Poradna duly
Jana Čurdová
Začala jsi držet dietku nebo jen tak něco lehkého papkáš??? Já jsem se dala taky hodně na zeleninku a ovoce a už mám 2kila dolů, tak jsem tomu ráda, hlavně to poznám na oblečení. Hodně chudnu v pase, což zrovna nepotřebuji, pas mám úzký,ale ty boky a zadek, aúúúúúúúúúúú
![]()
Ne nějak cíleně, ale když cvičím, nechci se cpát ničím těžkým na noc a koupila jsem si v tescu mix salátek, tak teď přemýšlím, jestli si k tomu neudělám třeba masíčko, jen jako medailonky do salátu nebo s něčím aby ten salátek byl a nějaký dresing, včera v tv jsem viděla s hořčicovou zálivkou, tak to možná zkusím… snažim se jíst zdravě, páč to si pak můžu cvičit jak chci a když si dám bůček, bude to v háji… a když má salátek sezónu, tak se ho jdu užrat… a jedna z mála dietních věcí, který můžu a chutnají mi
![]()
No, na tu zadnici by ten trenažer byl, viď? To jako jó ![]()
TAK TO CHÁPU, JÁ JSEM TAKY ZELENINOŽROUT. NO, VIDĚLA JSEM TEď U NÁS V NABÍDCE TRENAŽER DOHROMADY S KOLEM V JEDNOM, VYPADÁ TO PARÁDNĚ. V PONDĚLÍ TO PŮJDU OMRKNOUT A ZJISTIT KOLIK TO STOJÍ. MÁM NĚCO MÁLO NAŠETŘENÉ, TAK NA TO VLETÍM.
PŮVODNĚ JSEM TO MĚL NACHYSTANÉ NA VÝROBKY Z TAPRWARE NEBO JAK SE TO PÍŠE
PROTOŽE TO JE PARÁDA, UŽ NĚCO DOMA MÁM. JE TO DRAHÉ,ALE FAKT DOBRÉ A VE SLEVÁCH JE TO PARÁDA KUPOVAT.
co to je TAPRWARE? Tý jo a jak vypadá trenažer s kolem
? No to jsem taky zvědavá, kolik to bude stát…
píše se to TUPPERWARE myslím, Niki je to výborné do kuchyně. Hodně mamin si z tama kupuje hlavně pro děcka věci, já mám už doma nějaké misečky a hlavně podložky na cukroví do kuchyně a teď se chystám malé koupit hrnečky a misky na jídlo a hrnec na těstoviny, ale čekám na slevy, ale je to opravdu kvalitka a fajn. Určitě některé holky to doma mají.
Niki, mamka ten stroj má doma, tak pokud si vzpomenu,tak zítra ho vyfotím, jedu tam ![]()
Poly - ok, vyfoťj, jsem zvědavá ![]()
No a teror mi nekončí, Tereza uíž dvakrát vylezla z postýlky. Chjo!!!
no znáš mě s tím focením, ale už jsem si dala foťák do kabelky, tak snad si vzpomenu
No, malá už mi taky 2×řvala, teror pokračuje, jsem tak strašně unavená, že bych si nejraději šla lehnout, ale vím, že je to zbytečné, protože malá se pořád budí
Jsem fakt vyčerpaná, jsem si vzpomněla na Macku, jak o tom tady psala a já jsem ji uklidňovala, že to bude dobré, no haluz no
![]()
caute kecalky!!!!
sbota je tu a poly je zas sama doma?
![]()
ja som dnes tiez, igor isiel hrat na jarmok, len dufam, ze dojde v normALNOM case domov, lebo zajtra musime ist hned rano plavat a na obed robime oslavu bud u nas alebona zahrade, uz mam tortu hotovu,maso nalozene, zajtra len spravim salat a ribezlovu buchtu a huraaaaana to
![]()
nikol jak ti moze vyliezt z postielky???
![]()
poly tupperware poznam, ale doma nemam, ja kupujem hocijake lacnaky
ale zatial som spokojna aj s tym,len ked si clovek zvykne na kvalitku, tak to je ine
a si dobra ze 2 kg dole,
ja mam sice zeleninu mooooooooooooooc rada, ale proste u mna chleba je chleba
dnes som tu uz zozrala 4 krajce
ked je cerstvy vedela by som zjest aj polovicu ![]()
inak dnes katka prekonala medzigalakticky rekord, ona spala do 8
a to som ju uz isla zobudit
![]()
jeeeeeeeeeeee poly ty to mas teraz doma blbe
chcelo by to nejaky wellness pobyt aspon na tyzden, ze???
to kvoli zubom? jak su daleko? nam idu ocne, ale noci uplne pohoda ![]()
AHOJ MIŠKO- TAK TO TI ZÁVIDÍM TY KLIDNÉ DNY, ALE MATKA VYDRŽÍ A BUDE TAKY POHODA SNAD. JÁ NEVÍM ČÍM TO JE. POŘÁD SE BUDÍ, NĚCO SE JÍ ZDÁ A ZAČNE ŘVÁT
JE TO TEĎ NA PRD NO. JO JO, SOBOTA A JSEM DOMA, ALE MUŽÍČEK PŘED CHVILKOU DOŠEL, SE PŘEKONAL
JÉÉÉÉ GRILOVAČKA BUDE JOOO??? JÁ CI TAKÝÝÝ
![]()
no snad to su zuby, myslis ze by mohla mat nejake mory????
ale 20× to je teda straaaaaaaaaaaasne moc
![]()
no grilovacka bude, ale este neviem ze ked zostaneme doma jak to nalozene maso spravim
daj typ
ci na panvici, alebo v rure na grile???? to bude ta rura vyzerat ![]()
TAK NA GRILU, TO BY BYLA POHODIČKA. JAKÉ TAM MÁŠ MASIČKO NALOŽENÉ??? JÁ MILUJU KOTLETKY, TOHO BYCH SE FAKT UŽRALA-PARDON
JÁ MILUJI MALO I V TROUBĚ NA GRILU NEBO JEN TAK UPÉCT A PAK K TOMU UDĚLAT DOBRÝ SALÁTEK A JAK MÁŠ DOBRÝ DRESING K MASIČKU A UDĚLANOU ZELENINKU I TEPELNĚ, NO ![]()
no nalozila som to uz vcera
aj kotlety aj krkovicku( pre chlapov)
drezing si robievam vzdy taky s horcicou
ja milujem aj francuzky, len u nas som ho este taky dobry jak vonku nejedla, tam som bola schopna ho vyjedat len taky samy s chlebom
mam kdesi aj recept, ale este som to neskusala ![]()
Ahojky,
Poly prosím, zítra budu dělat ty tvopje zapečené brambory se zelím a anglickou slaninkou, mám to zelí vymačkat, nebo ho nechat se š´távou?
AHOJ KATY, VYMAČKAT, ALE JEN TROŠKU. ŠŤÁVIKA TAM MUSÍ ZŮSTAT, ALE POKUD NEMÁŠ RÁDA KYSELÉ, TAK TO POŘÁDNĚ OPER A PŘIDEJ TROŠKU OBYČ VODY ![]()