Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
867
7.7.09 19:20

ty jo, to už jsem tu vážně dlouho nebyla - Dajmo - blahopřeju… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
7.7.09 19:20

Jinak ta očkování, kupovaly jste si některá tu vakcínu 4v1 - Prorix tetra? Já ji mám a ve čtvrtek jdeme na pích. tak jsem zvědavá. A ptala jsem se mudr. na reakce po tom a ona má být až za 8-12dní po vpichu. Tak teda to vám se to rozjelo nějak rychle, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
7.7.09 19:23

Luciku díky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
7.7.09 19:31

Dajmo, my jsme ten Prorix dostali jako neplacený, páč ten placený už není :? - no ale řikala, že po 14 dnech by se mělo něco objevit… ale jak sjem tu už psala, my jsme to urychlily úpalem, takže těžko říct, co bylo z čeho :?

Luci - no huráááá! Matko!!! Takže ty se flákáš, jóó? To je teda hrozný!!! No jsou to už rošťáci, Tereza se taky tlemí čemu může, ovšem teď bych jí roztrhla, je protivná jako prase, ale do postýlky nee :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
7.7.09 19:55

Ty Nikol, že máš volno, neznamená, že můžeš pořád psát sem…!! Co se podívám, tak máš poslední příspěvek - tak se přece neléčí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
7.7.09 20:06

Já vím :( :( :( když ono to teď tolik nebolí, tak to prostě flákám… jsem jak malý dítě, no. Jakmile na mě nikdo nedohlíží, tak to flákám… navíc to vedro je hnus a mě se pod tím dělá vyžka co svědí jako prase a tááák no… výmluv mám hodně :oops: budu to šetřit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
7.7.09 23:05

Nikoleto tě asi naplácám… :) Musíš opatrně na tu ruku, aby si se zahojila, néééé?! :)
Já jsem úplně vyřízená, každej večír padám na hubičku… Barák, do toho dělám ten e-shop… Jsem z tho úplně vyšťavená… A když už nechci vidět ani jedno, ani duhý, peru, žehlím, vařím a šťourám se v hlíně… To jsou výběry co?? :)

Holky, nemám sílu Vás dočíst… Nějaký zá:,–(ní drby, co by mě po:,–(ily na zadek??

Amozonko co baráček?? Jak pokračujete?? A Mišur co vy a těhulení?? Ještě nic?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
8.7.09 08:21

Hojte.

Luuco,ty nevypadas unavene takhle v 11 vecer na netu :lol:
Na barak se ani neptej,my budem radi kdyz to bude pristi rok :cry: Vanoce asi budem travit tu v tom kutlochu :-( a stehovani j v nedohlednu…
Prosimte pripomen mi co to rozjizdite za e shop?

Nic nevim, nic se mi nechce ,nejradsi bych jeste spala. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
8.7.09 09:59

Amazonko - ty jo… :) Hele, ono se to hne, neboj… Já se tím taky uklidňuju… :) Taky ještě pořád makáme, abysme už bydleli jako lidi… Ale buď nejsou prachy, bo čas… To si nevybereš… :D
Ten e-shop… No tobě to asi nic moc neřekne… Je to na náhradní díly… Jako k autům, ale specializace jen na Subaru… :D:D:D:D Máme tu úchylku…

Tak se opatrujte kočeny… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
8.7.09 11:40

Hele Luci, to byste ve svojím e-shopu mohli mít mojeho milého produkty, je to tunekit, ten teda nevím jestli funguje v subaru a oleje Milers oils. Ty jsou super uper!.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
8.7.09 12:11

uf uf, tak jsem vás konečně letem světem dočetla. Teda videa a fotky jsou super, to se musí pochválit hned na začátku.

Lost, no nemáš to teď jednoduchý, drž se a přeju aby malá byla klidná, když Eli má tolik elánu :wink:

Macko, ty se taky drž, ještě jste na té moravě?

Vendul, danka je šikulka, možná jí opravdu mate, že ty jí něco povídáš česky a Martin slovensky, bude to třeba trvat trochu dýl, ale stopro se srovná. Naše třeba bramboru bojkotuje. My jí dělaly na každém plavání a to ukáže jenom jak je velká a oči a uši a pak nezájem. :cry: Ale možná znáte i tu o žábě… žába leze po žebříku (ukazuje se rukama, jako že leze)
natahuje elektriku (nevím jak popsat natahování, to si nějak vymyslete :-)
nejde to, nejde to (rukama kroutit, jako že to nejde)
necháme to na léto (to se plácá do stehen)
a to Roska dělá dost čast, třeba i venku když vidí lampu :D

Ale musím jí pochválit, fakt je šikovná, zvířátka zvládáme, mašinka dělá šiši hů, slon má chobot, to se drží za nos, když se zeptám co má Rozinka tátu tak ona vyhrkne ráda, prostě pomalu chápe a mluví. Už mi řekla v autě máma řídí, dneska si sama zapla dvd fíka a poprvé snědla namazanej chleba džemem. Jupí do teď jsme byly jen na suchým.

Teplotu už taky nemáme, tak to asi opravdu bylo očkování, já fakt nevím.

tak pa, musím ještě mrknout na FB na zbytek fotek
 K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
8.7.09 12:14

jo ještě Nikol, jak leze Terka z postýlky, to mě úplně vystrašilo 8O to je teda šikula.

A nočník je tragédie, jednou se do něj vyčůrala a to je vše. Teď mi ho třeba donese a křičí kaká a nechce se nechat svléknout, dřepne si vedle a tlačí do plíny :? . Nebo mi ho přinese hačí hačí a když jí tam po:,–(ím, tak už je počůraná :? nám to prostě nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
8.7.09 12:34

akaco - teď to Terka hrozně zpomalula to lezení, tak bych jí mohla zachytit i než se překulí… ale není se čeho bát, je to profík, jen když má spinkat, tak postýlku odsuneme a ona se vzteká, že tam nohou nedostáhne :lol: … a teď abych jí nemusela tahat, tak jí to jen přisunu a ona už startuje :lol: … je to holka šikovná

a buď v klidu, u nás nočník taky nee, dneska přišl a sedla si na něj, asi aby mi ukázala, že když chce ona, tak to jde, jinak v něm celý dopoledne měla nohy a byla to strašná pohoda, ale vzít jí ho? ani omylem, to je přece na nohy :roll: :lol:

No a s tím jazykem to budeme mít to samý. U nás se teda víc řiká boštěk než pusinka, ale ona umí obojí. Táta řekne boštěk a to už by se cicmala a nechce přestat úchylačka :lol: , ale když já řeknu pusinka, tak taky ví co to je. Tak to je dobře :lol: a vždycky pak dělá „malá“

No a bramobra u nás vede na plný čáře… my právě děláme tuhle žábu a bramboru, ale když jsem hledala ty s ukazováním, ostatní byly nic moc :roll: :( , škoda, protože jí to hrozně baví… no a z tý bramory znakujeme všechno kromě „kam koukáš ty závoro“ a kdyby tudy projel vlak…" tohle jí jako znaky moc nejdou…

Jo a máte doma stavebnice? My už asi přes měsíc a všude jí musíme tahat sebou, všem dává kostky, staví no je z toho hotová. My máme tu stavebnici Lori a ono je jich víc, tak budu muset ještě přikoupit… fakt tu můžu doporučit, to je teď hračka číslo jedna…

Tak já jdu rychle rozmrazit pollývku, pa zatím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
8.7.09 12:48

no konecne sa tu zas zaclo kecat :wink: :lol:

my nenocnikujeme vobec a mne to ani nevadi, sak ona sa to raz nauci, minule sa vycurala a vykakala na koberec a ja som si to vsimla az ukazovala na hovienko a nadsene kricala jeeeeeeeeeeeeeeeeee :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
a my tiez bramborujeme na kazdom plavani :wink: a ona zas ukazuje na kam koukas ty zavoro :lol: :lol: :lol: ale jak hovorim len sem tam, ju to moc nebere :lol:

stavebnicu mame od narodenin, ale ju bavi to burat a nie stavat :wink:

katko rozka je sikulka :wink: a vidis uz zje aj dzem, to aj nasej sem tam veze :lol: a este sa vie namotat na chlieb s maslom a k tomu rajcinu, to ma strasne rada a potom keksy a piskoty a chrumky :lol: …obed ju moc netankuje…teda okrem polievky :wink:

lucko ze ty sa aj ukazes babo jedna :twisted: :twisted: :twisted: za:,–(ni drby, su vlastne vsecky…alebo nic? no neviem nic takeho zavratneho ma nenapada :lol:

dajmo ja ani neviem co jej to pichali, myslim ze my sme na vyber nemali :wink:

a este to som chcela, myslim ze ta 6 choroba je len raz, uz by sa viac nemala opakovat a ked to dieta dostane prvy krat az v 3 rokoch vola sa piata, ale myslim ze to zacina opacne, ze sa njprv vyhadze a potom su teploty :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
8.7.09 12:53

Misur u nás se obědy celkem rozjely. V pondělí měla Roska kuře s bramborem, dostala i okurkový salát a na závěr jsme jí dali loka piva :lol: :lol: :lol: to už jí moc nejelo. :wink: naštěstí, ještě se ho napije dost!!!!!

nikol, jestli to teda půjde, tak to nafoť na sporotvní režim, ať ti to nadělá fotky za sebou jak terka šplhá ven, to je fakt horolezec. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí