Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj,
Misur u nás se taky po ránu nejí. Už mi z toho hrabe. Samotnej chleba a rohlík jo, ale když na něj cokoliv namažu tak to nechce ani ochutnat. Už dělám kostičky a nechávám jí, aby si s tím hrála a sama si dala, ale místo toho je bordel po celé kuchyni.
Poly, trochu ti jedlíka závidím.
Mišur - uvidíme jak to bude, samozřejmě jsemna to ještě nevlezla, volala mi máma, ať koukám na Primu - Hádej kdo jsem, byla tam dvacetiletá sousedka, která dělá kominici a je v balíku jako blázen, tak jsme to museli zkouknout a totál zdrbnout, no mazec…
Poly - Já jsem ani tak nekoukala na funkce, páč teď už to má všechno všechno, já jsem koukala na nosnost (pro mě důležité
) a hlavně jsem chtěla i opěrky rukou, abych nemusela jet pořád i rukama a tak… hlavně jsem si ho vyzkoušela…
tak jsem ho konečně nafotila, tak dvě fotečky…
http://img.fotoalba.centrum.cz/…pecwhnk0.jpg http://img.fotoalba.centrum.cz/…982626_4.jpg
to na tý rukojeti je měřič pulzu a pod tím na noze je zátěž (permanentně na 1
)
Tak jsem dala 7,5 min. a kdyby mě ten můj blb nerozesmíval, určitě bych 10 min. vydržela… mám radost, pa a dobrou ![]()
Nikol jen tak dál.
Držím palce nech to má nějaký pozitivní výsledky. Já cvičila přez měsíc denně 20 min, bohužel efekt žádný. Ale to neznamená, že u tebe nebude. Hezky to vydrž.
fuuuuuuha tu sa to ale flaka
![]()
my sme boli poobede na zahradke, lebo by sme tam mali mat v nedelu oslavu( ked nebude prsat) tak igor kosil a ja robila poradky
a fdoobeda som dnes chcela bytsikovna gazdynka, tak som varila uz o 9 a potom som stacila umyt aj 2 okna
no dokonala manzelka
![]()
inak som dnes stastna jak blecha lebo malej dnes zachutili kolienka
tak konecne nieco okrem ryze
sice ich jedla viac suche jak s paprikasom, ale som rada
![]()
stejfo sak to je to.....20 minut je malo, to sa len rozohrejes , ale tuk nespalis ![]()
nikol tak konecne vidim co t je zac
sak to je akoze behanie, nie? no a neda sa ti behat nejak pomalsie , aby si mala ten pulz co najmensi? ale aby bol ten pohyb plynuly
nie, sa smejem, ale urcite ked budes mat lepsiu kondicku udzis tep aj na tych 130
![]()
katko takze aj rozka vymysla????
ja som niekedy z toho taka nervna
asi by som to mala brat sportovo, ale nejak mi to nejde..... ![]()
AHoj holky!
Tak my jsme strávily den venku a já jsem polospálená a Tereza málem úžeh
… a to jsem to do ní lila co to šlo a jí to prostě nejelo
- no - hodina a půl dopoledne, hodina a půl odpoledne a dítě pak spalo doma dvě hodiny a po hodině co byla vzhůru, pořád tu polehávala jsem jí zase dala do postele, tak usnula zase jako špalek. Byla příšerně rozpálená, úplně hořela, ale pak měla studený nohy a uši, tak jsem si řikala, že se z ní ta horkost už dostává
. Ale spíš to asi byla únava, vyrážely jsme z domova už v sedum, páč u nás čistili silnice
…
Mišur - jo jo, jakoby se běhá… ale když jsem přežila ten první infarkt, tak jsem si nějak zvykla, a infarkty přicházeli vždycky po chvílích, mezi tím si myslím,ž e to šlo dobře. Myslm, že to půjde ![]()
A s tím jídlem, mě když se v tom hrabe a hraje si s tím, tak prostě chytám nerva. Já nevím, jíme spolu lžičkou, držím jí ruku a když jí to nebaví,t ak jí krmím sama, ale jakmile jí ona sama, tak na mě jdou mrákoty
a přitom bych měla mít pochopení, je to přece malý dítě
![]()
Stejfko - moc bych si přála, aby to vyšlo. Když nevidím výsledky, ztrácím trpělivost, tak snad to tak nebude
…
Míšo já vím že 20 minut je málo, ale byla jsem ráda,že mě nechali aspoň 20. Verča chtěla pořád asistovat, tak Petr musel hlídat. A to víš, že nebyl nadšenéj.
Nikol no asi to nebude hned, ale vydrž a výsledky určitě uvidíš.
A ako podporu máš tady přece nás.
![]()
Dobre poledne.
Nikol, jak je Terezce? Ma tu teplotu? Na FB sm se snazila ti to poklikat,ale asi mi to nejde,mam pomaly net a dela to blbiny.Tak aspon snaha byla. A ten tvuj stroj vypada fakt dobre.
Misur, jeste stale jste meli obdobi ryze? Deniska taky vetsinou nechce snidt, a kdyz uz tak to co mam ja. Dneska od rana snedla jen jogurt a usnula uz pred11tou a porad spi
Ale jinak basti celkem hezky, tak jsem rada, taky jsem si s ni uz uzila.
U nas dneska prsi, zrovna kdyz jsm se chystaly ven, tak to spustilo.Meli jsme jit odpoledne k Petovemu kolegovi a zene na kafe a pak prochazku,tak to vypada ze tam budem jen sedet,tak se mi moc nechce.Ale slibila jsm to.Tak si jdu namalovat oblicej na ksicht dokud koblizek spinka.
Jéé, ahojky Blani, jsi zlatíčko, ještě že vás všechny okolo sebe mám, moc pordpora
. No Tereza má menší úpal, ráno měla po odečtu 37,7 navíc to sluníčko urychilo reakci na očkování, takže už má dost červeno v krku a bude teda nemocná ![]()
…
no a teď hlavně tekutiny a klid, kdyby stoupla teplota tak paralen, kdyby nepomohl tak pohotovost, klasika… je taková unavená, snaží se řádit, ale moc jí to nejde
, bude to v poho, ale dobře že jsme šli k Dr., když máme před sebou výkend. Není to katastrofa, ale i tak nó.
Neměla nic na hlavě, ale řikala jsem si, že když pije a má hlavu ve stínu… no asi chyba a vůbec jsme teda asi neměli být venku, ale jak už jsem psala, tak to fakt nebylo dlouho… Karolíkna byla venku úplně stejně dlouho - vlastně ne, o hoďku míň a byla v pohodě. Ona venku usnula, tak nevím jeslti byl rozdíl když je vzhůru a když spí
…
No u Dr jsem vypadala trošku jako magor, já spálený ksicht, nos jak rajče, ožehnutá levá strana obličeje jako prase a dítě úžeh
no nic ![]()
Teď už je na cestě strejda, bude hlídat a my jedeme nakoupit materiál na tu jeho slavnou fušku… jo a myslím, že to bude dobrý, páč jsme si to vyřikali a já jsem prostě řekla to co jsem měla na srdci… prý jsme se špatně pochopili
… no nic
Holky s těma těstovinama a řýžema, znáte rýžový těstoviny? Já jsem to dala Tereze u tý kamarádky jak jsme byli a docela dobrý. Byla jsem překvapená. Prý to prodávají všude a Tesco to nemá
- vypadá to jako rýže, nabobtná to jako rýže, ale jsou to těstoviny - lepší pro dítě podle mě než vlasový nudle…
Tak zatím pa pa pa
HA, ZRADA, TADY NIKDO
![]()
MOC VÁS KOČENY ZDRAVÍM. TEDA U NÁS TO POČASÍ NO DĚS A HRŮZA, BÝT ZAVŘENÁ S DÍTĚTEM DOMA, NO MOJE NERVY
NAŠTĚSTÍ JSME MĚLI VČERA NĚJAKÉ POCHŮZKY, TAK TO UTEKLO, ALE DNESKA NO KATASTROFA, LILO JAK PRASE A AŽ PŘED CHVILKOU SE UDĚLALO PĚKNĚ
TAK JAK SE JINAK MÁTE MAMINY???
MIŠKO-TAK OBR GRATULKA K TĚSTOVINÁM, TO SE PODDÁ NEBOJ. CHCE TO VYTRVAT
A TO MLÍKO TI TEDA ZÁVIDÍM. U NÁS UŽ JSME HO RÁNO TEDA ZRUŠILI, MALÁ JE NA JOGURTU A ASI PO HODINCE JI NAKRÁJÍM OVOCE DO MISKY A BAŠTÍ A TĚSNĚ PŘED TÍM, NEŽ JDE SPÁT JI DÁM POLÍVEČKU. PŘED SPANÍM SI TOHO MLÍČKA TROCHU VEZME, ALE ZASE SE NENASYTÍ NO, TAK SE SNAŽÍM DÁVAT ASPOŇ KAŠE, ALE TO MOC NEJEDE. NECHCI JÍ TO MLÍKO ÚPLNĚ VYNECHAT. ZKUSÍM TO TAK NA DVA DNY NEDÁVAT A PAK UVIDÍME JAK TO PŮJDE
![]()
NIKI- JEJDA TO MĚ MRZÍ S TERINKOU. TY JSI TOMU DALA MATKO
NO ALE NIKDO NENÍ NEOMYLNÝ. JÁ JSEM MALOU NECHALA CHVILINKU BEZ KLOBOUČKU, ABY SE JÍ NEPOTILY VLÁSKY A PAVEL UŽ NA MĚ ŘVAL, CO JÍ HO SUNDÁVÁM, ŽE JSEM PRDLÁ, TOŽ TAK U NÁS NO
STANE SE, HLAVNĚ AŤ SE KUŘÁTKO Z TOHO CO NEJDŘÍVE DOSTANE. A UŽ MÁ REAKCI PO TOM OČKOVÁNÍ JO?? TAK NA TO SE VYSLOVENĚ NETĚŠÍM, JDEME NA OČKOVÁNÍ VE ČTVRTEK
![]()
AMAZONKO- TAK CO, JAK DOPADL DÝCHÁNEK KAFÍČKOVÝ, JAK JSTE POKECALY???
DOPADLO TO NAKONEC O.K.???
AHojky, Poly já jsem zoufalá a to je jen protivná. Ráno měla 38,5 po odečtu, tak dostala čípek a od tý doby v poho. Jen má vyrážku, ale to bude asi i ta reakce. Jinak je ženy na zabití. Celý den držím, ale už nemám sil a to nic nedělám. Ale to fňukání, to je teda síla
. No ale teplotu už nemá, tak snad byl ten dbešek nejhorší.
Poly - no asi něco měla mít na tý hlavě
. Jsem hloupá. Vím pro příště, to mě vytrestalo dosytosti
tak já se jdu zase věnovat, se na mě věší a fňuká… Grrrrr.
Pa pa
NIKI- TO BUDE DOBRÉ, JÁ SI TO ŘÍKÁM TAKY. MALÁ OD ČTVRTKA JEN ŘVE, VZTEKÁ SE VŘÍSKÁ, DNESKA TO DĚLÁ OD RÁNA, STÁLE JSEM SE DRŽELA, ALE DNESKA JSEM UŽ VYBUCHLA A DOSTALA ODE MĚ TAKOVOU NAKLÁDAČKU, ŽE UŽ I SPÍ.
![]()
No tak u nás je to asi tak nějak podobně
, já držím, ale mělu z posledního. Vím, že to je hrozný a že bych to měla chápat, ale asi ti nemusím vyprávět, že se to nedá vydržet, viď? Soucítím s tebou matko! ![]()
Já jdu koupat až už mám taky klid…
NIKI- MĚ JE TO PAK STRAŠNĚ LÍTO, KDYŽ JÍ DÁM NA PRDEL, ALE DNESKA JSEM SI ŘÍKALA, ŽE SI TO OPRAVDU ZASLOUŽILA, PROTOŽE TY DNY, KDY CHYTÁ OPRAVDU HYSTERÁKY
A O NOCÍCH ANI NEMLUVÍM, VSTÁVÁM K NÍ I 20XZA NOC A UŽ JSEM PSYCHICKY TROŠIČKU NĚKDE JINDE. NAŠTĚSTÍ DNESKA PAVEL MALOU HLÍDAL, TAK ZJISTIL JAKÉ TO JE, KDYŽ JSEM S NÍ 24HOD. DENNĚ
POŘÁD SI ŘÍKÁM, ŽE TO OPĚT PŘEJDE TOTO OBDOBÍ, ALE UŽ ABY TO BYLO
![]()
Poly - tak vztekání máme normálně, to mě taky štve, ale tady bych měla chápat, že je prsotě nemocná, ale prostě nervy mám jenom jedny a dává mi to pěkně sežrat… mě je to taky vždycky líto, že jsem měla vydržet ještě víc, ale jsme jenom lidi, ne? Netrap se tím ![]()
Já už mám vykoupáno, sice ječí, ale vzdá to brzo doufám, ví že se jde spinkat, tak je bez šance, že bych jí vynadala…
Tak já jdu vymyslet co k jídlu… chci si udělat salát, tak jen něco lehkýho k tomu…