Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1808
29.6.09 17:33

Nazdarek.

Tak uz sem snad ok, vcera mi bylo docela dost blbe i s horeckou, vsechno me bolelo…no prospala sem kus odpoledne a nastesti i v noci nas mala nechala a je mi lip.

Misur,vitajte doma :wink:

Maci, uzivejte klidu,at ma pobyt jen sama pozitiva :wink:

Vendul, Danka je sikula. Basnicku taky zname,ale nejak na ni zapominam ji rikat.

A tady docela po dlouhe dobe nejake fotky :
poprve s culickama
 http://photos-b.ak.fbcdn.net/…304289_n.jpg

dame si meloun??
http://photos-d.ak.fbcdn.net/…028638_n.jpg

na plavani
http://photos-c.ak.fbcdn.net/…616296_n.jpg

maly certik
http://photos-a.ak.fbcdn.net/…433806_n.jpg

Nikol uz je na FB vyhmatla, je strasne rychla :lol: 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
29.6.09 17:48

Blani - heh, Poly to psala taky, akorát ta si nebrala servítky a psala, že jsem rychlejší než sračka :lol: :lol: :lol: jsem se z toho málěm počůrala smíchy :lol: - no jo, mám rychlý interent a ještě rychlejší prsty, tak jak to tam vidím, komentuju obratem :lol:

a psala jsem už, že fotečky nemají chybu, fakt!!! Malá je těžce k sežrání a aspoň má Katka teď culíkovou konkurenci :lol:. A šlo to bez rpoblémů? Nedávala si je dolů?

Já jsem teď měla infarkt, Tereza v postýlce, my si v kuchyni vychutnáváme klídek a kafíčko a najednou Tereza proběhne okolo kuchyně 8O 8O 8O - držka si prostě vylezla ven a spát se nebude :?, ale dostala mě teda totál.. A kdyby ráno neskočila tátovi na hlavu, tak ani nevíme, že je venku a ona si hraje v obýváku a my chápem. No to je úplný mazec, ještě že se neposunul :lol: - každým případě, teď zavírat i kuchyň :roll: :? :lol: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
29.6.09 20:21

Ahoj, holky,

Amazonko - fotečky jsou super - mě dostala ta koupací TO JSOU PANEČKU KUKADLA!!!! 8O

A Niki - Tobě docela závidím - asi začnu nechávat otevřenou postýlku - co bych dala zato, kdyby Ellis odpochodovala do pokojíčku a hrála si a nás nechala spááááát…

Holky, včera jsem se nasmála - s Ellčou čteme knížky a ona doplňuje slova - Narodil se chlapeček, malý jak Tvůj… „paček“ Zatím jenom jednoduchá a slovo Paleček (paček) je velmi oblíbené. No včera jsme jely Karkulku a já říkám: „Jen si tady, Karkuličko, trhej…(kytičky)“, ale Ellis zahlásila „paček“. A tak jsme měli první dětský horor - chudák Karkulka :-D s utrženým palečkem :-D

A dneska jsme ji vytáhli na dvůr do velkého bazénu - voda studená jako pr… a Ellis se řehtala a byla totálně nadšená a pořád řvala: „dolů, dolů“, jak chtěla do vody. Pak už jí jektala pusa a tak říkala: „dododolllllůůůů“. Strašně jsme se nasmáli :-D

No nic - tak tolik z moravských luhů a hájů :-) Mějte se moc hezky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
29.6.09 20:38

cau zeny sice som vas docitala, ale uz ani neviem co a komu :roll: , nerobim si blbec poznamky, to mam za to :twisted:

macko kurna a co teraz? zase sa nestihneme stretnut? :lol: mohli by sme sa niekedy vidiet? teda ked mas chut :wink: ja by som vas rada videla!!!!elca je strasne sikovna!!!!

amazonko este raz parada!!!!!! :wink: :wink: :wink: a hura ze ti je zas dobre!!!! :wink:

nikol ja stale nechapem jak moze vyliezt z tej postielky? 8O 8O 8O

my tiez robime bramboru, ale niekedy katka spolupracuje, ale vacsinou ma ignoruje :lol: :lol: :lol: ale je to parada, ked to decko opakuje, gratulujem :lol: :wink: a katka tiez ukazuje na zvieratka v knizke, uz vie jak robi ryba, konik, havo a kocka( a konecne ich aj rozoznava), zabu sem tam , dnes som jej ukazovala slona :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
29.6.09 20:50

Mišur - vydrž dělám foto, mám jak vylézá ven, tak jí hodím ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
29.6.09 20:59

Nikol, bud v klidu, culiky mela dneska poprve a asi pet minut, pak hned letely dolu :) nenecha si ani sponku a co hur ani cepici. Ale nekdy se da chvilku obelstit :wink:

Na Terku jak leze ven jsem zvedava.

A Miso, co vy jste to meli za sraz mamin? Vypada to ze jste si to uzili, to je super!

Marci, z tebe uplne srsi pohoda, jen si to uzivejte holky a kluciku :D ! A mala je fakt sikula jak hezky povida.

My mame nove slovo- BRK kdykoli si brkne :roll: :lol: - ucil tatinek kdyz jsem byla nakoupit 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
29.6.09 21:26

Tak pro ty co nejsou na FB
mmch - tak nevím kdo je tady jako průjem, páč jsem vůbec nestíhala odpovídat :lol: :lol: :lol:

v parku
http://photos-d.ak.fbcdn.net/…998254_n.jpg

chudinka malá s úpalem :-(
http://photos-c.ak.fbcdn.net/…115922_n.jpg

trošku veget :-))
http://photos-b.ak.fbcdn.net/…431738_n.jpg

a takhle se leze z postýlky :-))
http://photos-a.ak.fbcdn.net/…923763_n.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
29.6.09 21:26

Zravím ze Slovenska,

všechno je super, i když neodpočívám jak bych si predstavovala. Rostou zuby, celou noc brečela, gel na zoubky jsem nechala doma i s paralenem. Tak jsem musela dneska koupit. No snad to nebude už tak zlé.

Míšo taky bychom vás rádi videli, ale cesta na slovensko byla hotová katastrofa a spátečná ješte nevím kdy probehne. Ale když to jen trochu pujde, tak ti písnu, číslo mám.

Amazonko fotečky jsou fakt moc pekné a té modré oči. No krasavice.

Mejte se zatím hezky, jedu ješte na zahradu k ohni. papa

Neprihlášená štejfa

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
29.6.09 21:28

Nikol no úžas, co jí to vubec napadlo. Zadkem nahoru. :lol: :lol: :lol:

stejfa

• Citovat
  • Upravit
1808
29.6.09 21:38

NJ NIkol, net jede ( na Petove notasu,takze rychlost super), mala spi a ja nemam nic lepsiho na praci,tak sem se rozjela s tema komentarema nejak :D :oops: ale super fotky!

NO,pro dnesek to asi balim,jdu do sprchy a spinkat, dnes jsem nic nedelala,tak me zitra ceka mega uklid :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
29.6.09 21:50

Stejfko, to je jako výmyk, víš? Stojí a přes břicho se překulí. To je tak rychlý, že když vyfotit, tak jen tohle, páč tady se musí nasoukat na břicho :lol:

Blani - v poho - stíhám všechno 8) :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
30.6.09 10:59

Nic se mi nějak nechce, tak jen něco, Nikol… teda to je šílené, jak ta malá leze ven. To se jaok nadzvedne na ručkách a překulí :?: A jak se to naučila? Ty děti jsou někdy prostě nepochopitelné.
Náš Timi kope do míče jak Rosický(doufám, že se tak píše) a nebo si veme nějakou tyč-třeba dětský smeták, z úklidové :,-(y a strká s tím do míče..snad hokej, či golf :roll: :?: A když mu vykládám nějakou říkanku, tak si veme knihu s říkadly a důležitě čte (spíš mumlá, mi žádné slova neumíme).
No a Misur, jak jako dělá ryba 8O ?
No pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
30.6.09 11:33

nazdár holky,
teda než jsem začala psát, tak se mi tak děsně třepala ruku od smíchu, že to asi neustojím. Jako Niki, ty prďo, já z té Terky fakt nemůžu, já už se normálně lámu v pase :lol: :lol: :lol: Ježiši, já si fakt asi cvrknu, to není ani možnééééééééé :potlesk: :potlesk: , fakt borina,prostě milášek :huban:

Dajmi- téééééééééda, vy máte ale na výběr možností ve sportu, téda, to se budou z domu kutálet penízky, jak budete dobří ve všem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Stejfi-jejda, to musí hodně mrzet s těma zoubkama,ale on si člověk nevybere s těmi dětmi no :( :( Vydrž mamko, to přejde zase.

Amazonko- malá je fakt k sežrání, je nádherná, ta kukadla a ty culíčky, no k pusénkování. No jako 5minut je úspěch s culíkama :lol: :lol: Vydrž prďka vydrž :wink: :P

Marcelko- krásnou dovolenou ti přeji, hezky si to užívej. Není tatínkovi po vás smutno?? :lol: :wink: No hezky čti pohádky, malá je šikulenka a Šimonek se před porodem něčemu přiučí, tak matko jen tak dál :wink: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
30.6.09 12:41

jeeeeeeee poly vidis to som chcela ze mas krasny podpis :wink: :wink: :wink: myslim tu fotecku!!!!! :wink: :wink: :wink: a aj blanka :wink: :wink: :wink: :wink:

decka podla mna ste tu nikolinu fotku nepochopili, ono to je uz v tej druhej faze, to uz je skoro vonku , ide proste hlavou dopredu :wink: na manzelsku postel, teda ked to dobre chapem :wink: ale ja furt nechapem jak tam moze vyliezt, je to proste akrobatka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nestupne si tam na tu manzelsku a tak? 8O :wink: alebo mate tupostielku tak vysoko? odmeraj kolko to je od matrace po vrch, to ma normalne zaujima :lol: :wink:

dajmo sak ryba je to najlahsie, to vedela uplne prve :lol: to sa len otvara pusa :lol: tu je take male video,m ale uz to ma nejaky piatok http://s395.photobucket.com/…ichaelaigor/?…

stejfo s tyma zubkama ma to mrzi :? :( nam uz tie ocne zachvilku vyjdu, ale zatial spime dobre, len dnes v noci som sa zobudila na strasny vykrik, ale hned aj bolo ticho a potom spala do pol 8 8O 8O 8O 8O a to sme chceli niekam skoro rano ist, to nam robi naschval :twisted:

a preco neopocivas poriadne??? babka nema cas??? a mala co????plakala celu cestu? :( :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
30.6.09 13:03

Misur já chápu, že ta Terka už leze na tu velkou postel, ale stejně jak Ty, nevím, jak se vyšplhá na ten kraj postýlky ze vnitř… :idea:
No a právě, že ryba nemá zvuk, tož nevím, jak bych ho to učila my jen ty zvukové..no zkusím i tu rybu (jednu máme v akvárku, tak má dobrý příklad). To video skvělé.. On mi začal dokonce štěkat na ptáčky - přitom slyší, že zpívají, tak nevím. Ale dobrá je opice (manžel je jak orangután, u toho ukazování).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí