Poradna duly
Jana Čurdová
Nikol, ona není opatrná vůbec, jenom běhá, pomalu nechodí, vůbec se nebojí výšek, takže se sama vrhá ze schodů a ze strání a asi si myslí, že když na ní zvednu hlas, že má jít ke mě, že si hrajeme a není to výhružka. prostě kamikadze roska
cau zeny!!!!
no odsievala som to, ale teraz mam hlasovy klud, alebo ziadny hlas
len dufam, ze zajtra to uz bude lepsie
vlastne teraz ma napadlo, ze aj ja pracujem
ono clovek si zvykne na vsetko
ja som si kolkokrat ked nam vonku dali ubytovanie povedala, ze tak tu spat nebudem ani za svet...........ale musela som, takze som sa prve 3 dni prevalovala a poriadne nespala ale casom som si zvykla
akurat to ma za nasledok, ze teraz si davam na to dobre bacha
![]()
katko to mi je luto, ale hlavne ze sa nic tak stradsneho nestalo
nasa pada tiez a hlavne doma
, ja neviem ci tu mame nejaku marysku, alebo co ale vonku beha hore kopcom, dole kopcom v pohode bez padov a doma spadne hocikedy na rovine
je to trdlo splasene ![]()
nikol takze ty si mala takuto depku?
hlavne ze uz je to za tebou, sa ti vobec nedivim,
ja sa ale tiez neviem dlho hnevat
a je pravda ze ti mara pomaha jak sa da
ale niekdedy co je moc to je prilis
![]()
amazonko a kedy idete na dovolenku? a ja si sice vlasy vyfukam, ale len co sa spotim bola moja nahaha marna a mam zas seno na hlave
![]()
vendul ty mas doma ale dobreho spachtosa
a kedy ti rano vstava? a jasne ze nemaM cestovne poistenie
to by som potom mala mat aj pre seba, nie? ![]()
nav-mi tak to sa teda divim, ja som vazne myslela ze je rezavy
mne sa take deti pacia, asi preto ze ich je tak malo
ale aj tak je to fesak ![]()
Misurda - no jo, někdy si dáchne dobře…
Poslední týden vstává v 5!!! Tak jsem ji už druhej den dala spát místo v 7 hodin v 8, ale přidala krasavice jen půl hodiny. Asi neumí počítat nebo co!
![]()
No jo, to bys asi měla bejt pojištěná i ty…
Já jsem pořídila roční pojistku pro celou rodinu za 1200 po EU. Nevím, jestli se mi to úplně vyplatí, nejezdíme zas tak často, ale nemusím na to myslet a jednotlivě to chodit zařizovat.
Akaca - Kačko v 10 to taky nestíháme. Možná bysme to stihly v 10.45. Tak si to teď prostě díme nějakej čas odděleně. Ona Danule taky přestane tak hodně spát. Pak to zase sjednotíme. Nebo nevím. ![]()
akaco, tak to upřímnou soustrast
. Tereza taky běhá, ale „větší“ pád byl jen jeden, na čumák, když byla v botičkách poprvý venku. Jinak pohoda - krom těch všech boulí na hlavě, ale to je úmysl, ne náhoda. No a já jsem si taky řikala, jestli si toho všimne, hned u dveří od bytu máme schody do mezi patra, takže jdeme ze dveří okolo schodů k výtahu a jí to ani nenapadne se k nim přiblížit - teda klepu, zatím a poschodech leze jako drak. Ne pokolínkách, ale normálně po rukou a hned na šlapku. To jsem koukala, že tak najednou
. A dolů jí neberou, ale jasně, že to musím hlídat.
Mišur - no jo, je to jak na houpačce… já nevím jeslti si mám stěžovat nebo být ráda zase za něco jinýho… je to prostě složitý, kor když v tom žiješ, tak to nevidíš nezávisle…
Vendul, až Rozuli vyrostou zoubky zkusím zase spaní 2 x denně. Ona je to dopoledne tak moc unavená a umžouraná, je mi jí líto. Ale zatím po večerech plakala, tak má smůlu. I když dneska usnula ukázkově.
Nikol, my máme taky hned vedle bytu schody a to musím hlídat jako hrom. Když zakážu dolů leze nahorů a teď se snažím ji naučit ať se jde podívat na kytí za výtahem.....tam jsou všechny z bytu a mezi nima jedovatý oleandr. Doufám, že ji jednou nepadne do oka zrovna tohle roští.
Misur, na hlas prý pomáhá vejce???? vypít čerstvé vejce a kloktat vincentku. sem to viděla v tv ![]()
jdu zase žehlit, dneska 3 pračky, ani na balkon se to nevešlo
![]()
Ahoj holky, tak já jen v rychlosit.
Kontrola kyčlí … ještě v jedné kyčli má jadérko malé, ale už to bude prý v pohodě, jen máme přijít ve třech letech na kontrolu
No snad si to budu pamatovat ![]()
Jinak teď mám nervy na pochodu
David dneska přinesl předběžné známky a propadá ze 3 předmětů
Tak teď mě čeká učení a zas učení, aby vůbec prolezl
Hlavně jde o to, aby prolezl a mohl po létě nastoupit na střední. Se z něj jednou zblázním
![]()
Jinak už máme za sebou soud o svěření Davida do péče … a VYHRÁLY JSME
Tak máme Davida definitivně doma
Ale zrovna dneska bych ho zabila
![]()
Ale musely jsme udělat ústupky, jako že bude jeho matka platit jen 1000,–Kč alimenty a že nám nic nedluží (dluží nám 8000,–Kč) … aby se to soudně netáhlo donekonečna. Naštěstí nemá určené návštěvy, tak je to jen na nás a Davidovi, kdy tam pojede.
Tak já jdu ještě poklízet po večeři a pak jdu spát. Tak dobrou holky ![]()
krásné poledne holky,
tak jak se dneska všechny máte a co vaše ratolesti. My máme od rána padací den,tak mám oči dnes i na zadku
![]()
Akaco- tak když si čtu tvé příspěvky, tak mi to připadá, jak kdyby jsi psala o Sáře. U nás je to stejné, letí jak trhlá z kopečku,přidává přidává a když na ni zařvu, tak přidá, no není to střevo malé??? Kopečky,schody, to je naše, jak kdyby jsi to neznala.Do schodů vylezeme, zpátky už ne ne ne
![]()
Leni- tak s tím soudem gratuluji, ale podle toho jak to tady čtu, tak starost na víc bude zabojovat o udežení na škole že?? Ale ty to zvládneš, předtím jsi psala, že ses s Davčou učila několik dní a vytáhl to, tak ať se vám to podaří, budu držet pěstičky
No a co se týká těch peněz, no člověka to zamrzí, že přijde o takové penízky, ale zase už budete mít od ní snad klid, tak to musíte brát z této stránky. Každopádně, ať se vám daří
![]()
Holky, tak máme příhodu z pískoviště. Sára, jak se dřív bála tak celkově dětí a přiblížit se, tak se nám to obrátilo o 180stupňů a naše madam vyhledává společnost, jak jsme na písku, tak valí hned do houfu dětí a je jí jedno, že jsou třeba o 5let starší
Měla tam své věci na písek a jeden chlapeček jí pořád bral kýblík, tak si toho nevšímala a vzala si jinou věc a šlo to tak dál, pak jí nezůstalo nic, tak se zvedla a rukou toho kluka pleštila po helmě, vzala si kýblík, sedla na písek jak kdyby se nic nestalo a hrála si dál
Já jsem z ní normálně fakt nemohla, já jsem opravdu ucvrkávala. První jsem letěla k tomu kloučkovi, jestli mu nic není, ale ten byl z toho tak mimo, že hned odešel pryč
Tož tak naše Sárča.
Miško- jejda, hlasivky, tož vajca nevím jestli bych vypila, to bych asi raději zůstala na chvíli bez hlasu
,ale tak tu vincentku bych si tuuuuuuuuuuuuze ráda dala, tak kloktej,ať si fit matko ![]()
jůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů, ahoj, jak válčíte dneska doma??? Já momentálně s nohama na stoje a baští kuře
![]()
Poly, super, Sárinka jde na to náhodou dobře, bude si umět v životě udělat místečko ![]()
My jsme dlouho na písku nebyly, ani mzi dětma, ale to se na dovče napraví a pak si tu musíme najít kam budem chodit.
Misurdo, jedeme už v pondělí dopoledne, jsem zvědavá. Pojedem asi tři auta za sebou, v našem já s malou a chce s námi jet i moje babička, takže já budu must vyjet aspoň o hodinu dřív, zajet pro ni a vracet se
vadí mi to kvůli Denče, bude mít o to delší cestu, tak jsem zvědavá jak to přežijem ![]()
A jsem ráda, už začala zas normálně jíst(to musím zaťukat)! Tak se mi ulevilo ani nevíte jak.
Vařím, musím odběhnout…
tak to závidím, naše slečna si po vzoru vašic h dětí začala upravovat spaní na jednou denně, dnes ještě nespala a budu ji snad muset vzít do kočárku nebo co.
Ale jinak nám je fajn!
teď tady trsá na znělku, včera tančila a běhala u toho s tátovýma trenkama na hlavě. holky, taky se vám ty děti tak parádí? malá mi třeba donese botky a musím jí je obout jinak je zle
nebo si omotává kalhoty kolem krku a nesmím jí to vzít a podobně
![]()
Amaz.- to zvládnete, jste holky šikovné
Tak s tím zajížděním, to znám nic příjemného pro děti, ale stejně nic nenaděláš. My teda v sobotu jedeme taky pryč, není to sice taková dálka, jen nějakých 80km, ale i tak. Sára poslední dobou nechce vůbec v sedačce být, mám z toho celkem hrůzu, ale bude s ní babča v zadu, tak snad, jinak je člověk celkem i nezvozní, když vám dítě řve celou dobu a musíte řídit
uplatím ji pouze rohlíkem, tak asi budu muset nakoupit do zásoby
![]()
jééééé, tak to musí být prčovní. To naše hvězda si taky omotává cokoliv kolem krku, ale pak se začne škrtit a začne ječet, tak u nás to taková sranda není
a říkáš trenky jo??? Taťkovi jo??
![]()
Amaz.- malá mi taky spí 1×denně, ale nám to tak vyhovuje, spí mi ty dvě hodinky a pak chodívá spávat kolem té sedmé, tak je to fajn. My jsme stejně pořád venku, tak mi to ani nepřijde
![]()
Tak já se loučím, malá bude za chvilinku vstávat, tak jdu pouklízet.