Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4666
15.7.09 12:44

ahoj holky!

Poly - slevy v Tescu jsou teď super, taky jsme tam byli na plavečkách, ale klobouček už neměli.. nj, já jsem úchylná na tu pokrývku hlavy, ale pořád v šuplíku kde nic tu nic :roll:
Já jsem jí teda na tu chvlku nepřevlíkala, páč jsem jí ochmatala a měla jsem pocit, že jsou skoro suchý, jak jsem jí otírala ručníkem…

Jo a fotečky… to by mě ta držka musela nejdřív trochu nechat :roll: - byla to rychlovka, tak jsou rozmazaný, musím si s tím trošku pohrát, aby to nějak vypadalo :roll: :lol:

Mišur - a co jako tu máme a vy ne? Tamvaje :? hmm, dík :roll: :lol: :lol: :lol: :wink:

no a poslední dva dny fakt umírám, Tereza mě předevčírem docela obstojně kopla do tý ruky, tak se nebudu moc vypisovat :-(

pa zatím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
15.7.09 14:06
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
15.7.09 19:25

Teda Nikol! To musím okomentovat tohle. Ty šaty jsou totálně luxusní!!!!!!!!!!!!!!! :pankac: :pankac: :pankac:

Já měla taky děsně ráda Tesco, ale u nás ho zrušili. Já jsem z toho úplně hotová. Kam holky chodíte v Liberci nakupovat oblečení pro holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
15.7.09 19:43

Vendul - děkujeme :wink: :wink: :wink: ty šatičky byly u balíčku nextových věcí za 900 ale když se to rozpočítalo, tak jedna věc stála asi 150 kč a teda luxusní to jsou, tak jsem do toho… a to jsem se bála, že to neunosí, páč jsem to kupovala na 9-12, ale máme to na sobě pořád, takže v poho…

jj, Tesco má pro děti fakt super věci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
16.7.09 07:36

nazdar holky ja jen ze vcera sme byly v tom aquaparku a eli si to naramne uzila.Skoda zes tam niki nebyla myslim ze bys to zvladla kdyz sem to zvladla ja s pupkem sice sem se pak uz nemohla vecer ani hnout a myslela sem ze porodim tak to zato stalo.plnuji v srpnu pak zase s eli.No dnes uz je mi lip pres noc se nic nestalo tak uvidime.zitra poradna tak sem zvedava co reknou. :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
16.7.09 14:05

caute!!!

no fotecky su paradne :wink: inak mozno je ten beton aj lepsi, jak tie travniky co tu mame my :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: jooooooooo to vo svajciarsku sa dalo na tej trave na kazdom kupku kde sme boli lezat bez uteraku :wink: ale v hodosi je tiez taky travnicek :wink:

inak ja stale dost nakupujem na MMB a MMA, novych veci mame minimalne :lol: a este sa mi nestalo ze by som sa sklamala…tuk,tuk,tuk :wink: a my tu sice tesco mame , ale take mini :lol:

a nikol ty ma nestvi, ze co vy tam asi tak mate :lol: :lol: :lol: :lol: len tramvaje co my tu nemame, ......ja som myslela napr. na sluzby,na moznosti, na rozne kurzy, cvicenia a tak , proste vsetko :lol: jasne je tam aj ruch, ale proste kazde ma svoje plus a minus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
16.7.09 21:50

ahojte zlatka,
Miško- tak s těma plavečkama máš pravdu, pokud se v nich děti nenechávají, tak je jedno jaké vlastně mají, horší, když na to maminy kašlou no :roll: :roll: Tak s tím opakováním jsi mě dostala, to musím taky zkusit, možná začne taky. Malá začala teď říkat hodně jména tet, které s nama chodí ven s děckama. Pořád jí to opakuji dokola a včera jsme šli ven s kámoškou a říkala jsem ji, kdo to tam Sárinko jde a ona na to, teta Káta :wink: :lol: :lol: :lol: Tož tak my s mluvením :P

Niki- no foteny naprosto super a koupaliště pěkné náhodou. Jako u nás je pro děcka akurát takové malé brouzdaliště, kde mají vodu asi tak do půlky lýtek :roll: :roll: , no to možná ani ne a potom vedle je koupaliště už pro dospělé, takže to máte parádní, co bych za to dala :( :(

Lost- určitě dej vědět jak jsi dopadla a jak je na tom mimi. Už jsi tady psala vůbec, jaké máte to jméno???? 8O 8O 8O A je fajn, že si tak užíváš do konce těhu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
17.7.09 11:16

HELE, TADY SE TO OPĚT ZASE FLÁKÁ :roll: :roll: :roll:

KDE JSTE VŠECHNY MAMINY, NA KOUPÁKU ŽE?? NO NENÍ SE ČEMU DIVIT, U NÁS JE PEČÁK JAK PRASE :oops: :oops: ,TÁTA ŘÍKAL, ŽE SE DNESKA NA PRÁCI NA BARÁKU VYPRDNE A POJEDEME ODPOLEDNE NA KOUPÁK, TAK SE STRAŠNĚ TĚŠÍM, AKURÁT MÁM PROBLÉM S PLAVKAMA. SPODEK TEDA DOBRÉ,ALE TEN VRŠEK :roll: :roll: JSEM SI TY PLAVKY KUPOVALA V DOBĚ, KDY JSEM NEBYLA TĚHULE A TEĎ KDYŽ MI ZŮSTALA PRSA, TAK V TOM VYPADÁM JAK MATĚJ, SI PŘIPADÁM, ŽE MI TA PRSA VYLEZOU. MÁM TOTIŽ TROJÚHELNÍČKY, NO MOJE NERVY, TO BUDE OSTUDA :( :( NO DNESKA TO NĚJAK VYDRŽÍM A ZÍTRA UŽ MÁ BÝT ŠKAREDĚ, TAK SI ZAJEDU KOUPIT NOVÉ PLAVKY, JSEM NA TO MĚLA MÁLO ČASU, ŽE JO :roll: :roll: :roll: :roll: :cry:

DNESKA SE MI TEDA ABSOLUTNĚ VŮBEC NECHTĚLO VAŘIT, TAK JSEM SI UDĚLALA JEN OBLOŽENÉ TOASTY. VZALA JSEM SI TOASŤÁK, NA TO JSEM SI ZE VČEREJŠKA NAKRÁJELA KUŘECÍ ŘÍZEČKY, DALA NA TO ZELENINKU, NO BAŠTA, TEPLÉ JÍDLO BYCH ASI DO SEBE NEPOZŘELA 8O 8O :roll:
TAK SI DĚVČATA UŽÍVEJTE KRÁSNÉHO DNE A MOC VÁS VŠECHNY ZDRAVÍM :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
17.7.09 11:36

Ahojky všechny…
Poly mi si tedy zrovna neužíváme - ten nejstarší má od včera horečky :evil: :evil: .. V úterý jsme byli na koupáku a tohle je odplata.. pro nás je to prostě studené, my jsme na to teplo. Já se raději nekoupala, bo při kojení onemocnět je děs.. Ono by mu tak možná neudělala kdyby nebyl jak poplach a chvíli si i sednul na deku. No uvidíme, navíc furt čekám na reakci po očkování -Timi byl před týdnem..

Nikol to vaše koupal. mi přijde náhodou parádní a Terka je úžasná..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
17.7.09 11:48

AHOJ DAJMI,
JEJDA, TAK TO MĚ MRZÍ S MALÝM, NO ALE CO UŽ NADĚLÁŠ NO. OD MOJEHO NETEŘ SE TAKY POŘÁD CÁKÁ VE VODĚ, POTÁPÍ SE , CHVILKU NEVYDRŽÍ V KLIDU A UŽ TO ODNESLA BOLESTMI UŠÍ, MĚLA TEPLOTKU, NO HOLT SI TY DĚTI NEDAJÍ ŘÍCT A POTOM CHUDÁCI RODIČE. NO A S TÍM OČKOVÁNÍM TO NEMUSÍ BÝT HRŮZA, MALÁ KATUŠKA OD MÍŠI NEMĚLA ŽÁDNOU REAKCI TŘEBA, TAK SNAD SE VÁM TO VYHNE, TAK HODNĚ ŠTĚSTÍ.
NO VYUŽIJI TOHO, ŽE MALÁ SPÍ A JDU NACHYSTAT VĚCI NA KOUPÁK. TAK SE HOLKY MĚJTE. PA PA PA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
17.7.09 11:55

tak si to užijte i za nás..pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
17.7.09 12:46

dajmo taky sme nemely zadnou reakci na ocko.

poly s tim jmenem nevim.To bude prekvapko. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
17.7.09 12:53

Ahoj,
Poly tak teda za 40Kč to bych koupila rovnou dva. Jak psala Vendula u nás je tesco zrušený a máme MY no a v každým letáku se slevama oblečení je malým mísmem napsaný, že se akce nevztahuje na MY Liberec. Bomba. Jo a taky jsem koupila nový klobouček za 170 :cry:

Vendu,no nakupuju něco na MMB, teď tady zase byla kámoška z anglie, takže jsem si naobjednala pár věcí, ale včera jsem zase vyházela slušnou hromádku malých věcí, tak budu muset nakupovat znova. Taky čas od času něco v CA, něco v hypru v krámkách, ale fakt chodím jenom po slevách. Taky kámošky mají starší děti, takže třeba zimní věci už mám doma, za pár korun a hezký.

Dajmo, no v tom horku mít teploty, to je teda vopruz, chudák malej.

Nikol, fotky bezvadný, Terka prostě objektiv zbožňuuje.

My ještě na koupáku nebyli, zaprvé se stydím ukázat prdel v plavkách, a hlavně když už jsme chtěly, tak pršelo. Takže teď máme plán na příští týden, tak jsem zvědavá, jak to dopadne.

Dneska taky venku pecen a my doma balíme, Roska jede k babi do neděle a my na svatbu . Jdu za svědka a jdu v sukni…musím mít nohy křížem jako modelka, mám je křivý jako vyhybky. Úplně so bojím, až budu od babí odcházet sama, se asi rozbrečim, takhle dlouho jsme bez ní ještě nebyli. A pořád jí zloběj zuby. Už má napůl venku 3 stoličky a 3 obrovský napnutý boule tam zůstávají. :cry:

tak teda mějte super víkend a já se po něděli zase ozvu.
Moc vás zdravím pa K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
17.7.09 13:15

caute!!!!

poly ty moc nevyskakuj, sak aj ty sa tu niekedy par dni ani neukazes :twisted: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ja som dnes trochu upratovala aj s katkou, posrala sa a niesla to na nohe za mnou aj po koberci, tak som ju supla do vane a potom sa tam cvachtala a ja robila poriadok :lol: :wink:
a ja som si dnes urobila total letne menu na horke dni fazulu na kyslo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a inak ja mam aj kazdy den polievku, mne to nerobi problem jedst aj cez leto teple veci :lol: :wink:

prosim ta katko sa obac, co ty tu ides rozoberat postavu, :lol: :lol: :lol: :lol: a uvidis jak bude dobre na svadbe :wink: nesmies uz teraz mysliet na to jak ti bude smutno :wink: :wink: :wink: ja teda osobne ked sme boli na silvestra v CH a hrali sme tak som si na nu ani moc nespomenula, lebo som myslela na ine veci a ked sa budes dobre bavit tak na to tiez nebudes mysliet :wink: :wink: :wink:

poly ja mam tiez taky problem, ze mam trochu vacsie cecky a tiez nemam nove plavky :lol: tak tiez si to stale zastrkujem :roll:

dajmo no to je otrava, teda ale musim povedat ze tav voda u nas je total tepla a to sa kazdy den napusta nova :wink: mne to az trochu vadi, ze to vobec neosviezi :wink: drzte sa…snad sa rychlo vylieci :wink:

poly uzite si kupüko!!!!! a fot devucho!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
18.7.09 19:24

nazdárek holky,
hele LOST- neserinkej mě jo, já ti dám, že to bude překvápko a hele, jak jsi jako dopadla na té kontrole, to aby člověk z tebe pořád tahal :roll: :roll: :lol:

MIŠKO-tak to máš supr, že ti nedělá problém jíst v létě teplé jídlo, já se na to podívám a zvedá se mi žaludek, ale to musí být opravdu ta obrovitánská vedra :roll: :roll: :roll: Tož pár fotek z kúpáku jsem udělala, ale nedalo se, malá byla pořád jak tornádo, ale krásně jsme si to tam užili. Ani tolik lidí tam nebylo, jak jsem čekala a tolik spolužaček ze základky jsem tam potkala, že chudák taťka lítal pořád za malou a mamka plkala :oops: :oops: tož i mamka potřebuje trošinku voraz no ne???????? :wink: :lol: :lol:

AKACO- moc si to tam užijte, nafoť něco, ať vidíme, aká si byla kóča, jsem na to zvědavá a nevím teda, co jako pořád máš s tím zadkem, to jsi ještě neviděla ten můj :roll: :roll: ,klidně ti ho nafotím, ať nemáš mindráky. Jinak plavky vydržely, ale pořád jsem si je popotahovala, no fakt jsem se bavila,takže v týdnu jedu pokúpit nové :potlesk: A hlavně Katy nesmutni po malé, stýskat se ti bude, myslet na ni budeš, ale nesmíš se tím ovlivnit, já jsem na tom byla stejně, ale chválabohu jsem už o.k. nebo můj ze mě šílel, jak jsem mu každou půl hodinu kdysi volala, jestli je vše v pohodě :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí