Poradna duly
Jana Čurdová
Čauves maminy, tak jsme zpět, bylo to super, ale jsem trošku vyčerpaná. Venku jsme ani nebyli, jen na návštěvě a doma. Ale vůbec to nevadilo. Mají kupu hraček, takže Tereza byla jako v ráji
a já taky, že dala chvíli pokoj
![]()
Jo holky, Tereza taky parádí. Vytahala mi kabelky a nosí je na rameni po bytě, je to srandovní. Nebo si dává céčka na krk jako korále
- no jestli to začíná už teď, když vidím jó ty puberťačky, tak jsem docela opupínkovaná ![]()
Jo a teď už přepracovaná nejsem a stejnak je to rozmazaný
pomóc!
Ahojky, tak já dnes jen přihodím pár fotek co jsem dneska nafotila
![]()
http://jonas.wbs.cz/…original.jpg
http://jonas.wbs.cz/…original.jpg
Eilen no to je frajer. A jakou má parádní čepici.
![]()
Dneska jsme byli celý den na zahradě a taky jsme tříkolkovali. Ale jsem zatím nefotila. Včera jsem s ní byla poprvé na kole. Doted jí vozil Petr a musím říct, že to je znát. A hlavně tady u nás v kopcích. Musím se pochlubit, že kopec k nám domů jsem poctivě vyšlapala. Katka to tady zná (no žádný kopeček)
![]()
Dneska reagovat nebudu, nějak mě bolí hlava. Jdu se vysprchovat a čumnu na tv.Tak se hezky vyspěte a nech vás dětičky nezlobí. Jo a Danule nech tu maminu trošičku ráno pospat. V 5 to je fakt brzo.
![]()
Teda co to je za docházku, kde všechny jste?
![]()
My uz dnes stihli jednou mesto a jednou plavco a i tak sem podruhe nakukuju a tady ani noha ![]()
Eilen hezké fotky, Jonymu se očividně tříkolka líbí. ChtělA jsm se zeptat, má kam položit nožky když nešlape?
Stejfo, to musí být makačka na nohy, asi bych neuvezla teď ani sebe
![]()
Amazonka - dají se přepnout šlapky na volnoběh, takže má jen nožičky na šlapkách, ale nešlape ![]()
Holky já dneska zmokla
Když jsem šla s Jonáškem z pošty, tak nás stihl ten slejvák s kroupama … tak jsem domů přišla zmoklá jako slepice, omlácená od kroup, vodu v botech … naštěstí dítko suché
Zlatá pláštěnka ![]()
cau decka !!!!
no ja som mala very romantisch cely den
rano sme isli o 6 z domu na j´koncerty, vratili sme sa o pol 4 a o 6 uz sme hrali v holici, o 1 v noci som isla spat a vstavala 5:20 takze som taka cerstucka po vcerajsom maratone a to som este musela stade zdrhnut, lebo baka popietla opatrovanie a malu chcela dat spat v nespravnom case takze vcera bola hore od 11 a vecre chuderka odkvacla v kociku jak s nou isla mama domov, a potom jak ju chcela vyzliect sa mala zobudila a mala zachvat, takze som musela zasiahnut ![]()
takze ani nereagujem, len eilen moc krasne fotky, super je jonasek na trojkolke
![]()
krasny vikend!!!!
Téééda tady to nějak vázne
Kde jste všici?
Já jsem marod … Jonášek taky … jak nás stihl včera venku ten nečas, tak to teď pěkně odstůněme
Máme oba rýmu i kašel, ale naštěstí bez teplot ![]()
ahoj holky moc se omlouvam ze jsem tu delsi dobu nebyla ale mame doma velkou krizi. Manzel uz mi zase lhal.
ja ted nevim co mam poradne delat jak se rozhodnout. ve stredu jsme jeli s mym tatkou do Prahy protoze sel ve ctvrtek na mensi chirurgicky zakrok a manzel zustal doma. kdyz se vratil vecer v deset z prace tak mi tvrdil ze celou noc hral na pocitaci. ale ja jsem patek rano zjistila ze to nebyla pravda ze na nem vubec nebyl. tak jsem se ho ptala a on mi tvrdil ze hral ze je to divny ze to ukazuje ze ne. koukala jsem na aktivitu internetu. a pak mi zacal vycitat jak jsem hrozna ze mu neverim a byl na me dost hnusnej.
uz delsi dobu se celkem dost hadame at udelam cokoliv tak je to vetsinou spatne. kdyz se nejak rozhodnu tak spatne a da mi najevo ze i opacne rozhodnuti by bylo patne tak je to vlastne jedno.
no a vecer kdyz jsem se jeste jednou zeptala tak se priznal ze sli s chlapama do hospody a ze prisel v pul paty rano a dost opilej ze malem ani nevstal v jednu do prace.
kdyby se mi priznal hned jak jsem na to prisla tak bych to jeste nejak prezila ale kdyz ze me delal cely den debila tak ted nevim co delat. co byste delaly vy? nevim jestli mu dokazu jeste verit nebyla to ani prvni vetsi lez. nevim jestli mam chtit aby odesel treba i na nejakej cas nebo mu dat jeste jednu sanci. ale mam dost strach ze to udela znovu. ma pomerne velky sklony k piti skoro vsichni v jeho rodine dost pijou a on kdyz se napije tak nevi kdy prestat.
jak byste se rozhodli v me situaci? budu rada za jakou koliv odpoved. alespon budu vedet jak se na to kouka nekdo kdo neni tak nastvanej a zklamanej. nechci pozdeji litovat sveho rozhodnuti. omlouvam se za takovej roman ale potrebuju se vypovidat
Breeee - vítej do klubu! myslím, že jsis půjčila mýho manžela
. Co je pro tebe silný sklon k alkoholu? Můj se taky rád napije, taky se vožírá jako prase a ráno do práce nevstává. Taky jsem to ze začátku dost radikálně řešila, prostě přesně jako ty, už mu nemůžu věřit, ať na čas odejde, takhle se žít nedá… a pak jsem si na to asi zvykla. Zjistila jsem, že ho to neodnaučím. Tak jediné možné je to korigovat. Takže když chce někam jít, dá mi to vědět a má limit, jak často může jít. Ten není stanovený, stejnak si chodí, jak se mu zachce, ale ne tak často. Někdy si nedá měsíc, někdy jde dvakrát za týden, pak zase měsíc nic. Ale nutno dodat, že jinak jako tatík a manžel je podle mě docela nadprůměr, tak možná proto to tak toleruju. Tteď to třeba vypadá tak, že mi na oběd zavolá, že půjde odpoledne do hospody. Většinou dorazí s tříhodinovým zpožděním, páč okamžitě kam vleze usíná, takže jde metrem z Dejvic a vrátí se tam ještě dvakrát, než se mu povede trefit naše stanice, páč vždycky usne a dojede na konečnou. To je klasika. KDyž ne, veme si prostě taxi a ten ho doveze. Ráno se pak vzteká, že zbytečně utratil…Už jsem si zvykla, on si prostě poradí…
Nad tvým problémem bych já se svým manželem mávla rukou, ale to jen proto, že můj by nechtěl čeřit vodu. Spíš by mě štvalo že šel do hospody než že se zuřivě snažil vymyslet, co dělal. To by pro mě bylo znamení, že sám ví, že by to neměl dělat a ví, že když ti to poví, naštveš se. To je podle mě dobrý. Takže je na tobě, jak se k tomu postavíš. Ale já bych neříkala věci, který pak nesplním. Taky jsem několikrát řekla, že tohle nejde, že si dáme pauzu… pak jsem řikala, že se na čas odstěhuje… a nic z toho jsem nakonec nedodržela. A neměla jsem to řikat. Já nemám ráda ty páry, co se každý týden rozchází a takovýhle slova se řikají jen tak a pak kdyby to tak zkutečně bylo, zrtatí to na váze a závažnosti situace… tak snad jen, že nejsi sama
![]()
Lenko - hezký fotečky moc, Jonáš si to fakt užívá
. Taky jsem si řikala, jak je to s těma šlapkama, ten volnoběh je dobrý
Mášur - ježiš holka, začni konečně něco dělat, to je hrozný s tebou, samá flákárna
![]()
No tak babí to trošku popletla, trošku jí to rozhodila, ale hlavně že to dobře dopadlo. To jsi zasahovala poprvý? To je docela dobrý skóre, ne?
Stejfko, jak to, že jsi nefotila? Tohle jako teda neé
![]()
jo a já musím vložit páf foteček
![]()
ahoj,
holky u nás se stává v 5,45 já jsem zničená.....
Eilen, pěkná tříkolka, a Jonáš taky, vypadá celkem velikej. Hlavně se teď brzy vylečte at může zase drandit venku.
Bree, já ti moc poradit nemůžu. Můj otec alkoholik, rozvedená rodina, teď žijí v jednom domě a on chlastá a vyhazuje mámu se sestrou…prostě strašný drama a já mám k častejšímu pití velikou averzi. Když nemá prachy hubou si bere půjičky a opravuje barák a po důchodu jen řve a chlastá.
Petr jde tak jednou za dva měsíce, ale to se vrátí v jakž takž normálním stavu. Za 7 let co jsem spolu se poblil 2 x takže v pohodě. Já bych to netolerovala, ale to je opravdu tím základem, který mám z dětství zakódovaný. Samozřejmě sama si ráda přihnu
a doma máme vína a piva pořád jako na něakou oslavu, ale to není to co mi vadí, prostě když jsem žila co si pamatuji s opilým otcem beru to tak trošku moc přísně.
no a zrovna až se Roska vyspí, jedeme za nima, doufám, že bude dneska v pohodě, je po důchodu ![]()
pa K
jéé Eilen, jak jsem teď použila Jonáš…strtašně se mi to líbí. Jonášek je takový normální dětský,ale Jonáš
moc hezký jméno, zní to úplně jinak
akaco - to s tebou samozřejmě plně souhlasím, alkoholismus netolerovat, to zničí všechny. je to jak automaty, drogy, prostě kolotoč, který nejde zastavit. To bych taky nechtěla. Včera jsem to řešila s mámou, že M. by sám pít nešel, že je to vždycky v partě, jen když jdou i ostatní. Tak si myslím, že pokud nejde do hospody sám za alkoholem, tak se to ještě dá. Pokud to není trvale dvakrát týdně
…
nikol tebe sa to hovori
my sme vcera zas isli o 6 hrat
a k tomu to ze mam stale plny noc a zachripnuty hlas a vstavam medzi 5-6, navarit , vybavit strazenie, a byt s malou cely den , potom sa narychlovku osprchovat dat sa jakz-taks dokopy a hura na muziku
a v prestavke zase utekat malu uspat, aby zas nebolo nejake extempore
…no hlavne ze mame zas nejau hotovost
a tento tyzden nebude o nic lepsie, hrame v utorok, stvrtok aj piatok ![]()
a kdeze su tie fotky?
![]()
katko to skore vstavanie doverne poznam, uz neviem jak jej to predlzit
dufam, ze sa niekedy nauci spat aspon do 7, to je moj sen
![]()
bre ja sa ti tiez nemienim pliest do zivota
myslim ze sem tam si vypit, aj ked dost nie je tak strasne
horsie by bolo keby to bolo dennodenne, ale si myslim ze oveeeeeeeeeeeeeeela horsie je to jak sa k tebe chova,myslim to jak sa k tebe choval a zhadzoval ta ze co mu neveris a nakoniec nebol doma, tak toto by ma vazne vytocilo
vobec neviem jak by som to riesila
ale dala by som mu to pekne dlho pocitit ze nieco velmi posral
drzim palce nech uz sa rozhodnes jakkolvek
![]()
Mišur - no jasné, ne? Právě proto jsem ti psala, že prd děláš
výčet aktivit na pět řádků, tak si musím šťouchnout, nééé
![]()
Prachy se vždycky hodí, tak ale to neberete jako práci, ale zábavu, ne? Tý jo, já bych chtěla vidět koncík
. Fakt jsem na vás jako zvědavá, když jste na roztrhání
- a kdo vám to jako smlouvá? Nebo se ozýváte sami že chcete? Nebo jak to chodí?
Jééé, ty fotečky
- jsem se nějak opoměla
![]()