Poradna duly
Jana Čurdová
Dajmo - no povodně, koukám že to na tý Morevě - nic moc no
![]()
Jo a mám se jednou taky udělalo hnízho, bylo to super, koukala jsem, i jsem si to fotila, fakt rozkošný… než přišla kočka a sebrala mi všechny iluze o zrození. Pak už jen prázdný hnízdo a nic
…
ja len tak narychlo.....
kedze uzajtra hrame 2 koncerty rano a vecer od 5-11 v holici takze tu nebudem a v sobotu rano odchadzame do bojnic az do nedele vecera, takze popredu
ZELAME VSETKO NAJ NIKOL K ZAJTRAJSIM NARODENINAM!!!!!!!! PORIADNE TO OSLAV!!!!!!
![]()
Jéééééééé, Mišur jsi mi to oplatila ![]()
Holky, děkuju moc moc moc!!!!!!!!!!
Teda Niki, Ty hade!!! A neřekneš nic!!!! Konečně Ti bude osmnáct a necháváš si to pro sebe!!!!! ![]()
Moc a moc Ti všichni blahopřejeme
![]()
DĚKUJU!
ha ha ha ha ha ha ha ha, jsi mě pobavila
ty jsi prostě zlatíčko ![]()
No víš kolik mi bude??? HAFO
![]()
Tak tedy taky gratuluju Nikolce, kulatiny - to musíš dostat něco pořádného a zapařit…
, tak si to užij.
Jinak ty povodně, já vůbec netušila co se děje a že je to tak strašné…
A od nás to není moc daleko..
Ještě jsem zapomněla Marci gratuluju k výučňáku a prosím Tě co to bylo za obor? A nemáš náhodou i VŠ?
Tak dokončím ten porod, bo se k tomu pak nedostanu.
Porod lll.díl aneb jméno…
Takže už jse psala, že na porodním sále se do toho vložily PA a s manželem kutili - měli jsme s sebou papírek z kalendáře, tak z něj něco vybrat… To druhé jméno bylo jasné, bo jak děda tak táta je Josef. A já se držím, toho, že to musí být jméno neobvyklé (mám i já takové a zalíbilo se mi to) A tak padali různé jména, některé jsme hned zavrhli a někdo tam navrhl Felix, ale to já už nemohla mluvit, bo přšlo na tlačení a ta PA se mě v těch bolestech ptala: „Tak jo mamko?“, jsem asi kývla, bo mi po porodu přinesla podepsat papír se jménem Felix Josef (holka by byla Sandra Ela) a já to podepsala. A to byla sobota a my se hned ptali, či to nemůžeme vymyslet později „Ne to musí být teď“. No a odpoledne mi to vše došlo a říkám manželovi: „A jak mu budeme jako říkat, to je blbé. Proč to nemohl být ten Matouš(1. jméno co mi padlo do oka při tom výběru)?“ A když volal dom, tak Ti z toho taky rostli.. No pak nás napadlo, že v pondělí manžel zavolá na matriku hned ráno a zeptá se, či se to dá změnit. Taky, že dalo, paní byla moc milá a Po cestě s porodnice jsme se stavili pro rodný list, podepsali tam změnu a byl to Matouš Josef.
Netuším, jestli v porodnici vůbec vědí o změně. Všechny lítečky i památní list je na Felixe…
A těm, co manžel psal o narození i jméno, tak jsou taky pěkně zmatení…
. No to už je vše Tak pa
http://www.biosfera.cz/…/produkt/cz/ Holky, tohle se mi zdá super (je tam i video, jak se s tím dělá)
No tak to je dobrá story se jménem!!!
Felix znamená štěstí!!! My máme připraveného toho Šimonka a už mu tak všichni říkáme, jenom dědeček musí mít vždycky nějakou výjimku, tak mu říká Matúš ![]()
Dajmo, dělala jsem Střední školu gastronomickou a hotelovou, výuční obor Kuchař a ano, mám VŠ, ale ta mě tolik nebavila a taky doufám, že tahle škola mi aspoň k něčemu bude ![]()
A ještě jsem zapomněla napsat Polynce - ústní byly pohodička, já jsem zvyklá mluvit před hodně lidmi, takže jsem je zvládla za jedna. Vytáhla jsem si: z technologie - chlebíčky a chuťovky, jak se připravují, z čeho se připravují, proč… Pak - kůzlečí a jehněčí - dva technologické postupy, charakteristika, jaké se používají pří:,–(y. Z Potravin a výživy jsem měla: brambory - všechno o nich a skladování, ze Stolničení: etážová služba a ze Zařízení provozoven: grily. Ani jsem neměla čas se rozmluvit a už mě zastavili a chtěli jít dál.
A dnes jsem si vyzvedla výuční list. Napsali mi tam před jméno titul a já jsem myslela, že se propadnu hanbou!!! To přece nemůžu v žádné kuchyni ukázat, to by si ze mě dělali celou dobu prdel!!! ![]()
Dajmo - no tak to je super, že to ještě šlo
- trošku rychlovka to byla, no. ale tak určitě nejste první ani poslední ![]()
Mací - no je pravda, že je to trošku neobvyklé
- to ti to tam nikdo neřekl? Že je to úcyhodné dělat to teď a jen proto, že je to baví? Asi musí být zvyklí na puberťáky, který to dělají protože musí…
No v každým případě je to stejnak super, jsi prostě hustá matka, ale nebudu se opakovat. Stajnak si zase něco vymyslíš, páč se časem budeš nudit
. Kor když bude Šimonek tak pozadu
(zdravě pozadu). Přejeme mu to všichni
![]()
Jo a tohle mi posílala mám apro pobavení, tak to posílám dál -
![]()
MILÁ NIKOLENKO, PŘEJI TI ZE SRDÍČKAVŠE NEJLEPŠÍ K NAROZENINKÁM.STÁLE TAK HODNÉ A ČIPERNÉ DÍTĚ A BRZY SNAD SOUROZENEČKA
KRÁSNĚ TO OSLAVTE A PAK SE POCHLUB, CO JSI DOSTALA, NÉÉÉÉÉÉ ŽE BYCH BYLA ZVĚDAVÁ
![]()
MĚ OD VČEREJŠKA TAK BOLÍ BŘICHO A NA PRAVÉ STRANĚ, TAK JEN POLEHÁVÁM, TAK NEVÍM. MĚLA JSEM DŘÍV PROBLÉMY SE SLEPÁKEM, TAK SNAD SE MI TO NEVRÁTILO
NO UVIDÍME ZÍTRA. CHCEME JET NA VÝLET, PO DLOUHÉ DOBĚ MÁ TAŤKA VOLNÝ VÍKEND, ANI NA BARÁKU SE NEBUDE DĚLAT, TAK SNAD MI TO NEPŘEKAZÍ SAKRA BŘUCHO
JINAK JSME BYLI VČERA NA OČKOVÁNÍ, MALÁ V POHO, V NOCI MĚLA SICE PRŮJEM 2X, ALE S TÍM SE POČÍTALO A ZDÁ SE BÝT O.K. UVIDÍME ZA TEN TÝDEN CO A JAK. HOLKY, PŘEDSTAVTE SI, BYLA TAM S NÁMI HOLČIČKA, ŠLA NA OČKOVÁNÍ PO NÁS A DR. NÁM ŘÍKALA, ŽE MÁME ZŮSTAT V ORDINACI, KDYBY NÁHODOU NĚJAKÁ REAKCE, TAK JSME TAK ZŮSTALI ASI 15 MIN. A V POHO, TAK SE OBLÉKÁME A TA HOLČIČKA NA TU INJEKCI DOSTALA REAKCI. ZAČALA CELÁ OPUCHAT, OLÉZAT , DUSIT SE, TAK VALILI DO ORDINACE, NO NEDOVEDU SI PŘEDSTAVIT, KDYBY JELI HNED
ZA CHVÍLI VYŠLI A BYLI V POHO,ALE TA CHUDINKA PLAKALA
![]()
MARCI- TAK TO JSI CHYTLA CELKEM DOBRÁ TÉMATA, AKURÁT TEDA TA TECHNOLOGIE, BRRRRRRRRRRRRRR
JINAK SI MYSLÍM, ŽE SE TO DALO. PROSÍM TĚ A TY JMÉNO UŽ NEMĚŇ, ŠIMONEK JE NÁDHERNÉ JMÉNO, ALE I TEN MATÚÚÚÚŠ NO
![]()
DAJMO- JÁ SI Z TEBE FAKT CVRKNU, TO JE SÁGA NORMÁLNĚ
JSI FAKT DOBRÁ A MALINKÝ ZATÍM POSLOUCHÁ MAMINKU ANO?? ![]()
HOLKÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝ, JÁ UŽ SE TAK TĚŠÍM NA FOTEČKY OD MARCELKY A LOST, AŽ SE TI DROBEČCI NARODÍ, NO ASI NA MĚ PADÁ JAKÁSI NOSTALGIE, ČI CO
![]()
NIKI-http://www.celysvet.cz/…e/s10745.gif DORVU, JÁ TO ČTU AŽ TEĎ, TAK S TĚMA KLOKANAMA TO NEMÁ CHYBU, JEŽIŠI JÁ FAKT NEMŮŽU
![]()
Poly - děkuju moc za přáníčko
sourozenec mi zatím fakt nehrozí. No a s dárečkama je to jednoduchý. Od mámy jsem dostala parní hrnec, který mimochodem doporučuju, fakt nemá chybu a jinak nějak postupně tři bombošky, který zpucoval taťka, já jsem měla jen na koštovku…
No a ti klokani… dobrý ne? Chudáci, by jim měl někdo vysvětlit, aby to nežrali
, pak se dostanou z bodu A do bodu B a nemusejí chodit do kolečka
… no máma se lámala smíchy ![]()
Snad to budeš mít s tím břichem dobrý. Nebo to můžou být zaražený prdy… prdíš?
- ne ale vážně, někdy se člověk nemůže ani hnout… no snad to přejde, abyste si výlet užili
![]()
S tou holčičkou hustý - nám Dr. neřikala nic, ale má to napsaný na dveřích… no ještě že nás to nepotkalo ![]()
he he a já jsem viděla Macčino bříško na fotečce
- ale neukážu, protože je tam skoro nahačka, tak to necháme na ní, jestli ukáže nebo ne ![]()