Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4666
23.6.09 11:06

Jéé, Poly - super článek - teď na nemám čas to číst, ale uložila jsem si to do oblýbených ;-) - a vlastně nevím, nenapadlo mě si něco vyhledat - to mám pod nosem a nevyužiju to :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
23.6.09 11:59

No Poly ten článek se tu teď fakt hodí :idea: . Právě jsem se k tomu taky chtěla vyjádřit. Zjistila jsem, to co je v tom článku(už jsem to i někde četla, že každé dítě má svůj čas). Ale nemyslím, že když se začne moc brzo, že se to tím pokazí-ale to už je zase na každém.
Každopádně ten 1.mi v 17ti měs. už byl bez plen i na noc a ve věku 1r. a 2měs. si začal říkat. Začala jsem asi v půl roce.
Teď s Timim jsem začala stejně a vypadalo to slušně, dařilo se mi to odchytit.. Ale očividně vůbec nechápe o co jde a navíc začal vzdorovat, že si ani nesedne. Nevadí mu ani pokakaná plínka - chodil by s tím klído celý den. Nechávám ho vždy po rozbalení nějakou dobu lítat jen tak a denně mám něco počůrané, někdy i pokakané. A jelikož jsem asi 2týdny po porodu teď, vzdala praní dvojích plen, tož jsme koupili 1+1zdarma hagis pleny a dávám mu je furt, opatrně k tomu skouším nočník, buď po spaní, nebo po jídle. Včera se vyčůral jednou do noč. A chválení je samozřejmostí, ale taky pohaním, když je to na zemi.
Tak jsem z toho trochu nešťastná, ale co nadělám.. :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
23.6.09 12:08

Dajmo, já jsem zase slyšela, že by se za to nemělo chválit, že se z toho dělá něco vyjímečnýho, když je to přirozená věc, ale abych řekla pravdu, tak s tím moc nesouhlasím, páč nějak se to to dítě naučit musí… jééé, tak já letím - vstávačka :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
23.6.09 12:12

No Niki vdyť ta prťata chválíme za vše, co udělají dobře i za papání.. mám za to, že když udělá něco dobře, tak se to má pochválit, právě aby tím bylo povzbuzené, že to tak je správně. A naopak, když je něco špatně, tak nějak skritizovat-šak vy víte, jste taky mámy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
23.6.09 12:18

Dajmo, no určitě, já s tebou souhlasím ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
23.6.09 21:04

ahoj baby!!!!

ale ste dnes jeli :lol: :lol: :lol:

dajmo krasne si to napisala :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: strasne dobre sa to citalo :wink: :wink: :wink: to clovek vobec nema strach ist rodit zas :wink: :wink: :wink: a s tym kreslom mas urcite pravdu, ale na mna by sa tu s nejakym porodnym planom akurat tak vybodli, oni tu maju len to lehatko, holt nebyvam v praze..........tam su ine moznosti (jasne aj v inych vacsich mestach) :wink: :wink: :wink:

a ja osobne FB vobec nejak neospevujem, len ked tu sa sem tam niekedy cely den nic nedeje tak je nuda, a takisto nezverejnujem nejake sukromne infosky :wink: a fotky mam tiez len pre priatelov :wink: dokonca sa to da aj blizsie definovat a mozes ich nechat verejne len prew priatelov ktorych si vyclenis :wink: a takeho debilka co ta otravuje by som urcite odignorovala :wink:

vendul dobra story :lol: :lol: :lol: :lol: nam sa tak stal trapas v cinskom imbise :roll: igor sa 3× pytal co sa ho pytala casnicka az som mu to musela ja prelozit :lol: inak najlepsi su ked rozpravaju po anglicky, to si asi tiez len oni sebe rozumia :lol: a uzi si koncert :wink:

ja len dufam, ze sa dam dokopy, lebo dnes som sa nejak blbo asi pohla a teraz mam „ochrnutu“ jednu stranu, nejak neviem normalne fungovat…dufam, ze sa to zlepsi :roll: a to mame v piatok zahrat este 2 vychovne koncerty a vecer zas v holici na stadione :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
24.6.09 10:32

Ahojik tak se tedz pripoju dle UZ mame termin 18.12.2009 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
24.6.09 10:44

Barýsku - gratuluju k miminku, klidně se připoj, ale jsi v březnu 08 :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
24.6.09 11:06

bohaaa ja jsem tele ...... :-D celpou noc sedim nad fotkama pro klienta a mam nejak vykoukane oci a nevim kam klikam :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
24.6.09 11:13

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
to nevadi aspon je sranda!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
24.6.09 11:19

holky prosim Vas jak na metricek ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
24.6.09 12:43

no to je trosken na dlho, ale tu uz je toho popisaneho ..... to chce len par krat poskusat a dojdes na to!!!! drzim palce :wink: https://www.emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
24.6.09 13:58

Jéje, holky, tady se toho zase událo!!!!

Dajmo , obrovská gratulace :srdce: :srdce: :srdce: Početla jsem si a taky mám k porodu předsevzetí - nechci rodit vleže - u nás to teda byl pololeh/polosed - a chci miminko hned na břicho - v Motole ho odnášejí a přinesou za chvíli.
No jen doufám, že budu taky tak rychlá :-)

Mišurko, to je mi moc líto, že má Kačka ATB. Já mám doma nakoupenou spoustu homeopatik a jak mám pocit, že něco, tak je láduju do Ellči i do sebe. A zatím - ťuk ťuk - dobrý.

A taky mám pocit, že tady máme trošku lazaret - co, maminy? :-)

S tím nočníkováním souhlasím s názorem, že má každé dítko svůj čas a rozhodně bych to nehrotila. Já už se teď připravuju na to, že náš mladý pán si bude - narozdíl od Ellči - dávat se vším načas a mooooc se na to těším. Věřím totiž, že narozdíl od Ellči bude spavec a pohodář :-)
My už doma fungujeme bez počůrávání, jenom nočník. Ale venku to stejně pořád nejde. Je moc zima, takže nemůžu Ellču nechat běhat a počůrat se, aby věděla… A s plínkou to neřeší a pustí.

Dnes jsme byly v Človíčkově na Zličíně - pane jo, tam bylo lidí!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
25.6.09 07:53

Ahoj holky!

Tý jo Moravačky, doufám že vás ty povodně nějak nezasáhly :roll: :( … jsem se vzbudila a koukala co se za noc přihodilo :? - tak já jen tak ,že jsem si vzpoměla a snad je všechno v poho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
25.6.09 09:17

Ahojky, no já jsem od neděle nikde nebyla-bo to póčo je děs, ale ty lijáky se přehlídnout nedají. A co se stalo ..? V obýváku mi voda nestojí :idea: .

Jinak jsem vám nenapsala takovou fajnou věc.. Máme na balkoně kosí hnízdo. Udělali si ho na jedné poličce. Nebylo tam nic, pak se objevilo hnízdo, do toho postupně 4vajíčka sem tam jsem zahlídla kosa, jak tam poskakuje a pak už i kosici, poctivě sedící. No ale odlítá i pryč, nejspíš pro žrádlo a tak se do hnízda vždy kouknu, co se tam děje. No a 2vajíčka už jsou pryč - místo nich mláďata. Holky oni jsou normálně ještě holé, jen pár chmíří a oči, takové černé kuličky, zavřené. Včera jsem dokonce viděla, jak je ta máma krmí. Ony tam jen bezvládně leží, ale když přiletěla máma s nadrobenou žížalou v zobáku, tak zvedly krček s těžkou hlavičkou a dokořán zobák. Máma jim tam vkládala tu žížalu a pak se opět uložily. No je to zážitek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí