Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4666
25.6.09 10:25

Dajmo - no povodně, koukám že to na tý Morevě - nic moc no :roll: :(

Jo a mám se jednou taky udělalo hnízho, bylo to super, koukala jsem, i jsem si to fotila, fakt rozkošný… než přišla kočka a sebrala mi všechny iluze o zrození. Pak už jen prázdný hnízdo a nic :( …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
25.6.09 21:44

ja len tak narychlo.....

kedze uzajtra hrame 2 koncerty rano a vecer od 5-11 v holici takze tu nebudem a v sobotu rano odchadzame do bojnic az do nedele vecera, takze popredu

ZELAME VSETKO NAJ NIKOL K ZAJTRAJSIM NARODENINAM!!!!!!!! PORIADNE TO OSLAV!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

http://www.hanulka.cz/…0/011650.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
25.6.09 21:49

Připojejeme s velikým přáním pro Nikolku!!!!!!!!!!!!!!! :-) :-) :-) :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
25.6.09 22:04

Jéééééééé, Mišur jsi mi to oplatila :lol:

Holky, děkuju moc moc moc!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
25.6.09 22:25

Teda Niki, Ty hade!!! A neřekneš nic!!!! Konečně Ti bude osmnáct a necháváš si to pro sebe!!!!! :D

Moc a moc Ti všichni blahopřejeme :-) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
25.6.09 22:27

DĚKUJU!
ha ha ha ha ha ha ha ha, jsi mě pobavila :huban: ty jsi prostě zlatíčko :lol:
No víš kolik mi bude??? HAFO :? :lol: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
26.6.09 10:48

Tak tedy taky gratuluju Nikolce, kulatiny - to musíš dostat něco pořádného a zapařit… :srdce: :-) , tak si to užij.

Jinak ty povodně, já vůbec netušila co se děje a že je to tak strašné… 8O :cry: A od nás to není moc daleko..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
26.6.09 11:16

Ještě jsem zapomněla Marci gratuluju k výučňáku a prosím Tě co to bylo za obor? A nemáš náhodou i VŠ?

Tak dokončím ten porod, bo se k tomu pak nedostanu.

Porod lll.díl aneb jméno…
Takže už jse psala, že na porodním sále se do toho vložily PA a s manželem kutili - měli jsme s sebou papírek z kalendáře, tak z něj něco vybrat… To druhé jméno bylo jasné, bo jak děda tak táta je Josef. A já se držím, toho, že to musí být jméno neobvyklé (mám i já takové a zalíbilo se mi to) A tak padali různé jména, některé jsme hned zavrhli a někdo tam navrhl Felix, ale to já už nemohla mluvit, bo přšlo na tlačení a ta PA se mě v těch bolestech ptala: „Tak jo mamko?“, jsem asi kývla, bo mi po porodu přinesla podepsat papír se jménem Felix Josef (holka by byla Sandra Ela) a já to podepsala. A to byla sobota a my se hned ptali, či to nemůžeme vymyslet později „Ne to musí být teď“. No a odpoledne mi to vše došlo a říkám manželovi: „A jak mu budeme jako říkat, to je blbé. Proč to nemohl být ten Matouš(1. jméno co mi padlo do oka při tom výběru)?“ A když volal dom, tak Ti z toho taky rostli.. No pak nás napadlo, že v pondělí manžel zavolá na matriku hned ráno a zeptá se, či se to dá změnit. Taky, že dalo, paní byla moc milá a Po cestě s porodnice jsme se stavili pro rodný list, podepsali tam změnu a byl to Matouš Josef.
Netuším, jestli v porodnici vůbec vědí o změně. Všechny lítečky i památní list je na Felixe…

A těm, co manžel psal o narození i jméno, tak jsou taky pěkně zmatení… :roll: . No to už je vše Tak pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
26.6.09 11:24

http://www.biosfera.cz/…/produkt/cz/ Holky, tohle se mi zdá super (je tam i video, jak se s tím dělá)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
26.6.09 12:59

No tak to je dobrá story se jménem!!! :-D Felix znamená štěstí!!! My máme připraveného toho Šimonka a už mu tak všichni říkáme, jenom dědeček musí mít vždycky nějakou výjimku, tak mu říká Matúš :-D

Dajmo, dělala jsem Střední školu gastronomickou a hotelovou, výuční obor Kuchař a ano, mám VŠ, ale ta mě tolik nebavila a taky doufám, že tahle škola mi aspoň k něčemu bude :-)

A ještě jsem zapomněla napsat Polynce - ústní byly pohodička, já jsem zvyklá mluvit před hodně lidmi, takže jsem je zvládla za jedna. Vytáhla jsem si: z technologie - chlebíčky a chuťovky, jak se připravují, z čeho se připravují, proč… Pak - kůzlečí a jehněčí - dva technologické postupy, charakteristika, jaké se používají pří:,–(y. Z Potravin a výživy jsem měla: brambory - všechno o nich a skladování, ze Stolničení: etážová služba a ze Zařízení provozoven: grily. Ani jsem neměla čas se rozmluvit a už mě zastavili a chtěli jít dál.

A dnes jsem si vyzvedla výuční list. Napsali mi tam před jméno titul a já jsem myslela, že se propadnu hanbou!!! To přece nemůžu v žádné kuchyni ukázat, to by si ze mě dělali celou dobu prdel!!! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
26.6.09 13:18

Dajmo - no tak to je super, že to ještě šlo :lol: :lol: :lol: - trošku rychlovka to byla, no. ale tak určitě nejste první ani poslední :D

Mací - no je pravda, že je to trošku neobvyklé :lol: - to ti to tam nikdo neřekl? Že je to úcyhodné dělat to teď a jen proto, že je to baví? Asi musí být zvyklí na puberťáky, který to dělají protože musí…
No v každým případě je to stejnak super, jsi prostě hustá matka, ale nebudu se opakovat. Stajnak si zase něco vymyslíš, páč se časem budeš nudit ;-). Kor když bude Šimonek tak pozadu :-) (zdravě pozadu). Přejeme mu to všichni :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
26.6.09 13:19

Jo a tohle mi posílala mám apro pobavení, tak to posílám dál - :lol: :lol: :lol:

http://www.novinky.cz/…klokani.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
26.6.09 19:06

MILÁ NIKOLENKO, PŘEJI TI ZE SRDÍČKAVŠE NEJLEPŠÍ K NAROZENINKÁM.STÁLE TAK HODNÉ A ČIPERNÉ DÍTĚ A BRZY SNAD SOUROZENEČKA :wink: :lol: :srdce: :srdce: :-) KRÁSNĚ TO OSLAVTE A PAK SE POCHLUB, CO JSI DOSTALA, NÉÉÉÉÉÉ ŽE BYCH BYLA ZVĚDAVÁ :lol: :lol: :lol:

MĚ OD VČEREJŠKA TAK BOLÍ BŘICHO A NA PRAVÉ STRANĚ, TAK JEN POLEHÁVÁM, TAK NEVÍM. MĚLA JSEM DŘÍV PROBLÉMY SE SLEPÁKEM, TAK SNAD SE MI TO NEVRÁTILO :roll: :roll: :roll: :x NO UVIDÍME ZÍTRA. CHCEME JET NA VÝLET, PO DLOUHÉ DOBĚ MÁ TAŤKA VOLNÝ VÍKEND, ANI NA BARÁKU SE NEBUDE DĚLAT, TAK SNAD MI TO NEPŘEKAZÍ SAKRA BŘUCHO :evil: :evil: :evil: :evil: JINAK JSME BYLI VČERA NA OČKOVÁNÍ, MALÁ V POHO, V NOCI MĚLA SICE PRŮJEM 2X, ALE S TÍM SE POČÍTALO A ZDÁ SE BÝT O.K. UVIDÍME ZA TEN TÝDEN CO A JAK. HOLKY, PŘEDSTAVTE SI, BYLA TAM S NÁMI HOLČIČKA, ŠLA NA OČKOVÁNÍ PO NÁS A DR. NÁM ŘÍKALA, ŽE MÁME ZŮSTAT V ORDINACI, KDYBY NÁHODOU NĚJAKÁ REAKCE, TAK JSME TAK ZŮSTALI ASI 15 MIN. A V POHO, TAK SE OBLÉKÁME A TA HOLČIČKA NA TU INJEKCI DOSTALA REAKCI. ZAČALA CELÁ OPUCHAT, OLÉZAT , DUSIT SE, TAK VALILI DO ORDINACE, NO NEDOVEDU SI PŘEDSTAVIT, KDYBY JELI HNED :roll: :roll: :( :( ZA CHVÍLI VYŠLI A BYLI V POHO,ALE TA CHUDINKA PLAKALA :cry: :cry: :cry:

MARCI- TAK TO JSI CHYTLA CELKEM DOBRÁ TÉMATA, AKURÁT TEDA TA TECHNOLOGIE, BRRRRRRRRRRRRRR :-( :-( JINAK SI MYSLÍM, ŽE SE TO DALO. PROSÍM TĚ A TY JMÉNO UŽ NEMĚŇ, ŠIMONEK JE NÁDHERNÉ JMÉNO, ALE I TEN MATÚÚÚÚŠ NO :wink: :lol: :lol: :lol:

DAJMO- JÁ SI Z TEBE FAKT CVRKNU, TO JE SÁGA NORMÁLNĚ :lol: :lol: JSI FAKT DOBRÁ A MALINKÝ ZATÍM POSLOUCHÁ MAMINKU ANO?? :wink:

HOLKÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝ, JÁ UŽ SE TAK TĚŠÍM NA FOTEČKY OD MARCELKY A LOST, AŽ SE TI DROBEČCI NARODÍ, NO ASI NA MĚ PADÁ JAKÁSI NOSTALGIE, ČI CO :roll: :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
26.6.09 19:08

NIKI-http://www.celysvet.cz/…e/s10745.gif DORVU, JÁ TO ČTU AŽ TEĎ, TAK S TĚMA KLOKANAMA TO NEMÁ CHYBU, JEŽIŠI JÁ FAKT NEMŮŽU :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
26.6.09 19:33

Poly - děkuju moc za přáníčko :huban: sourozenec mi zatím fakt nehrozí. No a s dárečkama je to jednoduchý. Od mámy jsem dostala parní hrnec, který mimochodem doporučuju, fakt nemá chybu a jinak nějak postupně tři bombošky, který zpucoval taťka, já jsem měla jen na koštovku…

No a ti klokani… dobrý ne? Chudáci, by jim měl někdo vysvětlit, aby to nežrali :lol:, pak se dostanou z bodu A do bodu B a nemusejí chodit do kolečka :lol: … no máma se lámala smíchy :lol:

Snad to budeš mít s tím břichem dobrý. Nebo to můžou být zaražený prdy… prdíš? :lol: :lol: :lol: - ne ale vážně, někdy se člověk nemůže ani hnout… no snad to přejde, abyste si výlet užili :roll: :wink:

S tou holčičkou hustý - nám Dr. neřikala nic, ale má to napsaný na dveřích… no ještě že nás to nepotkalo :roll:

he he a já jsem viděla Macčino bříško na fotečce :P - ale neukážu, protože je tam skoro nahačka, tak to necháme na ní, jestli ukáže nebo ne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí