Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6156
20.6.09 19:56

Začala jsi držet dietku nebo jen tak něco lehkého papkáš??? Já jsem se dala taky hodně na zeleninku a ovoce a už mám 2kila dolů, tak jsem tomu ráda, hlavně to poznám na oblečení. Hodně chudnu v pase, což zrovna nepotřebuji, pas mám úzký,ale ty boky a zadek, aúúúúúúúúúúú :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
20.6.09 20:04

Ne nějak cíleně, ale když cvičím, nechci se cpát ničím těžkým na noc a koupila jsem si v tescu mix salátek, tak teď přemýšlím, jestli si k tomu neudělám třeba masíčko, jen jako medailonky do salátu nebo s něčím aby ten salátek byl a nějaký dresing, včera v tv jsem viděla s hořčicovou zálivkou, tak to možná zkusím… snažim se jíst zdravě, páč to si pak můžu cvičit jak chci a když si dám bůček, bude to v háji… a když má salátek sezónu, tak se ho jdu užrat… a jedna z mála dietních věcí, který můžu a chutnají mi :wink: :wink:

No, na tu zadnici by ten trenažer byl, viď? To jako jó :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
20.6.09 20:11

TAK TO CHÁPU, JÁ JSEM TAKY ZELENINOŽROUT. NO, VIDĚLA JSEM TEď U NÁS V NABÍDCE TRENAŽER DOHROMADY S KOLEM V JEDNOM, VYPADÁ TO PARÁDNĚ. V PONDĚLÍ TO PŮJDU OMRKNOUT A ZJISTIT KOLIK TO STOJÍ. MÁM NĚCO MÁLO NAŠETŘENÉ, TAK NA TO VLETÍM.
PŮVODNĚ JSEM TO MĚL NACHYSTANÉ NA VÝROBKY Z TAPRWARE NEBO JAK SE TO PÍŠE :oops: :oops: PROTOŽE TO JE PARÁDA, UŽ NĚCO DOMA MÁM. JE TO DRAHÉ,ALE FAKT DOBRÉ A VE SLEVÁCH JE TO PARÁDA KUPOVAT.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
20.6.09 20:20

co to je TAPRWARE? Tý jo a jak vypadá trenažer s kolem 8O ? No to jsem taky zvědavá, kolik to bude stát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
20.6.09 20:35

píše se to TUPPERWARE myslím, Niki je to výborné do kuchyně. Hodně mamin si z tama kupuje hlavně pro děcka věci, já mám už doma nějaké misečky a hlavně podložky na cukroví do kuchyně a teď se chystám malé koupit hrnečky a misky na jídlo a hrnec na těstoviny, ale čekám na slevy, ale je to opravdu kvalitka a fajn. Určitě některé holky to doma mají.
Niki, mamka ten stroj má doma, tak pokud si vzpomenu,tak zítra ho vyfotím, jedu tam :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
20.6.09 20:44

Poly - ok, vyfoťj, jsem zvědavá :wink:
No a teror mi nekončí, Tereza uíž dvakrát vylezla z postýlky. Chjo!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
20.6.09 20:49

no znáš mě s tím focením, ale už jsem si dala foťák do kabelky, tak snad si vzpomenu :lol: :lol: :lol: :oops: No, malá už mi taky 2×řvala, teror pokračuje, jsem tak strašně unavená, že bych si nejraději šla lehnout, ale vím, že je to zbytečné, protože malá se pořád budí :cry: :cry: :cry: Jsem fakt vyčerpaná, jsem si vzpomněla na Macku, jak o tom tady psala a já jsem ji uklidňovala, že to bude dobré, no haluz no :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
20.6.09 20:54

caute kecalky!!!!

sbota je tu a poly je zas sama doma? :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:

ja som dnes tiez, igor isiel hrat na jarmok, len dufam, ze dojde v normALNOM case domov, lebo zajtra musime ist hned rano plavat a na obed robime oslavu bud u nas alebona zahrade, uz mam tortu hotovu,maso nalozene, zajtra len spravim salat a ribezlovu buchtu a huraaaaana to :lol: :wink:

nikol jak ti moze vyliezt z postielky??? 8O 8O 8O

poly tupperware poznam, ale doma nemam, ja kupujem hocijake lacnaky :oops: :lol: ale zatial som spokojna aj s tym,len ked si clovek zvykne na kvalitku, tak to je ine :wink: a si dobra ze 2 kg dole, 8O :wink: ja mam sice zeleninu mooooooooooooooc rada, ale proste u mna chleba je chleba :lol: dnes som tu uz zozrala 4 krajce :roll: ked je cerstvy vedela by som zjest aj polovicu :lol:

inak dnes katka prekonala medzigalakticky rekord, ona spala do 8 8O 8O 8O 8O 8O a to som ju uz isla zobudit :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
20.6.09 20:56

jeeeeeeeeeeee poly ty to mas teraz doma blbe :roll: :roll: :roll: :roll: chcelo by to nejaky wellness pobyt aspon na tyzden, ze??? :? :wink: to kvoli zubom? jak su daleko? nam idu ocne, ale noci uplne pohoda :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
20.6.09 21:00

AHOJ MIŠKO- TAK TO TI ZÁVIDÍM TY KLIDNÉ DNY, ALE MATKA VYDRŽÍ A BUDE TAKY POHODA SNAD. JÁ NEVÍM ČÍM TO JE. POŘÁD SE BUDÍ, NĚCO SE JÍ ZDÁ A ZAČNE ŘVÁT :roll: :roll: JE TO TEĎ NA PRD NO. JO JO, SOBOTA A JSEM DOMA, ALE MUŽÍČEK PŘED CHVILKOU DOŠEL, SE PŘEKONAL :lol: :lol: :lol: JÉÉÉÉ GRILOVAČKA BUDE JOOO??? JÁ CI TAKÝÝÝ :-( :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
20.6.09 21:06

no snad to su zuby, myslis ze by mohla mat nejake mory???? 8O :? ale 20× to je teda straaaaaaaaaaaasne moc :( :( :( :( :( :(

no grilovacka bude, ale este neviem ze ked zostaneme doma jak to nalozene maso spravim :roll: :lol: daj typ :wink: ci na panvici, alebo v rure na grile???? to bude ta rura vyzerat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
20.6.09 21:16

TAK NA GRILU, TO BY BYLA POHODIČKA. JAKÉ TAM MÁŠ MASIČKO NALOŽENÉ??? JÁ MILUJU KOTLETKY, TOHO BYCH SE FAKT UŽRALA-PARDON :oops: :oops: :lol: JÁ MILUJI MALO I V TROUBĚ NA GRILU NEBO JEN TAK UPÉCT A PAK K TOMU UDĚLAT DOBRÝ SALÁTEK A JAK MÁŠ DOBRÝ DRESING K MASIČKU A UDĚLANOU ZELENINKU I TEPELNĚ, NO :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
20.6.09 21:20

no nalozila som to uz vcera :lol: aj kotlety aj krkovicku( pre chlapov) :lol: drezing si robievam vzdy taky s horcicou :wink: ja milujem aj francuzky, len u nas som ho este taky dobry jak vonku nejedla, tam som bola schopna ho vyjedat len taky samy s chlebom :lol: :wink: mam kdesi aj recept, ale este som to neskusala :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
20.6.09 21:39

Ahojky,
Poly prosím, zítra budu dělat ty tvopje zapečené brambory se zelím a anglickou slaninkou, mám to zelí vymačkat, nebo ho nechat se š´távou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
20.6.09 21:42

AHOJ KATY, VYMAČKAT, ALE JEN TROŠKU. ŠŤÁVIKA TAM MUSÍ ZŮSTAT, ALE POKUD NEMÁŠ RÁDA KYSELÉ, TAK TO POŘÁDNĚ OPER A PŘIDEJ TROŠKU OBYČ VODY :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí