Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2139
27.5.09 22:35

jo ještě jsem koukala na stránky vzp a oni dávali příspěvky na žloutenku pouze do 30.4. 2009. Trošku to asi prošvihnu. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
28.5.09 07:28

Akaca - ne ne. Normálně to stojí 1200!!! Teď teda zaplatíš 700…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
28.5.09 09:00

Díky Vendul, i tak je to super cena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
28.5.09 09:06

Dobré ranko
Stejfko - pošli mi CZ mailíka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
28.5.09 12:22

ahoj holky, tak já nestíhám opět cosi psát :oops: :oops: :oops: si budu muset počkat na víkend, až mi taťka odejde na pivo :oops: :lol: :lol:
Tak malá už řve, má rýmu, tak se s ní teď těžko domlouvám. Letím,ale večer zkusím napsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
28.5.09 13:10

Ahoj, holky,

jééé, Niki, tak to jsem opravdu ráda, že se tak zadařilo. Musím Jirku vyhecovat, taky slíbil, že udělá domeček pro Ellinku, tak snad nezůstane jenom u řečí :-) Já jsem z něj taky totálně nadšená :-)

Kačko, homeopatika dávám a nezabírají. Včera jsem sáhla k řešení, které mi poradil MUDr. - když už je to hodně špatný, dát Ibuprofen. A zabralo. Spinkala od půlnoci už bez probuzení až do rána, tak jsem konečně zase v normě :-)

Jéje, Poly, taky máš trápení, koukám…

Holky, budu zakládat speciální diskuzi, zase potřebuju napsat článek do Máma a já a jako téma jsem vymyslela „Pomocníci v domácnosti s prckem“. Tak jestli máte doma některé „vychytávky“, které Vám usnadňují a zpříjemňují život v domácnosti, kterou likviduje dítko, tak sem s nimi - já třeba nedám dopustit na akumulátorový vysavač, ze kterého se dá ještě vytáhnout malý příruční vysavač. Je u nás v permanenci každý den několikrát. A „vynalezla“ ho moje kamarádka :-) A Niki už taky ocenila jeho služby, viď? :-)
 http://www.korunka.cz/preview?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
28.5.09 14:27

Mací - ani nemluv :wink: - teda a pěkně blbý odkaz, zmenšilo mi co celý okno 8O :?

Jo a zrovna včera mi posílalai mail z internetováho obchodu, kde jsem ho kupovala, ať napíšu hodnocení, tak jsem na něj pěla chválu :lol:. No využití je maximální, co ti budu povídat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
28.5.09 20:34

decka sorry ze nepisem, ale som teraz stale vyflusnuta :roll: este zajtra a v pondelok mame koncerty a potom by to uz malo byt kludnejsie :wink: ja nemam teraz chut na nieco reagovat alebo pisat :roll: takze este raz sorry a majte sa!!!! :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
28.5.09 20:55

Katko taky jsem koukala na ty příspěvky, no máme smůlu. prošvihli jsme to.

Holky možná pamatujete, že jsem si nechávala udělat nabídku na zasklení terasy. Dneska mě to poslali a myslela jsem že to se mnou švihne. Bez 6000 chtějí 100 000 a to ještě bez montáže. :cry: Jsem z toho docela zklamaná, vypadá, že z toho nic nebude. No 100 táců nemáme. Počítala jsem tak 60000 ale 100. 8O to si dělají legraci. :evil: :evil: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
29.5.09 11:35

AHOJ HOLKY, TAK MALÁ MI PŘED HODINOU USNULA, TAK SNAD DNESKA TEN PŘÍSPĚVEK DOPÍŠU :roll: :roll: :roll: ANI SE MI NIC NECHCE, NEDOČÍTALA JSEM ,TAK NEVÍM O ČEM TADY DRBETE A PLKÁTE.

STEJFI- JEJDA, TAK TO ABY MANŽEL ZAČAL DĚLAT 24H. TI TEDA POVÍM 8O 8O TO JE PÁLKA JAK PRASE TI TEDA ŘEKNU. TAK TO BYCH NEDALA AJ KDYBY NEVÍM CO. JE FAKT, ŽE JSME SI CHTĚLI NECHAT TAKY TERÁSKU ZASKLÍT, JEŠTĚ JSEM TO NEZJIŠŤOVALA KOLIK BY TO TAK STÁLO, ALE KDYŽ ČTU TAKOVOU CENU,TAK ANI NEBUDU VYHLEDÁVAT. PRO ZEPTÁNÍ, JAK MÁTE VELKOU TERÁSKU PROSÍM???

MARCÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ- JÁ TĚ TAK RÁDA VŽDYCKY VIDÍM. HELE, TA NIKČA SE VŽDY TAK BLBĚ PTÁ CO ČEKÁTE A STAČÍ MRKNOUT NA MODRÝ METŘÍK A JE TO JASNÉ :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: NO S TOU ELI TI TEDA HOLKA NEPORADÍM, JÁ TI ŘEKNU JE TO TVOJE ZLATÍČKO, ALE TO VAŠE DRUHÉ DÍTĚ BUDE NAPROSTO SVATÉ :lol: :lol: KAM HO POSADÍŠ, TAM HO NAJDEŠ, PROSTĚ OPAK ELI :lol: :lol: :lol: :lol: S TÍM KOUSÁNÍM JSI MĚ TEDA DOSTALA, JÁ TO NEZNÁM, SICE NĚKDY ZKOUŠÍ PŘI MAZÁNÍ ZOUBKŮ, KOLIK TOHO VYDRŽÍM, ALE NĚKDY JE TO MAZEC. S TÍM IBUPROFENEM, TAK TO JSEM NESLYŠELA, ALE POKUD TI TO DR. PORADIL, TAK SI NEBUDE VYMÝŠLET, ŽE ANO?? A MÁŠ TEN DĚTSKÝ NEBO NORMÁLNĚ ROZDRTÍŠ PRÁŠEK A DÁŠ DO PUSKY????? JINAK SE HOLKA DRŽ, PŮLKU UŽ MÁŠ ZDÁRNĚ ZA SEBOU A HLAVNĚ SE OPATRUJ.

NIKI- DOMEČEK MOC KRÁSNÝ, NO U NÁS BY ZATÍM NEUSPĚL, POČKÁM AŽ BUDE MALÁ VĚTŠÍ A PAK SNAD, TEĎ BY HO JEN SHAZOVALA A MLÁTILA DO NĚHO, TAK U NÁS NIC :wink: :lol: JO A S TÍM SPOŘENÍM, TO SLUNÍČKO MI NABÍDLI HNED V PORODNICI. MY MÁME PRO MALOU STAVEBKO HNED OD NAROZENÍ A POJIŠTĚNÁ JE U MOJEHO, MYSLÍM, ŽE TO TADY PSALA AKACA, TAKY TO NENÍ ŠPATNÉ A HODNĚ SE TO TEĎ DĚLÁ, TAKŽE MY TAKY MÁME VELKÉ VĚNO :lol: :lol: SICE ŠETŘÍME MALÉ NA VYSOKOU, ALE TAK KDYŽ SE ROZHODNE PRO NĚCO JINÉHO, TAK PROČ NE, PENÍZE BUDOU JEJÍ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
29.5.09 13:43

Ahoj, holky,

to je dneska počasíčko, co? Hrůůůůza…

Ahoj, Polynko, taky Tě moc ráda vidím :-) Ellče dávám ten dětský sirup - Brufík nebo tak nějak se to jmenuje. A dala jsem jí ho jenom předevčírem a ještě včera a už to vypadá, že zase funguje normálně. Já myslím, že byla chudinka asi sama ráda, že se vyspala :-)

My jinak ještě nevíme, co budeme mít, když to dobře dopadne, dozvíme se to v pondělí, to jdu na UZV do Motola. Metřík je modrý, protože se mi nejvíc líbil. Ale jinak si pořád tak nějak hluboko uvnitř myslím, že to bude holčička. A strašně mě rozčiluje, když mi někdo začne říkat, co to URČITĚ bude nebo co by nám přál, aby to bylo… :-D Hlavně takové ty zapřísáhlé a osvědčené pravdy - podle pleti, podle vlasů… no a samozřejmě je to 50/50 :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
29.5.09 13:50

Čauvky, tak my máme v neděli další prohlídku, to teda koukám, jak je to najednou akční, ty brďo. Stačí aby zkončila smlouva a já tady budu mít permanentně uklizeno 8O :lol: :lol: :lol:

Poly a ty jsi nemocná či co jsem se tu dočetla, to mě mrzí, brzo se vyleč, taky jsem to tu četla tak hala bala, to víš, starosti a práce a milion věcí okolo…

Marcí - jj, kousání, to jí hrozně baví, ale ona nemá žádný cit, takže to bolí jako prase. Utíká ke mě s pusou od ucha k uchu, pak nahodí četovský xicht, chytne mi nohu a šup, už ječím. Hrozná sranda :? :lol:
Jo a s tím Ibuprofenem… tý jo, to jsem nikdy neslyšela… do toho bych ale nešla… stačí mi, jak mě samotný řikala Dr., že to škodí játrům a žaludek atd… já jí teda léky dávám až když je fakt nouze. Vím, že by jí to třeba pomohlo dřív nebo že jí zbytečně nechávám když už, ale fakt toho do ní nechci moc cpát…
Mací - aha, tak jsme to napsaly spolu, vysvětleno :lol:

Stejfko - čoveče, mě těch sto tisíc nepřipadá tolik… nevím teda, jak máte velkou terásku, aby ta cena taky odpovídala, že jo, ale já mám jiný měřítko, my budeme teď vyhazovat 60000,– z okna (neřešit), tak si řikám, že aspoň budete mít zaskleno… a vzpoměla jsem si, tenkrát ten obrázek toho paláce v tý zahrádce, to je vaše nebo kdo to jsem dával nevíš?

Tak jo, jdu zase makat. Teď mám práce habaděj a pořád, ale v červnu vychází časáky pro změnu dva, takže i tak bude pěkný zápřah :( :roll: - tak pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
29.5.09 20:48

Niki ne to nebyli můj baráček. My máme takový malinkatý, ale náš. :lol: Terasa má rozměry asi 3,4m na 2m ale zasklená by měla být jenom ze 2 a půl strany. Nejdrahší je přední okno, já chtěla komplet otvírací a jenom zato chtějí 44000. Vchodové dvěře 22000 a ten zbytek. No co budu muset počkat. Možná se nedočkám ale zkusím to. :lol: :lol: :lol:

Macko tak držím palečky aby to byla holčička, když si jí tolik přeješ. to já bych asi raději kluka. No necháme se překvapit.

Musím ještě honem se psem, dneska ještě nebyl pořádně venku. Ani se mu nechce jak tam prší. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
29.5.09 21:41

Stejfa - no ty bys na tom klukovi měla už začít pracovat, ne? :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Aby Verča nemusela do jeslí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
29.5.09 21:51

Čauvky

Stejfko, tak to jó, to mi přijde asi doně, na takový rozměry… ale zase sevovat z otvýrání, aby ses pak vytáčela, že jsi to chtěla jinak je na prd a nestojí to za to. A to je jediná nabídka? Jinde by to levněji nešlo?

No my jsme se právě vrátili z pohotovosti. Terezujsme rychle odvezli k máme na pohlídání a jeli jsme s márou na pohotovost - zuby… chudák má tvář jak balon, řezali mu to, má dren, zítra na výměnu, tak tu doslova a dopísmene skučí jak malý děcko. No, těžko se mu divit, já jsem to nikdy tak hrozný neměla :( … no ale řikali jsme, že bůh asi existuje, páč nás zlobil a hned druhý den má zub. A minule to bylo to samý, to mu jiný pro změnu trhali :roll: … chjo a já mám migrénu jako prase a nemůžu ani pípnout :roll: :lol: :lol: :lol: , ale naštěstí Terka už spinká, jen jsem jí položila, tak usnula jako špalek, aby ne :-). A byla příšerná šikulka a strašně hodná!

Tak pa holky a dobrou!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital