Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2139
16.6.09 13:27

Nikol, to je bublifuk :lol: :lol: :lol: dělá na jedno fouknutí hóódně moc bublin. a má ve víčku i píšťalku :lol:

No asi bys ze začátku měla jen jako rychle jít, když se hned rozběhneš hned ti stoupne tepovka a už jedeš zase z cukrů. no uvidíš, potom čím dýl budeš cvičit, tím pomaleji ti bude tepovka vystupovat a tím pádem se déle udržíš v aerobní zóně. je to taková věda, sportovcům se u měření jejich aerobní zóny dělá i spirometrie, ale to si myslím, že na domácí cvičení nepotřebuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
16.6.09 13:33

Katko, aha :lol: … s tím cvičením díky moc, tak teď prostě nebudu hubnout, jen musím mít trošku výdrž. A máš pravdu, že pak nebudu umírat a bude to lepší… jo a já jen pomalu chodím :oops: - buřtice, no, ale to bude dobrý :wink: …

Mišur - ta tvoje kamarádka na FB - Katka, má album Moje torticky ;-), to je trošku machr, ne? Mi spadla pusa 8O :lol:… něco takovýho jsi zkoušela taky, ne? Tý jo, ale teda vypadají dokonale!

No a já jsem se zapoměla pochlubit nad prvním jídlem co Tereza jedla - ale jen včera - dneska je opět bez oběda :roll: - no, byl to květákový mozeček a jí moc chutnal, no… ale teda dneska nee… :roll: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
16.6.09 14:06

Akaca - fotky máte parádní! A Rozka má hrozně pěkný ty růžový :,-(álky!!! Ty se mi fakt hodně líběj… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
16.6.09 15:30

Holky prosim, nemate nekdo pro deti Baby nosni olej od ATOK (nebo Hádka)? Potrebovala bych vedet dobu min. trvanlivosti, ja ho mam doma tak od listopadu a male se spousti ryma, tak jestli ho jeste muzu pouzit? Odloupnul se mi ten carovy kod na kterem to bylo vyznacene :roll:

Frcime ven, beztak budem dalsi dny zas nemocni a zavreni doma,tak dokud muzem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
16.6.09 20:40

caute111

werco no super ze sem aj zajdes :lol: :wink: vozitko je paradne, urcite je tam robimu fajn!!!! sa inak je strasne zlaty :wink:

amazonko ty tak trosku nedepkujes? :? :? :? dufam, ze si v poho a to do nosa ja nemam, ale myslim ze uz to asi ani netreba, ze? :?

katko preco ti je trapne ked coitas o odplienkovani, sak ani jedna to este nebrieme nejak vazne :wink: teda aspon ja osobne :lol: viac o tom pisem jak konam, dnes som nechALA malu asi pol hodiny bez plienky, nakoniec sa vycurala na koberec, ale zistila som to asi az po pol hodke......tzakze nic :lol: :lol: :lol: a rozka je carovnaaaaaaaaaa :lol: :lol: :lol: :lol: mate tam super parcik :wink: :wink: :wink: :wink:

nikol ja asi nechapem vco to ty mas za stroj, neviem preco by to nemalo ist aby si na tom cvicila pri mensom pulze :lol: :? :roll: odfot to ked mozes :wink: agratiulujem ze ti terka nieco zjedla co si sama uvarila, moja ma tiez hocikedy roupy........raz jej nieco chuti, inokedy vypluva a nezje nic :twisted: :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
16.6.09 21:02

Mišur - puls - ty myslíš zátěž nebo tep srdce? Tep srdce mi stroj těžko určí, aby nebyl vysoký a zátěž na stroji mám nejmenší :wink: :wink: :wink:

werčo - no čau po dlouhý době :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
16.6.09 21:58

Misur neeeee nedpkuju :) to jen tak vypada mozna :wink:

No mala usnula se revem a chrochta jak ma plny nos,tak snad aspon nebude mit zas teplotu,to by me trefilo.

Mam novinku, v srpnu jedem na dovcu do Jesenikuuuuu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
16.6.09 23:15

zdravím holky dneska až při pozdním večeru :oops: :oops:

měli jsme dneska s kamarádkou dámskou jízdu, strašně dlouho jsme se neviděli a před chvilkou jsem dojela :oops: :oops: ,bylo to naprosto super, krásně jsem se odreagovala. Spím dneska v obýváku, abych se po 4dnesch vyspala :roll: :roll: , trápí nás zoubky, tak ty noci máme teď šílené a ani přes den tomu moc nedá, ale musíme vydržet, kdyby jen pořád neskřípala těma zubama, to je fakt děsné.

Werco- zdravím tě ty ztacená matko, ale to se jako neodpouští joooooooooooooooooo :evil: :evil: :evil: cestovat můžeš, flákat se můžeš, ale nás teda ne jo????? :wink: :lol: :lol: :lol: fotenky pěkné a zdá se mi, že ten váš šikula zase nějak extra moc povyrostl 8O 8O 8O

Amazonko-tak to je mi psíka líto, to člověka vždycky zamrzí :cry: :cry: a co se týká tvojeho bratra no....................................... tak hlavně ať se dá maličká do pořádku rychle :wink: :huban:

Katy-fotečky moc krásné, no Rozka je holt Rozka, co ti na to mám říct, zlatíčko :huban: :srdce: , hele a nejse vy nějaké moc vysoké?????? 8O

Jinak všechny zdravím, ale už jdu zalehnout, taťka mě bude v pět budit, jak půjde do práce :roll: :roll: tak dobrou holky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
17.6.09 12:36

čauky,
tak dneska tu ještě nikdo nebyL???? 8O
díky za pochvaly, jste hodné tetky :wink:

Misur, mě je trapně, protože Roska už se do nočníku krásně několikrát vyčůrala i vykakala a dokonce nám i oznámila křikem, že už tam něco je a já usnula na vavřínech v naději, že to zvládneme a bude to jednoduché, přestala jsem jí tam dávat a teď to prostě nejde. :cry:

Nikol, jestli chceš a nemáš na tom stroji měření tepovky, tak si můžeš dokoupit sporttester. je to takový pás pod prsa a hodinky a ten pás ti snímá tepovku a na hodinkách se dá nastavit kalorie a tak podobně. Dají se sehnat i kolem 1500 ale klidně i za 6000.

Amazonko, dovču moc přeji a zlehka závidím :D . Kéž už bychom taky jeli.

Poly, no vysoká právě není, to jen tak vypadá. Je to prcek a je celkem drobná, když porovnám ručičky osatních a její, má je jako somálec. žádný faldíky nic.
A dámskou jízdu schvaluju!!!!!!

Včera jsem jí taky sundala plínku a dala kalhotky, ježiši to tělíčko se najednou tak změnilo, měla jen tílko a kalhotky a vypadala jako by šla cvičit spartakiádu. Jsem asi prdlá, ale ten pidi zadeček byl úchvatnej. a najednou se jí pohledově prodloužily nohy 8O fakt úplně jiný tělíčko. no a asi hodinu v nich běhala a nic, na nočník nepůjde a vůbec neposlouchá, že do něj čůráme. Tak jsme jí svlékli, že se jdeme koupat a Roska se tradičně vyčůrala v koupelně na zem, jenomže tentokrát to zatelko pod spojivací lištu u prahu. :? Ach jo, koupím novej nočník a budu se modlit, že si na něj sedne.

tak zatím pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
17.6.09 13:03

Ahojky, já jsem zase vytočená, no nic, asi budeme mít s panem dokonalým krizi, protože mě už tečou nervy…

akaco - já jsem to asi blbě napsala, mám tam všechno, měření tepu i nastavení zátěže, ale ten tep mi to jen změří, myslela jsem to tak, že mi ho nijak nezkoriguje aby byl nízký, ale to je samozřejmý :lol:. Včera jsem necvičila tak to dneska musím dohnat a uvídíme kolik vydržím…
(jó a děkuju za odkliknutí na FB :lol: - slibuju že podobný blbosti už nebudu chtít :lol:)

Jó, zadek v plýnách mi bude fakt chybět, až to nebude mít, je to hrozně sladký, takový batolecí, navíc já jsem na to úchylná, tak mi to bude chybět dvojnásob :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
17.6.09 20:32

ahojky při večeru,
holkýýýýýýýýýýýýýý my jsme se dneska vyčůrali do nočníčku :potlesk: :potlesk: Lítala tady asi hodinku bez plinky, tak jsem se jí zeptala jestli se jí nechce čůrat, tak ukázala na nočník, sedla si a vyčůrala se, no já mám tááááááákovánskou radost :lol: :lol: :lol: Jsem dneska jak přejetá parním válcem, jsem cosi blbě spala :roll: :roll: a malá ta mi to dneska taky neulehčovala, tak nic moc den no :cry: :cry: Dneska jsme byli u kamarádky co její klouček slavil roček, tak jsme si to krásně užili, tak když si to vybavuji, tak si to užila víc Sára než malý Míša, poněvadž mu všechno snědla i ten dort :roll: :roll: :roll: :wink:

Niki- mě ten zadeček bez plenek bude taky chybět :-( :-( , je to tááák roztomilučké :huban: , no holt si budeme muset pořídit druhé nebo co 8O 8O :lol: to jen aby se nám nestýskalo :lol: :lol: A co se u vás zase děje :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
17.6.09 20:50

Poly - no nic zajímavýho, prostě klasika, jen si dovolil moc protestovat na moje kecy, tak jsem z toho byla ještě víc rozčílená, ale teď ho zase lituju :roll: - fakt nejhorší je dělat něco pro známý… normálně řekne, ať to nechá v půlce, že na víc nemá peníze a že si zbytek časem dodělá sama (zednická práce)… no chápete to? Aby to nakonec vypdalo hrozně a kdo to dělal? Mára? Chjo, fakt mě to štve, páč udělal cenu a nakonec ještě prodělá??? Ach jo a to věděli, že potřebujeme peníze… no už s tím nejde nic dělat, víme pro příště, ale je to fakt vrchol :-(
Poly a co ten trenažer? Už se po nějaký koukáš? Já dopíšu a jdu si dát zabijačku (fakt ne polivku, jen trenažer :lol: ), tak na mě myslete, pak písnu kolik jsem vydržela :roll: :lol:

No a samozřejmě gratulace k čůrání, prostě to už jsou dospěláci! Tereza taky už chápe takových věcí, že jenom zírám. Prostě dítě, žádný batole! Tý jo, super. Já už jsem jí taky měla chvilku před koupáním nahatou. Vzala jsem nočník, po:,–(ila, ona vstala a konec :? :lol: - pak se šla koupat :lol: - tak toť začátky… ale v poho, chce to čas :wink:

Tak já jdu na to. Pááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
17.6.09 20:55

caute zenusky!!!!

ja som dnes bola mimo, lebo som isla doobeda ku kadernikovi, tak som malu zaiezla babke, aby si tam pospala, no kedze tam maju super suseda(ktory uz 10 rokov preraba byt) , tak mala dnes spala len 1 hodinu, ale vydrzala, len zas nejedla obed, ani neokostovala :roll: ale som si vsimla ze na mieste hornych ocakov uz presvitaju biele bodky, tak to je snad tym..........lebo ma z toho nejedenia slak trafi :twisted: :twisted: :twisted:

poly to je uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzasneeeeeeeeee!!!! gratulujem, a drzim palce aby to nebola len nahoda, uz som zvedava co napises zajtra :wink: :wink: :wink:

jaaaaaaaaaaj katko uz som pochopila, ale neboj aj rozka si urcite zase zvykne, len to chce cas a pravidelny trening, ale sak to vies :lol: :wink:

nikol myslim ze budes musiet sa snazit nejak pomalsie cvicit, aj ked stale neviem jaky pohyb pri tom cviceni vyvijas 8O :lol: :wink: a ono sa to vazne casom zlepsi :wink: :wink: :wink: :wink:

jaaaaaaaaaj poly to ma mrzi ze dsa zas trapite so zubama :? idu vam stolicky? snad jej to rychlo prejde :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
17.6.09 21:04

Miško- já jsem zvědavá taky na zítřek :lol: :lol: :lol: já už nevím které jí rostou, jí se tak derou teď spodní i vrchní naráz, že to nestíhám sledovat, ale ty noci to je fakt hrůza už to trvá pátým dnem a jsem opravdu z toho unavená :( :( S tím jídlem mě to mrzí, to je škoda. Sára naštěstí jí krásně každý den polívečku i další, ale to je asi tak vše :roll: ,ale jsem spokojená, teď opět stávkuje s mlíkem.

Niki- zatím vybírám a nevím si rady :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
17.6.09 21:25

no vidis poly , nasa to prerezavanie zubov nejak nepreziva, ale neje a vasa je ale nespava...............neviem co je lepsie :? ja mam z toho hrozne nervy, ona mi zje tak akurat chrumky :evil: :evil: :evil: a nastastie aj nejake to ovocie :roll: :wink: a bez mlieka by asi neprezila :lol: :lol: :lol: ale je to horor ked jej rano nieco pripravim a ona si 2× ukusne a nechecv, alebo ani neokostuje a ja potom dojedam a tlsnem :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí