Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4666
11.7.09 20:22

Čauves

tak dnešní kýbl rajský omáčky s plněnýma paprikama si opět můžeme sníst sami :? chjo :roll: :(

anel - očkování tady dost mamin potrápilo, teda spíš dětí :(, tak přejeme hodně štěstí, ať se vám teplota vyhne :? :wink:

A fotečky máte nádherný, obývák máte taky moc hezký :wink: a malá je k sežráááááníííííí :huban:

teď jsem dělala slaný závin a neměl chybu, táta to spucoval a ještě si kamarád objednal, že chce taky :lol: , tak aspoň něco se mi povede :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
11.7.09 21:39

Přeji všem hezký večer. Hlásím se po dovolené na slovensku, všechno bylo super až na rýmu co si přivezla Veronika. Ale nic vážného.
Bylo i hezké počasí a Veronika se koupala, bláznila se. Moc se jí to líbilo. Jenom doufám, že to nebylo tohle léto naposled.

Dočnené mám posledné 2 stránky, takže reagovat moc nemůžu.

Anel malá je fakt hezká kudrnatá holka a to usínání ti závidím. Jak jsi to udělala, že usíná sama. to u nás nehrozí, Verča sama neusne. :cry: Já chci taky. :cry: :cry: :cry: :lol:
Očkování nás taky trochu potrápilo, horečka, pupínky ale zvládnout se to dalo. Možná že nic mít nebude. :wink:

Nikol tak rajská jí nejede??? To u nás celkem prošla. Sice se ze začátku tvářila všelijak, ale nakonec ji vzala namilost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
11.7.09 22:03

Ahojky Stejfko! To je dobře že jste si to užili, já jsem zvědavá, jak bude Tereza spát až pojedeme na tu chatku :roll: - ještě nikdy nespala jinde než doma, tak uvidíme… doufám že to bude bez probémů…
A je dobře že máte takhle kam jezdit :wink:

No a rajská jí teda nejede, ale já bych spíš vyjmenovala to co jí chutná páč to by nebyl moc dlouhý seznam :roll:

Tak já přeju dobrou noc! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
12.7.09 20:02

nazdááááááááááááááááááááááááááááááááár,

ANEL- ahooooooooooooooj, to vůbec nevadí, že nás zanedbáváš, hlavně že se ukážeš a rády slyšíme, jak se máš krásně, hlavně s tím uspáváním, že jo :evil: :evil: :evil: hele nepruď jo :lol: :lol: jak máš dokonalé děti :-( :-( Malinká je naprosto nádherná, takový andílek k spapání, opravdu zlatíčko :huban: Tak u nás reakce po očkování byla jak u Stejfi, měli jsme teplotky tři dny kolem těch 38-39C a vyrážky skoro po celém tělíčku. Jsem ráda, že už to máme za sebou :roll: :roll: ,ale Anel třeba to projdete úplně v pohodě :wink:

Hele NIKI- jak jsi seděla do rána s kamarádem 8O 8O :lol: :lol: ,co to tady vůbec jako píšeš :oops: :lol: :lol: No hlavně, že sis to teto užila a teda takového hodného manžílka mít, hmmmmmmmmmmmmmmmmm :oops: :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
12.7.09 20:03

jo teto, u nás jako rajská jede ve velkém, tak pošli poštou a nic nemusíš vyhazovat :lol: :lol: :lol:

Stejfi- vítej doma matko :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
12.7.09 20:21

Ahojky Poly - já jako nevím co s tím všichni máte, jsem to dneska řikala kamarádce a ta se hned otáčela na Máru, jak to jako, že mi to dovolil a že mě pustil??? No??? Prostě kamarád ze základky, kterýho jsem viděla po pěti letech a předtím jsem ho dalších 5 neviděla… a bylo to prostě SUPER!!! Tak jsem nepokecala ani s ženskou :lol:

No rajskou bych klidně poslala, fakt je mi líto to vyhazovat, tak se tady tím pucuje taťka a už mu to leze ušima :roll: :( a já chuť nemám :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
12.7.09 20:28

hele teta, to bylo psané tak, že ti závidím :lol: :lol: :lol: máš recht, pokec nemusí být jen se svým mužíkem :wink: :lol: :lol: A byli jste tam jako sami joooooo??? :lol: :lol: :lol: :lol: Se jen ptám no :lol:
S tou rajskou mě to mrzí a chudák Mára, bych z toho za chvíli asi :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
12.7.09 20:40

Poly - nee, nebyli jsme sami :lol: nejdřív jsme byli norm. v restauračce, ještě s jedním kamarádem, ten se pak trh, že dorazí za námi a pak už nedorazil a my jsme šli do stanu… to je mírně řečeno taková hospoda… pro mladý…
No a super to bylo, páč si mě všímal, nebylo to, že by se sebral a šel s kamarádama, pak mě doprovodil ana tramvaj, jako jsem koukala… a byla jsem fakt ráda…

No a Mára toho má už plný uši… teď dojídal mojí porci, já jsem do toho jenom hrábla a k večeři si asi dám jen babánový koktail…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
12.7.09 20:57

ježiši teta, já to hltám plnými doušky, že ve stanu a pak napíšeš restauračku, tož já že ses nám zvrhla a ty nic, tak zase nic no :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
12.7.09 21:04

Jééé, Poly to je bomba fotečka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No to víš že jsem se nezvrhla, néé :roll: :lol: ? Mám dítě a jsem věrná, do ničeho bych nešla… ale tak těší mě to :wink: to bych jako kecala že ne :lol: :wink: - takže klidně ještě někdy vyrazím :wink: :lol:
no a stan je taková hospoda :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
12.7.09 21:06

Poly díky za uvítání, ale doma nebudeme dlouho. Ve středu jedeme do Českého Krumlova a pak dál do Rakouska. Budeme spát v autě, máme takové obytné, ale jenom do neděle. jsem zvědavá jak to bude malá znášet. Jenom doufám, že i to počasí nebude proti nám a bude hezky.
Nikol no musím říct, že vždycky když jsme u našich nastane nějaká změna. Mám na mysli režim spaní. Někdy to je lepší a někdy horší. Tak snad u vás to bude v poho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
12.7.09 21:09

Nikol kdo říká, že mu flirt nedělá dobře kecá. Když nemáš partnera teda hned vedle sebe. to se nedělá. Jinak se nemáš za co stydět.
Poly no fakt užastná fotka. :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
12.7.09 21:35

cau zeny!!!!

tak my sme vcera valcili, hrali do 3 , spat som isla o pol5a spala do pol 9 , mieren nalomena, sak som popila nejake vinecko, ale soplosi sa super bavili, tak z toho mam dobry pocit :lol: , len dnesok bol dost narocny, tak som sa dosla len ohlasit a idem chrapat :wink:

majte sa krasne…dobruuuuuuuu

a poly vazne krasna fotecka :wink: :wink: :wink: to mi pripomenulo, ze si sem nedala tie vase spolocne, ci ano????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
12.7.09 21:37

Ahojky Stejfko, určitě flirt dělá dobře, ale já to měla ve vší počestnosti. Ani jsem neflirtovala, jen jsem byla ráda, že si máme co říct, to dělalo tu pohodu :wink: …

Já jsem teprv teď mrskla Terku do postýlky, tak si jdu dát nohy nahoru…

pa zatím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
12.7.09 22:08

Přeju všem dobrou noc, taky jsme to dnes trochu přetáhly a děti šly spát až v půl desátý :roll: - Lucka už to obrečela, protože byla přetažená :( Ale jednou to snad přežije.

Poly, to vůbec není o dokonalých dětech, to bych ti to tady přála někdy vidět. Ale je fakt, že to spaní se povedlo. Sama jsem se teď musela podívat zpátky do diskuse, odkdy to trvá, protože vím, že jsem tu o tom psala. Použila jsem tu doporučovanou „vyřvávací metodu“ a bylo to na začátku prosince - a od té doby to funguje. Hlavně co jsem přestala kojit, tak je to úplně ideální, že spí fakt celou noc :D
Taky je pravda, že to dodržuju všude a je fakt, že docela často cestujeme. Nejhorší bývá první noc, pak už je to jako doma.

A andílek to je opravdu jen těma kudrnama, jinak je to neuvěřitelná vzteklina. Úplně se hrozím, co mě ještě čeká. Třeba i u toho doktora - s Jendou to bylo vždy v klidu, ale Lucka prořvala už tu roční kontrolu, ale teď už se fakt vzteká fest.

Takže to hlavní, co jsem zatím díky svým dětem zjistila o výchově je, že je to celkem jedno, jak na ně působíš, protože to hlavní mají vrozené a ovlivnit se toho dá jen hrozně málo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí