Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2139
20.5.09 15:07

Nikol, ona není opatrná vůbec, jenom běhá, pomalu nechodí, vůbec se nebojí výšek, takže se sama vrhá ze schodů a ze strání a asi si myslí, že když na ní zvednu hlas, že má jít ke mě, že si hrajeme a není to výhružka. prostě kamikadze roska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
20.5.09 16:45

cau zeny!!!!

no odsievala som to, ale teraz mam hlasovy klud, alebo ziadny hlas :roll: len dufam, ze zajtra to uz bude lepsie :? :wink: vlastne teraz ma napadlo, ze aj ja pracujem :lol: :lol: :lol: :lol: ono clovek si zvykne na vsetko :wink: :wink: :wink: :wink: ja som si kolkokrat ked nam vonku dali ubytovanie povedala, ze tak tu spat nebudem ani za svet...........ale musela som, takze som sa prve 3 dni prevalovala a poriadne nespala ale casom som si zvykla :wink: akurat to ma za nasledok, ze teraz si davam na to dobre bacha :wink: :wink: :wink:

katko to mi je luto, ale hlavne ze sa nic tak stradsneho nestalo :wink: :wink: :wink: nasa pada tiez a hlavne doma :roll: , ja neviem ci tu mame nejaku marysku, alebo co ale vonku beha hore kopcom, dole kopcom v pohode bez padov a doma spadne hocikedy na rovine :roll: je to trdlo splasene :wink:

nikol takze ty si mala takuto depku? :? hlavne ze uz je to za tebou, sa ti vobec nedivim, :roll: ja sa ale tiez neviem dlho hnevat :lol: :wink: a je pravda ze ti mara pomaha jak sa da :wink: ale niekdedy co je moc to je prilis :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

amazonko a kedy idete na dovolenku? a ja si sice vlasy vyfukam, ale len co sa spotim bola moja nahaha marna a mam zas seno na hlave :twisted: :twisted: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:

vendul ty mas doma ale dobreho spachtosa :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: a kedy ti rano vstava? a jasne ze nemaM cestovne poistenie :lol: :lol: :lol: to by som potom mala mat aj pre seba, nie? 8O

nav-mi tak to sa teda divim, ja som vazne myslela ze je rezavy :lol: mne sa take deti pacia, asi preto ze ich je tak malo :lol: :wink: :wink: :wink: ale aj tak je to fesak :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
20.5.09 17:23

Misurda - no jo, někdy si dáchne dobře… :D Poslední týden vstává v 5!!! Tak jsem ji už druhej den dala spát místo v 7 hodin v 8, ale přidala krasavice jen půl hodiny. Asi neumí počítat nebo co! :evil: :evil: :evil:
No jo, to bys asi měla bejt pojištěná i ty… :roll: :roll: Já jsem pořídila roční pojistku pro celou rodinu za 1200 po EU. Nevím, jestli se mi to úplně vyplatí, nejezdíme zas tak často, ale nemusím na to myslet a jednotlivě to chodit zařizovat.

Akaca - Kačko v 10 to taky nestíháme. Možná bysme to stihly v 10.45. Tak si to teď prostě díme nějakej čas odděleně. Ona Danule taky přestane tak hodně spát. Pak to zase sjednotíme. Nebo nevím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
20.5.09 17:32

akaco, tak to upřímnou soustrast :roll:. Tereza taky běhá, ale „větší“ pád byl jen jeden, na čumák, když byla v botičkách poprvý venku. Jinak pohoda - krom těch všech boulí na hlavě, ale to je úmysl, ne náhoda. No a já jsem si taky řikala, jestli si toho všimne, hned u dveří od bytu máme schody do mezi patra, takže jdeme ze dveří okolo schodů k výtahu a jí to ani nenapadne se k nim přiblížit - teda klepu, zatím a poschodech leze jako drak. Ne pokolínkách, ale normálně po rukou a hned na šlapku. To jsem koukala, že tak najednou 8O. A dolů jí neberou, ale jasně, že to musím hlídat.

Mišur - no jo, je to jak na houpačce… já nevím jeslti si mám stěžovat nebo být ráda zase za něco jinýho… je to prostě složitý, kor když v tom žiješ, tak to nevidíš nezávisle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
20.5.09 21:38

Vendul, až Rozuli vyrostou zoubky zkusím zase spaní 2 x denně. Ona je to dopoledne tak moc unavená a umžouraná, je mi jí líto. Ale zatím po večerech plakala, tak má smůlu. I když dneska usnula ukázkově.

Nikol, my máme taky hned vedle bytu schody a to musím hlídat jako hrom. Když zakážu dolů leze nahorů a teď se snažím ji naučit ať se jde podívat na kytí za výtahem.....tam jsou všechny z bytu a mezi nima jedovatý oleandr. Doufám, že ji jednou nepadne do oka zrovna tohle roští.

Misur, na hlas prý pomáhá vejce???? vypít čerstvé vejce a kloktat vincentku. sem to viděla v tv :roll:

jdu zase žehlit, dneska 3 pračky, ani na balkon se to nevešlo :( :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
789
20.5.09 22:28

Ahoj holky, tak já jen v rychlosit.
Kontrola kyčlí … ještě v jedné kyčli má jadérko malé, ale už to bude prý v pohodě, jen máme přijít ve třech letech na kontrolu :roll: No snad si to budu pamatovat :roll:
Jinak teď mám nervy na pochodu :( David dneska přinesl předběžné známky a propadá ze 3 předmětů 8O 8O Tak teď mě čeká učení a zas učení, aby vůbec prolezl :! Hlavně jde o to, aby prolezl a mohl po létě nastoupit na střední. Se z něj jednou zblázním :evil: :roll:

Jinak už máme za sebou soud o svěření Davida do péče … a VYHRÁLY JSME :! :! :! Tak máme Davida definitivně doma :wink: Ale zrovna dneska bych ho zabila :evil: :twisted:
Ale musely jsme udělat ústupky, jako že bude jeho matka platit jen 1000,–Kč alimenty a že nám nic nedluží (dluží nám 8000,–Kč) … aby se to soudně netáhlo donekonečna. Naštěstí nemá určené návštěvy, tak je to jen na nás a Davidovi, kdy tam pojede.

Tak já jdu ještě poklízet po večeři a pak jdu spát. Tak dobrou holky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
21.5.09 12:15

krásné poledne holky,
tak jak se dneska všechny máte a co vaše ratolesti. My máme od rána padací den,tak mám oči dnes i na zadku :roll: :roll:

Akaco- tak když si čtu tvé příspěvky, tak mi to připadá, jak kdyby jsi psala o Sáře. U nás je to stejné, letí jak trhlá z kopečku,přidává přidává a když na ni zařvu, tak přidá, no není to střevo malé??? Kopečky,schody, to je naše, jak kdyby jsi to neznala.Do schodů vylezeme, zpátky už ne ne ne :wink: :lol: :lol: :lol:

Leni- tak s tím soudem gratuluji, ale podle toho jak to tady čtu, tak starost na víc bude zabojovat o udežení na škole že?? Ale ty to zvládneš, předtím jsi psala, že ses s Davčou učila několik dní a vytáhl to, tak ať se vám to podaří, budu držet pěstičky :wink: :wink: No a co se týká těch peněz, no člověka to zamrzí, že přijde o takové penízky, ale zase už budete mít od ní snad klid, tak to musíte brát z této stránky. Každopádně, ať se vám daří :wink: :P

Holky, tak máme příhodu z pískoviště. Sára, jak se dřív bála tak celkově dětí a přiblížit se, tak se nám to obrátilo o 180stupňů a naše madam vyhledává společnost, jak jsme na písku, tak valí hned do houfu dětí a je jí jedno, že jsou třeba o 5let starší :roll: :roll: :roll: Měla tam své věci na písek a jeden chlapeček jí pořád bral kýblík, tak si toho nevšímala a vzala si jinou věc a šlo to tak dál, pak jí nezůstalo nic, tak se zvedla a rukou toho kluka pleštila po helmě, vzala si kýblík, sedla na písek jak kdyby se nic nestalo a hrála si dál :lol: :lol: :lol: :lol: Já jsem z ní normálně fakt nemohla, já jsem opravdu ucvrkávala. První jsem letěla k tomu kloučkovi, jestli mu nic není, ale ten byl z toho tak mimo, že hned odešel pryč 8O :lol: :lol: Tož tak naše Sárča.

Miško- jejda, hlasivky, tož vajca nevím jestli bych vypila, to bych asi raději zůstala na chvíli bez hlasu :oops: :lol: :lol: ,ale tak tu vincentku bych si tuuuuuuuuuuuuze ráda dala, tak kloktej,ať si fit matko :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
21.5.09 12:17

kde zase sakriš všechny jste :-( :-( :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
21.5.09 12:22

Caaau Poly! Ja tady!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
21.5.09 12:25

jůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů, ahoj, jak válčíte dneska doma??? Já momentálně s nohama na stoje a baští kuře :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
21.5.09 12:28

Poly, super, Sárinka jde na to náhodou dobře, bude si umět v životě udělat místečko :lol:
My jsme dlouho na písku nebyly, ani mzi dětma, ale to se na dovče napraví a pak si tu musíme najít kam budem chodit.

Misurdo, jedeme už v pondělí dopoledne, jsem zvědavá. Pojedem asi tři auta za sebou, v našem já s malou a chce s námi jet i moje babička, takže já budu must vyjet aspoň o hodinu dřív, zajet pro ni a vracet se :roll: vadí mi to kvůli Denče, bude mít o to delší cestu, tak jsem zvědavá jak to přežijem :?

A jsem ráda, už začala zas normálně jíst(to musím zaťukat)! Tak se mi ulevilo ani nevíte jak.

Vařím, musím odběhnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
21.5.09 12:32

tak to závidím, naše slečna si po vzoru vašic h dětí začala upravovat spaní na jednou denně, dnes ještě nespala a budu ji snad muset vzít do kočárku nebo co.

Ale jinak nám je fajn!

teď tady trsá na znělku, včera tančila a běhala u toho s tátovýma trenkama na hlavě. holky, taky se vám ty děti tak parádí? malá mi třeba donese botky a musím jí je obout jinak je zle :lol: nebo si omotává kalhoty kolem krku a nesmím jí to vzít a podobně :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
21.5.09 12:34

Amaz.- to zvládnete, jste holky šikovné :wink: Tak s tím zajížděním, to znám nic příjemného pro děti, ale stejně nic nenaděláš. My teda v sobotu jedeme taky pryč, není to sice taková dálka, jen nějakých 80km, ale i tak. Sára poslední dobou nechce vůbec v sedačce být, mám z toho celkem hrůzu, ale bude s ní babča v zadu, tak snad, jinak je člověk celkem i nezvozní, když vám dítě řve celou dobu a musíte řídit :roll: :roll: :roll: uplatím ji pouze rohlíkem, tak asi budu muset nakoupit do zásoby :oops: :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
21.5.09 12:36

jééééé, tak to musí být prčovní. To naše hvězda si taky omotává cokoliv kolem krku, ale pak se začne škrtit a začne ječet, tak u nás to taková sranda není :roll: :roll: a říkáš trenky jo??? Taťkovi jo?? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
21.5.09 12:44

Amaz.- malá mi taky spí 1×denně, ale nám to tak vyhovuje, spí mi ty dvě hodinky a pak chodívá spávat kolem té sedmé, tak je to fajn. My jsme stejně pořád venku, tak mi to ani nepřijde :wink: :wink:
Tak já se loučím, malá bude za chvilinku vstávat, tak jdu pouklízet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí