Poradna duly
Jana Čurdová
JÁ CI TAKÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝ
MARCELKO, POSÍÍÍÍÍÍM POSÍÍÍÍÍÍÍÍÍM ![]()
NIKI- JÁ DIETÁŘKA BYCH BOMBOŠKU TEDA DNESKA ASI PORUŠILA, JÁ JI FAKT MŮŽU
![]()
tak jsi koštovala blbě
už je mi dobře, jsem se proprděla a je mi fajn
tak si jdu pro esíčka ![]()
teta a vy neoslavujete nebo co???????????,
nebo až zítra?? A jak je malé prdélce, už je na tom lépe??
Hele a kde se nám ztatila Lucinka, pořád tady s námi plkala a teď nic, to fláká zase někde
![]()
Poly - neoslavujeme… je mi trošku smutno, ale když měl táta narozky, taky jsem mu nic nedala, protože nebyly penízky, tak ani dort, ani chlebíčky, tak jsem taky nic nechtěla, bylo mi to blbý… a pravou oslavu jako oslavu a dort k narozeninám a tak sjem měla naposledy když jsem byla malá, takže mi to ani nepřijde… jen se popřálo a daly dárky a hotovo… ale já si to vynahradím u Terezy ![]()
a netuším co je s Luckou… snad nic vážnýho… jen prááááce a málo času ![]()
HMMMM…CHÁPU NIKI, ON ČÍM JE ČLOVĚK STARŠÍ, TAK UŽ TO TAK NEBERE A VYŘÁDÍ SE NA DĚTECH, NAPROSTO TI ROZUMÍM
ALE JÁ SI MYSLÍM, ŽE SI TO S TÁTOU UŽIJETE I TAK
![]()
SAKRIŠ NA DNEŠEK U NÁS HLÁSÍ BÚŘKY JAK BLÁZEN A U NÁS JE NEBE JAK VYMALOVANÉ A JE KRÁSNĚ TEPLUČKO, TOŽ JAKO NEVÍM KDE NA TO FURT CHODÍ
![]()
Poly - tak tak… no hlavně už žádnou vodu
- hlavně na neděli to hlásí. Teda nikdy mě to nepotihlo, ale fakt mi u zpráv kápla slza. Prostě ti lidi přišli o všechno. Člověk si to ani nedovede představit ![]()
a tady už se blýzká a hromy… to bude něco…
já ti dám, že se u vás blíská, hybaj pryč, jak je to u vás, tak to k nám dojde na druhý den
teta, zítra musí být pěkně
No já si počkám na zítřek a pak ti až vyčiním
![]()
Niki, já jsem z toho taky špatná, raději to přepínám na jiný kanál, když slyším ty děti brečet a naříkat, je mi z toho fakt zle.Víš co, my bydlíme hodně vysoko na kopci,takže u nás to nikdy nehrozí, ale viděla jsem to před 11lety u našich jak jim to zateklo do sklepů a bytů a prostě hrůza
![]()
Jéé, Poly tahle fotečka je moc hezká ![]()
Njn, co naděláš, tak já ti budu místo telky hlásit předpověť, jó? ![]()
No to je dobře, že to u vás nehrozí, rodičů je mi líto, fakt si to asi nedovedeme představit. Když to bylo tady v Praze, tak ten nejhorší den jsme se vraceli akorát z Egypta a byli jsme vykulení jako blázni. Byli jsme poslední, koho pouštěli přez most, pak to uzavřeli no nevěřili jsme
… naštěstí už to SNAD nehrozí… a měli by to udělat všude… kor ti co to mají zatopený každý rok… a už to nemůžou ani pojistit
… hrůza…
Ahoj zlaticka
Ja ted nejak nestiham, ani nevim co a kdy jsem psala naposled.
Meli jsme tatku tyden doma na neschopence se strevni chripajznou ci co to bylo.Ted uz je mu fajn,tak jel pracovat na barak a my jsme tu samy.
Zdravim Dajmu a prejeme malemu do zivota vse nej!
Niky, tobe opozdena gratulace k narozkam
A Marci tobe ke zkouskam(my vedely,ze to zvladnes v pohode!)
Jeee a ja fakt budu muset letet,bo mala na sebe uz stacila shodit susak na pradlo a vymysli tu blbiny. Jdem spolu vysavat, to je pro ni zabava ![]()
Dobré ranko ![]()
Amazonko - děkuju za přáníčko ![]()
Jéé, hezká fotečka - no, andílek
tady vypadá spíš jako ďáblíček ![]()
Ahoj holky, nestíhám vás dočíst, ale budu reagovat jen na Dajmu a narození chlapečka
Veliké gratulacééééé
![]()
Holky jsem hotová
Byla jsem včera hlídat švagrové děti. Rodičové totiž vyrazily na koncert … tak ze mě byla hlídačka. No starat se o 4 děti … docela úlet
Už si umím představit, co to znamená starat se o trojčata
Kluci jsou od sebe fakt kousek, tak to byl docela fofr to všechno uhlídat a nakrmit
Jony to sice odnesl dvěma otisky zubů na zádech (kluci ho pokousali) … ale přežila jsem to i bez prášků na hlavu
Nejstarší Viky (8 let) to pojal jako dovolenou, tak utekl do pokoje a moc mi tedy nepomohl … ale já se mu ani nedivím
![]()
holkýýýýýýýýýýý, nazdárek
![]()
zase nikdo?? No to mě ani nepřekvapuje
![]()
My jsme si udělali dneska výlet s taťkou, byli jsme v Kroměříži v květných zahradách, na zvířátka, prošli jsme si náměstí, zmokli jsme
,pak se vyčasilo,tak jsme si zašli na pizzu, malá si pohrála v dětskou koutku, já jsem tam potkala dvě své bývalé učnice
a kolem 17h. jsme dojeli domů, uspali jsme malinkou a udělali si s tátou krásný večer
Po dlouhatááánské době společný víkend a taky asi poslední opět na dlouho
![]()
Leničko- tak to klobouk dolů, máš můj obrovitánský obdiv
jsi frajerka, že jsi to zvládla
![]()
Amazonko-jejda, tak to muselo být dost drsný
Snad se malá nenakazila, samo že i ty a nenakazíte
Jak dopadlo vysávání??
![]()
ahojky Poly, my koukáme na pohádku, tak koukám jen o reklamě
to je dobře, že jste si to užili, my jsme byli venku jenom vteřinku a stačilo to páč bylo dusno jako prase a pak začalo opět pršet, takže vám tam posílám další předpověď
- fakt mě dostaly ty povodně, jsem se až rozbrečela, jak ten chlap volal, že pro ně má novou pračku a vysavač a ledničku… jsem hrozná cíťa, tak jsem si hned našla aspoň dárcovskou sms a poslala jsem z každýho telefonu…
AHOJ NIKI, TY NIKDY NEZKLAMEŠ
NIKČO, JÁ JSEM TAKY POSÍLALA A NETRAP SE TÍM, JE TO DĚSNÉ
,ALE NESMÍŠ SI TO TAK BRÁT.
HELE ZÍTRA MÁME GRILOVAČKU,TAK ŽÁDNÝ DEŠTÍK JASNÉ????
MY SE TAKY DÍVÁME NA POHÁDKU, FAKT JI MOŽU
PO KRVELAČNÝCH SCÉNÁCH PO DLOUHÉ DOBĚ NĚCO PRO ZASMÁNÍ
![]()