duly
Jana Čurdová
Mišur - to si děláš prdel že takhle mluví, no to je mazec! Nejlepší je ale kočka, to jsem se pobavila. To je taková šikula!!! Tohle u nás nehrozí. S tím mluvením budeme asi pozadu, ale tak co, nezblázním se… No Katka je dokonalááá prostě jí žeru, no!
Jinak je to tak jak to řikáš. Stojí v postýlce jednou nohou si ze svojí postýlky stoupne na naší postel (přes šprušle), pak i druhou nohou, přehoupne se a zkončí tak jak jsem vyfotila. Změřím to až bude doma taťka, má někde zašantročený metr
.
Ale to je normálka, s tím jsem počítala, že to bude umět vylézt z postýlky, já jsem se to taky naučila okamžitě. Jak je postýlka takhle u postele, tak je to jen otázka času. Ona si třeba přitáhne krabici, vyleze na ní a otevře si dveře zavřený na kliku… nebo si vyleze na bednu co je u zábrany do kuchyně, zapře se a šup, stojí na bedně a zábranu má v pase… jak kdyby chtěla vlézt zpátky do postýlky, ale to nejde, páč by si natloukla… tak trošku akrobatka, no… a to že si vyleze na koně a na motorku, to je už jasňačka, teď už jako profík, tak mám klid, že by u toho stála a ječela, že chce nahoru ![]()
Poly - ty jsi zlatíčko, nás vždycky tak pobavíš, to je dobře že se nenudíš
, já jen doufám, že se někdy uvidíme, páč minout se, to by byla škoda
![]()
Dajmo - sportíky dobrý, uvidíš, třeba z toho něco bude
![]()
nikol tak to ona asi bude nejaka horolezkyna
nasa sa tiez stverha v:,–(e, ale este nedosla na to jak by otvorila dvere
to mas teda zabavne
a nemozes tu postielku trosicku odsunut? mysleim tak 10-15 cm ![]()
a ty tomu nasmu hovoris mluvenie?
![]()
dajmo nasa tiez nejak zvlastne robi vtaciky, tak nejak podobne jak tu macku a to jej stale hovorim pipipipi… a este reaguje ked sa jej opytam ci ma soplik,si akoze utiera nos
a zacala strasne srandovne chodit po spickach
a pritom dviha ruky na jednu a na druhu stranu - vyzera to jak medvedica pri tanci
![]()
No mišur, to je ale obrovská komunikace a skvěle reaguje a je prostě k sežrání, my jsme doma pořád jako vietnamci
, ale co chce, to mi dá najevo, žvatlá si u toho svoje. A fakt se držka dostane kam chce. Prsotě vyčůránek, no ![]()
já šupajdím na poštu, jsem si jí zase vyšnořila, tak snad udělám pár foteček…
páááá
Tak já myslela, že jsme na tom špatně, bo „mluvíme“ podobně jako Kačka.. Ale jak tu kočku píská, to mi přijde spíš na myšku. U nás je to takové ňiááu..
No ale zapomněla jsem vám říct, jak náš Timi přijal brášku..
Ten je z něj úplně hotový, pořád k němu chodí hladit ho a pusinkovat. Když brečí, to se div nezabije, jak za ním letí a pak kolébá. Minule jsem měla Maťka v klíně rozbaleného, a jak ho Timi zase pusinkoval (zrovna nožky), tož Maťo pustil fontánku Timovi přímo na obličejík - ten teda řval
. Ale byla to prča. No pusinkuje jej vesele dál a všude.
Tak pa Jo Niki k Terce nemám slov, dveře…
![]()
nikol ty si dobra, ze vietnamci
![]()
a to si dnes vyfotila len jednu fotku???
![]()
dajmo to musi byt uplne dokonale, teda ta bratska laska
sa tesim az katus bude mat nejakeho surodenca, dufam, ze sa budu mat aspon trosku radi.....aspon zo zaciatku
![]()
Baby jdu spat, me uz je zas blbe, se na to vybodnu.
Diky vam jsem si uvedomila, ze nemame natocene zadne video co mala uz umi,tak jsme to napravili, supla sem ho na net, ale je tocene na vysku, nekvalitni a mala na nas pekne prdela,takze ho stejne zitra smazu a az bude spolupracovat,dodam nove. Mame aji jak cetla v knizce a ukazovala,ale to je jeste horsi ![]()
A asi ho stejn e budete chtit videt ze, toz tu je nase mala kdyz se rodice snazi a dite z nich ma bzundu http://s413.photobucket.com/…p220/blamus/?…
Dobroooou!
Čauves
Mišur - no ne? Dneska si dala takovou hatmatilku, kouká na mě, ukazuje do háje a žbleptá mi nesmysly
no tak jsem blázen? ![]()
ne, mám jich spoustu (fotek), ale jsem asi náročná, takže jsem dala jen tu nejlepší
- ale jinak jak jde, jak sedí na zemi, jak tlačí kočár, ale to je klasika ![]()
No jestli se moje děti budou mít tak rádi, jako jsem se měla já s bratrem, tak teda klobouk dolů
![]()
amazonko - kouknu zítra, mám vypnutý zvuk, tak bych si to neužila ![]()
Ale Amazonko, dyť je to bomba, to video no až to buš mít podle Tebe dobré, to si to raději nebudu ani pouštět, bo pak budu zas smutná, že jsme pozadu…
A můžete mi holky říct, co jako v tomhle počasí děláte? Že nepíšete!!!
![]()
A včera mi Danule udělala obrovskou radost! Ukázala v knížce kočičku!! A na třech různých stránkách. A Martinovi hned ráno ukázala mačku…
Jestli ona není opožděná, protože to má ve dvou řečech…
![]()
Vendul - mega šikulka a gratulace!!!
Já jsem tu, ale mám na ruce dlahu, takže moc nepíšu…
zkopčim to, abych nemusela psát - je to ze včerejška…
Dostala jsem dlahu na ruku
…a to jsem ho ještě musela překecávat, abych nedostala sádru
… zánět v kloubní jamce v zápěstí
… to je pěkně v hajzlu…
a to jak????????? to mas z toho pisania????
no myš
. Měla revmatický zánět asi před dvěma rokama a od tý doby s tím prostě nějak žiju a neřeším, občas zavážu a dobrý, jen se mi tam dneska dělala boule jako prase a nešlo hýbat vůbec ![]()
a jak dlho???? nevis? to bude paradicka:((((((((
no 14 dnů, když to nebudu sundavat a když to budu sundavat, tak 3 týdny. Udělal mi takovou dlahu z tý omyvatelný hmoty a zavázal to, abych to mohla sundat na koupání… aspoň že tak, už teď mi stačilo, když jsem Terezu musela svlýknout, dát jí najíst a přebalit… pěkná fuška :-/
no to ti verim, drzte sa.........budem drzat paste aby ti to cim skor utieklo a bola sii zas fit!!!!!!
za chvilku si zvyknu a ani mi to nepřijde… doufám :-/
Díííky ![]()
snad neva, že jsem to zkopírovala, zatím to bolí jako prase, tak nejsem moc ukecaná, ale všechno to čekuju, tak nebojte, že by mi něco uteklo
![]()
Ty vado!!!! To je smůla…
![]()
Danule má teplotu. Přesně po 8 dnech po očkování. Jak říkala Dr.
Holky, co vám děti taky měly reakci na očkování. To bude jen jeden den, nebo to je na víc dní? V sobotu jsem chtěla dát holku k babičce a jet s Martinem do Prahy na výstavu fotek. Ach jo.
To mi připomnělo, že Danule umí opakovat ach jo. Když to řeknu, tak hned zopakuje „a o“
S úžasně dramatickou mezerou mezi těma samohláskama.
![]()
nazdar holky zdravim vas po dlohe dobe.
![]()
Moc se omlouvam ale uz delsi dobu se sotva pachtim zacinam 35tt a uz to na me doleha ze za chvili mozna budu rodit.me se holky tak nechce ach jo ale musi to byt takze uvidime.
jinak nikomu nedoporucuji takhle brzy otehotnet me to teda pekne zmaha obdivuji dajmu a drzim palecky macce at to zvlada lip.Ty konce nejsou nic moc hlavne kdyz je starsi sourozenec jeste takhle prtavej jako ty nase deticky.hlavne eli je jak drak takze porad venku skoro kazdy den a je uplne nadsena.No nic nebudu si stezovat chtela jsem vas jen pozdravit a rict ze jeste jsem 2v1 ale ze pry to brzy muze prijit.Zitra jdu do porodnice poprve takze uvidime.mejte se hezky a uzivejte si dovolenych.
![]()
Ahojky Lost - no to ti nezávidím, ještě v tomhle počasí to musí být fat příšerný
. Už abys to měla brzo za sebou!!! A dvě děti po sobě… no jo, někdo to tak chce,, někdo ne a někdo nemá na vybranou
… ale ty jsi hrozná šikula a už jsi to zvládla strašně dlouho, tak uvidíš, že to bude dobrý
… a Eliška se určitě taky uklidní, uvidíš
. Vy budete vkočárku a Elis řádit na písku ![]()
pevný nervy a držíme pěsti ![]()
cau baby!!!!
tak lost vitaj!!!! uz davnejsie na teba myslim ze ci to uz aj ty nemas nahodou za sebou
ti verim ze to je teraz narocne, ja by som prave chcela otehotniet jak minule, ze sme porodili na jar, to by sa mi pacilo, ale bohvie jak to bude
drzim palce ...... ale uvidis ze to bude dobre
takze uz len mesiac, no drzte sa baby!!!!!
vendul nasa teraz neteplotovala
ja si myslim ze to bude len dnes
a ma vysoku??? a vidis jaka je to sikulka!!!!!
![]()
inak ja som nepisala, lebo som tiez nestihala pozriet to video od amazonky
aaaaaaaaaaaaal e teraz som to konecne pozrela.....mala je neskutocnaaaaaaaaaaaa
strasne sikovna a podarenA!!!!! som to nepochopila ze si napisala, ze jej to neslo ![]()
nikol a ty sa setri
ty mas povolene len citat, pisat nechaj terku
![]()
no a nasa vcerajsia story, dosli sme dost neskoro vecer domov tak som ju hned supla do vane, a zdalo sa mi ze tlaci tak sme jej tam dali nocnik( ten co ked sa vycura zacne hrat) aj tak sa tam nevykakala, ale nocnik vyhraval lebo bol cely od vody , no a o 12 mala revala, tak ona sa prosim pekne v noci pokakala :8o:
to uz sa nestalo od kedy bola male babo
a o 3 som sa zobudila na to ze nocnik si veselo vyhraval
asi sa tam nieco zblblo, tak ho igor nejakym sposobom vypol a o pol 6 rano znova
tak ho dal na balkon a nocnik si tam veselo vyhraval celu hodinku
dufam, ze susedia co mali otvorene okna mali radost
![]()
Mišur - jsi zlatá
- šetřim jak to jde, TErezu jsem dneska zvedala asi jen čtyřikrá a to i s cestou ven, ale je od tý dlahy hrozně podrápaná, má to ostrý hrany
… Jinak mám myš v levý ruce, s čímž rpoblém vůbec nemám, aspoň můžu pracovat a psaní - překlepy a jen krátce, to bolí, ale pokrok je, dnesk ami ruka celkem odpočívala a bylo to daleko lepší…
tak já jen tak a kdyby se nedalo, tak píšu, jinak čtu
![]()