Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
789
1.6.09 14:51

Mací - Šimon je opravdu moc pěkné jméno. Taky jsme o něm přemýšlely, ale u nás to vyhrál Jonášek :wink: Tak jí ti písnu, až to bude aktuální :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
1.6.09 20:05

ahoj holky,
Macíííííííííííí- já jsem dojatá jak želva :-( :-( já jsem věděla, že to bude ten kluk a ten metřík po tom jen volal. Moc ti gratuluji Marci, nejkrásnější na tom je to, že je drobeček zdravý :potlesk: :potlesk: a Šimonek je nádherné jméno :huban: Jsem fakt na měkko, pardooooooon :oops: :oops: Tak teď ať ti dobře dopadnou zkoušky, myslím, že je dobře, že víš že je vše o.k., teď půjde už jen vše hladce, tak jen tak dál matko :wink:

Niki- zlatíčko, nám taky nějakou almužnu :wink: :lol: :lol: :lol:

Vendy- jako komentář na ty tvoje tam súsedky, tož totooooooo :evil: :evil: no blbost ženských některých to fakt nezná mezí, no ale co už naděláš, já jich tady v okolí mám taky pár :wink: :lol: :lol: ,ale já jsem držka a nenechám se a Vendy do níííííííííííííííííííííííích :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
1.6.09 20:19

JÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ
GRATULACE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To jsou skvělé zprávy!!!!! Já jsem si sice přála holčičku, ale uznávám, že na mě nezáleží :lol: :wink:. No to teda!!! Normálně brečím, fakt nádhera, mám radost, i že je všechno v pořádku. Mára vzkazuje, že moc gratuluje :wink: a taky jsme se zasmáli nad tím, že bude chudák po Ellče růžový :lol:, ale já jsem márovi řikala, že se to rozmělní modrou a jinak je růžová IN :lol: :wink:. Tak to je super!!! Tý jo, to musí Jirka s taťkou skákat do výšky!!! Moc vám přeju, že jste spokojení!

Jo a s těma prachama? No, na účtě jsem je měla nějaký 3 dny a dneska v ruce asi 3 minuty než jsem je dala tátovi a ten je měl v ruce asi 5 minut, než je zase odevzdal na poště :lol: - takže sorry holky, byla to hrozná rychlost :lol:

Mě by ještě zajímalo co Lost - ta už to taky musí dávno vědět, ne???

Jo a dneska nám volala ta ženská co tu byla na prohlídce, že našli byt co se jim líbil, ale že jestli ho chceme prodat, tak že oni by ho koupili, ale za cenu toho co našli. Takže o 300 000 míň - tak jsem se v duchu zasmála a slušně jsem řekla, že jsme bohužel vázáni na koupi dalšího bytu… no dostala mě, bysme ho prodali o 100 levněji než ti pod náma :? - a pak bysme skoro neměli ani na 3+1 :? - tak to jako nee :roll: …

TAKŽE MACÍÍÍÍ! RADOST!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
1.6.09 20:39

TETO NIKČO- DOJÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁK :wink: :lol: :lol: NO SI UDĚLALA DOBŘE, MOŽNÁ TO NA VÁS ZKOUŠELI, TO SE MUSÍ,ALE TETA NIKÍÍÍS SE NEDALA :lol: :lol: :lol: CO DĚLÁ HLAVA?? JÁ JSEM DNESKA UŽ O.K. SICE MALÁ JE ĎÁBLÍK A VYŽADUJE SI NEUSTÁLOU POZORNOST, ALE JÁ JSEM TOMU JEN RÁDA :oops: :oops: ZÍTRA JDU S MALOU K HOLIČOVI, JSEM TÉÉÉDA TUZE ZVĚDAVÁ :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
1.6.09 21:19

cau zeny!!!!

zdravim po 100 rokoch :lol: :lol: :lol: :lol:

priebezne som docitavala, ale na pisanie uz nebolo chuti :lol: aj dnes sme boli este hrat :wink: , ale do konca skolskeho roku nas cakaju uz len 2 koncerty takze bude zas pohodickaaaaa :lol: len teraz v stredu este musim ist odviezt baku do nitry......to bude na cely den …sa neskutocne tesim :roll: :roll: :roll:

macko to je ale nadherna novinka :wink: :wink: :wink: :wink: moooooooooooooooooooooc gratulujeme :wink: :wink: :wink: :wink: a simon je vazne pekne meno, na slovensku teraz dost frci :wink: :wink: :wink: :wink:

poly ides dat strihat malu? 8O 8O 8O ci len seba? :lol:

eilen myslim ze ta to mrziet absolutne nemusi, ja katku ked je poprsane tiez nenecham chodit po vonku, lebo ona si :,-(ne kde chce :lol: :wink: :wink: :wink: aj ked v kociku uz ma trochu problem usediet :? to musi byt unavena :wink: ale dnes sme dostali po katkinej sesytrenici kocik, tak to ju neskutocne bavi :wink: a zelam ti pevne nervy na oboch lupeznikov :wink: :wink: :wink:

amazonko ty vitaj naspat a urychlene prosim o fotodokumentaciu :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
1.6.09 21:48

Poly - No to teda :lol: :wink:… hlava dobrý, i když jsem se s tím pitím nijak extra nepolepšila, tak klepu. Dneska jsem si na to ani nevzpoměla. To je dobře, že už ti je taky líp, určitě se ti těžko šúruje s bolestí, viď? :lol: :wink: No a ten holič? Babka mě baví. Mě asi už týden přemlouvá, ať Terezu ostříhám. No chápete to? 8O - jako pleška o sto šest 8O :? :lol:. Ale ona si myslí, že tím se jí ty vlasy zahustí, tak vím o co jí jde, ale ona jako nechápe, jak dlouho jí to rostlo :? :lol: … tak jí teď přece neoškubu, néé :roll: :lol:

Mišur - jj, taky mívám takový příjemný akcičky :roll: - kéž by jich bylo víc :? :? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
1.6.09 21:50

MIŠKO-JO JO MALOU STŘIHAT, ASI JI BUDU MUSET DAT DO KAZAJKY :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
1.6.09 21:53

NIKI- JÁ SE DORVU,ŽE PLEŠKA???? TAK TO JE ÚPLNĚ JINAK, ONI TÍM CHTĚLI ŘÍCT, ABY MALINKÉ TY VLÁSKY ZHOUSTLY :wink: :lol: :lol: TÍM SE NETRAP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
1.6.09 22:00

poly tak to drzim palce :lol: :lol: :lol: :lol: to bude asi ina zabava :? :lol: :wink:

nikol jasne ty tam sledujes kazdy vlas a oniby ju chceli vyholit na igora :lol: ale tiez viem ze to tu baby robia :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
1.6.09 22:08

No jasně, já vím, kde je pes zakopaný, ale nevím, jeslti by ze třech chlupů měla najednou hřívu jako kůň :? … navíc by to trvalo další rok… a matka chce CULÍKY!!! :-) :-) :-) :lol:

Teda jako Katka nebudeme, ale prostě CULÍKY!!! :x :lol:

Mišur - hoď sem tu fotku s těma brýlema :wink: ta je fakt dokonalá :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
1.6.09 22:11
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
1.6.09 22:12

OK devuchy ...... dobruuuuuuuuuu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
1.6.09 22:16

Mišur - to teda chce :lol:
No Katka je prostě hustá :huban: - my už máme taky čelenku, ale chybí nám ofina, tak vypadá, jak kdyby šla na sprint, ale i tak se mi to líbí :lol: :wink: :wink:
dobrou mišur :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
2.6.09 13:02

ahoj holky, zdravím při úterku :wink:
Miško- no malá je parádní s těma brýlema, no madam k pohledání. A to máte takové hřiště u baráku nebo jste někde byli?? No my si jako musíme na culíky taky teď počkat, byli jsme ráno u té holičky, malá byla naprosto vzorná, jsem byla až v šoku z ní,ani kazajku jsme nepotřebovali :lol: :lol: :lol: :wink: , no a mám doma malého chlapečka, nechala jsem ji vystřihat na kratinko,ať jí ty vlásky houstnou, paní holička říkala, že máme dojít ještě tak 2× a ty vlásky pak už budou o.k., tak jsem ráda.

Niki- jako já z těch tvojich komentářů normálně fakt cikám, že na sprint :lol: :lol: :lol: chudák Terinka, co ta matka o ní vykládá :lol: :lol: zá:,–(a je, že máte čelenku Niki :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
2.6.09 13:25

Nazdarek babulky.
Tak priznam se, ze porad nemam docteno, to asi bude chvilku trvat. Fotecky z dovci dodam, moc jich pravda nemam. Prvni dva dny byly vedra, stravili jsme je u vody a zbytek bylo skarede, tak jsme byli na vyletech na nejake farme, na obede v Galante a podobne. Ubytovani celkem na ho… , treba netekla tepla voda, z te „pitne“ sme se skoro vsichni pokakali,nemeli napusteny detsky bazen a jidla byly stylem bufet- vsechno smazene, ale i tak se se nam to libilo :wink: :wink:

Poly, my chcem fotku Sarinkyyyy! Ja teda nevim jestli verim nebo neverim na to strihani vlasku kvuli kvalite, ale udelat to male nenecham, jsem rada, ze je takova holcici.

Macko, moc a moc gratuluju ke zdravemu chlapeckovi!!!Jen vic takovych zprav!

No, sviste spi, ja mam nohy hore a piju cajik, pak me ceka jeste prace. Tak zatim paaaa!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí