Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2139
20.6.09 21:42

Nikol, to je pech a už je terce líp?

Misur a co slavíte?

Holky Roska už pomalu začíná spojovat slova, už řekla já to chci, potom tady je a dneska koko hamá. skoro pokaždý slavíme. :lol: A dneska jsme koupili hrací nočník a Roska na něm seděla, Jupí jupí, zatím se teda nevyčůrala, ale alespoň si na něj sedla. To je pokrok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
20.6.09 21:42

HOLKY JDU ZALEHNOUT, KRÁSNĚ SE VYSPINKEJTE :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
20.6.09 21:43

No udělám to asi nějak napůl, bude s náíma jíst i Rosi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
20.6.09 21:49

poly dobruuuuuuuuu aj ja uz pomaly idem :wink:

katko to je super ze spojuje :lol: :wink: :wink: :wink: mn sa zas dnes zdalo ze mi katka ukazovala ze sa jej chce kakat, lenze ona si na nocnik nechce :,-(nut, tak je mi to na prd :lol: :wink: :wink:

jaaaaaaaj a este oslavujeme moje a igorove narodky, chceli sme to mat skor, ale nejak nam to nevychadzalo :roll: a segra moze len kazdy druhy vikend :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
20.6.09 21:52

Aha, tak to chce pořádnou oslavu a hodně fotek. Věřím, že jako vždy budou naprosto bezchybné. :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
20.6.09 21:53

Misur zkuste taky nový nočník, u nás to zabralo a sedla si, na ten starý jsme po:,–(ili kravičku a čůrali spolu. Karavičce jsme tam nalili vodu. Aby roska věděla, co má udělat. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
20.6.09 21:57

Teda, já jsem se zakecala s mámou, potřebovala jsem podporu, a tady už se doplkalo, no to neva, stejnak je to semnou naprd…

Katko - ráno měla TEreza 38,5 po odečtu, tak jsem jí dala čípek a odpoledne už to bylo dobrý, taky se ještě trochu osipala, ale Dr řikala, že vše co teď bude je k tomu očkování… no teplotu neměla, ale teda chovala se krutě… mám z toho hrozný výčitky, ale to je zbytečný rozebírat…

holky no řešíte mňamky, salátek s masíškem, to prostě nemá chybu. Já jsem to rozmražený maso dala zase do ledničky a dneska už teda nevařím, smůla no. PRsotě nebyl čas… ježiš, to byl den :roll: :? :( …

Tak pa papa a doboru

Mišur - pořádně si to oslavte, tý jo když vidím jak jste na všechno připravený, tak mám z toho depku ještě větší. Určitě to zítra bude super!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
21.6.09 20:20

holkýýýýýýýýýýýýýý, kde jste?? 8O 8O :cry:

Niki- dneska jsem u našich nebyli nakonec, tak jsem nefotila, ale půjdu si ho objednat z katalogu, tak pak jak mi dorazí, tak ho vyfotím ano??? :wink:

Miško- jak jste se měly dneska??? Byla grilovačka???A malá jak pooslavovala? :lol: :lol: Čekám na foteny :wink: :wink:

Holky, já jsu normálně ostuda, Akaca mi dneska psala, potřebovala s něčím poradit a psala chudinka před 11hod. a já jsem jí odepsala až kolem 14h. :oops: :oops: :oops:jsem vytuhla s malou, se fakt stydím, ale pak mi Kačka napsala, že to zvládla bravurně :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
21.6.09 20:30

Ahoj, holky,

tak mám za sebou pěkně hnusný týden, škoda mluvit, ale hlavně, že je za mnou.

Mám výuční list!!! V pátek jsem dostala jedničku a tento týden si musím jít vyzvednout všechny papíry. Bylo to prima, ale jsem ráda, že to skončilo. Jinak jenom další papír do krabice.

Ellča tento týden začala jíst už úplně sama. Nesmím jí sáhnout na lžičku ani jí jinak pomáhat. Prostě sní jídlo od začátku až do konce sama.
Taky se oteplilo, tak jsme se pustili do trénování nočníku a je to pohoda. Ona už to umí dávno, ale já jsem byla líná. Spotřebu plínek jsme stáhli na 2-3 denně. Kaká už jen do nočníku a čůrání bylo včera úspěšné ze 2/3. Dneska si z nás dělala srandu - vyčůrala se a pak řekla „oo“ a šla pro ubrousky a uklidila to po sobě. Jenže naposled už jsem jí pořádně vynadala, tak to odčinila tím, že odpoledne 2× sama zavolala a vyčůrala se do nočníku.

Holky, tak mi to až přišlo líto, jak to vzala hopem a jak mi rychle dospívá…

A totálně mě rozsekla, když si v noci začala diktovat, co chce - probudí se, zabrečí a řekne „dudu“ nebo „mňam mňam dá“. A dneska ukazovala v knížce O Palečkovi a říká: „Paček“ a odpoledne jsem dělala palačinky a Ellča na to „mňam pačinka“. Ta slova od P jí vůbec nějak jdou :P

Šimonkovi jsme dnes koupili modrý dudlík a modrou čepičku a přivezli jsme s Jirkou od kámošky starý houpací kočárek - na balkon. Tak se pomalu chystám… :-)

Hezký večer!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
21.6.09 20:42

ahoj Marci,
tak to ode mě obr gratulace k výučnímu listu :potlesk: :potlesk: jsi šikovná mamina. Prosím tě, jen mi řekni, jak jsi ty ústní brala?Bylo to horší nebo těma hormonama jsi to brala jako že to dáš nebo ti to bylo jedno a co sis vytáhla za otázku prosím?? :wink:
No to je pochopitelné, že Šimonek už musí pomalinku s maminkou kupovat věcičky :wink: Moc ti to přeji Marcelko :wink: :huban: No a s tou malou se ti nedivím, to diktování moc dobře znám, někdy z toho už šílím, ale nakonec si sednu na pohovku, začnu o tom přemýšlet a říkám si, že bych prostě neměnila. Je to sice stršná dřina, ale krásná, i když ty nervy někdy hodně povolí :cry: :wink: A s tím nočníkem je moc velká šikulenka :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
21.6.09 21:14

caute!!!

takze pocasicko nam vyslo na paradu!!!! len katka bola nejak na mne furt nalepena :roll: neviem co s nou je stale chce len so mnou byt, tak dufam, ze to je len kvoli tym zubom :roll: lebo chytam nerva :? :roll: ale sme si to uzili, tak sme aj nieco pofotili :wink:

tu som sa jej snazila zapliest vlasy :lol: :lol: :lol:
http://photos-h.ak.fbcdn.net/…964123_n.jpg /> a tu moj vcerajsi vytvor, ale este na boku mala byt slahacka a na tom mandove lupienky, len by som to potom nemala jak preniest na zahradku tak som to nechala tak :lol: :wink:
http://photos-b.ak.fbcdn.net/…649132_n.jpg /> http://photos-c.ak.fbcdn.net/…316658_n.jpg /> http://photos-e.ak.fbcdn.net/…132270_n.jpg /> http://photos-f.ak.fbcdn.net/…323860_n.jpg /> http://photos-h.ak.fbcdn.net/…192235_n.jpg /> http://photos-a.ak.fbcdn.net/…261990_n.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
21.6.09 21:19

no Miško, fotenky jsou nádherné :huban: ,ale od tebe se to očekává :wink: Ta fotenka Katušky s tebou je kráááásná, taková starší sestřička a ne mamina :wink: Miško, my jsme to teď měli taky s tím, jak se malá na mě pořád sápala a už je klid, i noc byla klidnější, tak snad to brzy přejde. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
21.6.09 21:19

katko inak my mame od zaciatku ten hraci nocnik, asle ona tam vydrzi sediet len ked je oblecena, jak je vyzlecena tak eeeeee :roll: no sak raz sa s nad k tomu dopracujeme, este stale cakam na tie horucavy.......inak macko u vas zavist ze elca je tak sikovna a uz netreba tolko pleniek, to je uplne skvele!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

a katko co si mala za problem???? :? nebpola nikol na FB????

macko strasne mooooooooooooc ti gratulujem k tomu vyucnemu listu......si si zasluzila :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
21.6.09 21:36

Ahojky!

Poly - v pohodě :wink:

Mací - Gratulace :wink: :srdce: :srdce: :srdce: !!!! No šikulka naše, prostě no :wink:. Šimonkovi pohlazení přez příško, jó? Aby hned věděl, kdo je to tetka s Terkou :P :wink:.
Ellča je mega šikula :wink: !!!

My jsme dneska měli pokračování včerejka, ale jen co se týče dne na hovno :? - pardon, ale slušný slova došly, takže jsem se už ráno rozhodla, že pojedeme za babičkou, tak mi to co se týče Terezy zachránilo nervy, ale zase jsem přišla k autu a zámek vylomený, auto otevřený :evil: :-) :-( :-( :-(. Naštěstí nic neukladli, neměli co a sutosedačku za bůra tam taky nechali, tak jsem byla ráda, páč to by mě dostalo úplně, tak jenom ten zámek, no :? … ale tak mohlo být hůř…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
21.6.09 21:38

niki- 8O 8O 8O 8O 8O proboha to snad není ani možné. No ještě mohlo být jako hůř že :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí