Poradna duly
Jana Čurdová
Tak tady jsou - omlouvám se, nějak zahlceno ![]()
To jsem myslela, že je topík a ony to jsou šaty ![]()
http://photos-g.ak.fbcdn.net/…_7613748.jpg
včerejšek u babí
http://photos-h.ak.fbcdn.net/…333847_n.jpg
http://photos-g.ak.fbcdn.net/…070207_n.jpg
http://photos-b.ak.fbcdn.net/…144485_n.jpg
a zoo s kamarádkou
http://photos-g.ak.fbcdn.net/…_5922751.jpg
nikol krasne fotky!!!!! vazne super!!!!! ja uz som rada ze pupavy pomaly uz nie su, lebo to sa neda vyprat, myslim ta tekutina co z toho vyteka
to len do sava ![]()
tak ty si si chcela zarypat, joooooo????
ja to beriem jak zabavu v tom pripade, ked sa bavia ludia, ked sa nebavia tak je to robota
, ale nie ale po tych dlhych rokov driny, mam uz na to iny pohlad
a my mame na tie vychovne koncerty po skolach managera, to si nehladame sami, ale mozno zacneme, aby ttoho bolo viac, len´bo to dobre nesie, len je toho dost malo
a peniaze uvidime az o nejake 2 meisace, oni nam davaju len kulturne poukazky, to sa musi poslat na ministerstvo a potom nam to preplatia
a toto hranie tu po hospodach nam vlastne vybavil moj foter, lebo on tu tiez hrava
![]()
Mišur - to si děláš prdel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Že to nejde vyprat, no to mi ani neřikej. Doufám, že to není od toho na tom tričku, to by mě kleplo, měla ho jednou! A takový hezký. No dneska peru, tak to budu vědět brzo
. A jinak to co z toho teče je jednovatý… Jo a díky za pochvalu ![]()
No tak to jste takhle úplně hudební, máte i manažera, no tý jo! A ministerstvo…Tak to jo. Takže když se člověk snaží, dá se tím živit - předpokládám, že ještě nejste Olympic nebo něco takovýho
, tak to jo. Ale je to stejank nepravidelný příjem, co… no hlavně že máte solidní hlídačku a aspoň Kaťuš je bez starostí. Už to vidím, jak bude trsat pod pódiem a machrovat, že to sú moji rodiče!
![]()
holky diky za reakce zatim porad nevim co budu delat ale asi mu dam jeste sanci ale pekne ho v tom vykoupu.
aby toho nebylo malo tak malej pred chvilkou upadnul a prastil do zubu a ma horni rezak temer vyrazenej jeste drzi ale je uplne sejderem.
nevim co mam ted delat a na co se pripravit. zitra se chystam k zubarce a chtela bych vedet na co se mam pripravit.
jeste by me zajimalo jestli nekdo nevi kolik by stala proteza(nahradni zub) vim ze jsem o tom nekde cetla ale uz nevim kde. ![]()
bre ja som v nejakom letaku citala, ze ked nahodou sa aj zub vyrazi takymto malym dretom, mal by sa tam zatlacit naspat, ze sa to vie dat zase dokopy, ale asi by bolo najlepsie aby to urobil nejaky odbornik, ja sama by som si teda absolutne netrufla
drzim palce!!!!
Fakt jo? Zatlačit zpátky? No tak to by bylo po mě! Já bych běžela k Dr., ale asi by byla bez zubu? Já nevím. Ale vím, že tady na e-miminu jsem četla dizkuze o vyražených prvních zoubcích,t ak zkus pohledat.
Bree - jen mu dej kapky
já si taky nenechá nic líbit - no hold, jsme ženský ![]()
Já jsem dneska nestíhačka, musím rychle udělat kus práce, uvařit a ani jsem se nepochlubila, že jdu dneska na koncert. Dostala jsem lístky na Simply Red, tak sjem vytáhla kamarádku a chystáme si to pořádně užít. Sice před tím kafčo nebude a pak asi už bude pozdě, ale i tak se těším a bude to super. Jen tam musím být dřív, páč mámlístky 4 a dva zkusím prodat. Snad se to může, ne? Jak jsou v TV o překupnících lístků a tak… no snad to bude v poho
…
tak pa, já zase letím ![]()
Nikolaa - jéééé na Simply Red jsem chtěla jít taky, ale nesehnala jsem nikoho s sebou…
Kdybys řekla…
![]()
NAZDÁREK DRBNY, JAK JSTE SE MĚLI O VÍKENDU??? TAKY TAK DOBŘE JAK JÁ
![]()
RENCO- JAK PÍŠOU HOLKY, POKUD TO NENÍ KAŽDODENNÍ ZÁLEŽITOST, TAK BYCH TO NEŘEŠILA, JÁ TO PITÍ UŽ NEŘEŠÍM, MŮJ SE TAKY VELMI RÁD NAPIJE, CHODÍ V SOBOTU VŽDY S KLUKAMA DO HOSPODY A NĚKDY SI ŘÍKÁM JESTLI NEPIJE ZA CELÝ TÝDEN
O VČEREJŠKU ANI NEMLUVÍM
OPĚT JSME SE CHYTLI, ALE TO JE JAKO RUTINA A UŽ TO NĚJAK PŘESTÁVÁM ŘEŠIT, FAKT TO NEMÁ SMYSL A TI CHLAPI SI STEJNĚ NEDAJÍ ŘÍCT
VÍC BY MI VADILO TO LHANÍ, TO K SMRTI NESNÁŠÍM. VČERA JSEM BYLA CELÝ DEN V BŘECLAVĚ U ZNÁMÝCH,PROTOŽE MŮJ DĚLAL NA BARÁKU A PAK JAK JSME VEČER DOJELI, TAK JSEM STEJNĚ ZJISTILA, ŽE VYSEDÁVAL NA NETU
,TAKŽE LŽOU VŠICHNI A NEMŮŽEŠ NIC DĚLAT. CHÁPU, ŽE TĚ TO ŠTVE, ALE JSME NA TOM ASI STEJNĚ VŠECHNY. JÁ MÁM TCHÁNA ALKOHOLIKA, DOKONCE S NÁMI BYDLÍ, TAK VÍM CO JE ZAČ A ANI VE SNU SI NEPŘIPOUŠTÍM, ŽE MŮJ BY BYL TO SAMÉ. TO SI ANI NESMÍŠ PŘIPUSTIT K SRDÍČKU
O TOM ZOUBKU JSEM KDYSI ČETLA TO SAMÉ, JAK PÍŠE MIŠKA, ŽE SE MÁ JEN ZATLAČIT A NECHAT TAK, ŽE SE TEN ZOUBEK USTÁLÍ.
NIKI-FOTEČKY ČANANÉ ![]()
JO A JAK PÍŠE NIKČA, URČITĚ HO NECHEJ V TOM PODUSIT A VYKOUPAT, ONI TO TI CHLAPI POTŘEBUJÍ
![]()
Ahoj,
tak malá teprve usnula.
dneska budíček v 5.45 a večerka ve 22.15. No t je celkem dobrý skóre
jsem hotovson.
Niki, krásný fotky, fakt Terka je kouzená!
papa
Akaco - jé tak to je mi líto, že ti Rozka dělá takovou neplechu se spaním, snad se to brzy otočí a nechá tě alespoň trošku vyspat ![]()
Jo a jak si se zmiňovala, že jméno Jonáš vyzní jinak … tak s tebou souhlasím
Také se mi to jméno líbí
Proto jsem mu ho teké dala
![]()
Nikolo - Terka je fakt boooožíííí, moc krásné fotečky … a koukám jak už má pěkné vlásky
![]()
Bree - mno nevím co napsat. Holka nemáš to jednoduchý
Ale každá máme doma s chlapem nějaké to trápení. Nechala bych ho podusit, ať si uvědomí co ti dělá ![]()
Tak mi pořád rýmujeme a kašleme … venku je pěkně a trčíme doma. Docela mě to štve
Už ať je to za námi ![]()
Ahojte, jdu se jen rozloučit. Konečně sbaleno, jakž tskž zlikvidovaný bordel(ale jako uklizeno teda není) a ráno vyrážme. Chudák Peťa,ani nakoupeno nemá, ale nechce truhla, prý to zvládne ![]()
Musím se ráno stavit ještě pro mou babi a pak si vyzvednout malou u Peti v práci, no to bude zas jízda.Snad to bude fajn týden.
Tak zatím pa babulky, mějte se tu moc hezky a já sem v pátek doma jak na koni a písnu.
Aji bych si s váma pokecala,ale jsem hotová, jdu na kutě.
Papapapa.
Ahojky baby, dneska jsme měli fofry. Ráno plavání, odpoledne jsme byli v děckém koutku, liberečandy to určitě znají ( za zoo) a pak už jenom maminka měla saunu a masážičku. To jsem si krásně užila. Trochu jsem se připekla, takže sauna mě dala zabrat.
Musím pochválit fotečky, Terezka je k zulíbání. Fakt kočka. Budu muset taky něco hodit. Jaksi není čas. Ale jak jsem koukala na předpověď má se ochladit, tak snad bude i více času. Zítra asi poschovávám nějaké kytky, když má být krupobití. To by mě fakt nasra… kdyby mě to všechno polámalo.
Měli jsem 3 dny horečky a od včerejška máme pupínky, asi z toho očkování. Marně jsem doufala, že nebude mít vedlejší účinky. Doufám že to brzo odezní.
Brre doufám, že to dobře vyřešíš a správně rozhodneš. ![]()
Dobrou holky.
jdu do hajan. ![]()
Ahoj holky!
Tak jsem tu, ale jen na skok, jsem jakási přejetá, Terka mi dneska trošku dala sežrat, že jsem se byla bavit, tak jsem vstávala až v půl šestý a spát mě prostě nenechala. Sama spala asi hodinu, tak jsem počkala na tatíka a dala si 20 ![]()
Vendul - no vidíš. A já jsem měla dva lístky a brala jsem kamarádku. Škoda, že jsem to nevěděla. Tak jsme si to tam odstály a šly domů
. Né, bylo to docela dobrý, jen ten začátek byl hrozný. Tý jo, viděli jste někdy toho zpěváka? Větší obludku jsem v životě neviděla. Zrzek s dlouhýma vlasama, cca 60 let, asi 150 cm a naušnice v uchu. Jo a se strniště na bradě. No myslela jsem, že to nezvládnu na něj koukat, když zpívá jenom on
- ale teda hlas má jak samet. To je kompenzace za ten vzhled
. Takže to nakonec šlo a jsem ráda že jsem vypadla z domu ![]()
Jéé a děkujeme za pochvalu foteček
![]()
Stejfko - tak snad se to blíží ke konci, teplotky už nejsou, tak snad to bude brzy dobrý
- a sem s fotečkama
šup
akaco - teda, taky dobrý skóre
- Rozka chce mít asi zombie maminku
- snad je to jen období, taky si to řikám, jediný proč se těším na zimu, že bude tma aspoň do sedmi
- doufám jako, že za tmy takhle na férovku vstávat nebude
…
Tak pa holky, jdu spinkat …
ahoj holky,
tak tady dneska bylo úplné mrtvo. Holky, já z těch veder normálně už nemůžu, jsem si včera kráva spálila ramena a chytla jsem se v obličeji, ale fakt nevinně. Jsme byli na hřišti a člověk jak pořád běhá za těma dětma, tak to jaksi nevnímá. No dneska jsem se už namazala
, malé jsem jela koupit nové krémy s 50 faktorem, tak snad to není moc, ale jistota je jistota,udělala jsem si nákupy v CA a krásně jsem si odpočinula, taťka hlídal
![]()
Tak já to nechci zakřiknout, ale u nás poslední dobou noci v poho, proto tady taky tak pozdě straším, vyspím se
a vstáváme kolem té sedmé hodinky, dříve pravidelně kolem půl 6-6h., bylo to o nervy, ale člověk si už zvykl docela.
Zítra máme sraz s holkama a dětičkama, hlásí u nás strašná vedra, tak jsem i nakrklá, ale pořád lepší než kdyby pršelo, že jo?? ![]()
Holky moc a moc se opatrujte, já pak dodám foteny, snad nezapomenu foťák já trumpeta.
DOBROU NOC VŠEM ![]()