Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4666
13.6.09 22:03

Lenko - fota dobrý, jo, Tereza to taky umí :lol: - a sluší mu to :wink:

Poly - jak jako že čůrá na koberec? Necháš jí teda bez plenky když ti zdrhne nebo se snažíš aby si to uvědomila? Já to musím zítra probrat s kamarádkou, ty mají tříletýho a šlo to u nich až divně dobře :lol:

Tak já musím ještě chvilku pracovat, ale pak jdu rovnou zalehnout, tak přeju dobrou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
14.6.09 13:38

Ahoj, holky,

tak mi už třetí den průjmujeme, včera a předevčírem jsme zvracely… Ach jo… Už si ani nepamatuju, kdy byl normální den a hlavně noc :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
789
14.6.09 14:14

Mací - oni teď řádějí docela hnusný viry … taky jsme si tím přošly :roll: Tak hlavně ať to máte brzy za sebou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
14.6.09 17:45

Mací - chjo, takový hnusy :evil: - ať je to brzo pryč!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
14.6.09 20:39

ahoj holky,
zdravím vás při večeru :wink:

Niki-tak jak jsi povykládala u kamarádky a co jsi se dozvěděla, hořím zvědavostí :lol: :lol: Tak k tomu včerejšku, když se mi malá počůrá na koberec nebo na zem, tak ji ukážu na nočník a snažím se jí vysvětlit,že se čůrá tam a ne na koberec, ale je mi jasné, že to asi moc nechápe, ale pokračujeme v tom. Zrovna dneska jsem se potkala na pískovišti s kámoškou, která má dvouroční holčičku a snaží se odnaučovat od plenek, tak měla plnou tašku náhradního oblečení 8O :lol: :lol: a jen převlékala. Vždy se jí zeptala jestli se jí chce čůrat a ona že ne a za minutu se počůrala :lol: :lol: :lol: :? , tak to šlo asi 3× , že byly lavečky jen jejího oblečení všude a sušili jsme :wink: :lol:

Marcelko- tak to mě mrzí,dejte se co nejrychleji do pořádku, to zvracení je nepříjemné, není to třeba i sluníčkem???? Nebo že by ta virozka?? :( :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
14.6.09 20:47

Ahoj maminy, jenom v rychlosti vás chci pozdravit. Právě jsem se vrátila z kol. Bylo tam naprosto užastně, krásně. Ted mě teda bolí nenormálně zadek. Ujeli jsme nějakých 80 km, ale mám fakt dost. Hrozně se mě stískalo, ale zvládli to na jedničku.
Nevím jestli tam některá bydlíte, byli jsme u Lipna. Je tam fakt nádherně, doporučuji, jestli jste jenom trochu sportovní typ. Na kolo ideálné i s malým dítětem. Žádné velké stoupání.

Dočtu vás snad zítra. Dneska prožívám porodní bolesti. Kámoška právě rodí, odpoledne jí odtekla plodová voda.

Zatím papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
14.6.09 21:05

Poly - top jsem pochopila, jen jsem nějak nepobrala, že je doam nahatá, ale vlastně když se odnaučuje, tak se prostě je bez plen, ne? Chjo, kéž by se to naučila sama… a hned :lol: … no a s kamarádkou jsme nepodrbaly, páč tam měla svýho exmanžela, teď už zase přítele a já ho nemůžu ani cejtit, tak jsem byla ráda, že jsme jeli domů :? - bože, takovej idiot! Takže tak…

Stejfko - to je dobře, že sis to takhle užila :wink: - já bych kolo nezvládla kvůli zadku, už jsem tu psala, že bych potřebovala křeslo :lol:, ale dneska jsem koukala u mámy tý kamarádky co chodí na spining a ona má na to sedátko ještě takový jedno - gelový a prý jí zadek vůbec nebolí - má asi tak jako já… tak náhodou dobře, že něco takovýho existuje…

A já se dneska nerozkecávám, páč mám mi umírá zápěstí, tak to mám zavázaný a blbě se mi píše…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
14.6.09 21:13

Niki- tak to mě mrzí :( :( to znám, dojdu ke kámošce, chceš si pokecat a pořádně probrat věci a tak kolem toho a je tam u toho její chlap a ještě, když ho máš tak tuze ráda :evil: :lol: :lol: :lol: Tak Sára doma běhá pořád nahatá se přiznám, když jsme doma, tak pořád :roll: :roll: malá exhibicionistka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
14.6.09 21:24

Poly - no to teda :roll: je jako můj bejvalej a já si prošla vztahem s takovým chlapem, takže nee a mám alergii. A nechápu, že je ještě někdo tak slepý, jak jsem byla já - totál najivka :roll: - no nic
U nás to teda asi nejde, aby běhala nahatá, mě je tu prostě dopoledne zima a někdy i odpoledne i ona má studený nohy, že bych jí někdy dala punčocháče. A mám otevřenou maximálně ventilačku, jinak to nejde, jsme v pátým patře s balkonem na prd a v ložnici postelí pod oknem, takže maximálně kuchyň…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
14.6.09 21:32

:roll: :roll: :roll: vztahy, to fakt miluju :x :x Niki, my máme doma navrchu v podkroví těch 24stupňů, tak ji nechávám lítat, dole máme nějakých 21, tak to už bych nenechala :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
14.6.09 21:55

Poly - tak to jo, my máme taky okolo těch 20-ti a to mi přijde na naháče málo…

pro dnešek končím, tak přeju dobrou! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
15.6.09 09:51

Ahoj holky,

tak my už taky zkoušíme bez plen. Zatím jsme se dopracovaly k tomu, že když udělá loužičku tak to jde oznámit… :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Každou půlhodinu se jí ptám, kam se chodí čůrat a ona ukáže na nočník. Ale sama si ještě ani jednou neřekla. No uvidíme, jsme na začátku. Jedna známá k tomu došla až po měsíci… :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Doufám, že to u nás bude rychlejší. Já nemám ráda, u jakýkoli činnosti, když nejsou vidět brzo výsledky. :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
A my doma taky nemáme moc teplo a až na jednu místnost plovoučky, takže jí dávám tepláky. Který se pak sušej na balkóně… :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
15.6.09 10:59

AHojky

Vendul - jo ták, já už jsem to pochopila. Je prostě bez plen a když se počůrá, dá se na nočník aby věděla nebo se jí vysvětluje, že se čůrá do nočníku… tak to jóó - no a asi to s těma teplákama budeme mít taky tak… jo a takže máte u normálně dětský kalhotky předpokládám… no tak snad to bude brzo umět - i ta naše :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
15.6.09 12:02

ahoj devocky!!!!!

ja ani neviem kedy som pisala naposledy 8O 8O 8O, ale bola som zas v sobotu na stretku a bolo zas na paradu, prichod domov o 3 :wink: budicek pred 8, ale nastastie som nemixovala tak sa to dalo, az na tu unavu:)) no a vcera kupko a potom cely den vonku a vecer som uz bola taaaaaaaaaaak unavena, ze som sem len kukla a isla chrapat.

konecne sme objednali sedacku na kolo, tak uz aj my snad niekedy vyrazime, len este uvidime, co na to katka :lol: mozno sa jej to nebude pacit :twisted:

no ja ju sem tam po:,–(im na nocnik, ale ona to staöle odmieta, vydrzi tam tak sekundu, aj ked jej dam nieco na hranie a po:,–(im ju pred telku ked idu reklamy, ale nesilim to :lol: sem tam ju necham behat po byte bez plienky, ale ona ked sa pocura, tak zacne revat :lol: treba to asi skusat intezivnejsie :lol: …moc sa mi do toho nechce :roll:

baby sak treba pockat az bude abnormalni hic, napr. jak dnes :roll:

idem este rychlo do sprchy a navarit..........tak zatim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
15.6.09 12:08

AHOJ HOLKY,
TAK JÁ UŽ MÁM NAVAŘENÉ, POUKLÍZENÉ, MALÁ NĚCO PŘES HODINKU SPINKÁ,TAK MÁM CHVILKU.

MIŠKO- SÁRA TAKY KDYŽ SE POČURÁ, TAK MI TO DÁVÁ VĚDĚT STRAŠNÝM ŘEVEM,ALE DŮLEŽITÉ JE, ŽE TO HLÁSÍ :lol: :lol: :wink: A KDYŽ SE JÍ PAK ZEPTÁM KAM SE ČŮRÁ, TAK NOČNÍK UKÁŽE, ALE VYČŮRAT SE TAM TO NE NE NE A JAK ŘÍKÁŠ, TAKY ČEKÁM AŽ JAK BUDOU TA VEDRA, SNAD SE ZADAŘÍ A NAUČÍ SE NAŠE KRÁSKY :wink:
NEMOHLA BY JSI MI SEM HODIT ODKAZ NA TU SEDAČKU, POKUD JSI TO OBJEDNÁVALA PŘES MEIL???

NIKI- TAK JSEM SE OD TEBE NAKAZILA A BUDE SI ZA CHVILINKU OBJEDNÁVAT PŘES NET ORBITREK, JÁ SE DO TÉ POSILOVNY FAKT NEDOKOPU A MÁM TEN ČAS AŽ VEČER A TO UŽ SE MI NECHCE :oops: :oops: , TAK JSEM SE ROZHODLA PRO TOTO. SNAD OBJEDNÁM DOBŘE, JE TO PRÝ FAJN HLAVNĚ NA SPODNÍ PARTIE A TO JÁ POTŘEBUJI JAK SŮL.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí