Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6156
26.6.09 19:45

JÁ CI TAKÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝ :-( :-( :-( MARCELKO, POSÍÍÍÍÍÍM POSÍÍÍÍÍÍÍÍÍM :wink:

NIKI- JÁ DIETÁŘKA BYCH BOMBOŠKU TEDA DNESKA ASI PORUŠILA, JÁ JI FAKT MŮŽU :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
26.6.09 20:02

Poly - dyť jsem koštovala :wink: ale nic velkýho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
26.6.09 20:15

tak jsi koštovala blbě :lol: :lol: :lol: :lol: už je mi dobře, jsem se proprděla a je mi fajn :wink: :lol: :lol: tak si jdu pro esíčka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
26.6.09 20:16

teta a vy neoslavujete nebo co???????????, 8O 8O nebo až zítra?? A jak je malé prdélce, už je na tom lépe??
Hele a kde se nám ztatila Lucinka, pořád tady s námi plkala a teď nic, to fláká zase někde :evil: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
26.6.09 20:26

Poly - neoslavujeme… je mi trošku smutno, ale když měl táta narozky, taky jsem mu nic nedala, protože nebyly penízky, tak ani dort, ani chlebíčky, tak jsem taky nic nechtěla, bylo mi to blbý… a pravou oslavu jako oslavu a dort k narozeninám a tak sjem měla naposledy když jsem byla malá, takže mi to ani nepřijde… jen se popřálo a daly dárky a hotovo… ale já si to vynahradím u Terezy :-)

a netuším co je s Luckou… snad nic vážnýho… jen prááááce a málo času :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
26.6.09 20:30

HMMMM…CHÁPU NIKI, ON ČÍM JE ČLOVĚK STARŠÍ, TAK UŽ TO TAK NEBERE A VYŘÁDÍ SE NA DĚTECH, NAPROSTO TI ROZUMÍM :wink: :lol: :lol: :lol: ALE JÁ SI MYSLÍM, ŽE SI TO S TÁTOU UŽIJETE I TAK :wink: :lol:
SAKRIŠ NA DNEŠEK U NÁS HLÁSÍ BÚŘKY JAK BLÁZEN A U NÁS JE NEBE JAK VYMALOVANÉ A JE KRÁSNĚ TEPLUČKO, TOŽ JAKO NEVÍM KDE NA TO FURT CHODÍ :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
26.6.09 20:35

Poly - tak tak… no hlavně už žádnou vodu :( - hlavně na neděli to hlásí. Teda nikdy mě to nepotihlo, ale fakt mi u zpráv kápla slza. Prostě ti lidi přišli o všechno. Člověk si to ani nedovede představit :-(

a tady už se blýzká a hromy… to bude něco…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
26.6.09 20:55

já ti dám, že se u vás blíská, hybaj pryč, jak je to u vás, tak to k nám dojde na druhý den :-( teta, zítra musí být pěkně :lol: :lol: No já si počkám na zítřek a pak ti až vyčiním :lol: :lol: :lol:
Niki, já jsem z toho taky špatná, raději to přepínám na jiný kanál, když slyším ty děti brečet a naříkat, je mi z toho fakt zle.Víš co, my bydlíme hodně vysoko na kopci,takže u nás to nikdy nehrozí, ale viděla jsem to před 11lety u našich jak jim to zateklo do sklepů a bytů a prostě hrůza :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
26.6.09 21:06

Jéé, Poly tahle fotečka je moc hezká :huban:

Njn, co naděláš, tak já ti budu místo telky hlásit předpověť, jó? :lol:

No to je dobře, že to u vás nehrozí, rodičů je mi líto, fakt si to asi nedovedeme představit. Když to bylo tady v Praze, tak ten nejhorší den jsme se vraceli akorát z Egypta a byli jsme vykulení jako blázni. Byli jsme poslední, koho pouštěli přez most, pak to uzavřeli no nevěřili jsme 8O … naštěstí už to SNAD nehrozí… a měli by to udělat všude… kor ti co to mají zatopený každý rok… a už to nemůžou ani pojistit :? … hrůza…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
27.6.09 09:56

Ahoj zlaticka

Ja ted nejak nestiham, ani nevim co a kdy jsem psala naposled.
Meli jsme tatku tyden doma na neschopence se strevni chripajznou ci co to bylo.Ted uz je mu fajn,tak jel pracovat na barak a my jsme tu samy.

Zdravim Dajmu a prejeme malemu do zivota vse nej!

Niky, tobe opozdena gratulace k narozkam

A Marci tobe ke zkouskam(my vedely,ze to zvladnes v pohode!)

Jeee a ja fakt budu muset letet,bo mala na sebe uz stacila shodit susak na pradlo a vymysli tu blbiny. Jdem spolu vysavat, to je pro ni zabava :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
27.6.09 10:06

Dobré ranko :wink:

Amazonko - děkuju za přáníčko :huban:
Jéé, hezká fotečka - no, andílek :lol: tady vypadá spíš jako ďáblíček :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
789
27.6.09 10:17

Ahoj holky, nestíhám vás dočíst, ale budu reagovat jen na Dajmu a narození chlapečka :lol: Veliké gratulacééééé :lol: :lol: :lol:

Holky jsem hotová :roll: Byla jsem včera hlídat švagrové děti. Rodičové totiž vyrazily na koncert … tak ze mě byla hlídačka. No starat se o 4 děti … docela úlet :wink: Už si umím představit, co to znamená starat se o trojčata 8O Kluci jsou od sebe fakt kousek, tak to byl docela fofr to všechno uhlídat a nakrmit 8O :lol: Jony to sice odnesl dvěma otisky zubů na zádech (kluci ho pokousali) … ale přežila jsem to i bez prášků na hlavu :roll: :lol: Nejstarší Viky (8 let) to pojal jako dovolenou, tak utekl do pokoje a moc mi tedy nepomohl … ale já se mu ani nedivím :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
27.6.09 21:00

holkýýýýýýýýýýý, nazdárek :lol: :lol:
zase nikdo?? No to mě ani nepřekvapuje :lol: :lol: :lol:
My jsme si udělali dneska výlet s taťkou, byli jsme v Kroměříži v květných zahradách, na zvířátka, prošli jsme si náměstí, zmokli jsme :evil: :evil: :evil: ,pak se vyčasilo,tak jsme si zašli na pizzu, malá si pohrála v dětskou koutku, já jsem tam potkala dvě své bývalé učnice 8O :wink: a kolem 17h. jsme dojeli domů, uspali jsme malinkou a udělali si s tátou krásný večer :oops: :oops: :wink: Po dlouhatááánské době společný víkend a taky asi poslední opět na dlouho :( :( :(

Leničko- tak to klobouk dolů, máš můj obrovitánský obdiv :potlesk: :pankac: :pankac: jsi frajerka, že jsi to zvládla :wink: :wink:

Amazonko-jejda, tak to muselo být dost drsný 8O 8O Snad se malá nenakazila, samo že i ty a nenakazíte :( :( :( Jak dopadlo vysávání?? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
27.6.09 21:21

ahojky Poly, my koukáme na pohádku, tak koukám jen o reklamě :lol: :wink: to je dobře, že jste si to užili, my jsme byli venku jenom vteřinku a stačilo to páč bylo dusno jako prase a pak začalo opět pršet, takže vám tam posílám další předpověď :roll: :( - fakt mě dostaly ty povodně, jsem se až rozbrečela, jak ten chlap volal, že pro ně má novou pračku a vysavač a ledničku… jsem hrozná cíťa, tak jsem si hned našla aspoň dárcovskou sms a poslala jsem z každýho telefonu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
27.6.09 21:24

AHOJ NIKI, TY NIKDY NEZKLAMEŠ :wink: NIKČO, JÁ JSEM TAKY POSÍLALA A NETRAP SE TÍM, JE TO DĚSNÉ :( :( ,ALE NESMÍŠ SI TO TAK BRÁT.
HELE ZÍTRA MÁME GRILOVAČKU,TAK ŽÁDNÝ DEŠTÍK JASNÉ???? :evil: :evil: :evil: :evil: MY SE TAKY DÍVÁME NA POHÁDKU, FAKT JI MOŽU :pankac: :pankac: :wink: :lol: PO KRVELAČNÝCH SCÉNÁCH PO DLOUHÉ DOBĚ NĚCO PRO ZASMÁNÍ :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí