Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2139
22.7.09 14:27

Misur a ty chceš celý život jenom zpívat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
22.7.09 14:37

Já bych taky klidně celý život zpívala, kdybych to uměla. :-D :-D :-D Holky to jste ještě neslyšely, co já dokážu vyprodukovat. Ale Danuli se to děsně líbí, takže podle toho usuzuju, že má hudební sluch jak já… :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
22.7.09 14:50

Holky, já mám synovce! Patrika! Brácha je exot…napsal mi do SMS „mám dítě“. Jsem mu musela zavolat, abych se dověděla, že se narodil ve 12.30, že se jmenuje Patrik a že má černý vlasy. Nic víc jsem z něho nedostala. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
22.7.09 21:02
akaca píše:
Misur a ty chceš celý život jenom zpívat?

katko mozno ti to dojde divne, ale zatial urcite :wink: :wink: :wink: :wink: nemam ani tucha co ineho by som robila a zakial mi to na prezitie staci ( a to najdolezitejsie je ze ma to strasne bavi a naplnuje) tak nemienim ani len rozmyslat nad niecim inym :wink: mozno ti tak pripadam jak debil, ale ja som od 18 nic ine nerobila a keby som to mohla vratit by som aj tak nemenila :wink: :wink: :wink: :wink:

vendul moja na moje spievanie absolutne nereaguje…mozno je hlucha :wink:
a gratulujem k synovcovi.....ta sms nemala chybu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
22.7.09 22:03

Katko tak my tam možno pojedeme až se Verča vyspí. Teda až bude to teplo jak vyhrožují. Tak se tam možno uvidíme.

Vendulko taky se přidávám a bráško se z toho šoku snad brzo dostane. :lol: :lol: :lol: Jo a stydět se nemusíš, ty určitě ne. :wink:

Míšo hudobné nadání ti fakt závidím, vždycky jsem chtěla umět spívat. Až se jednou potkáme a to se potkáme, musíš zaspívat.Moc lidí co to umí neznám. Teda na úrovni, že by spívali za peníze. :lol: Co víc si přát, než dělat věc co tě baví. :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
22.7.09 23:19

Misur, já to nemyslela ve zlém a vůbec si nemyslím něco o debilovi a tak…
prostě jsem typ, že potřebuji jistotu, kterou samozřejmě nemáš nikdy, ale pro mě je větší jistota být od 8 do 16 v kolbence. neuměla bych takhle fungovat, ale to je jen ve mně, samozřejmě každý má rád něco jiného. Já potřebuji vědět, že ráno v 7 si odpíchnu v práci, budu makat, dám si oběd, zase budu makat a pojedu do školky pro Rosku. Teď když to čtu celkem to zní jako stereotyp, ale ve skutečnosti není, práce je velmi rozmanitá a kolem toho se děje tolik věcí, že na stereotyp není čas.

Ale nejvíc super je dělat to, co tě opravdu moc baví, to se poštěstí málokdy. :wink:

Vendul, ta sms mi připomíná kamaráda, který loni oznamoval narození syna…šampion je na světě, všichni jsou v poho…¨prostě chlapi…moc gratuluju k synovcovi a bráchu omluv, asi byl tolik auf z porodu až zapomněl na podrobnosti.

tak dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
23.7.09 00:13

Můj brácha takovej je. Tohle se od něj totiž dalo čekat. Když jel cestu kolem světa (byl na ni rok a půl a nebyl ještě tak zaběhnutej internet) tak posílal domů každej měsíc pohled se stejným zněním „hezký pozdrav z dovolené“. :lol: :lol: :lol: :lol:
On u porodu nebyl. Nechtěl. Editě to asi bylo líto, že odmítal, ale dneska mi říkala, že nakonec byla ráda, že tomu jejímu hysterčení nebyl přítomnej. Ona celou dobu nechápala, že já jsem tam Martina nechtěla.
No ale Páťa je pochopitelně úžasnej (3750g a 54cm) a není bráchovi vůbec podobnej. :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
23.7.09 14:29

Ahojky,
tak už máme dnešní koupání za sebou, Rozulka mi pak usnula po cestě domů a zatím pořád chrupe. Tady jsou nějaké fotky.

http://i256.photobucket.com/…30709009.jpg

http://i256.photobucket.com/…30709006.jpg

http://i256.photobucket.com/…30709010.jpg

http://i256.photobucket.com/…30709005.jpg

http://i256.photobucket.com/…30709008.jpg

Takže si můžete prohlédnut moje kejty a snad mě pochopíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
23.7.09 15:43

Kačko, fotky jsou parádní!!!!

Teda holky my máme problémy, co? Že prej kejty… :wink: :wink: :wink: :wink: Se mi to zdá úplně v pohodě. :wink: :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
23.7.09 16:04

katko ty ses trubka co?mit tvou postavu tak sem rada.ja sem ted jak mobidik. :roll: :roll: :roll: moc vam to obema slusi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
23.7.09 20:28

Díky holky, no já jsem z kejt celkem nešťastná, ale dost, to už tady přeci bylo.
tohle jsme byly v JB u bazénu, je to tam fajnový. většinou jen mamky s dětma, žádní čumilové jako v LB a hlavně za 40 Kč. :wink:

Stejfi byly jste na tom sluníčku?

taky u vás byla taková bouře? My stáli u okna s otevřenou pusou a jen koukali. U našich spadla bříza na el. vedení, přetrhalo to tam dráty, pak nějakej strom na auto u baráku…teď tím žije celá vesnice a lidi z hospody se na to choděj koukat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
23.7.09 20:39

Katko jo bouře byla, ale byly jsme v Mníšku. Docela hustý. U nášho baráku se taky jeden strom vyvalil, ale naštěstí nic neponičil. Jo a moc vám to sluší, tlusťochu. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8O 8O
Byli jsme na fojtce, kámoška neměla auto a samotné se mě tam nechtělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
24.7.09 10:09

Ahoj holky! Tý jo, vy jste toho zase napsaly 8O :lol:

No my máme tenhle týden těžce aktivní, každý den celodeňák, tak nějak nestíhám, ale je to super, že máme pořád kam jezdit a pořád se koupačkovat a Terka to zvládá bravurně, nebo to tak skvěle vychází nevím, ale bomba

včera jsme byli v Mělníku na koupališti, no nemělo to chybu - na FB jsou fotečky, kdyžtak nějaký hodím i sem a pak jsme byli u kamarádky a bylo to super… pak jsme se snažili ujet před bouřkou a museli jsme se vracet, holky, tak jsem se ještě nikdy nebála. Utíkaly jsme v tom nejhorším, okolo lítaly popelnice, větve, Tereza měla záchvat, páč jak to bičovala, tak se nemohla nabechnout, do toho já jsem s ní v náručí utíkala ke kamarádce do baráku, tak už jim nešla elektrika… no za hoďku jsem jela domů (šlo to na PRahu, tak jsem čekala, radši až to přejde i tam, abych tam do toho nepřijela) a jela jsem snad 40km/h no mazec. A všichni jeli jako prasata… a ještě jsem to musela objíždět, páč v Kobylisích spadla střecha a bylo to uzavřený… no fuj, tohle jako ne a ještě s Terezou… ale i tak ten den neměl chybu…

Katko - no fotečky nemají chybu!!!! A Rozce se to mega líbí, moc hezký :huban: :potlesk: :potlesk: :potlesk: - a kruh jí nevadí? Tereze ho nesmím ani navlíknout natož zkoušet jí s tím dávat do vody… ale tak třeba se to změní…

Dneska jsme se měly sejít s Mackou, ale já jsem ráno myslela že umřu únavou, chudák taťka jí převlík a postaral se než šel do práce, já jsem se akorát pak převalila na sedačku… no tý jo, matka konečně něco dělá, tak je z toho hotová :lol:

Tak zatím pa, já jí jdu dát spát, to je hrozný to kňourání :roll: :evil: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
24.7.09 12:28

Ahoj,
Nikol, ostatní děti tam taky měly kruh a Roska ho chtěla nandat. Jinak si myslím, že ho vůbec nepotřebuje. vody tam bylo po kolena a měla ho jen na parádu.

na FB mrknu. pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
24.7.09 13:12

Kako, tak to je jasný :D já když už jsem ho na Terezu nandala, abych jí to vysvětlila, tak jí nic nezajímalo… ale máš pravdu, že je to na parádu… :wink: :wink: :wink: a taková potápka už umí plavat sama, ne? :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí