Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4666
21.6.09 21:39

Jo a fotečky mám už na FB okomentovaný, tak aby to nevypadalo, že jsem nepěla chválu :wink:

A konečně už spíme. Trošku se nám to tou nemocí posunulo, ale aspoň jsem dneska spala skoro do 7 :dance:

Poly - njn, mohlo být hůř, mohla jsem tam mít kočár, ktrý by se jim líbil, občas mi to tam táta připraví na ráno. Tak teď už ne… a ještě jsem si totál narazila koleno, páč jsem s Terezou hodila držku na schodech a pro dítě všechno samozřejmě, takže jsem rozbitá až běda… tak jsem ráda, že už je večer :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
21.6.09 21:44

jeeeeeeeee poly dik ja som si nevsimla ze si mi tie fotky okomentovala a to nez som dopisala dalsi prispevok :lol: :lol: :lol: no dufam, ze s tym maminkovanim sa to zlepsi, lebo ona s nikym inym nechce byt :roll: ani s igorom :roll: ale super ze je uz u vas kludnejsie!!!! :wink: :wink: :wink:

no nikol my na FB vieme vsetko v predstihu, ze???? :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
21.6.09 21:45

hele co je to FB????? :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
21.6.09 21:48

poly to je ten facebook! :wink: uz sme sa tu o tom bavili, kludne tam pod, mozes tam davat fotky a tak komentovat den a tk...... uz je tam aj katka aj amazonka aj bara a dokonca aj macka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
21.6.09 22:05

jo, aha, ale já mám FB celkem už dlouho :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
21.6.09 22:17

já jsem zase měla hodinový telefonát :roll: :lol:

Poly - tak na co čekáš? Pošli mi SZ, ať si tě taky přidám :wink: :wink: :wink:

Mišur - Fakt mi FB vyhovuje. Moc se mi líbí, že jsem v kontaktu s přátelama a přitom osobní informace vidí jenom oni… třeba hraju i hry, ale na to mám ještě jeden profil, kde mám cizí lidi, tak až na hackery si myslím, že mám docela soukromí… je to fajn si nastavit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
22.6.09 11:43

Tak vás tu zdravím maminy… :-)
Jejda mně se po vás tak stýská, ale nestíhám - jako vždy :oops:

No tak ten termín 1.6. nevyšel - rodily jsme 23.5.2009, je to kluk opět, já nevím, kdo to dělá špatně na tu holku :? 3030g a 48cm Matouš Josef. Je to můj miláček, baští jak o závod, přibral mi v porodnici za 1den 100g a teď u mudr. to bylo za dva týdny 500g. Teda jenom kojím, jak jinak, já bez toho ani ň…
Holky na mne nějak padá to šestin. nebo co, ale strašně mi je líto, že to těhu už skončilo a miminko, že zase rychle odroste - ta doba mi připadá hodně krátká..

No a k porodu- byl krásný…
Já byla ve čtvrtek na poradně a tam mi mudr. zdělil, že k porodu jěště nic a v pátek už mi bylo tak nějak divně. Teda poslíčky už jsem měla asi měsíc, ale ten pátek byl fakt divný celkově. A manžel :?: Nestačilo, že týden před tím byl na té zabijačce a nedorazil včas, abychom se dostali na tu lekci k porodu pro partnery.. Tak tento pátek(popisuju pořád porod) po práci odjel ještě o něco dál - přes 100km na sraz ze školy(teď nevím které). A že nebude pít a přijede zpět v noci. Já husa též nešla spát, bo jsem si šila pro mimi plínku a zalehla až po půl noci. Manžel mi nakonec napsal, že vyjede až brzo ráno, aby trochu spočnul. Před 3hod. ráno jsem se vzbudila na záchod a jak jsem vstala no bolest šílená a po vyčůrání ještě horší, pak už jsem neusla - tudíž jsem spala tak 2hod. Nechtěla jsem tomu věřit, ale manželovi jsem psala, ať přibere někoho na hlídání a frčí dom, že mám bolesti.. tož vyrazil a po cestě přibral mou sestru, v půl 6 byli tu. Než přijeli, jsem mezi bolestma uklízela (byl bordel jak v tanku) a chystala vše pro sestru, co s dětma… pak si chystala věci sebou, děti taky vstali brzo 6:15, tož jsme se jim věnovali a poučaovali ségru. Sprchla jsem se ve sprše se mi pustila konečně i zátka a možná prosakovala trochu voda, bo to ze mne valilo dost a bolesti už i na konečník. Než jsme vyjeli ještě jsem dali spát Tima, to bylo těsně po 8h. a pak konečně frčeli do dalšího města 20km do porodnice.

Holky to je ten začátek, ale teď musím končit, bo se ti prci budí (jak Matoušek tak Timi). zkusím to večer dopsat.Já to chtěla jen nějak stručně, ale neumím to… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
22.6.09 12:44

no dajmo tovam gratulujeme!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

a som napata jak struna an to pokracovanie!!!!! :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
22.6.09 12:58

Tý jo, tak je tu první druhý porod!!!!!!!!!!!!!!!!

Dajmo - moc veliká gratulace!!!!! :srdce: :srdce: :srdce: a teda čtu to taky jedním dechem, tak doufám že se k pokračování dostaneš aspoň tenhle týden a ne až za měsíc :lol: - tý jo! Moc moc přeju!!! Ale nezávidím :wink:

Já konečně trochu šůruju, už je to humáč, Tereza trochu pofňukává, ale už je to lahoda proti minulým dnům. Dokoncejsem i tři články zlomila, tož už to u nás běží jako při starém… ťuk, ťuk, ťuk :wink:

Tak zatím pa pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
22.6.09 13:23

nikolmyslim ze to je prvy treti porod :lol: :lol: :lol: :lol: dajma teraz ma 3 deti, teda ked som to dobre pochopila :lol: :wink: a super ze uz je u vas lepsie :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
22.6.09 13:53

Mišur - no vidíš, ty tři mi nějak unikli :lol:, ale myslela jsem jako tady na fóru, jedno máme všichni, ale teď jako Lost a Macka jestli chápeš :lol:, no to je jedno :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
22.6.09 15:26

Dajmo taky velká gratulace. A Matouška Josefa závidím. Jen aby jste byli zdravý.

Děvčata zítra frčím na slovensko, budeme tam 2 týdny já a VEronika. Táta musí jako vždycky makat.

Musím se podivat na fotečky a až bude čas tak něco taky vložit. Vůbec nemám čas a ani se mě nechce zapnout pc. Ale v zimě se to zase změní.
Mějte se krásně a snad se i to počasí umoudří a začne konečně léto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
22.6.09 20:33

DAJMI- zlatko, já ti obr gratuluji k chlapečkovi :potlesk: to je krásné jméno :huban: a malinký je hodňučký říkáš ano?Tak to je nádhera a teda do toho tvého porodu jsem byla tak zažraná, že se nemůžu dočkat konce :lol: :lol: :lol: né, že bych tě chtěla popohánět, ale dneska čekám pokračování :lol: :lol:

STEJFI- krásnou mini dovolenou s malinkou :wink: a o počasí mi ani nemluv, jsem dneska venku chodila v tom lijáku, se z té naší kráčmerky už fakt picnu, my musíme být holt venku za každého počasí. Fakt doma nevydrží kozena jedna. Naštěstí kolem třetí zavolala teta, ať dojdeme na besedu, tak mi spadlí kámen ze srdíčka :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
22.6.09 20:59

cau zeny!!!!

my sme dnes tiez vyfasovali ATB :roll: , aj ked si tym rozhodnutim nie som 100% ista, ale nebol tam nas lekar, zastupovala ho jedna starenka :? , lenze my sa v sobotu chystame do bojnic s tym ze tam prespime, tak som si chcela byt ista ze mala dovtedy neochorie, lebo zacala skarede kaslat :roll: a mame tam take neorganizovane stretko s babami zo slov. fora tak sa tesim, ale pocasie co hlasia nic moc :?

poly my musime byt teraz tiez doma aspon do piatku, no tiez sa mi nechce :( ja takisto ked prsi tak idem von, prejdeme sa ideme k niekomu na debatu :wink: a ty tam nemas ku komu ist? sak vas je tam plno bab s deckama, nie?

stejfo tak ked pojdete cez nas, daj vediet keby ste mali cas a chut..... ja tvoje cislo zas nemam, lebo som menila telefon a nemam tam este skoro nikoho zapisaneho :roll: som leniva to skopirovat :oops: :wink: ale uzite si slovensko :wink: :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
22.6.09 21:16

Miško- to je mi líto s malou, to je vždy jak naschvál s těmi dětmi, ale co už naděláme no :( :( bude zase líp. Miško ale mám ke komu jít, ale někdy jsou dny, kdy nemáš náladu vykecávat a bavit se a dneska se mi fakt nechtělo, i když jsem nakonec ztvrdla u Pavlové tety :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí