Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
789
7.6.09 19:46

Ahoj holky, já dneska píšu jen v rychlosti :roll: Už od včerejška zvracím a děsně mě bolí hlava. Dneska to chytlo i Kubu … Jonášek je naštěstí OK.
No nevím co to je, ale asi nějakej virovej bacil, či co :roll: :evil:

Mací - tak tento týden nikam nepojedu, tak to necháme na jindy. Ozvu se, až budu v pohodě :wink: Alespoň tě nebudeme rušit od učení :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
7.6.09 21:07

cau zeny!!!

no ja som v piatok necakane stretla vonku kamosku ktora doletela z ameriky a ked sme sa isli pozriet po holici stretli sme spoluziaka zo zakladky , tak sme sa dohodli ze pojdeme vecer von.......nakoniec sme sa zisli 6 spoluziaci :lol: fernetov bolo na stole asi 3× viac nez nas :8o: :lol: takze som domov dosla o pol3 , aj to len preto ze katka asi vycitila ze nie som doma a nevedela zaspat :roll: ale som sa paradne zabavila :lol: :lol: :lol: v sobotu sme zas hraliu v holici, bola som unavena jak svina :lol: a dnes som nejaka rozlamana, reanosom sa nevedela zobudit a to este zajtra hrame vychovne koncerty, ale potom uz budfe snad na dlho klud :lol: :wink:

lenko drzte sa a dufam, ze maleho tonechytne :? :? :? :wink: :wink: :wink:

nikol ta bundicka je prékrasna :wink: :wink: :wink: :wink: myslis ze je aj na jesen? ja zhanam taku nejaku prechodnu, len by som ju chcela od ruky a zatial nic schopne som neobjavila,,, ale este mame cas :wink: :wink: :wink: kde si ju nasla?

macko tiez dakujem za vysvetlenie :wink: :wink: :wink: :wink: ja som ssa rozhodla ze jej cumel necham nez jej vyjdu vsetky zuby......potom snad sa k tomu dokopem :lol: , ale hlavne je ze s nim nebehame po vonku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
7.6.09 21:29

Ahojky

No Mišur, ty jsi se nenudila, to je super takový schledání, viď? Mě se to občas taky podaří a jak je to neplánvovaný, tak to nemá chybu. To je dobře… i že jsi se bavila ožralo :lol: :lol: :lol: :wink: já si dát jednoho, tak je po mě… kde jsou ty časy… když jsem byla mladá :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Děkujeme za pochvalu :wink:
Prosim tě bundu jsem koupila v CaA za 550 :? - suma nic moc, ale je fakt nádherná a určitě jí unosíme. Na jaro bude taky, je to jak mikča s větrovkou (oboustranka), tak když jí do toho dám mikču, bude to super. A to už tam měli jedinou, tak jsem byla ráda, že jí mám… a mám objednanou ještě jednu na střídačku, tu jsem našla na MMB a cena víc než dobrá za 299 - Reserved, taky s nápletama a jinak ty bundičky - se ti nedivím, spíš nic než moc… fakt…

http://img.mimibazar.cz/…23297287.jpg http://img.mimibazar.cz/…17639540.jpg /> No a ta mamina mi psala, že je spíš na jaro nebo podzim, že jí nosili až do listopadu a je to 92 (obeje bundičky jsou), tak jsem v klidu, že by to mohla mít eventuelně i na jaro - to už jí budou dva - no mazec

No a ten dudel… je fakt posedlá. Dokonce se začala v noci budit, že ho chce. Probudí se, po:,–(í se, rozhlídne, najde, uchopí, vloží a spadne. A v pohloze ve který dopadne spí 8O :lol: … to je vždycky ďacha 8O :lol:

Matce nejde internet - to mě mrzí :P - , tak jsem se na chvilku flákla s prací…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
7.6.09 21:45

nikol, perfektna, aj ta druha!!!! ja tiez radsej nakupujem uz dopredu, aby toho potom nebolo vela naraz :lol:

dostala si ma s hlodom: kde su tie casy..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ty si dobra trubka :lol: ja som pila striky a stamprle som vypila asi 2-3 , ale ja som to potom vytancovala, takze sa to cez den dalo :wink:

to bude asi makacka ju odnaucit, ale do puberty to urcite v puse mat nebude :lol: ja poznam babu ktora aj teraz ( ma 35 rokov ) zaspava s palcom v puse :roll: :lol: ked som to videla prvy krat, som myslela ze si robi prcu :lol: :lol: :lol: :lol: ten cumel sa da furt odnaucit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
7.6.09 22:04

Mišur - no určitě, já už jenom 92, u kalhot se mi to teda trochu vymstilo, páč mám super pláťáky a ty jí budou asi v prosinci :lol:, ale jinak je to dobrý. Ta růžová byla fakt jediná hezká i praktická. Jinak jsem chtěla na zimu kabítek a hotovo…

No jo, stříčky piju taky, pak ty panáky, jo, to si ještě pamatuju… pak už ne… :lol: :lol: :lol: nejlepší to bylo na naší „vesnický dupárně“ tam kde jsem vyrůstala. Spousta známých, kousek od domu, no tam to bylo vždycky vražedný :lol: - ještě že to už zrušili :lol: :lol: :lol:

Jo, baba dobrá, to bych asi nevěřila. Ale co jako, já mám postek obloženou plyšákama… a budu mít asi do smrti, páč si tam s nima Tereza hraje a já je mám jako tepelnou izolaci od zdi :lol: - takže jako praktická věc, doporučuju. Jen jich tam nesmí být tolik jak mám, páč to na mě pořád padá :roll: :lol: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
789
7.6.09 22:23

Holky tak já se taky přidám s bundičkou. Teď jsem si objednala na MMB od jedné paní bundičku. Jak Jony ještě nechodí, tak bude praktická svou barvou :lol: Teď může na zem i do bláta :wink: :lol: Je na jaro - podzim, ale paní psala, že se dá i na chladnější léto jen s tričkem. Hlavně má super zapínání :wink: Mám jí za 89,–Kč

http://img.mimibazar.cz/…23814630.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
8.6.09 13:46

ahoj holky po delsi dobe tu zase neco pisnu. mame to ted doma dost divoky nebo spis snad uz jen meli. no uvidime. uz to vypadalo ze pujdeme s manzelem od sebe ale ma jeste jednu sanci a zatim se celkem snazi.
vcera jsme byli s dedou v Liberci v Babylonu a Danny byl uplne unesenej. nechtel vubec z vody. vdycky kdyz uz byl fialovej tak jsem ho musela vytahnout a chvilku drzet venku :D ale skvele si to uzil. tady jsou nejaky fotky http://picasaweb.google.cz/…nnyVBabylonu# (neumim je sem vkladat tak alespon takhle :wink: )
jinak mu lezou zoubky takze vubec nespime. uz ma venku dve ctyrky ale porad se to moc nelepsi. co davate svym prcku aby je to tolik nebolelo? ja mu mazu dasne citrovital gelem ale pomuze to jen na malou chvilicku.
jinak moc pekny kousky obleceni. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
8.6.09 20:48

Lenko - bunda dobrá

Bree - fotečky super, i vydejko, malý si to vyloženě užíval, my budeme v létě jezdit do Kralup, tam je mega brouzdaliště tak se těším moc…

MIŠURDĚ NAŠÍ NEJMILOVANĚJŠÍÍÍÍÍ!!!!! Všechno nejlepší k narozeninááááááám !!!!!!!!!!!!!!!!! :huban: :huban: :huban: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
8.6.09 20:54

Nikolaa - jak to víš?! 8O 8O 8O Že má Misurda narozky?! 8O 8O 8O 8O 8O 8O

Taky přeju!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
8.6.09 21:00

anikol tak ty si ma uz praskla aj tu? :lol: :lol: :lol: :lol:

tak dikes!!!!!!!

my sme dnes boli hrat koncerty a vratili sa az o pol 3 , tak sme hned isli potom von aj s malou :wink: :lol: :lol: :lol:

bre super ste si to uzili :lol: :lol: :lol: :lol: radi sme vas spoznali( konecne vieme jak vyzerate) :lol: :lol: :lol: :lol: a to s tou loptou bolo supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

eilen tiez super ulovok!!!!! :wink: :wink: :wink:

davam si vinko a idem sa trochu venovat manzelovi, dnes aj tak zalomim jak drevo :lol: tak dobruuuuuuuuuuuuu!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
8.6.09 21:06

Vendul - já vím všechno :lol: - a především to ví taky Facebook :lol:

Mišur - no co si myslíš - samozřejmě, okamžitě :lol: :wink: :wink: :wink:
A ty fotky byly z dneška? To snad ne, že by bylo takový vedro… i kdxyž já jsem dneska nevytáhla patu :roll: :? …

Já jdu makat, lámat testy prodlužek - fakt zajímavé :? :? :? :? …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
8.6.09 21:09

Ahoj,
Misurdě taky moc moc přejeme. :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

No a nemá s tebou někdo narozky na stejno???? Není to Lost? Vím, že se to tady probíralo a že s někým slavíte ve stejný den, ale já hlava děravá to zapomněla…

Vendul, zítra v 10 jdeme do jeskyně, kdyby jste náhodou nespaly, rády se s váma uvidíme.

Stahuju fotky, tak se za chvilku pochlubím…

Jo a mám ATB, nějak jsem neodhadla počasí a už týden kašlu a nic mi na to nezabírá, tak jsem dostala atb, přestalo mě už bavit se v noci dusit.

Bree, fotky super, to jste si to pěkně užili. Já bych se s tou naší trošku bála, že se někde natáhne a rozbije.

Chválím taky bundičky, i když ty ceny…

Nikol a ty kupuješ 92???? 8O kolik Terka měří???? Rosce je 80 akorát a jedna dvouletá holčička (kámošky dcera) nosí vel 92 a je od Rosky skoro o půl hlavy větší 8O 8O 8O

Eilen, psiska taky super, ale doma bych to nesnesla, teda moje alergie. Já můžu jen z povzdálí přihlížet. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
8.6.09 21:23

Akaco - tak se rychle vyleč, ať to nechytne i Rozárka :roll: :wink:
Tak nám by 80 už asi nebyla, teď má 86, ta je dobrá, ale jinak kupuju o číslo větší pro klid duše. Nevím kolik měří, ve středu jdeme na spalničky, tak jí bude měřit, ale určitě je větší než Rozka… teda pokud nějak abnormálně nevyrostla od tý doby, co jsme se viděly… u kalhot je nám 92 velká, ale budička s mikčou vevnitř v poho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
8.6.09 21:26

Ahoj Kačko, my jsme objednaný na 12. Ale jestli to jen trošku půjde, tak dorazíme na 10. Ale nevím nevím… :( :( :( :(

Jo a holky!!! Já dneska podepisovala kupní smlouvu na prodej bytu!!!!! Doufám, že nic nezakřiknu…peníze by měly dorazit do měsíce. Kupující si bere úvěr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
8.6.09 21:31

Jééé, no Vendul to teda mega gratulace!!! A závist, ale my to určitě taky prodáme :roll: :wink: … když už jsi podepisovala, tak to by měl mít odsouhlaseno, že bude vše v poho… a je to dobře, že si bere hypo, páč máš jistý prachy, že ti necukne a tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí